Suomi matkalla kivikauteen.

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaab

Sipilä työntää Talvivaaraan 10 miljoonaa kuukaudessa vävyn ja sukulaisten firmoihin. Muslimien kutsuminen täysihoitoon tuhoaa lastemme tulevaisuuden ja kaikki on tämä lestadiolaisen huijarin syytä.

33

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kehvelitvallas

      Totta kehveli vallassaan kekkuroi ja tallaa tyälääsiä ja muita leikaten jotta saaraan omalle pesueelle miljoonat kun ne ekaksi on otettu niiltä, jotka sitä kipeimmin tarttee. Tyälääset,eläkeläiset,lapsiperheet,työttömät. Aivan käsittämätöntä heiltä leikattu ja annettu johonkin KANNATTAMATTOMAAN kaivostoimintaan ja ympäristön sotkemiseen. Paljonko viälä tarttoo ennenkuin joukko sanoo. Nyt riittää.

    • EiHyvältäNäytäTouhuajat

      Zipilä luulee et ihmisiin uppoaa,ettei Muka tiänny omien kakarootten tai enojensa ym. suvun tehrystä 500.00,00€ sopimuksesta.. Aivan täyttä soopaa. Jos se selviää tästä kin kuprusta nii ei oo tällä maalla toivoa OIKEUDENMUKAISUUDESTA suomi alkaa olla liikaa kaiken muailman koijareitten ohjauksessa pienituloisilta leikataan lopukki jotta kannattomat yritykset pyörii ja omistajat vain tienaa.

    • F35

      Lauantaina keskustan puoluekokouksessa se yksi keskustan kansaedustaja totesi että rikkaiden eliitin suosiminen pitää loppua sai raikuvat abloodit ja taputukset saas nähdä tapahtuuko mitään vai oliko teatteria.

      • Happamiasanoiketku

        Aivan samaa mielipuolta. Pienituloisilta niistetty kaikki mikä voitu. Ja kenenkähän hyväksi. Yrittäjien, ja yhtään uutta paikkaa työtätekevälle ja työttömälle ei oo lisääntynyt. Uutisissa oli joku aika sitten , kuinka joku yhtiö lainas toiselta firmalta työntekijöitä itteelleen kun niillä on osaamista. Kuinka sitten palkataankaan leikatuilla rahhoilla muka porukkata jos näin menetellään. Ei ne työpaikat ainakaan kasva omistajat vain porskuttaa.


      • VerohelpotuksenSaaneet

        Sipilä haluaa lisää pakolaisia loukkaantuneita lennättää hoitoon tänne. Ottaa varmaan hoidon jälkeen taaas asumaan kotiansa. Nyt kun suomalaiset isoopalakkaaset on saanu ne verohelpotukset, voivat ottaa jokainen heistä kontolleen yhden ppartalapsen hoitoon. Kyllä siitä taas riemu repee maailmalla kuinka meillä näin


    • K666

      Kepulit ovat tainneet taas tulla tiensä päähän. Katsotaan kuka sieltä vielä hengissä selviää.

      • EiMihinäänNimesIlima

        Just vähä aikaa sit kun katoin uutiset, taas kerran. Niinpä olipa joku kirpputoriyrittäjä hakaniämestä, valittamas suureen ääneen kuinka on niiiin paljon työstäkiältäytyjiä, aattelin siinä ittekseni jotta mee kepuli itte yrittäjäkamuillesi töihin Tyämarkkinatuella tekemähän ILIMATTEEKSI töitä, ja valita sitte. Haluavat kyykyttää työttömiä lisää, pakottamalla ottamaan vastaan palkattomia työpaikkoja. Uskomatonta. Kuinkahan moni yrittäjä lähtis itte sellaaseen työpakotukseen ilmaistöihi. Ei ykskään. Jos sää kerta tarttet tyävoimaa, niin MAKSA SIITÄ KANS KÄYPÄÄ PALAKKAA, äläkä orota sitä valtion/kunnan apuja siihen hommaan. ILIMAASTA TYÄVOIMAA, kaikki tyänantajat vaan orottaa, eikä se ole suinkaan työttömän vika ettei niitä töitä niin vain oo jaos, josta sais OIKIAA palakkaa.


    • eijesus

      Vanhanen joutui eroamaan lautakasan takia. Kanerva tekstareiden takia. Jäätteenmäki jonkun väärän protokollan takia. Kyllä ny jumalauta luulis että tuo lesta-sipilä joutuu ny viimeestäänsä eroamaan, on kyllä sen verran pitkä rötöslista herralla takana.

    • TorellaKyllästynyt

      Ja tämä Sekoomuksen, KOKOOMUKSEN Orpo piru, leikkaisi vieläkin , työläisiltä, lapsilta, eläkeläisiltä ja tyättömiltä lisää. Ei oo jätkät siellä hallituksessa käyttänyt sitten yhtään MAALAISJÄRKIÄ kun, eivät TAJUA ettei TAVALLISILLA työtätekevillä saatika muilla piänituloosilla ole ENÄÄ senkään vertaa sitä OSTOVOIMAA, kun kaikki on jo leikattu MONEENKERTAAN. Typerimpiä päätöksiä saa hakea. Sitten jukolauta YRITTÄJILLE lykätään näitä leikattuja euroja. Jokka ei eres yritä PALKATA ketään, vaan haluavat vain tilinpäätökseen hyvät lukemat. Ilmaista työvoimaa jo myös käytetty tulosten parantamiseksi tarpeeksi, sille pitää tulla loppu. Jos sitä työvoimaa tarvitaan, palkataan väkeä, eikä käytetä HYVÄKSI sitä TYÖTÖNTÄ. HÄVYTÖNTÄ toimintaa ja hallituksen ja työkkärien hyväksynnällä vieläpä.

    • eMBA

      Terrafame on pytäänyt tarjouksen kuljetinlaitteistoista eri alan yrityksiltä.Tarjouksen jätti myös yritys, josta Sipilän lasten omistama sijoitusyhtiö omistaa 5%:n siivun.
      Yritys voitti tarjouskilpailun. En ymmärrä mitä väärää menettelyssä on.
      Ennen Sipilän kautta perustettu Talvivaara, muslimit, lestadiolaiset ym. ei kuulu tähän juttuun millään tavalla.
      Koittakaa nyt vähän pysyä asiassa.

      • t4564e

        Niin ristus, täällä ei kepulaisia arvostella, niin!


      • UskooKenHaluaa

        Meinaakko jotta Sipilän muksut ei ois sanonunna Isällensä jotta meilläkin on veros sellaanen tarjous Terrafamelle. Eikö se sipiläkin oo kuitenkin jonkunmoonen yrittäjä ollut. Ei mee niin läpitte tuallaanen, ei sitte millään . Kun talavivaaraan kuitenkin on sysätty älyttömät määrät verorahoja ja joka sotkenut ympäristöt sun muut ja tapeetilla ollu siitä alakaen kun perustettu. HALOO


      • taatelintallaaja3
        t4564e kirjoitti:

        Niin ristus, täällä ei kepulaisia arvostella, niin!

        Meenny rehupuntti uuninpankolle nukkumahan, äläkä kokoaijan itke!!!


      • Pariskunnan_mielipide

        Ei kukaan ole odottanutkaan, että kepulainen näkisi kepulikonsteissa mitään väärää.


      • höööööööööööö

        Jotkut näkee vääränä kaiken, mitä kepulainen tekee.
        Annan kepulaisille pienen vihjeen suosion nousuun eli esittäkää
        korotusta työttömyysturvaan,ja veroja valtion maksettavaksi .Näillä eväillä
        sosialistit ja vihreät pitävät kannatustaan yllä.


      • verenkuljettama

        Niin kuin saamistasi kommenteista huomaat, järkevä ajattelu ei ole lapualaisten leipälaji. lapualainen osaa vämmätä, puukottaa selkään ja valittaa asiasta kuin asiasta, mutta kun sanojen pitäisi muuttua teoksi... syntyy syvä hiljaisuus. Näin käy, kun paikkakunnan ongelmana on pitkään jatkunut aivovienti.


    • eMBA

      Miksi ei saa arvostella? Jos on aihetta niin sitten PITÄÄ arvostella.
      Asioiden vääristely ja niiden levittely ei kuulu sellaiselle sivulle,jossa on tarkoistus
      käsitellä rakentavassa hengessä LAPUAN asioita.
      Suomi 24 voisi lisätä yhden keskusteluaiheen, PASKANPUHUJAT
      Täältä Lapua-palstalta saisi 95% siirtyä sinne.

      • PuhtaitaJauhoja

        Aika hyvä että saa ja pitääkin sanua jos näkee että nyt mennään ja lujaa väärällä kaistalla päin rekkaa. Ekköhän sääkin rupeesi kilijumahan, siinä vaihees. Turpa rullalla ei mikkää asiat parane, päinvastoon huonompahan mentääs. Ja jonsei saa sitä suutaan auki silloon ku pitääs niin sitte pitää olla hilijaa. Eri asiahan jos tosi asioota ruvetaan pimittämähä ja kepulikonstein hääräämähän. Pitää puuttua.


    • umpikujassa

      Lapuan mummut ja papat äänestää keskustaa vaika helvetti kaatuisi pääle kun heillä ei ole muuta vaihtoehtoa. Kokoomuksen kanssa sama juttu. Jotkut kuvittelivat perussuomailaisten olevan mahdollinen vaihtoehto, mutta nyt sekin on nähty.

    • fitut

      Mitä jää jäljelle...vihervasemmisto.
      KIITOS EI.

      • Nykyhallitusonin

        Suomella ei ole varaa viher-vasemmistoon. Ne laittaa koko valtion koknkurssiin. RKP pitää julistaa hallituspannaan. Ne on kaikki yhteiskunnan kuppareita.


    • Kun kerrankin Suomessa jotain todetaan kannattavaksi ja kaivos avataan, niin siitäkin pitää itkeä ja valittaa.

      Kukaan ei tietenkään osannut ennustaa, että tapahtuu ympäristökatastrofi, mutta nyt asiat on korjattu saadaan tuhat työpaikkaa työttömyyden synkimmälle alueelle.

      http://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6/3/177653/953cc3e08f


      Taannoin huudettiin suu vaahdossa, että valtio lahjoitti Soklissa kymmenien miljardien omaisuuden norjalaisille parilla sadalla miljoonalla, mutta norjalaiset joutuivat toteamaan, että kaivos tuottaisi tappiota.
      Sama asia tiedettiin Suomessa jo kymmeniä vuosia aiemmin, eikä yksikään instanssi halunnut koskaan sijoittaa siihen palanutta puupenniäkään, vaikka sitä tarjottiin kultalautasella useammallekin toimijalle.

      Yara ehkä avaa kaivoksen kaikesta huolimatta, mutta ympäristölupa lienee nyt tavallista tarkemmassa tarkastelussa.

      http://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6/3/177653/953cc3e08f


      • Mistänäoottullunna

        Mistäpäin huutelet......ja mitä


      • Nuorissa-On-Tulevaisuus
        Mistänäoottullunna kirjoitti:

        Mistäpäin huutelet......ja mitä

        Hullujen huoneelta! En pääse näiden koneella kirjautumaan, kun salasana on omissa vehkeissä.
        Kohta mä täältä pääsen, älkää olko huolissanne!


      • viisauseiasumeissä
        Nuorissa-On-Tulevaisuus kirjoitti:

        Hullujen huoneelta! En pääse näiden koneella kirjautumaan, kun salasana on omissa vehkeissä.
        Kohta mä täältä pääsen, älkää olko huolissanne!

        Joo taas suvakki luuseri luulee olevansa viisas kun ei muuta tee kuin lukee päivät pitkät uutisia.
        Siltikin se on helvetin tyhmä, sen takia se ei ole töissä vaan netissä ja kyllä se 24/7.


    • olipatuokio

      Maa järkkyy, kansat velloo, me ydinjätteytetään. Tsernopeli sai kuoret.

    • Mullenmullemeille

      Joka paikas tuntuu olevan kaikki iriootit päättämäs ja peittelemäs asioosta ku asioosta. Viälä sen lisäksi kiältäävät teheneensä yhtään mitään väärää. Aina vika löytyy muista kuten piämiäs ylintä johtoo, Hallitusta myären saatika piänemmät paikkakunnat.... Ei oo mikää ihme jos suames on kaikki päin pers....leipäjonot ja eriarvoisuus kasvaa ja jakaa...

      • Lisääidiotismiakehiin

        Persut aukaisi hanat. Viime vaaleissa sitten kaikki muutkin puolueet otti listoilleen kaiken maailman hurahtaneita ja lopputulos tiedetään kunnissa ja valtion touhuissa.


      • äläyritäturhaan
        Lisääidiotismiakehiin kirjoitti:

        Persut aukaisi hanat. Viime vaaleissa sitten kaikki muutkin puolueet otti listoilleen kaiken maailman hurahtaneita ja lopputulos tiedetään kunnissa ja valtion touhuissa.

        Lapualla ei tarvittu persuja "hanojen aukaisemiseen", ne ovat olleet aikaa jo auki kokoomuspoikien toimesta.


    • sipuliokos

      Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) kiistää, että hänen sukulaistensa yrityksen rooli Terrafamen alihankkijana olisi vaikuttanut päätöksen Talvivaaran kaivosta hallinnoivan valtionyhtiön lisärahoituksesta.

      – Ei kävisi mielessäkään. Terrafamen rahoituspäätös tehtiin sen vuoksi, että veronmaksajien varojen käytön näkökulmasta oli järkevämpää jatkaa nyt hyvissä käsissä olevaa toimintaa kuin käyttää 400–500 miljoonaa kaivoksen alasajamiseen, Sipilä kirjoittaa blogissaan.

      – Minä kestän sen, että minua hakataan median puolelta, mutta sitä en hyväksy, että lapset ja sukulaiset vedetään asemani vuoksi lokaan.
      Mainos (uutinen jatkuu alla)

      Kansan Uutiset ja Yle ovat kertoneet, että Sipilän lapsilleen kolme vuotta sitten siirtämä sijoitusyhtiö omistaa viisi prosenttia Katera Steel -yhtiöstä, joka on saanut noin puolen miljoonan euron arvoisen tilauksen Terrafamelta.

      Yhtiön pääomistajat ovat Sipilän serkkuja ja enoja ja Sipilän isoisä perusti Katera Steelin edeltäjäyhtiö Hitsaus ja levytakomo ky:n.

      Ylen haastatteleman Terrafamen toimitusjohtaja Joni Lukkaroisen mukaan Katera Steeliltä tehty hankinta on kilpailutettu konsulttiyhtiö Pöyryn kautta. Sipilän esikunnasta kerrottiin aiemmin perjantaina STT:lle, ettei Sipilä anna haastattelua asiasta.
      "En voi vaatia sukulaisia luopumaan työstään"

      Sipilä sanoo luopuneensa yritysomistuksistaan vuonna 2013 kytkentäepäilyjen hälventämiseksi.

      – En voi vaatia kaikkia sukulaisia luopumaan työstään asemani vuoksi, Sipilä kirjoittaa.
      Eli kepulainen ei tiedä mitä tarkoittaa jäävyys asiassa jossa jaetaan veronmaksajien rahoja? No kepustahan on sanonta kepu petää aina, ja viisaita saa etsiä, etsiä, etsiä..........

      • callekiwes

        Olet ilmeisesti tyhmä tai poliittisesti vihervasuri. Et näköjään ymmärrä vaikka tämä asia on moneen kertaan selvitetty. Sulle on jäänyt levy päälle.
        Varmaan j ankkaat tätä asiaa eduskunnan oikeusasiamiehen lausunnon jälkeenkin.
        Tässä asiassa ei ole tapahtunut mitään väärää.


    • TaistoJumula

      Voi ristus, tuota Sipilän Juffea!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      295
      3239
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1601
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1117
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe