Huomioita ED sarjasta

NotFitLyckyLocked

Lachlan 16v ja näyttelijä on Tom A. 18v on kasvanut, lihonut vuodessa paljon. Näyttää pullean löllömäiseltä vartaloltaan,lihakset ei erotu joten ihan syönyt itsensä muodottomaksi vuoden aikana.

15

405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stephstacks

      Pete on kasvattanut kunnon parran jotta varmasti näyttäisi linnakundilta.carlyn tukka tummentunut.adamin näyttelijä näyttää myös lihonneen.

    • Saasnähdämitenmenee

      Aloitus on nykyhavainto Lachlanista verrattuna meillä nyt esitettäviin jaksoihin. Chas näyttelijän raskaus on aika alussa ei näy vielä,mahaa ei ole yritetty kätkeä vaatetuksella. Charity näytti kesällä lihoneelta,eikä ole lähtenyt Ranskaan. Debbien paluusta ei ole kuulunut mitään. Vaikea kuvitella Deb että tulisi Chasin tilalle,on niin pökkelö.

      • Pökkelödebs

        Hyvä, osuva kuvaus Debbiestä "pökkelö"


    • Valikoivamuisti

      Davidin kaupan kassit lienee kangasta,paperia? Asiakas saa,ostaa aina uuden kassin ostoksiinsa ilmeisesti. Näin sarjassa tietysti toimiva ratkaisu mutta muuten ei koska hintaa tulisi liikaa. Pyykkikoneet aina näytillä pikku asunnon keittiössä,en haluaisi katsella niitä luukkuja.
      Willapakan keittiössäkin on pkone mutta kuivaus? Yhden kerran nähnyt kuivaustelineen lattialla. Joko erillinen pyykinhuoltotila,joillain on,tai pk ei esillä ollenkaan.
      Erick on kylän ainut yksinasuja isossa talossaan. Oikeita tilaihmeitä asunnot kun esim. Dan,Kerry,Amelie,Joanie,Kyle,Zak asuvat välilä samassa asunnossa.
      Katsoin yhden videon v2011 Williksen olohuoneesta ja en muistanut kukka tapettia,kalusteita mitkä oli ennen nykyisiä,hassua.

    • Huomioita

      Robertin auto on vaalea Porche,2 paikkainen ja takaluukku lasia. Malli ja hinta en löydä?Tietääkö joku? Auto oli eka kerran Holy Scrapin pihassa syyskuussa 2015 ennen ampumista. Chrissie osti jonkun vanhan Austin auton lahjaksi,ottaa kai takaisin? Ja sen yhden auton C poltti elokuussa. Lawrencella on vanhoja autoja useitakin. Avioeroa odotetaan kevään jaksoihin asti 6kk jälkeen voi tapahtua.
      MTV Viihde sivulla huomasin että tämän syksyn lokakuun erikoisjakso viikon joukkokolarista kerrotaan miten ihmiset keskittyvät vääriin asioihin ajaessa ja väärin jutussa on kohta: Aaron ei katso Robertin kännykkää vaan jotain muuta mitä Robert näyttää. Lehtijutuissa yleensä näyttää aina olevan jatkuvasti virheitä tosiasioissa.

    • BrittiaikaakinSeuraava

      Ihmtyttää ja ärsyttää esim. Asuntojen koko,ahtaus ja ihmisten raha-asiat. Zak ja Joanie, Kyle ahtautuivat Danin Amelie ja Kerryn asuntoon jossa siis 6 henkeä ja Bartonien minitilat. Rakesh,Pria,Amba muuttivat Holgateen ja Sharmojen raha-asitkin menee huonosti koko ajan kun Jai ja Rakeshi töpeksivät. Dingletkin kuppaa aina jostain rahaa.Lisa luistaa töistä.
      Kesällä oli englannin keskustelu sivulla juttua miten joskus Rodneykin oli varakas. Jos jollain on rahaa tai saa rahaa perintönä,erossa se katoaa aina oudosti. Dianalta yksi mies vei rahat vuosia sitten. Ross hanki joulurahaa ryöstämällä. Robert ja Victoria eivät saaneet mitään rahaa isältään Jack Sugdenilta vaan kaiken,farmin sai käenpoika ottopoika väkivaltainen Andy joka hävitti kaikki tyhmyyttään. Katsojien enemmistö pitää menestyjistä ei rikollisista häiriintyneistä luusereista vaikka heitäkin tarvitaan että katsojat saa paheksua heitä.
      Whiten rikkautta ja kieroutta oikein korostetaan sarjassa. Luuleeko tuotanto että katsojat ovat kateellisia sossun rahalla eläviä luusereita. Koska on useita käsikirjoittajia he ilmeisesti unohtavat mitä aikaisemmin on tapahtunut ja tämä tulee esiin monta kertaa sarjassa.

    • Iwuduhhuhubv

      Gemma Atkinson on blondi taas 22.4.2017 ja näyttäää kyllä todella paremmalta kuin tummassa tukassa. Lucky näyttelijä näyttää yhä isommalta,onhan Tom A. jo n. 19v, eli 2v vanhempi kuin hahmonsa. Tuonikäisen miehen on kyllä helppo pudottaa painoa. Jos laardia tulee vielä lisää niin voi voi.

      • LuckyLukes

        Lucky näyttelijä?


      • Darkblueprce

        Chrissie kutsui poikaansa Lachlania juuri tämän illan jaksossa Lucky nimellä. Oli txt myös. Avaimenperä on Lycky nimellä. Ajokortin saa suoritettua Englannissa 17v. Siis kesällä 2017 vasta.


      • Lacchie
        Darkblueprce kirjoitti:

        Chrissie kutsui poikaansa Lachlania juuri tämän illan jaksossa Lucky nimellä. Oli txt myös. Avaimenperä on Lycky nimellä. Ajokortin saa suoritettua Englannissa 17v. Siis kesällä 2017 vasta.

        Ei kutsu Luckyksi, vaan sanoo Lacchie. Kuulostavat kyllä ihan samalta, mutta eivät ole. Se, että joku kääntäjä tekstiinsä ymppää nimeksi Lucky on tietysti vain kääntäjän omaa typeryyttä.


      • Porchastelua

        LYCKY lukee auton avaimen perässä jonka Chrissie äiti on antanut pojalleen. YT tuore video em. asiasta.


      • kxft
        Lacchie kirjoitti:

        Ei kutsu Luckyksi, vaan sanoo Lacchie. Kuulostavat kyllä ihan samalta, mutta eivät ole. Se, että joku kääntäjä tekstiinsä ymppää nimeksi Lucky on tietysti vain kääntäjän omaa typeryyttä.

        Kyllä se on Lucky.


      • KeyringPorche
        Porchastelua kirjoitti:

        LYCKY lukee auton avaimen perässä jonka Chrissie äiti on antanut pojalleen. YT tuore video em. asiasta.

        Huomasin nyt että, on tullut virhe. LUCKY tietysti kirjoitin väärin! Suomeksi =onnekas. Luck= onni.


    • YleinenKäytäntö

      Ne lihottavat tuotantotiimissä Tomppaa tarkoituksella. Ne syöttävät sen paksuksi ja syövät kyseisen henkilön jouluna. Näin ne käyttävät nuoria näyttelijöitä hyväkseen. Korvaavaksi näyttelijäksi ottavat joutilaan Kelvin Fletcherin, jonka kiristävät mukaan uhkailemalla globaalilla katkoksella proteiinijauheiden toimituksen suhteen kyseisen henkilön kohdalle.

    • Omia huomioita.
      Nykyinen Gabby on paljon sievempi kasvoiltaan, kuin se alkuperäinen tuppisuinen tuijottaja.
      Mutta nykyinenkin on tyyliltään yhtä ärsyttävä. Kaikenlaiseen sekoiluun taipuvainen, kuten roolivanhempansakin. Ashley ja Bernice ja äitipuoli Laurel myös.
      Aaronin siskopuolen erikoiseen ääneen kiinnittää aina myös huomiota. Jos kuulisi vain äänen. Voisi luulla siinä teinipojan puhuvan, eikä teinitytön. Aaronilla itselläänkin aika karhea ääni. Samanikäisellä Robertilla on paljon puhtaampi ääni.

      Lachlanparka jotenkin säälittää. Poika hakee äidiltään ja isoisältään jotain turvaa ja tukea,
      sellaista mitä aikuisilta kuuluisi saada. Etsii muualtakin rakkautta ja hyväksyntää.
      Mutta ei saa sitä, mistään. Eikä ainakaan kotoaan, koska äitinsä ja ukkinsa on molemmat ihan sekaisin päästään.
      Ei ole ihme jos poikakin on mennyt sekaisin ja pulska olemuskin, voisi johtua, tosielämässä vaikka syömishäiriöstä.
      Tälläisissä tilanteissahan nuoret saattaa etsiä lohtua hampurilaisista ja chipseistä ja cokiksesta.

      Emmerdalea on ollut miellyttävämpi katsoa nyt kun Debbie ei ole mukana lapsineen sähläämässä. Tämän tympeän pökkelön ei tarvitsisi tulla takaisin aina nyrpeän naamansa kanssa. Yhtä ärsyttävä katseltava, kuin aina röyhkeä ja pirullinen Charitykin.
      Cainin ja Moiran ero oli yllättävä. Jotenkin tämä pari vaan vaikutti erottamattomalta.
      Kuten Zak ja Lisakin.
      Olisi kiva tietää, palaako Cain ja Moira aikanaan vielä yhteen. Jotenkin vaan tuntuu siltä,
      ettei tämä ero ole lopullinen.

      Bellen ilmeet häiritsee. Koska ne on niin teennäisiä ja epäonnistuneita, yrittäessään esittää omissa maailmoissaan elävää mielisairasta. Pahiten menee pieleen, ne Jermainelle väännetyt tekoiloiset ilmeet ja virneet, hymyntapaiset. Pääasiassa Belle on kokoajan tosi synkkä, ja ahdistunut. Onko skitsofreenikot kokoajan noin synkkiä ja hermostuneita? Pitkästyttävää seurattavaa, tämä Jermainen huijaaminen, että hänestä tulee muka isä ja heistä Bellen kanssa perhe. Luulisi Jermainen lääkärin kokemuksella jo huomaavan, että Bellehän on mielisairas? Loppuisi jo tämäkin omituinen romanssi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe