Käsitys presidentistä ateistien logiikan mukaan

Ateistien logiikan mukaan presidenttiä ei ole olemassakaan. Presidentistä ei ole olemassa ainuttakaan tieteellistä todistetta eikä havaintoa missään maassa eikä koko universumissa. Presidentti on satuolento, ja uskominen hänen olemassaoloon on samaa kuin uskominen joulupukkiin, lentävään spagettihirviöön tai saunatonttuihin.
Kukaan normaalijärkinen ei enää 2000 luvulla usko presidenttiin. Kaikki väitetyt havainnot presidentistä ovat subjektiivisia kokemuksia hallusinaatioita, jotka syntyvän hapen puuttumisesta aivoissa.. Presidentti-myytti on peräisin muinaisten paimentolaiskansojen taruista ja legendoista.

Jos joku esittää yhdenkin objektiivisen tieteellisen todisteen presidentistä, olen valmis muuttamaan näkemykseni ja uskomaan presidentin olemassaoloon.

30

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mark5ilaisen käsityksen mukaan nimittäin on olemassa vain Generalissimus!

    • hehhh

      Miten joku, paitsi trolli tietenkin, voi kirjoittaa jotakin noin idioottimaista? Taisit juuri todistaa useimmille palstalaisille, että olet trolli:D

      ps. Minä olen tavannut presidentin, ja kätellyt häntä. Hänen nimensä oli Urho Kaleva Kekkonen.

      • Kekkonen.Kekkonen.Kekkon

        Hän olikin viimeinen presidentti, joka Suomella on ollut. Sen jälkeen ollut vaan näitä pressoja ja muita ihmeen mitä lie.


    • Hyvä Mark5. Pidä nyt ihmeessä sapattivuosi. Lue vaikka kaunokirjallisuutta ja jätä nuo jumalalliset avaukset jollekin uskotulle miehelle.

      • Viikara

        Niin, jätä hommat jollekin jolla on vähän älyä ja kykyä käydä keskustelua ja jolla on sentään edes jonkinlaisia paukkuja puolustaa kantaansa.

        Mitä olen keskusteluja lukenut niin tämä Mark5 tyyppi ei yksikertaisesti kykene. Yksinkertaisia lapsellisia lällällää tyyppisiä aloituksia.

        Ja heti jos joku vastaa johonkin hänen avaukseensa jotain vähänkin haastavampaa, niin siihen loppuu Markin rooli eikä tyyppi pukahda sanaakaan, mikä toisaalta voi olla viisastakin. Parempi pitää suunsa kiinni jos ei osaa mitään sanoa.

        Mutta kun se taas vaan ei oikein toimi tilanteessa jossa sinun pitäisi olla se aktiivinen haastaja, kuten jos kerran täälläkin ateistipalstalla pyörii saarnaamassa. Vähän kuin kauppamies joka oven avaamisen jälkeen seisoo sitten tuppisuuna.

        Ehkäpä tämä on joku ennen näkemätön sääli-uskominen, eli luotetaan siihen että kun "kauppamies" on niin reppana, niin pitää alkaa vain säälistä uskomaan mitä jumalaa se onkaan kauppaamassa.

        Toisaalta sama kyllä vaivaa näitä lähettiläitä täällä muutenkin. Älyllisesti haastavin mihin näyttävät pystyvän on syyttää ateisteja siitä tästä tai tuosta, mutta sitten sitä seuraava keskustelu ja vastaväitteet taas menevät yli ja ohi.

        Sitten onkin taas aika pullauttaa ulos seuraava älyvapaa aloitus kun sentään siinä vaiheessa ei vielä kukaan ole osoittamassa väitteiden idioottimaisuutta ja ristiriitoja kun ne saa siellä kammiossaan yksin kehitellä. Kuten vasta se eräskin aloitus täällä missä tyyppi sivussa selittää miten jumala kieltää alkoholin juomisen mutta unohtaa mitä kaikkea mm. Jeesus viiniin liittyen tekikään. Köh - ehtoollinen - köh.

        Monesti tulee mieleen että itse hoitaisi näiden tyyppien hommat argumentointia myöten huomattavasti paremmin ihan näin ateistipohjalta.


    • satuahan.se

      No presidenttihän onkin satuolento! Presidenttiys perustuu ainoastaan siihen, että riittävän suuri määrä ihmisiä uskoo presidenttiyteen, ja uskoo vieläpä jonkun tietyn hahmon edustavan presidenttiyttä, olevan presidentti.

      Luonnossa ei ole mitään presidenttiä.

      • 914

        Laumassa on aina alfauros. Jokainen uros on oikeutettu haastamaan alfauroksen paikan ja siihen kuuluvat etuudet. Suomi nimisessä yhteisössä se on mahdollista joka kuudes vuosi.


      • satuahan.se
        914 kirjoitti:

        Laumassa on aina alfauros. Jokainen uros on oikeutettu haastamaan alfauroksen paikan ja siihen kuuluvat etuudet. Suomi nimisessä yhteisössä se on mahdollista joka kuudes vuosi.

        Presidenttiys on siis paviaanilaumaan verrattavaa käyttäytymistä? Ihmisillä on korkeampiakin tavoitteita ja arvoja kuin käyttäytyä kuin apina.


      • Vjasad
        satuahan.se kirjoitti:

        Presidenttiys on siis paviaanilaumaan verrattavaa käyttäytymistä? Ihmisillä on korkeampiakin tavoitteita ja arvoja kuin käyttäytyä kuin apina.

        Ja silti ihmisen monesti käyttäytyvät kuin muutkin laumaeläimet ja osoittavat aivan samanlaisia käyttäytymismalleja, liikkumisessa, elehtimisessä, miten reagoivat esim. tuntemattomiin jne.

        Ei se nyt ihminenkään niin kauas ole vielä luonnosta ehtinyt vaikka kuinka ajeltaisiin autoilla ja käytettäisiin tietokoneita.

        Ihmisen yksi merkittävimpiä tavoitteita, haluttiin tai ei on mm. lisääntyminen. Koska kun se loppuu, loppuu ihminenkin. Ja on mm. mielenkiintoista miten paljon täysin tiedostamatonta toimintaa parinmuodostukseenkin itseasiassa kuuluu joilla on aika vähän tekemistä minkään korkeampien henkisten toitteiden kanssa. Siihen kun mm. vaikuttaa se miltä se potentiaalinen partnerisi mm. haisee nenääsi, ja juuri sinun nenääsi, koska näyttää tosiaan siltä että ihminen pystyy jo hajun perusteella tiedostamatonta parinvalintaa sen suhteen miten yhteensopivia he ovat keskenään.

        Ja mielenkiintoiseksi esim. tämän suhteen menee se, kuinka esim. nykyiset teolliset hajusteet ja mm. hormonaalinen ehkäisy ovatkaan muuttaneet mm. tätä puolta elämässämme. Niillä kun sivuoireena häiritä näitä muuten toimivia aistejamme jotka ehkä kertoisivat meille enemmän kuin tajuammekaan.

        Ja paviaanilaumoista puhuttaessa on mm. mielenkiintoista seurata miten ihmiset liikkuvat ja käyttäytyvät ja ryhmittyvät esim. jos merkkihenkilö, kuten vaikka se presidentti saapuu ihmisjoukkoon esim. jossain tilaisuudessa. Tai vastaavasti jos vaikka pitkä ja komea mies saapuu huoneeseen jossa on lähinnä naisia, tai vastaavasti kaunis nainen saapuu tilaan jossa on lähinnä miehiä. Se on nimittäin oikeasti kiehtovaa katsoa miten ihmiset moisissa tilanteissa liikkuvat ja ryhmittyvät täysin tiedostamattomasti.

        Saattaa jopa tulla luontodokumentit mieleen.


    • Olet ilmeisesti jo pitkällä tuossa älyllisessä ja henkisessä syöksykierteessä, et pysy enää kasassa edes yhden aloituksen ajan. Alussa teet olkinuken siitä, ettei ateistien logiikan mukaan presidenttiä ole, mutta lopussa vaaditkin todistetta, jotta muuttaisit näkemyksesi ja uskoisit presidentin olemassaoloon.
      Onko sinulla samanlaisia epäilyksiä muunkin todellisuuden osalta?

      • Hyvä muistaa, että kyseessä on uskonnollinen nihilisti. Jolle kaikki muu paitsi oma uskonto on varmaa.


      • atac kirjoitti:

        Hyvä muistaa, että kyseessä on uskonnollinen nihilisti. Jolle kaikki muu paitsi oma uskonto on varmaa.

        "Jolle kaikki muu paitsi oma uskonto on varmaa."


        Jolle kaikki muu paitsi oma uskonto on epävarmaa. Piti sanoa.


      • palstalla.havaittua

        Kumpikin kommentti on saanut peukutuksen, vaikka ne ovat toisilleen vastakkaisia. Peukuttaja lienee varmaan päälle veikkaaja, joka voittaa joka lähdössä.


    • asdfasdfasdfs

      Ei tuo sekoilu ollut ateistien logiikkaa, vaan puolimielisen hellarisekopään omituinen käsitys asiasta.

      • Recepsuuni

        ennen iltalääkkeiden vaikutusta


    • fda

      "Ateistien logiikan mukaan presidenttiä ei ole olemassakaan."

      Täysin väärin. Miksi valehtelet ateisteista?

      "Presidentistä ei ole olemassa ainuttakaan tieteellistä todistetta eikä havaintoa missään maassa eikä koko universumissa."

      Oli vaikea kuvitella, että olet tosissasi, mutta sitten muistin että et ymmärrä alkuunkaan tiedettä niiden väitteiden perusteella joita olet tällä palstalla kylvänyt.

      Osoitat lähinnä, että sinun Jumaluskosi ei ymmärrystä vaadi. En tiedä pidätkö sitä uskoasi näillä valheilla kasassa itsellesi vai mitä oikein yrität?

      • hehhh

        "En tiedä pidätkö sitä uskoasi näillä valheilla kasassa itsellesi vai mitä oikein yrität?"

        Hän taitaa olla jonkinlaisen uskonnollisen pakkomielteen vallassa. On pakottava tarve tehdä ateisteja morkkaavia aloituksia palstalle, mutta kyvyt eivät oikein riitä minkäänlaiseen järjelliseen ateismin arvosteluun. Siksi tulee näitä täysin päättömiä juttuja.


      • Filates

        Mutta hei, meidän täytyy muistaa että kun sinulla on jumala elämässäsi, niin silloin sinun ei tarvitse roikkua ateismipalstalla ja elät muutenkin onnellista ja täydellistä elämää.

        Joka ei toki koska näitä täällä pyöriviä raunioita joiden kyvyt eivät näit älyvapaita aloituksia pidemmälle riitä ja joiden suurin saavutus on tosiaan tuottaa tällaisia vastaavia aloituksia palstalle liukuhihnalta ja roikkua täällä kaikki päivät.


      • Knark5
        Filates kirjoitti:

        Mutta hei, meidän täytyy muistaa että kun sinulla on jumala elämässäsi, niin silloin sinun ei tarvitse roikkua ateismipalstalla ja elät muutenkin onnellista ja täydellistä elämää.

        Joka ei toki koska näitä täällä pyöriviä raunioita joiden kyvyt eivät näit älyvapaita aloituksia pidemmälle riitä ja joiden suurin saavutus on tosiaan tuottaa tällaisia vastaavia aloituksia palstalle liukuhihnalta ja roikkua täällä kaikki päivät.

        Minkähän takia Mark5 roikkuu ateistipalstalla, vaikka hänellä on jumala elämässään? Tai siis se hän itse, jota hän nimittää Jumalaksi.


    • Presidenttien olemassaolosta on erittäin vahvat yhteiskuntatieteelliset todisteet. Myös lakitiede määrittä kyseisen isntituution lukuisissa maissa. Historiatiede tuntee lukuisia presidenttejä, joiden toiminta on dokumentoitu yksittäisten päätösten ja puheiden tarkkuudella. Harvaa asiaa on enää sen paremmin todistettu kuin presdentti instituution olemassaoloa.

      En tiedä, oletko kognitiivisilta kyvyiltäsi pahasti taantunut, vai oliko tuo jonkinlaista lapsellista parodiaa. Luettuani aloituksesi tunsin vain sääliä. Kirjoitin tämän aivan rehellisesti, en pilkatakseni.

      • "Presidenttien olemassaolosta on erittäin vahvat yhteiskuntatieteelliset todisteet. Myös lakitiede määrittä kyseisen isntituution lukuisissa maissa. Historiatiede tuntee lukuisia presidenttejä, joiden toiminta on dokumentoitu yksittäisten päätösten ja puheiden tarkkuudella. Harvaa asiaa on enää sen paremmin todistettu kuin presdentti instituution olemassaoloa."

        Olen täysin samaa mieltä. Mutta jos noudatan ateistien logiikkaa, niin mainitsemasi todisteet eivät kelpaa. En hyväksy mitään todistetta, koska olen etukäteen jo päättänyt olla hyväksymättä mitään todistetta. Ateisteille löytyy aina joku "porsaanreikä", jonka vuoksi todisteet ovat epäpäteviä. Esim. mainitsemasi todisteet eivät todista, että kyseiset henkilöt, joista kerrot, olisivat olleet presidenttejä. He ovat olleet vain muita ihmisiä, joita on väitetty presidenteiksi. Siksi presidentin olemassaolo on edelleen todistamatta.


      • Knark5
        Mark5 kirjoitti:

        "Presidenttien olemassaolosta on erittäin vahvat yhteiskuntatieteelliset todisteet. Myös lakitiede määrittä kyseisen isntituution lukuisissa maissa. Historiatiede tuntee lukuisia presidenttejä, joiden toiminta on dokumentoitu yksittäisten päätösten ja puheiden tarkkuudella. Harvaa asiaa on enää sen paremmin todistettu kuin presdentti instituution olemassaoloa."

        Olen täysin samaa mieltä. Mutta jos noudatan ateistien logiikkaa, niin mainitsemasi todisteet eivät kelpaa. En hyväksy mitään todistetta, koska olen etukäteen jo päättänyt olla hyväksymättä mitään todistetta. Ateisteille löytyy aina joku "porsaanreikä", jonka vuoksi todisteet ovat epäpäteviä. Esim. mainitsemasi todisteet eivät todista, että kyseiset henkilöt, joista kerrot, olisivat olleet presidenttejä. He ovat olleet vain muita ihmisiä, joita on väitetty presidenteiksi. Siksi presidentin olemassaolo on edelleen todistamatta.

        Todista itsesi olemassaolo.

        Kiitos.


      • hehhh
        Mark5 kirjoitti:

        "Presidenttien olemassaolosta on erittäin vahvat yhteiskuntatieteelliset todisteet. Myös lakitiede määrittä kyseisen isntituution lukuisissa maissa. Historiatiede tuntee lukuisia presidenttejä, joiden toiminta on dokumentoitu yksittäisten päätösten ja puheiden tarkkuudella. Harvaa asiaa on enää sen paremmin todistettu kuin presdentti instituution olemassaoloa."

        Olen täysin samaa mieltä. Mutta jos noudatan ateistien logiikkaa, niin mainitsemasi todisteet eivät kelpaa. En hyväksy mitään todistetta, koska olen etukäteen jo päättänyt olla hyväksymättä mitään todistetta. Ateisteille löytyy aina joku "porsaanreikä", jonka vuoksi todisteet ovat epäpäteviä. Esim. mainitsemasi todisteet eivät todista, että kyseiset henkilöt, joista kerrot, olisivat olleet presidenttejä. He ovat olleet vain muita ihmisiä, joita on väitetty presidenteiksi. Siksi presidentin olemassaolo on edelleen todistamatta.

        "Mutta jos noudatan ateistien logiikkaa, niin mainitsemasi todisteet eivät kelpaa. En hyväksy mitään todistetta, koska olen etukäteen jo päättänyt olla hyväksymättä mitään todistetta"

        Ei hyvänen aika sinun tylsämielisen kanssa! Kun ateistien logiikka on juuri se, että sellaisia asioita pidetään tosina, joille on objektiivisia todisteita. Kuten presidentille on. Teidän uskovaisten ns "logiikkaan" taas kuuluu se, että ette hyväksy mitään todisteita, jos ne ovat uskomustanne vastaan.

        Te intätte luonnontieteiden todisteita vastaan. Te intätte nuoren Maan ja luomisen ja vedenpaisumuksen puolesta, vaikka todisteet osoittavat päinvastaista. Te ette suostu hyväksymään mitään todisteita esim. evoluutiosta. te ette edes suostu kertomaan, mikä olisi teille kelvollinen todiste.

        Ateistit taas ovat monessa keskustelussa tälläkin palstalla kertoneet suoraan, mikä heille olisi riittävä todiste jumalasta, mistä tahansa jumalasta. Sellaisia todisteita teistä kukaan ei vaan koskaan ole esittänyt. Väitteitä vain, mutta väitteet eivät ole todisteita.


      • voi.pyhä.1nkertaisuus
        Mark5 kirjoitti:

        "Presidenttien olemassaolosta on erittäin vahvat yhteiskuntatieteelliset todisteet. Myös lakitiede määrittä kyseisen isntituution lukuisissa maissa. Historiatiede tuntee lukuisia presidenttejä, joiden toiminta on dokumentoitu yksittäisten päätösten ja puheiden tarkkuudella. Harvaa asiaa on enää sen paremmin todistettu kuin presdentti instituution olemassaoloa."

        Olen täysin samaa mieltä. Mutta jos noudatan ateistien logiikkaa, niin mainitsemasi todisteet eivät kelpaa. En hyväksy mitään todistetta, koska olen etukäteen jo päättänyt olla hyväksymättä mitään todistetta. Ateisteille löytyy aina joku "porsaanreikä", jonka vuoksi todisteet ovat epäpäteviä. Esim. mainitsemasi todisteet eivät todista, että kyseiset henkilöt, joista kerrot, olisivat olleet presidenttejä. He ovat olleet vain muita ihmisiä, joita on väitetty presidenteiksi. Siksi presidentin olemassaolo on edelleen todistamatta.

        Ethän sinä voi tuntea ateistien ajatuksia, jos et ole ateisti. Ihan yhtä vähän kuin me ateistit voimme tuntea uskovien ajatuksia, kuten itse olet kärkkäästi muistutellut. Mutta nyt alkaa kyllä vaikuttaa vahvasti siltä, että oletkin trolli. On vaikea uskoa, että kukaan voisi vakavissaan tehdä yhtä hulluja aloituksia kuin sinä tällä kertaa.


      • Loogista.on
        Mark5 kirjoitti:

        "Presidenttien olemassaolosta on erittäin vahvat yhteiskuntatieteelliset todisteet. Myös lakitiede määrittä kyseisen isntituution lukuisissa maissa. Historiatiede tuntee lukuisia presidenttejä, joiden toiminta on dokumentoitu yksittäisten päätösten ja puheiden tarkkuudella. Harvaa asiaa on enää sen paremmin todistettu kuin presdentti instituution olemassaoloa."

        Olen täysin samaa mieltä. Mutta jos noudatan ateistien logiikkaa, niin mainitsemasi todisteet eivät kelpaa. En hyväksy mitään todistetta, koska olen etukäteen jo päättänyt olla hyväksymättä mitään todistetta. Ateisteille löytyy aina joku "porsaanreikä", jonka vuoksi todisteet ovat epäpäteviä. Esim. mainitsemasi todisteet eivät todista, että kyseiset henkilöt, joista kerrot, olisivat olleet presidenttejä. He ovat olleet vain muita ihmisiä, joita on väitetty presidenteiksi. Siksi presidentin olemassaolo on edelleen todistamatta.

        "Mutta jos noudatan ateistien logiikkaa, niin mainitsemasi todisteet eivät kelpaa. En hyväksy mitään todistetta, koska olen etukäteen jo päättänyt olla hyväksymättä mitään todistetta. Ateisteille löytyy aina joku "porsaanreikä", jonka vuoksi todisteet ovat epäpäteviä."

        Olisit muotoillut asian toisin, esim: Ette voi todistaa että on presidentti! tai: Ei objektiivista todistetta presidentin olemassaolosta!

        Sitten olisit vänkyttänyt kaikkiin mahdollisiin todisteisiin: Diipadaapaa! Höpöhöpö-juttuja! Epäluotettava sivusto! Valehtelet! Olet hullu jos tuohon uskot! Mitä tahansa voidaan väärentää! En minä näe tuossa kuvassa mitään presidenttiä!


      • juhulasoome

        Autuas on se joka uskoo, että Prinssillä on nakki, vaikkei sitä näy.


    • IlkimyksenEsiäidinVaimo

      Mark kultaseni, miksi jatkuvasti kuvittelet että voisit tulkita ateistien ajatuksia uskostasi käsin? Ethän sinä voi, koska et ole ateisti.

      • Niihhh... juuri kun luulee ettei Markki enää hullummaksi voi mennä...


    • Lese-Lassie

      Onko mahdollista, että tuo olisi Markin huumoria? Vaihdetaan presidentti-sanan paikalle Jumala ja...

    • oio9

      Ihmeellistä että joku haluaa tehdä itsestään tällaisen pellen aloituksillaan kuin Mark5.

      Jo täytyy jumalan olemassaolon todistamattomuus ottaa hänellä erittäin koville, kun seurauksena ovat tätä luokkaa typerät aloitukset.

      (Eihän tämä toki ainoa sellainen Mark5:ltä ole.)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe