Miten saisin poikaystäväni tajuamaan tunteensa?

Kisutaivas

Eli tilanne siis on se että tässä yli vuos jo katseltu toisiamme parisuhteessa, sitä ennen hyviä ystäviä oltiin n. puolisen vuot. Hieman yli viikko sitten ajauduimme pahimpaan riitaan suhteemme aikana ja hän kertoi haluavansa pitää taukoa n. viikon kunnes on tulossa tänne päin ja sitten puhuisimme asiat selviksi. Kuitenkin tämän "tauon" aikana olemme puhuneet puhelimessa jonkin verran ja kuulin oikean syyn tähän "taukoon". Hän on kesästä lähtien menettänyt kiinnostusta minuun ja nyt viimeisen kuukauden aikana todennut itsellensä ettei enään rakasta minua, eikä tiedä miksi.

Nyt siis hän haluaisi erota, muttei tiedä syytä miksi periaatteessa. Sisimmissäni tiedän että hän vielä rakastaa minua, enkä tarkoita nyt vain että hän välittäisi minusta. Tulossa ensi viikolla palauttamaan asuntoni avaimen minulle ja haluaisin todistaa hänelle että hänellä on vielä tunteita minua kohtaa. En vain tiedä miten?

Enkä siis ole pakottamassa miestä pysymään suhteessa vaikka siltä hieman saattaa vaikuttaakkin. Uskon vain että hän valehtelee itselleen ja luulee että pääsee helpomalla tai ei tiedä vielä mitä oikeasti tahtoo, enkä haluaisi käydä läpi tuota kaikkea tuskaa yms. turhaan.

Neuvoja miten saan hänet tajuamaan tunteensa minua kohtaa jos hänelle vielä on niitä?

14

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uytu

      Poikaystävän tunteet sinua kohtaan eivät ole sinun hallussasi eikä sinun asiasi. Poikaystävä on puhunut, eroatte, ja se siitä. Unohda mies, ja jatka elämää, hyvä tyttö.

      • MrBolivar

        Niin, eikö asia ole myös toisaalta niin että jos mies todella rakastaa sinua, tulee se aika nopeasti myös katuen takaisin ?

        Anyway, oli miten oli. Toisen ihmisen tunteita ei voi hallita ja hyvä niin. On myös rakkautta antaa toisen mennä, jos toinen niin haluaa.
        Sinuna jättäisin koko muistuttamisyritykset väliin ja totuttelisin vain faktaan että ette ole enän pari.Tekstisi kun kuulostaa aika vahvasti siltä että roikut miehessä etkä halua laskea irti.


    • Hylätty_kukkanen

      Oma nykyinen ex-tyttöystäväni teki minulle aikanaan samalla tavalla. Tuli viikon tauko tunteiden katoamisen takia jonka jälkeen sanoin antavani kaikkeni ja toivoin samaa partneriltani. Vedin itseni piippuun yrittäessäni korjata asioita, enkä halunnut uskoa, että kaikesta kovasta työstäni huolimatta tunteet olivat kuolemassa. Olin kuitenkin ollut suhteen aikana todella huomaavainen ja kestänyt paljon pahaa jota lievästi mielisairas tyttöystäväni niskaani kaatoi. Moni nainen antaisi mitä vain siitä kohtelusta jota hänelle suhteen aikana tarjosin.

      Lopputuloksena oli, että tyttöystävä ei hoitanut sopimuksen omaa osaansa, mikä ärsytti minua suunnattomasti ja lopulta tyttöystävä jätti minut kun tauosta oli kulunut noin kuukaus. Yritimme olla vielä kavereita koska meillä eron hetkellä oli kuitenkin hyvät välit, mutta siitä ei enään tullut mitään. Olin kyrsiintynyt koko ämmään ja hän alkoi kohdella minua entistäkin huonommin ja teki asioita joita en ole vieläkään pystynyt antamaan anteeksi. Lopulta murruin ja aloin laukomaan totuuksia siitä, kuinka huonosti hän minua suhteen aikana ja sen jälkeen. Tämä taas johti jatkuvaan riitelyyn jonka lopetin katkaisemalla välit kokonaan. Hän ylitti kynnykseni (joka on muuten hyvin korkea) emmekä ole olleet kontaktissa neljään kuukauteen lukuun ottamatta yhtä synttärionnittelua jonka hän facebookissa minulle lähetti.

      Älä ota asiaa itseesi äläkä tee samoja virheitä kuin minä. Älä jää roikkumaan, vaan lähde uusia tuulia kohti. Varmasti löydät itsellesi uuden miehen kunhan osaat vain hakea. Täällä saattaisi esimerkiksi olla yksi nuori yksilö ;)

    • Pakko-ok

      Pakotat äijän rakastamaan sua. Eli käytännössä jos olet antanut sille viikkorahaa, rahat pois. Yms. etuudet pois eli RAKASTAA TAI ANELE JA RAKASTAA! Kerro että moni 80-v parikin on yhdessä vaan koska ei jaksa enää rakentaa uutta. Äijä ei osaa selkeästi muutenkaan kuin valehdella itselleen tunteistaan. Onneksi me naiset tiedetään asioiden todellinen laita.

      Kova peli ja pulinat pois. Tiedät mikä on parhaaksi.

    • rehellisestivaan

      Anna hänelle aikaa, se on oikeastaan ainoa keino. Mutta sen toteuttaminen vaatii myös sinulta melkoista henkistä kypsyyttä, ja pitää silloin käydä melkoinen itsetutkiskelu omien vaikuttimien vilpittömyydestä.

    • popopp

      Voi tyttö hyvä. KUN poikaystäväsi haluaa erota, ei hän sinua rakasta. Ja vaikka rakastaisikin, niin rakkaus ei yksin riitä parisuhteeseen. Ei oikeasti alkuunkaan. Se puolestaan, ettei hän "tiedä" syytä miksi haluaa erota, tarkoittaa, ettei hän halua kertoa sitä sinulle. Eihän mitään syytä tarvitsekaan kertoa. Yleensä ne syyt kun rassaavat enemmän kuin itse ero.

      Itse erosin lähes 30v avioliitosta, sanoin miehelle syyksi "meillä ei ole enää mitään yhteistä". Mikä tietysti sekin piti paikkansa. Mutta tuohon pisteeseen oli tultu, kun mies ei ollut lähellekään se sama mies, johon aikoinaan rakastuin, vaan itsensä täydellinen vastakohta.

    • Hei.

      Poikaystäväsi on irtisanoutunut sitoumuksesta parisuhteeseen. Olet varmaan tunnekuohussa ja ristiriitaisia ajatuksia pyörii mielessäsi. Haluaisit asioiden olevan toisin ja kyselet, miten poikaystäväsi saisi yhä pidettyä suhteessa.
      Parisuhde on kuitenkin aina kahden ihmisen vapaaehtoista sitoutumista toisiinsa. Yksin ei voi parisuhdetta viettää eikä yksipuolinen sitoutuminen ole suhde.
      Jos poikaystäväsi ei enää, olipa syy mikä tahansa, tahdo jatkaa, et voi muuta kuin hyväksyä asian ja ryhtyä suunnittelemaan elämääsi ilman häntä.
      Rakkaus on monimutkainen asia. Parisuhde tarvitsee muutakin. Pelkkä se, että tuntee rakkautta, ei tarkoita että parisuhde toimisi. Parisuhteen erityispointti on juuri sitoutuminen kumppanuuteen.
      Toivon sinulle voimia käsitellä ja hyväksyä tapahtunut osaksi elämäsi kulkua ja luovuutta ja viisautta jatkaa eteenpäin elämääsi.

      Merja, diakoni

    • Jos tulet raskaaksi ja odotat. Saat ehkä pidettyä hänet.
      Mieti on se sen arvoista?

    • ystävyydellä

      Lue diakoni Merjan viesti tarkkaan,siinä on kaikki neuvot sinulle! Kaikkea hyvää jatkoon.

    • oppeliini1

      Poikaystäväsi ei voi enää selvemmin ilmoittaa ettei hän halua jakaa aikaansa enää sinun kanssa. Täyityisiko hän maalata se vielä taivaalle, ennekuin uskoisit?

      Sinussa ei tarvitse olla mitään vikaa, olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Ystäväsi ei vain halua sinunlaistasi täydellisyyttä. Ehkä hän haluaa olla vain yksin ja pitää kaverisuhteita yllä, liimautumatta kenhenkään yhteen ihmiseen.

      Mikä tahaansa syy, vain hyväksy tosiasia ja jätä ystäväsi rauhaan. Lakkaa painostamasta ja kinuamasta.

      Pyydä että ystäväsi pudottaa avaimesi postiluukusta sisään. Hänen ei edes tarvitse jaaritella sinun kanssasi enää. Ja jatka elämääsi muiden ystäviesi kanssa.

    • metaleta3

      älä ny viitti

    • 6767

      Poikaystävällä on tunteensa, sinulla omasi. Ne eivät kohtaa enää. Hyväksy ero, älä rimpuile vastaan.

    • Realisti__

      Vaikutat hyvin nuorelta. Sinulla on vielä paljon opittavaa elämässäsi. Et voi pakottaa toista tuntemaan tunteita joita itse toivoisit hänen tuntevan sinua kohtaan. Olet vastuussa vain omista tunteistasi, et toisen. Etkä voi niitä muuttaa. Anna toiselle vapaus jos hän sitä haluaa. Sinulle elämässä tulee vielä paljon uutta opittavaa!

    • lljldjg

      Tajua tosiasia: poikaystäväsi haluaa erota. Opettele luopumista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      253
      2385
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1804
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      168
      1515
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      331
      1503
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1055
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      82
      917
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      785
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      176
      770
    9. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      720
    10. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      204
      717
    Aihe