Johtopäätösten aika

A-Celle

Keskusta rypee korruptiosuossa. Sipilän suvun Terrafame-kytkökset ovat uutisaihe jo Ruotsissakin ja Berner tekee businesta, kun hallituskumppani Kokoomuksen johtama Espoo tekee "sopivia" kaavaehdotuksia Bernerin yhtiöiden omistamalle maalle. Eikä unohdeta sitäkään, että Sipilän todelliset taloudelliset kytkökset ovat piilossa veronkiertovakuutuskuorissa, eikä kukaan tiedä missä päätöksissä hän on oikeasti jäävi.

Persut flirttailevat natsien kanssa ja nostavat ministeriksi tillin-tallin örveltävän alkoholiongelmaisen. Koko persu-puolue on typistämässä Soinin henkilökohtaiseksi ura-projektiksi, jonka avulla hän pääsee diplomaatiksi tai muulle sopivalle vihreälle oksalle persu-kivireen vetämisen jälkeen.

Kannattaako tällaisessa hallituksessa roikkua apupuolueena?

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • djbdbdjdjdjd

      Yleiradiostakin tulee kohta jotain maalaisliitto-persulaista tollo-ohjelmaa, kun nämä vääntää rahoitusta hallituksesta riippuvaan omaan toimintaan. Mitenkä tämä sivistyskokoomus näiden junttipuolueiden kanssa edelleen vääntää samalla laatikolla.

      • A-Celle

        Kokoomus luopui sivistyksen arvostamisesta suostumalla koulutusleikkauksiin. Onko seuraavana vuorossa sitoutuminen länsimaiseen demokratiaan ja sen keskeisimpään arvoon eli sananvapauteen?

        Seura tekee kaltaisekseen ja kanattaako Kokoomuksen enää jatkaa nykyisessä hallitusseurassa? Kepun ministerit hoitelevat omia bisneksiään ja persut nostavat ministeriksi alkoholiongelmaisen häirikön. Oikeusministerinä on läpeensä lahjaton laborantti, joka yrittää puskea läpi perustuslain vastaisia lakeja (kikyyn liittyneet ns. pakkolait).

        Olisiko nyt Kokoomuksen profiilinnoston paikka?


    • S24uomlaineN

      Ylen toimittaja ei malttanut odottaa tutkimusprosessin lopputulosta vaan päätti antaa julkisen tuomion oman mielensä mukaisesti: "Olen syyttäjä, valamiehistö ja tuomari".
      Ei olisi antanut syytetylle puheenvuoroa.

      Onneksi jämäkkä Sipilä ei suostunut noin vain sylkykupiksi. Poliittinen lykkäys epäonnistui.

      Prespektiä Sipilälle.

      Taas yksi huuto loppui. Palataan asiaan, kun tutkimukset loppuvat.

      • A-Celle

        Minkä kuvan Ylestä antaisi se, että se ei puhuisi mitään pääministerin jääviysepäilystä? Tämähän olisi putinilaista itsesensuuria. No Sipilä onneksi korjasi asian ja meni munaamaan oman ja Suomen maineen yrittämällä puuttua Ylen toimintaan. Toiminnallaan Sipilä profiloi meidät itä-eurooppalaisen autoritääriseksi nuoreksi demokratiaksi, jossa kansanvallan pelisäännöt eivät ole vielä pääministerillekään selviä.

        Median pitäisi olla vallan vahtikoira ja vallanpitäjien arvostelu ja epäily kuuluu kriittisen median tehtäviin. Jos Yle ei tuota mitään ministereitä ärsyttävää materiaalia, niin sananvapaus ei toimi.

        Sipilä osoitti harkintakyvyttömyytensä ja surkean huonon paineensietokyvyn lähettelemällä täysin pääministerin asemalle sopimattomia "myllykirjeitä" toimittajille. Kekkos-kompleksin vaivaama surkimus koko mies.


      • S.24uomalaineN

        Sipilähän on aivan itse aiheuttanut tilanteen. Salaamalla omistuksiaan vaakuutusjärjestelyillään, jättämättä kertomatta liitoksistaan ja omaisuudestaan, jonka muuten joutuvat jokainen , varsinkin ministeritason politikko tekemään - mutta ei Juha Sipilä. Mikäli ei kommentoi pyydettäessä toimittajien juttuihin, se on täysin omaa syytään.

        Sipilä on ylimielinen typerys ja moukka.


    • Götkiskös

      Onpa kova häly kytköksistä. Poliitikoksi ei kaiketi voisi hyväksyä ketään, jonka tutuissa tai sukulaisissa olisi ketään yritysmaailmassa toimivaa tai jossakin yrityksessä töissä olevaa.

      Yhteiskunnan ulkopuolisia poliitikoiksi! Ei olisi kytköksiä. Sopisko paperittomat? Mutta kun nekin pärjää paremmin teollisuuden painaessa kolmea vuoroa.

      • A-Celle

        Mikäköhän olisi syy, että laki ei koskisi myös kepulaisia? Eikö Kokoomuksen arvoihin kuulu lain kunnioittaminen?

        Suomen hallintolain 28 §:ssä lukee, että henkilö on esteellinen eli jäävi, jos hän tai hänelle tai hänen läheisellensä on odotettavissa päätöksestä erityistä hyötyä tai vahinkoa.

        Tämän lisäksi erikseen määritellään, että "läheisiä" ovat henkilön:
        - puoliso (myös avo-)
        - lapsi, lapsenlapsi (myös ottolapsi) ja näiden puolisot
        - sisarus (myös veli- ja sisarpuolet) ja näiden puolisot
        - vanhemmat ja isovanhemmat (myös isäpuoli, äitipuoli jne) ja näiden puolisot
        - muuten erityisen läheinen henkilö kuten seurustelukumppani, erityisen hyvä ystävä sekä tällaisen henkilön puoliso

        Muistutan edelleen, että kukaan ei tiedä edes Sipilän (eikä ilmeisesti Bernerin) omia taloudellisia sitoumuksia, koska hän on piilottanut omistuksensa verottajalta vakuutuskuoriin.

        Voiko logistiikka-alan osakkeita omistava päättää esteettömästi rekkaliikenteen kabotaasin sallimisesta? Sipilä oli tätä päätöstä tekemässä, mutta emme tiedä mitä hän oikeasti omistaa.

        Voiko terveydenhoitoalan osakkeita omistava päättää esteettömästi yksityisten toimijoiden suosimisesta SoTe-uudistuksessa? Sipilä oli tätä päätöstä tekemässä, mutta emme tiedä mitä hän oikeasti omistaa.

        Voiko kaivosteollisuuden koneita ja laitteita toimittavan yhtiön osakkeita omistava päättää esteettömästi Terrafamen 100 miljoonan tuesta? Sipilä oli tätä päätöstä tekemässä, mutta emme tiedä mitä hän oikeasti omistaa. Nyt tiedämme, että hänen lapsensa omistivat.


    • YkxKolme

      Hallintolaki näyttää estävän talousosaajien käyttämisen päätösten tekoon.
      Talouden osaajat ovat monitoimisia. Heidän vaikutuksensa ilmenee laajalti. Taloustaidotkin menevät suvuttain (vert. taiteellisuus jne.).
      Tämä merkitsee laajan osaajajoukon syrjäyttämistä. Talous on maallikoiden ohjauksessa, ja kuinkas se talous on mennytkään?

      • A-Celle

        Sinustako ei ole mitään väliä sillä tekeekö SoTe-päätöksiä terveydenhoitoalan yrityksiin merkittäviä panostuksia tekevä sijoittaja vai poliitikko, jolla ei ole henkilökohtaisia (tai lähipiirin) taloudellisia intressejä terveydenhoidon järjestämistavassa?

        Kumpi SIpilä on? Terveydenhoitoalaan panostanut sijoittaja vai pelkkä poliitikko, Kukaan ei tiedä, paitsi Sipilän salkunhoitaja. Sipilän lapsien taloudellinen toiminta ei ole kiinni heidän "osaamisestaan", vaan siitä, että Juha Sipilä on siirtänyt heille omaisuuttaan. Raha kulkee suvussa.

        On naurettavaa väittää, että Suomen pääministeriys olisi homma, jonka voisi hoitaa sivutoimena "omien pisneksien" sivussa.


    • lähtötulee

      Orpo kuseen Sipilän nuoleskelulla!

    • mepimitetään

      Hallintarekisteri pelastaa..

    • ittre

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      391
      3981
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      217
      1972
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1480
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      154
      1330
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      991
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      60
      970
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      122
      920
    8. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      913
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      878
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      869
    Aihe