Mies ei laukea..

Peopa86

Tämä on meidän suhteen iänikuinen kierre mihin en keksi ratkaisua..
Olemme "yrittäneet" raskautta 3 vuotta, eli olleet ilman ehkäisyä. Ongelma on se ettei mieheni saa siemensyöksyä kuin max kerran kierron aikana. Silloin kun olemme menkkojen vuoksi pitäneet taukoa viikon verran.
Ei huvittaisi pihtaillakkaan sen verran että hänen ainoa syöksynsä osuisi ovispäivään sillä siitä voisi johtaa vain riitoja tai turhautumista tai että seksi olisi vain lapsen yrittämistä varten. Mutta niin kovasti haluisin jo että jotain tapahtuisi :(
Mies ei oikein tykkää puhua seksistä ja saa siitä vain lisäpaineita jos yritän jotain ohimennen sanoa.. Joten en keksi mitä tässä pitäisi tehdä.
Hän kokojan puhuu hirveän optimisesti että "sitten kun meillä on lapsi.." jne muttei tajua ettei niitä tule koskaan ilman onnistunutta siemensyöksyä, enkä ole koskaan saanut sitä ajoitettua ovispäivään koska minulla on niin pitkä kierto..
Löytyiskö joltain vinkkiä mitä minun kannattaisi tehdä? Ja myös vinkkejä miten asian ottaa miehelle esiin ilman että hän loukkaantuisi tai saisi jotain lisäpaineita tästä..

7

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • werwrwe423

      Runkkaako miehesi kuinka paljon? Voisiko syy olla se ettei miehesi halua lapsia ja runkkaa itse kaikki spermat ulos.

      • AntaaPaukkua

        Itse kuulun tähän kategoriaan kanssa jotka ei seksiä harrastaessa perusasennoissa laukea millään (paitsi kun on tähdet kohdallaan ja himot todella korkealla.). jonka takia sitä voi höylätä 1-3 tuntia ilman että edes erektio laskee.. huonona puolena on tosiaan emännän turhautuminen sekä paikkojen helläksi meneminen.. onneksi tuohon on löytyny omalla kohdalla ratkaisu joka tyydyttää suuresti molempia..

        Koska kyse on pelkästään miehen laukeamisongelmasta (eikä erektiosta) niin suosittelen kokeileen erilaisia asentoja.. sekä tarvittaessa myös roolileikkejä ja leluja.
        Itsellä lähtee lasti liikkeelle kun saan emännän jalat olkapäiden päälle.. nostaa naisen persettä juuri sopivaan kulmaan että pillu imee/hieroo kullia.. kyseinen asento osuu sopivasti myös g-pisteeseen.. ;)


      • Peopa86

        En usko että hän juurikaan itsetyydyttää kun tuntuu että hän kyllä tiedostaa jollain tasolla tämän tilanteen. Ja hän niitä lapsia enemmän toivoo kuin minä, mutta toki haluan itsekin. Ainakin nyt kun tätä touhua on murehdittu näin kauan :/


    • SexGuru

      Vaikea antaa pätevää vastausta, ellet hiukan avaa ensin tyypillistä seksisessiotanne. Se on ihan selvä, että runkkailu (varsinkin samalla pornoa katsellen) vie tuntumaa miehellä ja sitä hän ei välttämättä sinulle kerro, vaikka tekisikin niin.

      Yritän kuitenkin ihan muutamia vinkkejä antaa yleistietoutta meistä miehistä (omalta kantiltani) ja miten meidän toimii. Tottakai joku sanoo, ettei noin toimi, mutta jokainen tietysti on hieman omanlaisensa.

      Ensinnäkin, yhdyntään siirtyminen liian aikaisin ja jos alkaa "paukuttaa täysillä" heti kovaan tahtiin, tuntumahan siinä menee kalusta ja alkaa itselläkin kestää. Pyri siis kiusaamaan pidempään, ennen kuin päästät sisääsi hänet. Kun päästät sisään, pyri saamaan hänet aloittamaan rauhallisemmilla työnnöillä, jotta kiihotustila ehtii nousta kunnolla. Hän kyllä riittävästi kiihotuttuan "vehtaillessanne" hitaammin, lopulta ottaa ohjat ja kiihdyttää tahtiaan, kun alkaa "nallin palaminen" lähestyä. Kun on sopivan pitkään pyrkinyt ensin pukille "haaste naiselta yrittää" (eli annat ymmärtää, kuitenkin pidättelet, "ei vielä, kohta"), voitpa hiukan imuttaakin kalua esileikkinä, mikäli se sinulle luontaista touhua, mutta niin ettei laukea vielä suuhun, kiusoittele.

      Miten saat pitämään hitaan tahdin alkuun? Jumppamalla pillusi lihaksia samalla, sisään työntyessä rennoksi, ulosvetäessä tiukaksi puristaen.. Pyytämällä hitaaseen toimintaan "tee hitaammin, se tuntuu niin ihanalta, juuri noin, oih" ja samalla annat pillusi lihasten tehdä työtään "lypsäen kalua". Tai menemällä alkuun itse päälle ja silloin voit sanella sekä tahdin, että hoitaa lypsypuolen lihaksillasi. Asentoa voi tietysti vaihtaa, tietyt asennot vaan on visuaalisesti kiihottavampia ja myös pillun tiukkuus samallakin naisella voi olla tyystin eri luokkaa, joka tunnetusti laukaisee miehet helpommin.

      Yleisesti ottaen asennot, joissa pillu näkyy, on miehelle kuumempia, kuin tuijottelu silmiin läheltä. Eli takaapäin asennot toimii yleensä oikein hyvin.. Myös nainen selällään pöydällä, mies seisaallaan toimii, koska eväät näkyy varsin antavana (tissit, vatsa, pillu) ja katsekontaktikin vielä kaupan päälle.

      Mitäs vielä, joo, liiku naidessanne! Jos nainen on vain paikallaan, se on kuin yrittäisi elotonta kappaletta panna (joitakin sekin voi kiihottaa, mutta useimpia eläväinen nainen).

      Joissakin asennoissa naisella yltää sormet miehen kiveksille. Kun mies alkaa kiihdyttää tahtia ja vaistoat hänen olevan lähellä orkkuaan, kevyellä otteellaannat sormien hipoa tai sivellä kiveksiä, joillakin voit eksyä jopa lähelle peppuaan ja reaktioistaan riippuen joko jatkaa sitä kohti tai siirtää takaisin kiveksille. Nämä siis hiostuttavan loppukirin lähestyessä.

      Yksi erittäin kiihottava asento nimenomaan miehelle on, nainen vatsallaan, jalat hieman harallaan, uuuh, yksi mieliasennoistani muuten, koska siinä hieman väljempikin värkki tuntuu tosi tiukalta. Varsinkin, jos miehesi laukeaa yleensä vain silloin, kun itse "panee" ja harvemmin paikallaan ollessan, sinun liikkuessa.

      Meitä miehiä on kovin monenlaisia, toivottavasti näistä on apuja. Jos haluat tarkempia neuvoja, laitahan lyhyt kuvaus tyypillisestä seksisessiostanne, niin täsmennetään :)

    • Sexguru

      Lukasiehan tästä nainen vatsallaan asennosta viime viikkoinen kirjoitukseni, siinä sitä kuvataan tarkemmin "omalta kantiltani"

      Asennot / Nainen, tarjoa hothot kuuma asento miehellesi

    • 34324234

      Voittehan te adoptoida lapsen jos et itse pysty tekemään sitä.

      • Käytäkumia

        Riittää et sulla on jo sellainen


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      119
      1858
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe