Kaveri sai selkää äidiltä :-)

aitiopaikalla

Hei näin tänään aitiopaikalta, kun kaverini sai remmiä äidiltään, koska jäi kiinni kaljan juonnista. Sen täytyi ottaa kaikki housut pois ja käydä eteisessä tuolille. Eli jalat selkänojan alta ja munat tuolia vasten. Kaverin pylly lyötiin aivan punaiseksi, eli hän on nyt punaperse paviaani. Vähän siistiä.

Mutta sitä minä jäin ihmettelemään, että miksi sitä pitää rääkyä kun remmi osuu perseelle. Mitä se hyödyttää? Vai mitä että se on kyllä aika lapsellista?

33

2597

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juu aika lapsellinen on.

    • aitiopaikalla

      Kiitos vastauksesta. Olet siis samaa mieltä, että kaverini on vähän lapsellinen. Koulussa muut luokkakaverit ihmettelivät mitä varten kaverini (eli punapersepaviaani) ei kehu/mainosta menneitä tai tulevia kännisekoiluitaan, vaan oli yllättävän rauhallinen. Ja vain minä tiedän oikean syyn :-). Vähän siistiä jos olisi uintijakso koulussa. Täytyykin nyt soittaa sille, jos hän vaikka lähtisi uimaan.

      • MölytMahassa

        Ettei vain olisi selkäsauna tullut siksi, että hänellä on huonoa seuraa.


      • aitiopaikalla

        Ei tullut seuran takia. Kaverin äiti löysi kaljatölkkejä sen repusta. Me siis vain pelasimme, ennen selkäsaunaa. Hän on oikeasti ollut se yllyttäjä.

        Lapsellisuuden perustan siihen, että hän rääkyi kuin pieni vauva. Omiin kokemuksiini voin myös peilata. Leikin pari vuotta sitten rautateillä ja isä antoi siitä hyvästä selkää. Se otti sellaisen "kasvin", joka kasvaa vain loppukesällä. Siinä on sellainen iso pampula (pamppu) päässä. Ja alla vihreä ohut varsi. Se sattui ihan älyttömästi, kun sillä lyötiin paljaalle takapuolelle. Mutta en rääkynyt vaan kestin sen kuin mies :-).


      • ToinenMies2

        Mieshän se sellainen on, joka saa isältään piiskaa paljaalle pyllylle, eikä tohdi edes vastaan pistää.


      • aitiopaikalla

        Lapsellinen, täysin aiheeseen liittymätön kommentti.


    • aitiopaikalla

      Olenko epänormaalia kun selkäsauna rupesi loppuvaiheessa kiihottamaan?

      • Ei.


      • aitiopaikalla

        Ajatus siitä että kaverillani olisi ollut tuolloin tyttöjä kylässä. Parhaimmassa tapauksessa meidän luokan tytöt olisivat nähneet sen munat :-). Tässä mielessä kävi vähän huono tuuri :-(. Se on meidän luokan "kovis" joten tytöt ovat kiinnostuneet siitä. Mitäköhän tytöt olisivat tuumanneet siitä, kun luokan "kovis" itki ja rääkyi kuin pikku vauva, kun vähän sai maistaa remmiä.


    • Siggekundi

      Sille äidille pitäisi laittaa sikari (palava) perseeseen ja heittää vaikkapa Aurajokeen. Kaikki luulis että Aurajoessa menee höyrylaiva.

    • FetisminAlku

      Vieläkö ihmettelet jos joillakin on kummallisia mielihaluja äitiään kohtaan? Että aikuisena mennään joillekin tädeille ja pyydetään piiskaa? Tässä se syy....

    • Vahingoniloinen

      Lisää näitä selkäsaunajuttuja, paljon lisää!

      • aitiopaikalla

        Sinä olet varmasti niitä hulluja joita täällä palstalla vilisee. Teistä on varoitettu koulussa.


    • Todennäköisesti aloittaja saa ns. kiksit piiskausfantasioista ja aiheesta kirjoittamisesta ja keskustelemisesta. Pidän erittäin epätodennäköisenä, että mitään kerrotunlaista olisi todellisuudessa tapahtunut.

      • aitiopaikalla

        Ja tässä kirjoittaa erittäin todennäköisesti lastensuojeluviranomainen.


      • aitiopaikalla kirjoitti:

        Ja tässä kirjoittaa erittäin todennäköisesti lastensuojeluviranomainen.

        Viranomainen (tai siis virkamies): kyllä. Lastensuojelusellainen: ei.

        Tälläkin foorumille putkahtelee eri aihealueille säännöllisen epäsäännöllisesti näitä ketjuja, joissa teini-ikäiselle annetaan selkäsauna, teini-ikäinen joutuu käyttämään vielä vaippoja, 12-vuotias käyttää vielä kurahousuja ym. muita aiheita, joissa kerrotaan teinin nöyryyttämisestä. Kaikkien noiden ketjujen totuudenmukaisuutta on syytä epäillä hyvinkin vahvasti ja todennäköisesti kyseessä on joku, joka saa kiksejä siitä, että pääsee keskustelemaan nöyryyttämiseen liittyvistä aiheista nuorten kanssa.

        Tottakai joku saattaa olla tottakin tai väritettyä totuutta, mutta todennäköisyys on pieni.

        Tämä sama ilmiö esiintyy esim. kik-messengerissä: sielläkin näitä nuorina esiintyviä fetissifeikkejä riittää. Kannattaa siis pyytää kik-kameralla ainakin joku vastapuolen ikäluokan todistava kuva.

        Onhan tietysti jo nuorillakin fetissejä ja fantasioita, eikä siinä mitään pahaa ole. Siitä vaan, keskustelu jatkukoon.


      • aitiopaikalla

        Aivan. Me keskustelemme tässä siis virallisesti lapsellisuudesta. Siis kaverini lapsellisuudesta :-). Kyllä se tiedetään että täällä on myös hulluja. Me osataan kyllä keskustella täällä vain nimimerkeillä. Äiti ja isäkin on muistuttanut noista hulluista ja edes paikkakuntia ei saa tällä palstalla paljastaa. Kyllä me osaamme keskustella ilman sitä typerää saapasta :-).


    • aitiopaikalla

      Täytyy kohta lähteä kouluun, joten nopea postaus. Keskustelumme aihee on siis onko kaverini lapsellinen? tähän kysymykseen haluan siis vastauksia. Nyt kaverini on kyllä ollut selkeästi rauhallisempi selkäsaunan jälkeen. Ei kännäämisiä ja niihin yllyttämisiä. Hän ei ole nyt koulussa yrittänyt potkima minua munille, koska kertoisin silloin heti luokkakavereille, mitä silloin tapahtui.

      • Kaveri on lapsellinen ja sinä olet homo, tai ihan vitun sairas.


    • seeämäksdee

      Kaverisi ei välttämättä ole lapsellinen. Jokaisella on erilainen kynnys tuntea kipua. Jos joku sietää kipua vähemmän kuin toinen, se ei kerro lapsellisuudesta.

      Sinä taas...

    • aikahämmästyny

      Mä näin ku mun kaveri sai "turpaansa" pikkusiskoltaan, vaikka mum kaveri paljo isompi ku siskonsa. Se sai väännettyy sen alleen ja otti sit kuristusotteen sen kaulasta sit se pyäräytti veljesä selälleen ittesä päälle., kuristi kaulasta ja jaloillaan levitti veljen jalat haralleen niin isompi joutu vaan rukoilee armoo

      • aitiopaikalla

        Tuo olisi ollut vielä hauskempaa nähdä. Luokan kovis saa turpaa pikkusiskoltaan. En tosin tiedä onko kaverisi kovis, mutta minun kaveri on olevinaan kovis koulussa, vaikkei kestä kunnolla edes pientä kuritusta :-).


      • SiipienLeikkaus

        Vielä nolompaa kovikselle olisi, jos isä ottaisi siltä housut alas ja antaisi koivupiiskaa polviensä päällä pidellen kunnolla muiden nähden.


      • aitiopaikalla

        Se asuu äitinsä kanssa, joka onneksi osaa pitää kuria. Ai niin sen lempiharrastus on ollut rahan varastaminen äidiltään, joku juoppo käy ostamassa sille kaljaa ja sitten se menee esittämään tytöille. Nyt se kyllä on selkeästi rauhoittunut.

        En nyt tiedä onko aikuisten antamat rangaistukset nyt niin noloja. Tietysti jos tytöt näkisivät. Sen sijaan pikkusiskolta turpaa on noloa, joka tilanteessa.


      • LapsellisenKaveri

        Mullakin oli kaveri, joka oli kovasti päissään juotuaan yhden oluen.


      • aitiopaikalla

        Samanlainen se on ollut tuo minunkin kaverini ja luokkamme kovis. Yhden kaljan jälkeen on omien sanojen mukaan vetämässä kaikkia äijiä lättyyn. Ollaan homoja ja vitun sairaita. Ei sitä esittämistä aina jaksa.


    • aikahämmästyny

      Onhan se noloo jos ei pärjää siskolleen, mutta en oo varma haluaisinko itsekkään joutua sen tytön kaa matsiin. Se on 15 v ja oikee lihaskimppu. Sen veli on taas sellanen vähä löysä tapaus

    • Kylläteidättiedetään

      Kylläpä on uusi vuosi tuonu taas paljo fantasiajuttuja tänne

      • aitiopaikalla

        Kyllä se kaverin käytös on ollut toisinaan niin ärsyttävää, että toivoi hänen saaneen tyttöjen nähden piiskaa. Tytöt olisivat silloin nähneet sen munat...No fantasia se on, myönnetään...Mutta kyllä se esittäminen on välillä niin ärsyttävää.


    • dfxghfxg

      Joo ja karhunpoika sai rastaa

    • hävettäs

      ei oo todellista et kundi vois niinku saaha tytöltä turpaan

    • aitiopaikalla

      Kiitos kaikille vastauksista. Eli keskustelustamme voimme tulla siihen päätökseen että kaverini on ollut lapsellinen. (Tosin muutamia lapsellisia kommentteja on tännekkin eksynyt.) Tarvittaessa voin näyttää hänelle tämän ketjun:-).

      Mutta nyt se on kyllä osannut olla kunnolla. Kaljan juonti on loppunut ja siihen liittyvä esittäminen samoin. Eli koulussakin on nyt ollut rauhallisempaa.

    • Anonyymi

      Olin reippaasti juovuksissa, sain selkäsaunan eli piiskaa pikkusiskoltani. Näitä sattuu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1759
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1664
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      61
      1500
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1458
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1385
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1359
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe