Linnan juhlat maksullisiksi eliittiporukalle

järkihoi

Kohta ne taas ovat, eliitin törsäysjuhlat ja mikä kuvottavinta, ilmaiseksi. Ei rikkaat tarvitse ilmaispalveluja, heillä on se varaa maksaakkin. Ehdotankin muutosta tähän joka vuotiseen inhottavaan mälläämiseen, elikkä jokainen linaan kutsuttu osallistuu pääsymaksuun, joka kohtuullisuuden nimissä olisi sata euroa per lärvi. Suomi kyntää lamassa, niin silti ei haluta säästää oikeissa asioissa, vaan väärissä, kuten pienituloisten mitättömien korvausten heikennyksissä. Ja nyt on juuri tällä hetkellä taas herroilla aikomuksena pistää veronmaksajien rahoja täysin turhuuteen, kuten tähän hemmetin kukkenheimin museoon.
Ja Sipilän pössi senkun talvivaaraan syytää miljoonia toisensa perään. Lisäksi pakolaisiin menee miljardin verran. Ajatelkaapa, jos se miljardi pantaisiinkin oman kansan vähempiosaisten tukemiseen, vaan mitästä paskaa, entisiäkin vaan ollaan vähentämässä. Mutta palataanpa taas tähän linnan törsäys juhlaan. En ihmettele laisinkaan, jos nuoriso mellastaa itsenäisyyspäivänä, sillä niin vihaksi pistää tuommoinen meininki. Älyäisivät nämä herrat järjestää valtion toimesta Hakaniemen torilla samaan aikaan runsaat tarjoilut tavallisille tallaajille, niin sillähän olisi varmaan kapinahenkeä rauhoittava vaikutus. Eivät Sipilän pöllöt tätäkään asiaa tajua.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • höpönpöpön

      Taitaa se olla kuule niin, että rikkaat ne sinutkin elättää, vaikka sossun kautta tuleekin avustukset.
      Totta tämä on vain arvelua, koska en tiedä oikeasti tilannettasi. Kateuteesi perustuu minun arvelut asiasta,

    • järkihoi

      Tulkoon sosiaaliavustukset mistä päin tahansa, mutta kyllä linnan juhlat joutaa panna maksullisiksi sen takia, koska juhlijoilla on siihen varaa. Kuulun siihen suureen eläkeläisten joukkoon, joilla vuositulot jää alle 15 000.n euron ja juuri tätä ryhmää ei huomioitu veronalennuksille ollenkaan. Ja kuten jo aijemmin kirjoitin, valtiovallalla ei ole koskaan ollut myötätuntoa köyhälistöä kohtaan muulloin, kuin vain vaaleja edeltävänä aikana. Se on myötätunnon osoitus muille kansalaisille, että nämä samat naamat vuodesta toiseen, jotka menevät ja pääsevät linnan juhlille, maksaisivat juhlansa, niin oltaisiin tasa-arvoisia vähäisenkään.

      Kateudesta tämä ei niinkään kumpua, vaan se ärsyttää tavattomasti, miten röyhkeästi valtiovalta omaa asemaansa käyttää hyväksi ja jakelee murusia vähempi osaisille.

      Eikö valtiovalta halua koskaan hakea niitä säästöjä muusta, kuin vähempiosaisten kukkarolta. Vaikka ne kulut ei näykkään missään linnan juhlissa, niin pienistä puroista niitä siojakin säästöjä alkaa kertymään, kun niitä kohdennetaan yhdeltä jos toiseltakin kohteelta. Tämä oli vain yksi esimerkki valtiolle, mistä voisi juustohöylätä.

    • nindento

      Eipäs kukaan ole hoksannut tästä asiasta mediassa puhua. No niin, senpä takia nähdään taas kerran, kuinka helsingissä mieltä osoitetaan ja toivottavasti niin rajulla tavalla, että nämä herran ketaleet tajuaisivat tehdä asille jotakin. En tarkoita hirveitä sotavoimia kaduille, vaan leipää ja sirkushuveja nämä mielenosoittajat kaipaavat ja heillä on täysi moraalinen oikeus sitä vaatia ja kun ei nämä päättäjän pöllöt sitä tajua, niin sitten pitää riehuntaa lisätä kaduilla. Ensimäinen moraalinen teko olisi siis tehdä linnan juhlat maksullisiksi tälle mahtailevalle eliittiporukalle

    • Maksaja

      Viherkommunistiterroristeja on muutama sata, joten aloittajan määritelmä "nuorisosta" ei ole oikeaan osunut.

    • plörr

      Pois koko linnan juhlat, koska ne ärsyttää tavattomasti. En viitsi enkä halua seuratakkaan mokomaakin rellestelyä. Nyt kun tapahtui Imatralla tämä kaamee teko, niin vois nämä hallitusherran ketaleet tehdä muutakin kuin vain pahoitella tapahtunutta. Äskettäin juuri saatiin nähdä, kuinka piti taas kerran alkaa leikkelemään pienimpi tuloisten etuuksia ja itse päsmärin pässit vaan itselleen nostavat palkkojaan. Ennen vaaleja ollaan niin köyhien puolta ja heti takit käännähtää kun päästään vallan kahvaan päsmäröimään. Kyllä on varaa palkata sotavoimia helsinkiin linnan juhlien ajaksi, mutta ei ole halua tarjota edes hernekeittoa hakaniemen torilla turhautuneille ihmispoloisille itsenäisyyspäivän iltana, sen tarjoaa joku muu ryhmä, ei hallitus. Jätettäis vaan pois koko ärsytysjuhla, niin ei olisi mellakoitakaan. Saa sitä ihmetellä, kun näitä hirmutekoja tapahtuu, kun tämän maan pöljät päättäjät vaan leikkaa huonoimmassa asemassa olevilta, vaikka pitäisi leikata aivan toiselta suunnalta. Kaikki me maksamme jossakin muodossa veroja, joka ikisessä kulutustapahtumassa, joten ei me vähempiosaiset suinkaan olla mitään siivellä eläjiä. Jos omistat auton, maksat siitä pirusti valtiolle veroa, samoin polttoaineessa, vakuutuksissa ja mitä ikinä ostatkaan tai teet, vero on jokaisessa mukana.
      Herran ketaleet taas rellestää norsunluu tornissaan ja tyhmä kansa niitä katselee. Kyllä herrat osaa vetää höplästä tavallsia kansalaisia ja eritoten siinä, kun väittävät silmä kirkkaana, että suomen talouden ahdinko on köyhälistön syytä.

    • kurvinkundi1

      Hei viherpunikki. Tuo eliitti maksaa sinunkin loisimisen tässä yhteiskunnassa. Tuohon eliitti juhlaan osallistuu myös viherpunikit. Jos et minua usko, niin kysy Arhinmäeltä tahi Anderssonilta.

      • odelmai

        Mistä päättelet minun olevan viherpunikki? Arhinmäki ja Andersson ovat samanlaisia sällejä, kuin kaikki muutkin siellä eduskunnassa, siis hyväosaisia, jotka nyt oppositiossa ollesaan kyllä ovat vähempiosaisten puolta, mutta heti kun pääsevät hallitusvaltaan, ääni muuttuu kellossa. Köyhällä ei siten ole koskaan ollut hallitusvastuussa olleilta puolesta puhujaa, vain oppositiossa ja ennen vaaleja kaikki ovat köyhän asialla, ei muulloin ja siksi pitää vihaksi tuommoinen mällääminen meidän verorahoillamme, kun ensin muka säästämisestä puhutaan, mutta tässä asiassa ei haluta säästää, siis linnan juhlissa, vaikka se täysin mahdollista olisi. Tästä pitäisi äläkkä nostaa, ettei se ole ollenkaan sopivaa tässä taloustilanteessa. Eliitti ei maksa kenenkään loisimisia henkilökohtaisesti, enkä tajua miten ne sen maksavat muutenkaan kiertäen. Loisijat maksavat myös veroa jokaisessa tupakka askissa ja viinapullon hinnassa sekä tavaroissa ja palveluissa. Myös työttömyyskorvaus on verollista,joten ketään ei pidä loisijaksi nimitellä.


      • kurvinkundi1

        Tuon juhlan kustannukset ovat aivan suolaraha kustannukset. Aivan diipadaapaa. Ruikuttaisit mielummin pakolaispoliittisista päätöksistä. Siinä on sellainen rahareikä josta pitää pitää meteliä. Tuollainen juhlailta on hyttysenkusta valtameressä. Ja muuten. Tuokin juhla työllistää.
        Nuo sällit, olet oikeassa. Sos. dem oli aikoinaan niin köyhien kuin työläisten puolue. Ei ole enää. Paavo Lipponen pilasi puolueen, oli ja on kovempi Kokoomuslainen kuin itse kokoomuslainen. Viherpunikkeja en pidä edes ihmisinä,
        vassarit ja vihreät.


    • hirveätäepätasa-arvoa

      Ehdottomasti jokaisen itse kustannettava linnan juhlat. Onhan se törkeää, että Presidentti Niinistö yhdessä Haukion kanssa törsää'vät suomalaisten veronmaksajien rahaa tuossa määrin. Ihmisiltä siis köyhimmiltäkin leikataan ja mitä tekee itsenäisyyspäivät juhlijat. Surutta tuhlaavat suomalaisten veronmaksajien rahaa.
      Niilläkin rahoilla kustannettaisiin vanhuksille hoitoa, köyhille ruokaa ja terveyttä vaikka millä mitalla. Mutta Presidenttipari kokoomuksesta vaan käyttäytyy häikäilemättömästi tuhlaten veronmaksajien rahaa kuten Tampereella pormestari.

      • suut_makeaksi

        "Niilläkin rahoilla kustannettaisiin vanhuksille hoitoa, köyhille ruokaa ja terveyttä vaikka millä mitalla."
        Suomessa on virallisesti n.700 000 köyhää. Ko.kinkerit maksavat n.250 000€. Juhlamenoista voisi jakaa jokaiselle köyhälle 0,35€.


    • senpituinen-se

      Kun köyhät ja sairaat kuolevat pois jaloista niin tänne ei jää kuin Sip ja sipin suku ja he elävät onnellisina elämänsä loppuun asti.

    • halpaa.on

      Eihän köyhien elättäminenkään ole valtiolle kuin suolaraha, siinä missä linnanjuhlien kustannukset oheiskuluineen!

    • köyhät.kyykkyyn

      Li Anderssonilla oli loistava selitys.
      En ollut täällä viime vuonna siksi kun oli köyhiä ja Arhinmäki oli puheenjohtajana. Nyt ole täällä kun olen itse puheenjohtaja ja köyhiä ei ole.

    • Utareet

      Olli rehnien akka voi näytellä läskitissejään ihan muualla kuin tv:n kanavilla. Törkeyden huippu mennä linnan juhliin noin ala-arvoisessa puvussa. Kertoo kaiken näiden ihmisten arvostelukyvystä ja maailmasta.

    • tölköö

      Eihän köyhiä edes olisi jos päätökset olisivat oikeiden mukaisia.% korotukset ym.ahneus vaatii vain lisää rikkaille..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1799
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1132
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe