Apua kaivataan.

Up.nuori.eksyksissä

Joka sisimmässään tuntee halua vastata viestiini, toivon hänen vastaavan. Muita pyydän siirtymään eteenpäin.

Muutama vuosi sitten elämääni tuli paljon muutoksia, joita en osannut etukäteen aavistaa. Muutin toiselle paikkakunnalle ja avasin uuden polun elämässäni. Löysin rakkaani ja samalla myös hänen kaksi pientä lastaan. Kävin mielessäni alkuun taistelua millainen minun tulisi olla ja mikä on minun tehtäväni. En osaa kutsua itseäni äitipuoleksi, vaikka koen tarvetta olla tukena ja turvana heille. Olen "isin tyttöystävä". Ja olen edelleenkin. Suhde lapsiin on vähitellen kehittynyt vahvemmaksi ja lapset luottavat minuun.
Minä rakastuin mieheni avoimuutteen ja kiltteyteen, hänen kanssa pystyi puhumaan asiasta kuin asiasta.
Tiedän, ettei mieheni edellisen tyttöystävän kanssa elämä ollut helppoa. Mieheni on joutunut käymään terapiassa ja joutuu syömään masennuslääkkeitä. Tiedän, että vanhempi lapsi on kokenut eron jollain tasolla hyvinkin voimakkaasti, vaikka vielä pieni onkin. Olen huolissani, mutta koen olevani tilanteessa jossa en pysty itse tekemään asialle mitään. Tietysti miehelleni olen ilmaissut asiasta, ja uskon että hän sen ymmärtääkin. Tilanteesta tekee vaikean se, että mieheni joutuu menemään lasten äidin ehdoilla ja vaikenemaan omista mielipiteistään sillä haluaa olla puheyhteydessä lasten takia. Ymmärrän se hyvin, mutta välillä minua pelottaa. Nykyään kun otan lasten asiat käsittelyyn ja puhun asioista jotka liittyvät lasten äitiin ja lapsiin, mieheni ei pysty kovin kauaa aiheesta juttelemaan. Nykyisin emme eds ehdi kovinkaan jutella ja se kuormiiaa minua. Minusta tuntuu että elämämme jumittaa paikoillaan, sillä miehellä on paljon stressiä eikä hän jaksa puhua kanssani asioista kuin ennemmin. Hänellä on pitkiä työpäiviä ja hänen sairautensa, joten ymmärrän ettei aina jaksa. Minusta kuienkin tuntuu, ettei hän ymmärrä minun tilannettani täysin. Asiat ovat levällään ja tuntuu että joudun yksin pyörittämään arkeamme. Koen että hän on välinpitämätön kotitöissä ja parisuhteessa. En halua syyllistää häntä, mutta olen viime aikoina ollut hyvin surullinen. Haluaisin asiat "rullaamaan" uuvuttamatta itseäni. Ensi vuonna meillä on yhteinen tärkeä hetki elämässä, en tiedä pitäisikö minun itkeä vaiko olla onnellinen. Rakastan miestäni ja hänen lapsiaan, mutta pelkään että onnellisuus jää arjen jalkoihin. Yksin minä en jaksa. Mitä minun täytyisi tehdä? Kiitos, jos viitsit vastata.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elizzah

      Hei, tulkitsen sinulle tarotkorteista. Korostan, etten ole selvännäkijä enkä terveydenhuollon tai sosiaalialan asiantuntija. Tämä on suuntaa-antava tulkinta.

      Päällimmäisenä nousee pöytään rakkaus ja tunteet. Se on sinun voimavarasi, ja syy miksi olet valinnut juuri tämän miehen ja hänen lapsensa. Menneisyydestäsi näkyy sen verran, että elämänmuutos on ollut sinulle todella suuri. Olet tehnyt ison harppauksen.

      Sinä näyttäydyt myös voimakkaampana persoonana, kuin ehkä itse uskoisitkaan. Sinulla on rohkeutta toimia, ja jotenkin suuri kaipuu oikeudenmukaisuuteen. Tunnet, että asioiden ei pitäisi olla rempallaan, vaan mennä juuri " oikealla tavalla". Sinä olet mielestäsi ansainnut sen, ja olet oikeassa. Olet tehnyt kovasti töitä sen eteen.

      Miehen pöytään nousee ensimmäisenä parisuhteenne, eli se on hänellekin tärkein asia. Hän ei ole ihan täysin vielä päässyt yli menneistä pettymyksistä, hän " vatvoo" niitä edelleen päässään. Tulevassa näkyy, että katkeruus väistyisi, mutta vaatii kovasti ponnisteluja. Hänellä on sydämessään hieman pessimismiä, kärsiikö hän unettomuudesta? Näkisin, että ensi kesään mennessä hän pääsee pahimmista mielialoistaan eroon, koska silloin hän näyttäytyy jo kepeämpänä ja huolettomampana persoonana.

      Parisuhde-pöytään ilmestytte vierekkäin. Hyvä merkki. En näe suhteessanne mitään salamana tapahtuvaa ihmeratkaisua, vaan sellaisen itsestään, pikkuhiljaa tapahtuvan paranemisen. Tulevassa on hauskaakin yhdessäoloa vielä. Tähän nousee vahvana äidillisyys ja hedelmällisyys, oletko harkinnut raskautta tai onko nykyinen tilasi niin äidillinen; jätän tämän itsesi tulkittavaksi.

      Kahteen kertaan pöytiin nousi myös ratkaisuksi tilanteeseen kaksi eri henkilöä. Toinen on lääkäri ja toinen jonkinlainen muu terveydenhuollon ammattilainen, terapeutti, psykologi tms. Jätän tämänkin sinun tulkittavaksi; saatteko tällaista ulkopuolista apua, onko sitä harkittu, voisiko tällainen apu olla tarpeen ym.

      Hyvää jatkoa

    • OngelmieTuojat

      ETTÄ sinä säälistä puuhastelet uusperhettä ! EI helkkarissa kukaan tommoseen itseään sovinnolla ei edes säälistä aseta.

    • sivusta

      JOO,ei nuoren lapsettoman naiskaverin kannata alkaa ottaa murehtiakseen miehensä perhejuttuja.Älä enää puhele asioista jotka eivät ole sun pääteltävissäsi,ulkopuolisena ole hiljaa perheasioista ,älä kysy,tivaa,anna asioiden olla ,keskity oman miehesi kanssa omiin juttuihinne ,sivusta ei ole mukava seurata toisen murheita on ne mitä tahansa,joten keskittykää toisiinne ,älä ota äitipuolen roolia,ole nainen ja tyttökaveri roolissa,puhukaa muista asioista,miehesi hoitaa oman velvoitteensa.JOS soppaan laitetaa lisää luskikoia,se menee sekasin koko setti.Siin älä sinä ota paineita miehen lapsista ja exän välisistä asioista,puhukaa omia juttuja,menkää ulkoilemaan ja rentoutukaa,älä ota niskaasi liikaa vastuita koska astut liian suuriin saappaisiin roolissa joka ei kuulu sulle,sivusta katselet ja olet fiksuna lapsille neutraali etkä voi arvostella exää koska et tiedä kaikkea heidän elämästään.Olkoot vaikka kuinka ikävä ämmä mutta et voi etkä saa puuttua vaatimalla lapsia enemmän miehellesi .Syynä on paljon asioista mistä et tiedä,katkeruutta ym kostoa,mikä on eroissa yleistä lapsien ollessa pelinappuloina.Ajan kanssa kun lapset varttuvat,äitinsä varmaan haluaa omaa aikaa itselleen ja omaa elämää ja kumppania,tiedän.

    • Rauhallistajoulua

      Kannattaa ottaa kokenut vanhempi mies. Asiat sujuvat arki sujuu ilman kommelluksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1749
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      60
      1493
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1414
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      57
      1382
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1349
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe