wd holidays

sokeereetta

Olemme olleet jo kauan myymässä lomaosakettamme huonoin tuloksin ja wd holidays yhtiö tallinnasta ottimeihin yhteyttä ja halusi ostaa osakkeemme. Menimme heidän tilaisuuteen erääseen hotelliin ja kas kummaa meidän olisi pitänyt ostaa kallis osake vaikka olimme myymässä osaketta. Hintaa oli kymmeniätuhansia ja sitten olisimme saaneet rahat takaisin kun osake on myyty virossa! Miten lomaosakkeet menee virossa kaupaksi kun ne ei mene edes suomessa? Kuka hullu maksaa virossa yhdestä viikosta summan millä saa kesämökin saarenmaalta? Pysykää hyvät ihmiset kaukana tästä wd holidays firmasta!

30

2146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huijauss

      Mekin käytiin saman firman myyntitilaisuudessa. Ei tullut kauppoja. Onko joku tehnyt kaupat ja kuinka kävi?

      • mielipidevaan

        EN ymmärrä ULKOMAILTA lomaosakkeen ostoa esim. Kanarialta. Sinne on kuitenkin lento maksettava. Miksei siis samalla ota hotellihuonetta ? EI ole mitään vastikkeita tms. EI ole sidoksissa ajankohtaan ym ym. Tuolla osakkeen hinnalla tekee monta reissua minne- ja milloin haluaa.


    • Eihuijattu

      Hei, näimme Keskisuomalaisessa tuon ilmoituksen ja mietimme, että onko tämä samanlainen huijaus kuin Teneriffalla käydessämme muutama viikko sitten. Tuolloin meidät huokuteltiin RCI pistelomalla Silverpoint vacations esittelyyn. Lupasivat ostaa lomaviikkomme, mutta huomasimmekin olevamme ostamassa jotain epämääräistä hotellibisnes sijoitusta. Myyjä oli suomalainen mies, jolla herätettiin alkuun luottamus. Olimme hiillostettavana lähes 3 tuntia ja lähdimme suoranaisesti pakoon tilaisuudesta. VAROKAA myös Silverpointia!

    • huijauss

      wd holidayssillakin on tosiaan suomalaiset myyjät ja meille yritettiin myydä uutta osaketta vaikka tultiin omaamme myymään pois. Itse en usko että nuo lomaosakkeet menee virossa yhtään sen paremmin kaupaksi kuin suomessakaan. Olisi pitänyt maksaa 10 000e vielä lisää tuosta uudesta osakkeesta. He olisivat sitten sitä ruvenneet myymään viroon ja oltaisiin muka jääty 7000e sen jälkeen voitolle. Hah, kuka virolainen muka ostaisi kymmenien tuhansien hintaisen lomaosakkeen suomesta? lomaosakkeen omistajat ei tunnu tajuavan, että noista osakkeista ei tule saamaan tuhansia euroja nykypäivänä. olisi mukava kuulla kuinka näille kävi jotka noiden kanssa on kauppoja tehneet.

    • eestieesti

      Wise Decision Ou tarjoamat palvelut ei näemmä olekaan niin viisas valinta, suorastaan rahojen menetys! Firman toimintamalli muistuttaa epäilyttävän yhteneväitä toisen virolaisen lomaosakefirman, josta on keskusteltuketju myös suomi24 lomaosakkeissa,
      bluenord invest Ou. Onko se verotus vai mikä kun epämääräiset lomaosakefirmat rekisteröidään viroon?

    • Petttynytt

      wd holidays ei ole pitänyt lupauksiaan, eikä hoitanut osakkeiden siirtoja yms. luvatusti.
      Älkää antako missään nimessä rahaa Wise Decision:lle.

    • pettynyttt

      Kyllä olen kovasti pettynyt tämän yhtiön lupauksiin. En suosittele kenellekään!

    • soitajakysy

      wdholidays mainostaa tämänpäiväisessä 24.2 Karjalainen sanomalehdessä olevansa Joensuussa la 25.-su 26.2 ilmoituksella "ostamme, myymme, vaihdamme ja vuokraamme lomaosakkeita" soita ja varaa aika 040 322 8193

      • kokemuksia2016

        Ostivat meiltä 2 viikkoa pois. Emme saaneet ihan niin paljon kuin maksoimme aikanaan, mutta lähes tulkoon. Me ollaan positiivisesti yllätyneitä.


    • jukkaAdol

      Kun asioitte kyseisen firman kanssa pyytäkää nähdä myyhien henkilöllisyyspaperit ja myytävän kohteen paperit. Näitä ovat myytävän kiinteistöyhtiön isännöitijäntodistus. Siitä selviää kuka on osakkeen omistaja. Asia on verrannollinen yksityishekilöiden välisessä autokaupassa, kun menet trafin sivuille ja katsot auton historian. Ostaisitko auton henkilöltä/taholta joka ei ole auoton rekisteröity omistaja? Sinun ei pidä ostaa lomaosaketta jos isännöitisjäntodistuksessa ei ole sama taho kuin myyjä. Googlaa lomaosake kiinteistöyhtiö isännöitsijä niin saat yhteystiedot mistä kysyä isännöitsijäntodistusta. Se annetaan kaikille, on julinen rekisteri. Jos wd lupaa sinulle jälleenmyyntiä ja sen 100% sta toteutumista, vaadi saada se kirjallisesti ja kaikki muutkin lupaukset, esim varmat vuokratuotto lupaukset. Lopuksi ennenkuin pistät nimesi paperiin ja näpyttelet summia heille, sinulla on oltava osakekirja kaupan kohteesta, ei kopio, kädessäsi siirtomerkittynä sinulle isännöitsijäntodistus jossa kaikki täsmää osakekirjaan asiallinen kauppakirja jossa kaikki lupaukset kirjallisena.

    • yrittivätkauppoja

      Onko lupaukset pitäneet?

    • kkkkkl

      Onko joku saanut rahat takaisin?

    • Varmatuotto

      Ei tietenkään. Älä usko jälleenmyyntilupauksiin ja vuokratuottolupauksiin.

    • kkkkkkkkl

      en uskokkaan, mutta olisi mukava kuullakokemuksoa kun tuttava tuon firman kanssa kaupat teki eli onko kellään tietoa onko puheet pitäneet?

    • kkkkkkkkl

      en uskokkaan, mutta olisi mukava kuulla kokemuksoa kun tuttava tuon firman kanssa kaupat teki eli onko kellään tietoa onko puheet pitäneet?

    • HolidayFuck

      He lupautuivat ostamaan meiltä Holiday Clubin lomaosakkeen. Hinta oli täysin mitätön siihen verrattuna, mitä olimme siitä tyhmyyksissämme itse maksaneet. Kauppakirja tehtiin, mutta rahoja emme ole tähän päivään mennessä saaneet. Kaupat tehtiin jo yli vuosi sitten. Osake on yhä meillä kaapissa odottamassa uutta omistajaa ja tämän Wise Decision Oün kauppakirjan voi varmaankin tunkea sinne mihin päivä ei paista.

      • Kyläkyllä

        sama juttu, vuosi sitten kaupat mutta rahat vielä "matkalla"...


    • fffea

      lukekaa kuluttajasuojalaki tarkkaa. jsoa kauppakirjoissa ei ole mukana kaupan peruuttamis kaavaketta niin peruutusaika pitenee- kokemuksen mukaan tällä firmalla ei sitä ole sopimuksissaan.

      Jouduitko siis ostamaan vanhan osakkeen tilalle uuden muka arvokkaamman? vai ostivatko osakkeesi?

    • fffeaf

      10 § (11.3.2011/227)

      Lomakkeen antamatta jättämisen vaikutus peruuttamisaikaan

      Jos elinkeinonharjoittaja ei ole liittänyt sopimukseen tai muuten pysyvällä tavalla toimittanut kuluttajalle 7 §:n 2 momentissa tarkoitettua peruuttamislomaketta, peruuttamisaika päättyy vuoden ja 14 päivän kuluttua 9 §:n 1 momentissa tarkoitetusta päivästä. Jos peruuttamislomake toimitetaan kyseisen vuoden aikana, 14 päivän peruuttamisaika alkaa päivästä, jona kuluttaja on vastaanottanut lomakkeen.

      Jos kuluttajalle ei ole toimitettu 4 §:ssä tarkoitettua tietolomaketta pysyvällä tavalla, peruuttamisaika päättyy kolmen kuukauden ja 14 päivän kuluttua 9 §:n 1 momentissa tarkoitetusta päivästä. Jos tietolomake toimitetaan kyseisten kolmen kuukauden aikana, 14 päivän peruuttamisaika alkaa päivästä, jona kuluttaja on vastaanottanut lomakkeen.

    • 2AA

      Tulimme huijatuiksi kun menimme esittelyyn, jossa luvattiin ostaa edellinen lomaosakkeemme. Meidän oli ostettava uusi, joka menisi paremmin kaupaksi ja entinen oli annettava käsirahana. Sen jälkeen ei myyjästä ole kuulunut mitään, muuta kuin kerran parin viikon kuluttua soitti ja kertoi, että kaupat ovat kohta syntymässä. Myös meidän piti päästä voitolle, mutta tyytyväisiä oltaisiin, jos olisimme päässeet eroon osakkeesta kokonaan. Vanhoja ihmisiä on helppo huijata. Harmittaa todella oma hölmöytemme. Nyt harkitsemme rikosilmoituksen tekemistä. Uutta osaketta emme ole edes nähneet, mutta heti alkoi tulla myös remonttilaskuja, joista meille ei kerrottu etukäteen.
      Olemme laittaneet sähköpostia, tekstiviestejä, puhelimeen ei ole vastattu, joten epäilyttää, onko tämä firma enää edes toiminnassa!

      • 2AA

        Olemme tehneet rikosilmoituksen tammikuussa 2018 ja poliisi otti yhteyttä syyskuussa. Monet muutkin ovat tehneet kuulemma rikosilmoituksen tästä firmasta. Oikeudenkäynti on heti kun rikolliset löydetään jostakin maan alta. Ei auta muu kuin odotella, että lakimiesten avulla saadaan kaupat purettua!


      • Anonyymi
        2AA kirjoitti:

        Olemme tehneet rikosilmoituksen tammikuussa 2018 ja poliisi otti yhteyttä syyskuussa. Monet muutkin ovat tehneet kuulemma rikosilmoituksen tästä firmasta. Oikeudenkäynti on heti kun rikolliset löydetään jostakin maan alta. Ei auta muu kuin odotella, että lakimiesten avulla saadaan kaupat purettua!

        Useita vuosia myöhemmin kommentoin, mutta onko tämä asia edennyt sen kummemmin eteenpäin? Syylliset löydetty/oikeutta käyty???


    • jjhjhjhjhjssss

      Hei, saitteko kaupan peruuttamislomaketta? jos ette niin lukekaa kuluttajasuojalakia. En ole ammattilainen lakiasioissa, mutta sieltä löytyy sellainen kohta, jossa mainitaan, että jos tätä lomaketta ei anneta niin kaupan purku aika pitenee. Milloin teitte kaupat?

    • jaaaakko

      onko firma edes enää toiminnassa?

    • lomaosakkeenomistaja

      Mihin on kadonneet firman nettisivut?

    • Kustapaineella

      Kusetuslafka on hävinnyt kuin pieru Saharaan.

    • venni66

      Firmahan on näitä Viroon rekisteröityjä yrityksiä. "hävinnyt kuin pieru saharaan"... ei tarvitse mennä niin kauas, on vain hävinnyt Viroon. Kun tekee kauppaa lomaosakkeista virolaisen firman kanssa niin se on omalla vastuulla. Turha itkeä jos on tullut erimielisyyksiä tai väärinymmärryksiä. Normaali ajattelulla ja elämänkokemuksella, tämä on ihan selvä normaalille ihmiselle, ei kannata luottaa näihin yrityksiin. Sinisilmäiset ja muutoin helposti höynäytettävät maksakoot ns. oppirahat lomaosakekaupanteossa.

    • Langervist

      Eiks toi pyk travel osta viikkoosakkeita tarjoo heille ja ylläty.

    • Rikosilmoitustakehiin
    • ekkii

      Tässäfirmassa niin tyypillistä että vaihtokaupoissa ei makseta varainsiirtoveroa jolloin verottaja ei näe vaihtokauppaa ja pääse verottamaan. Ostajalle ei tule vastikelaskuja kun ei ole rekisteröity omaitajavaihdosta. Jos sinulle ei ole tullut vastikelaskua järkevintä on soittaa isännöintitoimistoon ja kysyä omistuksesi tilasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe