Luterilainen kirkko on epäpyhä!

Jumalaan-Uskova

Piispat ajaa omaa asiaa, kaikki hyväksytään. Suvakki pappeja riittää telkkuun esittämään, että matuille kirkossa riittää tilaa. Ehkä silmät aukeaa vasta, kun eka kirkko räjäytetään. No, ehkä sekin sittten painetaan villasella.

Edes papit ei enää usko Jumalaan.

Mihin kirkkoa enää tarvitaan? Mihin pappeja? Pian horisevat tyhjille saleille, ja jo nyt on niin.

67

778

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7463534

      Ranskassa oli hetkisitten mäkisen unelma, kaksi henkilöä tuli kirkkoon kesken jumalanpalveluksen. Leikkasi 86 vuotiaan papin pään irti ja laittoi sen hänen rintansa päälle. Meillähän ei tapahdu mitään tälläistä eihän

      • oooooollo

        Kuka tarvitsee jumalaa yhtään mihinkään.
        Älykäs näkee mailman eri tavalla.
        Kirkko ei noudata lakeja.


    • itestäkiinni

      Sehän on hyväpalkkainen työpaikka,ihan niinkuin työnvälitystoimistokin,eikä tuloksista tarvitse välittää kummassakaan.

      • Kyllä.vain

        Juuri näin. Onneksi kirkosta voi myös erota: www.eroakirkosta.fi

        Säästyy samalla kivasti rahaa.


    • lut-erilainen

      Niin, minäkin mietin mitä luterilainen srk on. Kävisikö tämä määritelmä porukka joista suurin osa on lapsena kastettu ja liitetty luterilaiseen srk. Aikuisena iso osa näistä ei usko Raamatun Jumalaan ja osa on ihan ateisteja, monet eivät tunne raamattua juuri lainkaan eivätkä kristinuskoa eivätkä ole siitä kiinnostuneitakaan. Kuitenkin he saavat äänestää srk-vaaleissa... surullisinta on just se että srk-työntekijöistäkään ei osa usko Raamatun Jumalaan. Eipä ihme että päätökset ja toiminta on mitä on. Kuitenkin onhan osa luterilaisiakin vielä uskossa papeistakin osa vielä. Minä uskon kyllä että kaste lapsikastekin on pyhä ja jollakin tavalla Jumala kutsuu yhteyteensä kaikkia häneen lapsena kastettuja haluaa nämä sitä sitten tahi ei jos ei aiemmin niin sitten siellä viimeisellä rajalla.

    • uusiaideoita

      Mielestäni,kun veroja kirkkoon maksaa 50-80 vuotta,niin eikös kirkko olisi velvollinen antamaan palkkioksi edes hautakiven uskolliselle asiakkaalleen. Samalla tulisi paljon puhuttu tasa-arvo toteutetuksi esimerkiksi hautakivien koon suhteen.

    • J0NI56

      Minä kuulun luterilaiseen seurakuntaan ja uskon Jeesukseen Kristukseen henkilökohtaisena vapahtajanani. Hän sovitti syntini ristinpuulla ja on ainoa tie taivaan kotiin. On turvallista olla hänen omansa.

    • Gjvykg

      Voi uskoa ilman kirkkoakin.Sama Jumala kaikilla ja siihen ei välikäsiä tarvita.Suora linja kaiken paras.Ihmisen keksimä epäpyhä rahan keruu laitos.

    • Kiuyhhgh

      Hyvä ja tyhjentävä vastaus kyllä.Pistää miettimään.

    • Voisiko vielä byrokraattisempi hengellinen laitos olla, kun kansankirkkomme.
      Tuskin.

    • nimikristittyjäkö

      Kirkko on enemmänkin kuin poliittinen järjestö. Kun arkkipiispakin esiintyy Tvssä, ei hänellä ole koskaan Raamattua mukanaan. Tuntuu siltä, että hän haluaa ihmisten opettavan Jumalaa, eikä Jumalan opettavan ihmisiä. Muotomenot vain tärkeitä ja pelko veronmaksajien vähenemisestä. Mitään todellista opetusta ei anneta, eikä ihmisiä kannusteta lukemaan Raamattua. Onko niin, etteivät itsekään lue sitä. Jeesus puhui valkeaksi kalkituista haudoista, jotka näyttävät kauniilta ulospäin, mutta ovat täynnä kuolleiden luita. Hän sanoin niin aikansa uskonnollisista johtajista. Kirkko tuudittaa kannattajansa hengelliseen uneen. Kaikki saa tehdä, mitä haluaa. Kastetaan, vihitään ja haudataan. Sitäkö Jeesus käski seuraajiensa tekevän? Hän antoi opetusta ilmaiseksi. Ilmaiseksi olette saaneet, ilmaiseksi antakaa. Kirkko on mennyt kauaksi hänen mallistaan.

    • hikhiq

      Mihin juoppo työntekijät pistetään kun kirkko lopetetaan? Luterilainen kirkko tarjoaa arvokkaan suojatyöpaikan heille, ei saa lopettaa.

    • ihmekumma11

      Mikä järki on papeissa, kun ei ne enää usko Jumalaan?

      • luulisin.näin

        Suojatyöpaikka?


    • Hei.

      Täällä mietitään luterilaista kirkkoa, pappeja ja kirkkoon kuulumista. Suvakkipapit ovat jonkun mielestä huono juttu, niin ovat myös liian konservatiiviset. Meitä uskovia pappeja on monenlaisia, kuten ihmiset ovat erilaisia. Aika usein kuulee sanottavan, ettei papit usko Jumalaan. Mihin tällainen väite perustuu? Kyllä minä uskon ja vain uskovia pappeja tunnen, meitä on paljon. Miten te mittaatte toisen ihmisen uskon määrän tai laadun? Onko sitä toisen ihmisen mahdollista mitata?

      Mihin kirkkoa tarvitaan? No, seurakunta on kristittyjen yhteisö. Kristityt ovat Jeesuksen ylösnousemisesta asti kokoontuneet yhteen, rukoilemaan, lukemaan Sanaa, viettämään Pyhää ehtoollista jne ja näin me teemme edelleen. Kun ei kodeissa aikoinaan mahtunut kokoontumaan alettiin rakentaa kirkkoja, jotka pyhitetään seurakunnan toimintaan. Mihin pappeja tarvitaan; toimittamaan jumalanpalveluksia ja kirkollisia toimituksia, asettamaan ehtoollista, huolehtimaan rippikoulusta ja seurakuntalaisten kanssa keskustelut ovat myös tärkeitä (niitä on paljon kaiken aikaa).

      Joku sanoi, että puhumme tyhjille saleille, mutta tuohan ei pidä paikkansa. Kannattaa tulla paikan päälle katsomaan, ei meidän tarvitse tyhjille saleille puhua. Ja ylipäätään seurakunnan toiminnassa on mukana paljon väkeä, joka ainoa viikon päivä ja ilta, vauvasta vaariin. Tervetuloa mukaan.

      Hyvää joulun alusaikaa,
      Pirkko-pappi

      • pertsa2012

        Aika usein kuulee sanottavan, ettei papit usko Jumalaan. Mihin tällainen väite perustuu?
        _____
        Esimerkiksi roomalaiskirjeen mitätöintiin, ja juuri siinä pappien luopumus on suuri.
        Te olette valkaisseet homoilusynnin - keneltä olette luvan saaneet?


      • tyhjäkirkko

        Uskon määrä ja laatu mitataan sillä julistaako pappi evankeliumia ja elääkö ja puhuuko hän Raamatun sanan mukaan. Tyhjiä kirkkosalit ovat, samat naamat sunnuntaista toiseen.


    • Hei.

      Ketjussa mietitään kirkkoa, pappeja ja kirkkoon kuulumista. Jonkun mielestä papit ovat liian liberaaleja, toisen mielestä liian konservatiiveja. Meitä on monenlaisia, kuten ihmiset ovat. Pappien uskomista epäiltiin taas. Mihin se oikein perustuu? Kuka voi mitata ja kuinka toisen ihmisen uskoa? Itse uskon Jumalaan, totta kai ja tunnen paljon pappeja, kaikki uskovat...

      Mihin tarvitaan kirkkoa? Seurakunta on kristittyjen yhteisö. Jeesuksen ylösnousemuksesta asti kristityt ovat kokoontuneet yhteen, rukoilleet, lukeneet Jumalan sanaa, viettäneet Herran Pyhää ehtoollista ja kokeneet yhteyttä toisiinsa. Näin tehdään edelleen. Kun koteihin ei enää mahtunut kokoontumaan, rakennettiin kirkkoja ja niissä me vietämme messuelämää.

      Mihin tarvitaan pappeja; toimittamaan jumalanpalveluksia ja kirkollisia toimituksia, asettamaan ehtoollisen, huolehtimaan rippikoulusta ja esimerkiksi keskustelemaan ihmisten kanssa erilaisista elämän suurista kysymyksistä. Nämä keskustelut ovat aivan tavallista arkipäivää papin työssä.

      Joku arveli, että me puhumme tyhjille saleille, mutta ei se lainkaan pidä paikkansa. Kannattaa tulla käymään kirkossa ja toteamaan, että meillä on kyllä seurakuntaa koolla. Eikä vain sunnuntaisin vaan ihan joka ainoa päivä ja ilta on kaikenikäisille erilaista toimintaa; vauvasta vaariin.

      Hyvää Adventin aikaa,
      Pirkko-pappi

      • Pirkko "papille"

        HOMOUDESTA VANHASSA TESTAMENTISSA :

        3.Mooseksen kirja:
        20:13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset.

        3.Mooseksen kirja:
        18:22 Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on KAUHISTUS.
        18:29 Sillä jokainen, joka tekee minkä tahansa näistä kauhistuksista, hävitettäköön kansastansa, kaikki, jotka semmoista tekevät.
        _______________________
        Mitä kuuluu syntivalkaisimoon?


    • Edellinen melkolailla tyhjää näppäimistön ropinaa.
      Vanhalantaisena luterilaisena moni otti turpiinsa tarpeeksi pitkään(vuosikymmeniä), kunnes lopulta erosi kansankirkosta ja liittyi vaihtoehtoisiin OMAKUSTANTEISIIN seurakuntayhteisöihin.
      Hei-hei Heikan paperi oli viimeinen niitti monelle.
      Näin minäkin tein ja olen hyvin, hyvin tyytyväinen.

      Kaikille autuaallista Adventti aikaa!

    • kiitos.ei.veroa

      Kyllä oli taas papilta sellenan ulostulo, et huh ja ihanaa, että erosin jo kirkosta. Ei nämä papit enää usko edes tuotteeseen mitä mainostavat.

      • kirkko.on.luopio

        Hilppu on valehtelija. Esittää sitä mitä kirkon PITÄISI edustaa mutta TOIMII täysin päinvastoin.


    • kirkko.eksyttää

      Juuri näin!

    • hohohohhhhh

      ""Joku sanoi, että puhumme tyhjille saleille, mutta tuohan ei pidä paikkansa. Kannattaa tulla paikan päälle katsomaan, ei meidän tarvitse tyhjille saleille puhua. ""

      Lieneekö tämä pappi koskaan edes kirkossa käynyt? Ei siellä kyllä ihmisiä ruuhkaksi asti käy :D Salit on isot, mutta lähinnä tyhjää täynnä.

    • irstas-meno

      Papit jo vihkii homoja, suosii pervouksia, mitkä on selkeästi raamatun vastaisia, ovat osa itsekkin homoja, vaikka raamattu ei moista salli. Sitten selitellään! Ymmärtäisivät edes hävetä, mutta ei!

      Piispoista osa kuuluu vapaamuurareihin yms.

    • erttkkl

      Taitaa olla keslusrlupalstata tehty käsitys. Oikea kirkko on edlleen Pyhä ja papit ja piispat pyhiä ja oikeaoppisia!

      • Suojatyöpaikka

        Et liene koskaan kirkossa käynyt? Papit ja piispat on yleisiä perseen-nuolijoita, joita ei vähäänkään enää Jeesus ja Jumala kiinnosta. Mutta nyt tällä keinolla yritetään jäsenkato vältää. Ei tule toimimaan.

        Saarnaavat on vain jotain joutavaa mölinää, että auttaa köyhää yms.

        Kirkon pitää saarnata elävää Jumalaa, Jeesusta, lakia -ja armoa. Ei höpistä joutavia, joita kukaan ei jaksa kuunnella, kun saman voi lukea vaikka ylä-karjalasta.

        Varmasti kirkossa on uskoviankin pappeja vielä, vähemmistö, ja heitäkin hiillostetaan, että älä vaan sano syntiä synniksi!


      • tosiasiaaIslamista

        Ei kirkossa edes saa enää syntiä sanoa synniksi koska ilmeisesti mikään ei ole enää kirkolle syntiä -eikä epäpyhää. Kaikki käy, jopa muslimeille kirkkoa oikeen tarjotaan perkeleen (allhin) palvontaan. Ihmettelen, kuka enää viitsii tukea kirkkoa? Maksaa veroa? Itse lopetin juuri näistä syistä, ja moni muukin.

        Kuten joku hyvin sanoi, on se silti hyvä suojatyöpaikka.

        Nmimerkki "Kuunteleva kirkko" voisi mennä vaikka johonkin muslimimaahan levittämään sanomaansa, eipä taita, kun sillon leikataan kurkku auki tai muuten tapetaan. Ja meikänkö pitäs vielä oikeen majoittaa näitä saatana kätyreitä kirkkoihimme!

        Islan on perkele


      • maki.mäkelä.fan.asshole

        Olet aika lailla oikeassa, itsekkin jo erosin kirkosta.


      • mietin-vaan

        Mitä järkeä on kirkossa, joka ei usko tuoteeseen? On homoa, on lesboa, on Irja Askoloita ja Karia, jotka suoraan sanoo, etteihän ne edes usko Jumalaan.

        Hyväpalkkainen suojatyö.

        Erosin kirkosta silloin, kun kirkko alkoi perseillä. Enkä kadu, etten enää syyd' heille rahaa.


      • HAISTATTELEVA-KIRKKO
        Suojatyöpaikka kirjoitti:

        Et liene koskaan kirkossa käynyt? Papit ja piispat on yleisiä perseen-nuolijoita, joita ei vähäänkään enää Jeesus ja Jumala kiinnosta. Mutta nyt tällä keinolla yritetään jäsenkato vältää. Ei tule toimimaan.

        Saarnaavat on vain jotain joutavaa mölinää, että auttaa köyhää yms.

        Kirkon pitää saarnata elävää Jumalaa, Jeesusta, lakia -ja armoa. Ei höpistä joutavia, joita kukaan ei jaksa kuunnella, kun saman voi lukea vaikka ylä-karjalasta.

        Varmasti kirkossa on uskoviankin pappeja vielä, vähemmistö, ja heitäkin hiillostetaan, että älä vaan sano syntiä synniksi!

        Ei se mene, sitä pelottaa. Jeesusella jaksaa. Mihin hävisi keskustelusta muuten?


    • kuunteleva-anus

      "Nimimerkki "Kuunteleva kirkko" voisi mennä vaikka johonkin muslimimaahan levittämään sanomaansa, eipä taita, kun sillon leikataan kurkku auki tai muuten tapetaan, tai raiskataan, ja sitten

      Niinpä, helppo se on täällä suomessa liperian takaa paskaa jauhaa.

      Eipä ole kyseinen pappi enää tänne vastaillut :D

    • eikö.maistu

      Miksi kuunteleva kirkko ei kuuntele?

      Palkautetta tuli, menikö raamattu väärinpäin kurkkuun?

      • kuunteleva-anus

        Opettele vatipää kirjoittamaan oikein. Palkautetta????


      • Nuin
        kuunteleva-anus kirjoitti:

        Opettele vatipää kirjoittamaan oikein. Palkautetta????

        Sinulle kuunteleva-anus ei tullut kirjoitusvirhettä, asiavirhe kuitenkin; vatipäistä ihmistä ei ole olemassakaan, mutta keltanestepäinenon ja kirjoittelee täällä


    • malliesimerkki

      Kuinkahan paljon ökypalkkaiset piispat on alentaneet laman vuoksi palkkojansa ja sitten vielä ilmaiset viinit on varmaan käytössä.

      • vodka1

        Piispat tunnetusti aina haisee vanhalle, ja usein tuoreellekin viinalle.


    • Näinononon

      Uskovat eivät voi kuulua antikristilliseen vapaamuurijärjestöön. Jos kuuluvat he palvelevat Lusiferia eli saatana ja sen liittolaista rahan mammonaa.

    • laastiapukkaa

      Rappareitahan Nurmeksessa riittää omine kolttosineen,osa on luistellut toisille kylille.

    • ripax

      Ensi maaliskuussa homoliittoja koskevan lain astuessa voimaan punnitaan lopullisesti piispojen usko. Kirkolliskokous ei hyväksynyt homojen avioliittoon vihkimistä kirkossa. Kuitenkin Askola hiippakunnassa on moni pappi valmis vihkimään homoja avioliittoon vastoin kirkolliskokouksen päätöstä, koska he eivät riko kuitenkaan maallista lakia. Piispa Irja Askolan tulisi nuhdella ko. pappia ja ellei hän siihen pysty niin arkkipiispan. Kumpikaan piispoista ei ole valmis kärsimään uskonsa tähden, koska heillä ei ole valitettavasti uskoa. Oikea kristitty menee ilolla oikeuteen uskon ja Jeesuksen tähden. Rukoilen ja toivon, että piispa Askola ja arkkipiispa Häkkinen löytäisivät uskon Jeesukseen ja rohkeuden puolustaa Jumalan sanaa !

    • perkeleitä

      Mäkinen ja askola ovat luciferuksen juoksupoikia, yrittivät saada suomelta joulun.
      Ruottissa ei ole joulukatuja, joulujuhlia kouluissa, harvassa kirkossa enään on toimintaa. Mäkinen saa kohta ruskeilta pojilta diplomin, eli hupsista

      • Ruottissapa on todella rauhattomia asuinalueita!!!
        Mistähän osin moinen vitsaus johtuu...jottain kytköstä siinä on viime vuosien tapahtumiin.
        Ja lisäksi, kohtapa synnytyssairaaloissa kapciteettia tarvitaan, vaikka kantaväestö (siis Ruotsalaiset)ei ahkeraa lisääntymään olekaan...


    • sekoliitto

      Toivottavasti homo-ja lespoliittolaiset käyvät tuomarin kautta vihkiytymässä. Alttarille ei pitäisi olla asiaa,koska heillä on pieni aivojen kehittymisvaurio,joka on muuttanut ihmisen normaalin lisääntymisvietin.

    • kristillinehomoklubi

      Karismaattiset Islamilaiset seurakunnat vetävät sen sijaan väkeä pilvin pimein, samoin Juutalaisten seurakunnat. Myös eri kristilliset lahkot vetävät käkeä, jopa takaapäin, mutta niissä tuppaa perse kipeytymään heidän pyhissä rituaaleissaan. Myös pedofiili syytteitä on jaeltu, mutta nehän ovat vain maallisten oikeuksien höpötyksiä.

    • Peili2

      Viime vuonna 49000 suomalaista erosi kirkosta. Olen iloinen. Ihmisyys alkaa voittaa ja kirkon sekä muiden uskontojen julmuudet vähenevät länsimaissa pala palalta.

    • pianlähtee

      Toivotaan, et joku holtti saadaa, kunhan tää duo tremolo askola & mäkelä saadaan pois.

      Nämä kaksi ei edes usko Jumalaan.

      • sklöpix

        Nuo saadaan aisoihin vasta kun kirkon väki on vähentynyt tarpeeksi.
        Sitten kun rupeavat pelkäämään ettei varoja riitä niitten eläkkeisiin, vasta sitten ne rupeavat kalastamaan ihimissieluja.


    • neveragainn

      Erosin kirkosta joulukuussa. En ole katunut hetkeäkään. En halua kuulua mihinkään homokirkkoon. Askola ja Mäkinen ovat häpeäksi kirkolle. Samoin liberaalipapit jotka haluavat vihkiä homoja. Ei kiitos. (Onneksi täälläpäin heitä [liberaalipappeja] on vähemmän kuin etelässä.)

      • samatsanat

        Sama täällä.


      • Hyväätoivova

        Toivon Teille kuitenkin seurakunnallista yhteyttä jatkossa jonkun muun luterilaisen yhteisön merkeissä.


    • kohtuudella

      Mut hei, matukin on ihminen, vaikka raiskaa ja tapaa!

    • irja-hotline

      Irja Askola laiteettiin virkaan siksi, että sitä ei edes matu raiskaa :D

      • jösses69

        Se on kyllä totta :D


      • tosisuomalainen

        irja askola taitaa olla niin ruma,ettei sitä edes matutkaaqn katso sillä silmällä


    • Näinpäpä

      Ovat niin rikkaita yrityksiä nämä kirkot,on mehtiä,kerättyjä veroja,kiinteistöjä ym.Mites se raamattu sanoo,antakaa köyhille omistanne .....ruokkikaa ym.Aika vähäistä kokonaisuutta ajatellen.Siksi en maksa veroja.

    • unholy

      Jumala ei veroja kaipaa, koko kirkko on nykyään aivan kauhea!

    • höpönkattiakanssa

      Kaikkien kirkon "herätysliikkeiden" on alistuttava (ainakin kirkon tilaisuuksissa esiintyessään) kirkon nykyisen moraalittoman ja jumalattoman menon ja järjestyksen hyväksyjiksi. Pehmeitä puheita pliis! Ja äkkiä loppuvirsi!!!
      Nähty ja kuultu viimeksi Nurmeksen isossa temppelissä eilen.

      • häke-auta

        Nurmeksessa?


    • pompako

      Iso temppeli nurmeksessa?

      • poro-r

        On tosi iso, isompi kuin porokylässä!


    • KUUNTELEVA-KURKO

      Missään ei ole niin paljon työpaikkakiusaamista kuin kirkossa.

      Pirkko-jappi

    • Kuunteleva_kirkko666

      Joudutte helvettiin!

      T Pirkko-Pappi

    • herranaamen

      Luterilainen kirkko on niin suvakki, että pappikin voi olla itserakkain tuntemani pask***, joka kävi yliopiston ja yhtäkkiä muuttui esimerkilliseksi ihmiseksi, joka kykenee saarnaamaan muille kuinka tulisi elää, vaika itse on kaikkia läheisiään pettänyt ja omaan napaansa tuijottanut ja erilaisuutta halveksinut. Hyi hitto.

    • pirkko-pappi

      Me otetaan geelitukilta suihin ja kakkoseen, jumalan mimessä!

      T Kuunteleva kirkko

      • pirkko-pappi

        Kyllä

        Terkuin Kunnteleva kirkko


    • kirkonunelma

      Irja Askola on jokaisen miehen unelma!

    • missäkirkko

      Miksi hirtehisen hauska

      "kuunteleva kirkko" hävisi, eikö kirkko enää kuuntele?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe