Suomen Kristityt foorumi?! Missä viipyy...

Herätyys

Kristillisyydestä asiallisesti / rakentavasti keskustelufoorumi, sellainen, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavasti, keskustelumahdollisuus??

35

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juulia600

      odotan sitä että tulee vain yksi apostoli srk ja hyvät keskustelu ryhmät joissa kaiki hyväksytään

      • Herätyys

        Niin sellainen johon kaikki Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen sitoutumaan halukkaat / kutsutut hyväksytään. Ja jotka haluaa alkaa elämään ja toimaan Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist, vaihtoehtoa rakentavaan, Raamaun UT opetusten ja ohjeiden mukaiseen, käskynsä kaikilta osin pitävään ja täyttävään , ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävään ja täyttävään Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön, siihen jossa eletän jokaista jäsentään myöden YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisesä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä, toistensa kunnioittamisissa ja palevemisissa yhteiseksi tasapuoliseksi, Raamatun UT mukaisesti Oikeuden mukaiseksi hyväksi, kilpailevasti.

        Joka että tuulisi tällaisia em, Raamatun UT mukaisia, Kristiksen Jeesksen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia yhtä olevia ja kaiksessa yhtenä Krist. jäsenistö verkostona YHTÄ pitävästi eläviä ja toimivia / vaikuttavia apostolisia seurakuntia.

        Se edellyttää niden puolesta elämistä ja toimimista, jonka voi aloitttaa eri Krist. foorumeilla niiden puolesta puhumisella / viestittelyillä. Ja niistä asiosta ja kysymyksistä asiallisesti / rakentavasti keskutemalla,ja sitä missä niistä asioista olisi mahdollista asiallisesti ja rakentavasti keskutsetella, keskustelufoorumia perään kuuluttelemalla, että miten senllainen saataisiin aikaiseksi / Raamatun UT mukaisesti toimivaksi

        Jeesuksen nimessä... usovilleen / muillekin herätykseksi.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seurajansa.


    • Tekulas

      Ei ksi ne apostolit auta, Kristus yksin, apostoleita on, se on vain palvelusvirka. Tässä eräs pastori ryhtyi esittämään, että kaikki seurakunnat ovat kuolleita ellei niissä ole Raamatulmista muotoa, eli seurakunnan Raamatullinen muotoko ratkaisee ihmisten uudestisyntymisen, tällaista oppia en tunne Raamatusta. Tärkeämpää kuin missä olet on mitä teet seurakunnissa Ei kai seurakunnan nimellä ole väliä, jos tahtoo toimia Jumalan tahdon mukaan. Ja tulin sellaiseen johtopäätelmään seurakunnista, että tärkein on perusta ja toinen, yhtätärkeä on sosiaaliset suhteet eli Jaakobin kirjeessä mainittu kuninkaallinen laki eli näissä kahdessa säännössä me täytämme kaiken lain ja seurakunta on hyvä, jos se vain tekee. Muodot tulevat kolmantena ja vähempiarvoisina. Jos seurakunta ei kata rakkautta Juma laan ja lähimmäisiin, niin sellainen seurakunta on turha, ne ovat a ja o, ei ole suurta egoiststa helluntailaisuutta ,lestadiolaisuutta, luterilaisuutta kaikki ne ovat lopulta samaa, jos Jumalaa tottelemme.

    • Tanekosa

      Apostolit ovat apostoleita, eivät sen kummempia. Ei suurempia eikä pienempiä, itsekkin olen toiminut apowtolin virassa mutta se ei ole minun pai
      Kkani. Kutsumukseni on profeetan virka ja mitä sitten, eipä tee minua suuremmaksi tai pinemmäksi.

    • Tanekoz

      No jo on kumma. Eräs pastori ryhtyi virkkamaan ,että kaikki seurakunnat ovat kuolleita, jos ne eivät toimi juuri kuten Jumalan sanan muodot sanoo, sanoin että ei ole ja jäin miettimään 1. On perusta eli Kristus ja 2. on sosiaaliset suhteet, johon kuuluu myös Jaakobin kirje, kuninkaallinen laki eli rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi. Näiissä asioiisa on laintäyttymys. Kolmas on seurakunnan muodot ja säännöt, jotka ovat tärkeiä mutta hyttysiä kamelia siiveltöissä.t

    • Reepaz

      Eräs pastori ryhtyi väittämään, että jokainen seurakunta, joka ei toimi Raamatullisilla sanoilla ja seurakunnan raamatullisella perustalla ei ole Jumalasta vaan kuolleita seurakuntia, eli tähän kategoriaan kuuluisii pelastusarmeija tai kirkonpiiri. Jep että semmoista.

    • Tanekoz

      Eräs saaraaja hyvyyden väittämääb, että kaikki mikä, ei kuulu seurakunnan toimintaan on kuollutta, pelastusarmeijalla tai kirkonpiirillä ei ole osuutta Jumalan valtakuntaan. Näinhä se ei ole ensin tulee perusta, toisena sosiaaliset suhteet kristuksessa, ja näiissä on jo kaikki laki. Kolmantena ja pienimpänä tulee seurakunnan muodot.

    • Tanekoz

      Täh

    • yhteinen.foorum

      Olisi se sekametelisoppaa puuronkanssa. Jokaisella oma taivas ja oma maa

      • Herätyys

        Niin sellainen kaikille hyväksi Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi makuinen, Raamatun UT ehdoilla toimiva. Jossa ei olisi edes sijaa millekään vääryyden mukaiselle ja pahuuden puolesta puheille, keskusteluille / keskustelijoille.

        Vaan asialliseti / Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaville.

        Jeesuksen nimessä... Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen herätykseksi.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em, Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.


    • forumi

      Suomen kristityt foorumi ? Anna palautetta Suomi 24 ylläpidolle jos sellaista kaipaat.

      • Herätyys

        Tarkoitin ihan Oikeasti Kristillistä, asiallisesti / rakentavasti, = Kristillisesti keskustelu foorumia. Eihän suomi24 ylläpito tiedä mikä on Raamatun UTmukaista Kristillisyyttä. Näkeehän sen jo täälläkin, että eivät tiedä eikä ymmärrä, mitä on Oikea Kristillisyys.

        Jeesuksen nimessä... herätykseksi valistaen.

        Vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, kutsuttu palvelijansa ja seuraajasa.


      • forumi

        Minne tämä kaipaamasi foorumi sitten pitäisi perustaa?


      • Herätyys
        forumi kirjoitti:

        Minne tämä kaipaamasi foorumi sitten pitäisi perustaa?

        Internettiin, onhan niitä eri nimisiä uskovien foorumia jo muitakin.

        Vaan ei ole vielä sellaista Oikeasti Kristillistä, sellaista Raamatun UT mukaisesti ja perustalta, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaa, niistä asioista ja kysymyksistä, että mitä kaikkea ja miten edellyttää alkaa elämään ja toimimaan / vaikuttamaan, että alkaa ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmenemään ja täyttymään, niistä asiallisesti rakentavasti keskustelut mahdollistavaa.

        Eli kuuluisi olla se, Suomen Kristityt niminen. johon kutsuttaisiin ja kirjattaisiin valmiiksi, ne jotka osoittautuvat, täällä suomi24, tai muilla keskustelu foorumeilla Oikeasti Krist. uskoviksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä eläviä ja toimivia apostolisia seurakuntiaan rakentaviksi kutsutuiksi / armoitetuiksi. Tai sellaisiksi, niillä Raamatun UT mukaisilla ehdoilla haluavat.

        Jossa em. sitten ne Raamatun mukaisiksi osoittautuneet armoitetut toimisivat valvojina, Raamatun UT mukaisiksi osoittautuneiden Kristuksen Jeesuksen apostoliset seurakunnat ruumiin jäsenistön. Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentaviksi yhtyneet (asiallisesti ja rakentavasti keskusteluun yhtyneet, Totuudessa YKSI mieliset), valtuuttamina. Raamatun UT mukaisethan, ei voilla erimielisiä. Kaikilla Kristuksen Jeesuksen omilla kun on, ja tulee olla sama päämäärä.

        Jeesuksen nimessä... valistaen, ja siitä Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä näin muistuttaen.

        vähäinen. Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.


      • forumi

        No perusta itse.


      • Herätyys
        forumi kirjoitti:

        No perusta itse.

        Ei ole minulle mahdollista. Ja muutenkin, se perustaminen ja ylläpito kuuluu Kristuksen seuraajille.

        Mutta missä ne muut Hänen seuraajikseen, apostolisia seurakuntiaan rakentaviksi kutsutut piileskelee ja miksi. Kun ei näy eikä kuulu?!!

        Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille. Myös tänne suomi24 keskustelufoorumeille!


      • forumi
        Herätyys kirjoitti:

        Ei ole minulle mahdollista. Ja muutenkin, se perustaminen ja ylläpito kuuluu Kristuksen seuraajille.

        Mutta missä ne muut Hänen seuraajikseen, apostolisia seurakuntiaan rakentaviksi kutsutut piileskelee ja miksi. Kun ei näy eikä kuulu?!!

        Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille. Myös tänne suomi24 keskustelufoorumeille!

        Miksi ei ole mahdollista? Et siis itse ole Kristuksen seuraaja! Nyt se tuli selväksi!


    • capiche

      Minulle ei ole vielä selvinnyt mitä aloittaja kommenteillaan perää. Etsiikö hän täydellistä yhteisöä, jota löydy epätäydellisestä maailmasta? Sellainen vaikutelma jää, että hän huutelee tuuleen, eikä mikään tai kenenkään seura hänelle kelpaa. Hän ei tosin ole ainoa sellainen tälläkään foorumilla.

      Mitä tämä apostolisuus edes on? Uuden Testamentin välittämä usko on käsittääkseni apostolista. Mutta apostoli on vain sanansaattaja, eikä palvelija ole koskaan Herraansa suurempi. Kristinuskoa on tarkoitus elää tässä päivässä, eikä paeta esim. tapakulttuurin suhteen menneisyyteen.

      Keskustelua on se, että esitetään erilaisia ajatuksia. Ja parhaimmassa tapauksessa ne antavat uusia näkökulmia asioihin. Jos haluaa ehdotonta samanmielisyyttä, niin joutuu keskustelemaan itsensä kanssa. Tai voi tietenkin liittyä johonkin totalitaristiseen kulttiin, jossa kaikkien on pakko ajatella samalla tavoin. Kristinusko ei ole sellainen.

      Kristittyjen moderoimia keskustelufoorumeita on jo olemassa, esim. helluntaiherätyksen Netmission. Mutta kyllä sielläkin saa esittää erilaisia näkemyksiä. Avoimilla foorumeilla tulee aina olemaan erilaisia keskustelijoita, koska ihmisillä on eri taustoja ja kokemuksia.

      • Herätyys

        Niin, ajankin takaa sellaista Oikeasti KRISTILLISTÄ, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaa. Siitä, mitä kaikkea ja miten, edellyttää Raamatun UT mukaan alkaa elämään ja toimimaan / vaikuttamaan, että alkaa ilmenemään ja täyttymään, ne kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunusmerkit, niistä asioista ja kysymyksistä, asiallisesti ja rakentavasti, siihen yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttujen, siksi, ensiksi / aluksi sanoillaan osoittautuvien kannsa, keskustelu foorumia.

        Jeesuksen nimessä... tiedoksi valistaen. vhäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.


      • forumi
        Herätyys kirjoitti:

        Niin, ajankin takaa sellaista Oikeasti KRISTILLISTÄ, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaa. Siitä, mitä kaikkea ja miten, edellyttää Raamatun UT mukaan alkaa elämään ja toimimaan / vaikuttamaan, että alkaa ilmenemään ja täyttymään, ne kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunusmerkit, niistä asioista ja kysymyksistä, asiallisesti ja rakentavasti, siihen yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttujen, siksi, ensiksi / aluksi sanoillaan osoittautuvien kannsa, keskustelu foorumia.

        Jeesuksen nimessä... tiedoksi valistaen. vhäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Oletko Kristuksen seuraaja? Kerro näystäsi?


      • Herätyys
        forumi kirjoitti:

        Oletko Kristuksen seuraaja? Kerro näystäsi?

        Kerrotaan vasta niille, siihen Raamatun UT mukaiseen, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutuille, siksi sanoillaan todistettavasti osoittautuville.

        Jeesuksen nimessä... valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


    • Herätyys

      Eikö tosiaankaan löydy keitään muita, kaikille hyväkssi, Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta Kristillisyydestä, asiallisesti ja rakentavasti keskustelumahdollisuus, foorumia kaipaavia?!

      Jeesuksen nimessä...ihmetellen, vähäinen, sellaista Krist. keskustelufoorumia kaipaava palvelijansa ja seuraajansa.

      Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

      Niitä muita etsivä / peräänkkulutteleva...

      "Löytäneekö" ?

    • Näkökulmaa1

      Sanon nyt,en jaksaisi toistaa samaa asiaa.Sellainen seurakunta ei tule kuin vasta sitten kun Jumala on ajanut omansa ulos saatanallisista seurakunnista ja lahkoista.!Sitten he ovat yhtä kristuksessa,ja vainottuja,mutta yhtä,ja joukossa ei ole ainuttakaan saatanan kätyriä panettelemassa ja valheita levittämässä.sellaiset sudet heitetään heti alkuun pihalle oven ulkopuolelle,ja sinne myös jäävät.

      • Herätyys

        Mutta mihin Hän voisi ne ajaa, kun ei ole niitä Raamatun UT mukaisia Kristuksen Jeesukksen apostolisia seurakuntiakaan vielä? Mahdollisuus siis vai yhä suurempaan hajaanukseen ja syvempään luopumukseen, "pirun", vieläkin helpmmin vietäviksi, vedettäviksi, johdettavikssi ja hallittaviksi, ns. "tuhkatkin pesästä" lypsettäviksi!

        Missä on kaikki muut Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentaviin virkoihin ja muihin eri palvelusten tehtäviin, ja niissä avustajiksi kutsut?!!

        Jeesuksen nimessä... heitä etsivä / peräänkuulutteleva.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. Hänen seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palveijansa ja seuraajansa.


    • Herättelevä

      Niin, että missä muut Raamatun UT mukaisesti toimivaa Krist. foorumia kaipaavat. Vai onko kaikki muut tyytyväisiä tähän "pirun" hyväksi ja puolesta päätarkoituksen ja tavoiteen mukaisesti toimivaan?!!

    • Herätyys

      Kaikkiko täällä niitä nukkuvien leriläisiin lukeutuvia?!

      Herätysliikeet palstalla, NUKKUMASSA!

      Jeesuksen nimessä... hämmästelevä.

      vähäinen, Totuudessa / velkeudessa elävä ja sen mukaisesti toimiva. sitä oikeasti Krist. keskustelufoorumia kaipaava. Sellaista, jossa mahdollisuus asialliseen, Kristuksen Jeesukksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen, "maailamlle valkeudeksii ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, apostolisa seuakuntiaan rakentavaan keskusteluun.

    • minävaivainen

      ei täällä ole kuin meitä maan matosia, armon kerjäläisiä....olemme vailla kaikkea ja yksin armossa eläviä, luottaen ja uskoen siihen, että Jeesus kantoi kerran ristillä syntimme.......

      • Herättelevä

        Niin, siis niitä nukkuvia, vähän jotenkin vain nimeksi krist. uskonnollisia. Joita ei Raamatun UT mukainen, kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentava Kristillisyys, Krist. yhteys ja yhteistyöhön yhtyminen, ei millään tavalla kiinnosta!


    • violaluna17

      Jokuhan tulisi sillekin foorumille kinaamaan kasteista ja sapatista ja Jeshuuan Seuraajakunnasta. Ja pilalle menisi.

      • Herätyys

        Niin varmaan haluaisi tulla, mutta saisi saman tien mennä.

        Tai se voisi olla sellainen, joka sanoillaan osoittautuu sinne kelvolliseksi, sellaiset kutsuttaisiin ja myös rekisteröitäisiin valmiiksi, tervetulleeksi asiallisesti / rakentavasti Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, joka ei olisi osa tätä pahan vallassa olevan, saatanaa tuomiokseen palvelevan maailman touhua ja politiikkaa, ,asiallisesti ja rakentavasti keskustelijaksi ja keskustelujen asiallisesti / rakentavasti arvostelijaksi. Ja joissa olisi, paikalliset, alueelliset ja kansakunnalliset Krist asiat, osastot. Että, ei ongelmaa.

        Jeesuksen nimessä... valistaen, ja rohkaisten tämän puolesta puhuvaksi ja tooimivaksi.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siiheen (Raamatun UT mukaiseen pitäytyvästi elävä ja toimiva.kutsuttu, siihen kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen näyllä armoitettu, armahdettu syntinen, palvelijansa ja seuraajansa.

        Missä muut?!


    • Herätyys

      Ei näytä muut kaipaavan Raamatun UT mukaisesti toimivaa, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist vaihtoehtoa rakentavaan, Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön johtavaa, asiallisesti / rakentavasti Krist. asioista ja kysymyksistä, keskustelu foorumia!??

    • jeshuan_sanat

      Älä tuomitse ettei sinua tuomita...

    • 777777777777777

      Voi voi. Tämä on pois poikennut kansa. Riitaa. Kuka oikeasti lukee Raamattua ja elä sen mukaisesti?
      Lukea voi, mutta se toteuttaminen on aika heikkoa.
      Meistä yksikään ei pysty täysin nuhteettomaan elämään. Paljon on näillä sivuilla kiusaavia kommentteja. Ymmärrän aloittelijan huolen ja toiveen. Netti on liian avoin.
      Ehkä on etsittävä itse se oikea elävä seurakuntayhteys, missä yhteyksiä voi luoda.

      • Herätyys

        Pitäisi vain saada ensin niitä Raamatun UT mukaisia, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävällä tavalla eläviä ja toimivia seurakuntia. Joita voi olla vain Hänen APOSOLISET seurakunnat. Sellaiset josta vasta voi alkaa ilmenemään ja täyttymään ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden osoittavat / todistavat tunnusmerkit.

        Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin tähän em. kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen HERÄTYKSEKSI.

        Mutta josta kukaan ei ole millään tavalla, edes asiallisesti ja rakentavasti keskustelemaan kiinnostunut.

        vähäinen, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Missä muut?!!

        "Löytäneekö"Hän... uskoa, Raamatun UT mukaista ja mukaiseen, Etsivä...?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2823
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      21
      1031
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      993
    Aihe