Kokemuksia, Al Noor?

name1243

Kiinnostaisi käydä kokeilemassa, en ole vain tuon kaltaisessa ruokapaikassa ikinä käynyt niin kiinnostaisi kuulla kokemuksia.

Rasistit ym. voi mennä avautumaan tuonne toiseen keskusteluun, siellä näyttäisikin olevan jo Kemijärven rasistikerma koolla.

71

1226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LoistavaValinta

      Suosittelen lämpimästi. Maut, tuoksut ja palvelu ovat enemmän kuin kohdallaan!

    • Ei.mielipidettä

      Tyhmänä olet?jos sinua kiinnostaa mennä syömään sinne niin mene!Älä Täältä suoli sivuilta neuvoa kysele ohjeita!!vai tarvitseeko joka asiassa toisen mielipiteen.muodosta oma mielipiteeni kun menet ilman toisten toimituksia sinne syömään.oli kokemus sitten hyvä tahi huono.yritä iihan itse joskus!

      • hajaasutuksesta

        On kyllä yksi asiallisimmista avauksista tällä palstalla pitkään aikaan, on aivan paikallaan kysellä muiden kokemuksia ruokapaikasta.
        Sitten taas jos ei ole mielipidettä, ja kuitenkin pakottava tarve avautua, niin silloin tulee yleensä aivan asiatonta tekstiä.
        Olisi tosiaan mukava kuulla kokemuksia, sen pohjalta voi jopa päättää, kannattaako täältä vähän kauempaa lähteä sinne syömään.


    • Jouluna

      Kyllä tuhannen kinkun satsi on iso juttu.

    • AlNoorRules

      Minä olen käynyt jo pari kertaa. Molemmat loistavia kokemuksia, joita ei voi kuin kehua.

      Ei moitteen sijaa! Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka!

      • mitähänloistaonkaan

        Eli et ole käynyt. Jos olet, niin kuvaile tarkemmin ruokia, raaka-aineet ja maut niistä, annosten nimet kertovat myös jotain asiasta.


      • PysyJunttiKotona
        mitähänloistaonkaan kirjoitti:

        Eli et ole käynyt. Jos olet, niin kuvaile tarkemmin ruokia, raaka-aineet ja maut niistä, annosten nimet kertovat myös jotain asiasta.

        Sinä et kuitenkaan ymmärrä kansainvälisestä ruokakulttuurista etkä muustakaan kulttuurista, joten olisi sama kuin heittäisi helmiä sioille, mikäli sinulle alkaisi kulinaristista sanastoa kirjoittamaan!

        Viisainta kuitenkin, että pysyt ravintolasta poissa. Siellä ei juntteja kaivata!

        HYVÄSTI!


    • Vesikulho

      ABC:n vesilasimiehet voisivat perustaa uuden kyttäyspaikan tänne. Olisi jos jonkinmoista jutunjuurta maksavista asiakkaista.

    • allu7

      Kävin, ennakkoluulottomasti lähdin kokeilemaan. Riisi oli ok, lammas myös. Mutta kastike oli jotain mitä ei pystynyt kuin varovaisesti maistamaan, kuin tuhkakuppi olisi kaadettu papukastikkeeseen, hyi! No, pääasia oli kokeilla uutta, nytpä tiedän etten pidä arabialais-intialaisvaikutteisista keittiöistä. Joku voi tykätä, minun makuuni ei ollut.

    • tyytyväinenasiaks

      Kävimme siellä syömässä ja ilostuimme kyllä. Edellinen arvostelija sai varmasti korianterilla maustettua soosia, se ei oikein maistu, jos ei ole tottunut, on vähän kirpeä ja tunkkainen maku siinä.

      Me söimme Sambuuseja, sekä kala- ja lihatäytteellä chili-tamarindikastikkeelle. Oli kyllä hyviä, eikä chiliä ollut liikaa.
      Pääruoaksi oli lampaanpotkat. Ne oli maustettu paprikalla. Kastike oli hyvää, se oli luultavasti tehty potkan keitinliemestä, siinä oli mausteena tilliä reilusti ja jauhosuurus. Lisäkkeenä oli riisiä. Jonkinlaista arabileipää oli myös tarjolla, siihen oli leivottaessa lisätty seesaminsiemeniä, oli tuoretta ja hyvän makuista.
      Kyllä siellä tulee varmasti käytyä uudelleenkin.

    • Veriroiskuu

      Oliko ;hala-teurastettua lammasta?

      • hyväälihaasiis

        Kyseinen teurastus tuottaa kyllä erinomaista lihaa, koska sillä keinoin saadaan veri pois lihaksista hyvin. Se on kai se perus-syy koko toimenpiteelle, verihän pilaantuu nopeasti, ja lämpimässä ilmastossa veretön liha säilyy hieman pitempään.
        Suomessa se halal-teurastus suoritetaan niin, että eläin on tainnutettu, joten se ei tiedä mitään kurkun katkaisusta. Tosin on sanottu, että kurkun katkaisussa ei eläin juuri tunne tuskaa, koska aivoilta putoaa verenpaine saman tien ja eläin taintuu siitäkin.
        Hirven metsästyksessä päästää tuohon halal-teurastuksen tasoiseen lihaan. Kun hirven keuhkoista ammutaan läpi, pumppaa sydän veren vatsaonteloon ja hirvi kuolee kun verta ei enää aivoille riitä. Normaalisti se juoksee sellaisesta osumasta vajaa sata metriä. Hirvimetsällä ei hirviä tainnuteta ennen ampumista.


      • Irtopääkö

        Toisaalta on tutkittu rottakokokeilla ja myös ihmiskokeilla (giljotiinilla on mestattu Ranskassa niinkin myöhään kuin 1977) kauanko irtopää elää. Lääkärit odotti giljotiinin vieressä odottamassa tippuvaa päätä ja totesivat että se elää vie useita sekunteja, jopa 7 sekuntia, nimellä kutsuttaessa jopa katsoo kohti. Minkäverran sellainen irtopää kuitenkaan ymmärtää, en tiedä, hermosignaalien myrsky lienee valtaisa.

        Suomessa monikin eläinlaji teurastetaan kai halal-tyyliin jokatapauksessa, kaasua tajun viemiseksi ja sitten kurkun leikkuuseen, eläinlääkäri valvoo eikä enää tarvita kuin joku jollottamaan rukouksia niin on halal.


    • LämmintäValoa

      Al Noor tarjoaa valoa pimeyteen. Al Noor on arabian sana, joka tarkoittaa valoa. Osuva nimi tälle lämpimälle ravintolalle.

      Sahrami, kurkuma, kaneli, inkivääri, monet muut loistavat itämaiset mausteet saivat aistini riemastumaan ja tunsin olevani itämaisessa basaarissa nauttimassa tuoksuja ja virittämään ruokahaluni.

      Lammas ensimmäisellä kerralla oli loistavasti ns. slow cook -tyylillä kypsennettyä ja sahramilla maustettu riisi mausteisen kastikkeen sekä perinteisen leivän kanssa ansaitsevat kunnioituksen.

      Toisella kerralla otin kanaa, jossa oli juustoa; ilmeisesti halloumia ja mausteita chilistä lähtien. Sopivan tulista, joka sai veren kiertämään sekä pari tippaa nenän päästä liikkeelle!

      Ehdottomasti suositeltava ja pitkää ikää tälle ravintolalle!

      • 112voivoi

        Herää jo!


      • RuokahaluHeräsi

        Elävästi kirjoitettu. Taidanpa pyörähtää. Kiitos mainiosta tekstistä!


    • kllköö

      Empä taida avata sen putiikin ovea. Käyn mielummin Kimiltä pitsaa tai majakalta hampparit.

    • Syökääite
    • hauskaajatkoa

      Taitaa olla kokonaista kaksi kirjoittelijaa. Toinen ei selvästikään ole suomalainen, liekö "omistajia"? Ainakin baarissa tilaa on. Kaksi terroristia istui torstaina ja pari-kolme naista keskiviikkona.

      • pohjoinenfoodie

        Perusteletko väitettäsi hieman ? Minä en löydä noista kirjoituksesta ulkolaista kirjoittajaa, hyvin sitten osaa suomeksi kirjoittaa.
        Se että tuossa kuvaillaan sapuskoja, ei kerro muusta, kuin siitä, että on syöty muutakin kuin roskaruokaa, pizzaa, ja hamppareita. Siitä toki kielii jo se, että on menty kokeilemaan etnistä ravintolaa.


      • mokkanahkat

        Lue itse! Esim. klo 13:45 satavarmasti maahanmuuttaja tai muuten jälkeenjäänyt. Toivottavasti muutkin baarin henkilökunnasta häipyy kun tulee päätökset. Hyi hel vetti!


    • Paskapalautettava
      • Palautettava

      • Palautettava

        http://mvlehti.net/2016/12/04/suomi-on-suossa-kuka-ottaa-vastuun-madatyksesta-ei-kukaan/
        Asiakkaita on tulossa,maksukyvystä en tiedä!


    • Käynyt

      Suosittelen, jos verrataanpitserioihin, suorastaan loistava kokemus!

      • Voidiootit

        Kuka v*ttu vertaa ravintolaa pizzerioihin?


    • hyvääoli

      Just kävimme syömässä ja hyvää oli!
      Kuusamon kirjolohta itämaisesti maustettuna,Kostamolaista lammasta,falafel pyöryköitä,kolmea eri keittoa ja kanakastiketta.Arabialaisittain maustettua riisiä,jogurttipohjaista kaalisalaattia,irakilaista leipää.
      Palvelu oli hyvää ja iloista.Kokit kävivät tervehtimässä,positiivinen ilmapiiri.
      Suosittelen!!

      • taidnpakokeilla

        Vaikuttaa kyllä hyvältä ruokapaikalta, meikäläisistä raaka-aineista tuunattua itämaista, nam.


    • Iloinenilmeilmanhuivia
      • alnooria

        Oksettavaa. Sensijaan Al Noorin ruoat olivat kansainvälistä etnologista tasoa.


    • Nättääolevanpääsekaisin

      http://static.mvlehti.net/uploads/2016/12/puuro-pahaa.mp4?_=1
      Hollannissakin on puuro pahaa ja matut haluavat “meidän rahat”
      Tämä hollantilainen video on ladattu nettiin 2.12. Muslimin veri on kuohahtelevaa!
      Matu raiskasi ja tappoi EU:n ihmisoikeusjuristin tyttären
      Afganistanista tullut, alaikäiseksi itseään väittävä turvapaikanhakija on tunnustanut raiskanneensa ja tappaneensa 19-vuotiaan opiskelijatytön Freiburgissa Saksassa

      • hyvääoli

        Miten nämä liittyy Al Noorin ruokakokemuksiin??
        Pidetään puhe nyt vaan ruokakokemuksissa.


    • Kaikkienyhteinen

      Niin miten joko haluttaa takaisin uuteen hirsitaloon? Saattaa olla lukot vaihdettu.

      • allahahakbar

        No ei haluta! Kamelinpaskamajaan asuntolaina otettu ja rakenteilla hyvälle hiekkakasalle. Heti lähdetään kun tuet on kupattu viimeistään kun täysihoito vastaanottokeskuksessa päättyy.


      • sprhuorat

        Jaa lomareissulla. Paljonkohan teidän ruokkiminen on maksanut? Punaisen ristin jakorasiat ei looperia jakamalla taida tiliä tasoittaa?


    • syökenilkeää

      Märälle vanttuulle haisevaa lampaanlihaa ja jauholeipää. Kiitos riitti muslarisapuska.

      • fhfhghgjgj

        Niin, että et ole koskaan siellä käynytkään.
        Märältä vanttuulta voi haista märkä lampaanvilla, sitä tuskin on tarjolla muualla, kuin jossain kehräämössä.


      • syökenilkeää

        Jos teurastusvaiheessa paskainen villa koskettaa lihaa koko ruho on pilassa. Pitäisi perusasiat tietää jos hommaan alkaa. Saatanan horo!


      • fjgjgjgkkg
        syökenilkeää kirjoitti:

        Jos teurastusvaiheessa paskainen villa koskettaa lihaa koko ruho on pilassa. Pitäisi perusasiat tietää jos hommaan alkaa. Saatanan horo!

        Kyllä Suomessa osataan lampaat jo teurastaa, joten älä jauha paskaa.
        Turhalla nimittelyllä teet itsestäsi vain tyhmän alaluokkaisen olion.
        Hieman kun koulussa olisit sinä onneton yrittänyt jotain oppia, niin kykenisit edes kirjoittamaan, ilman nimittelyä.
        Sukupuolikin meni metsään tuossa solvauksessa.


    • vmv

      ei taida allinooli kauan kemijärvellä pyöriä..jos ja kun ihmisten silmät nyt aukeaa niin tulee joukko häätö suomesta ja euroopasta..

    • ihmetystä.jopa.Oulussa

      Jaa, että kinkku rikkoo sääntöjä? Älä jätä asiaa siihen!

    • Suomi.on.rappiolla

      No niin ei ole turhaan arvailua mitä tuleman pitää. Saattaapi olla viimeinen vuosi, kun kinkkua saa mainostaa, haloo kauppiaat, joudutte myömään pöydän alta.

    • laiskaa-porukkaa

      Mädätys on hyvää vauhtia toteutumassa JA KUKAAN EI TEE MITÄÄN SEN PYSÄYTTÄMISEKSI!

    • Suomi.on.rappiolla

      Ketä kiinnostaa enään Suomi24 Kemijärvi? Kannattaa kirjoittaa kemijärven asioista muissa keskustelupalstoilla. Jos käytte muitten kaupungien sivuilla huomaatte kirjoittajien kiinnostuksen olevan yhden kirjoittajan varassa.
      24Suomi ei kiinnosta ihmisiä siksipä on kummallista ylläpidon käyttäytyminen. Jos kinkunkuva suomessa on väärin kannattaa poistua Suomi24 sivuilta, Suomi24, Suomi24!

    • Eikiitoshalalia

      Kuka al noorin lihat halal teurastaa?

      • epåewåewp

        alepposta tulee


    • hyvinsäädeltyähommaa

      Halal-teurastusta tehdään Suomessa neljässä eri teurastamossa, Suomessa eläin "tainnutetaan" pulttipistoolilla ja sitten sen kurkku leikataan. Suoritusta valvoo teurastamoissa aina eläinlääkäri.
      Tapa ei käytännössä juuri eroa tavallisesta teurastuksesta, koska esim. siat Suomessa ajetaan ensin hissiin, jossa ne "tainnutetaan" hiilidioksiidilla, kun hissi linjastolla, siat vedetään linjalle, jossa niiltä leikataan kurkku auki. Tätäkin suoritusta valvoo eläinlääkäri. Teurastustavat on aika lailla samanlaiset, toki halal-teurastuksessa on mukana se uskonnollinen aspekti, eli joku uskonnon edustaja on mukana.

    • Siitävaan

      Video: Kamelin virtsa on muslimille herkkua
      Tämä on aitoa islamia! Profeetta Muhammad kehotti seuraajiaan juomaan kamelinkusta!

    • Eläinsuojelulakiko

      Viisi afgaania raiskasi pojan puukolla uhaten – ei karkotusta, koska heidän kotimaansa on “liian vaarallinen”
      Uhri hakattiin ja sen jälkeen vietiin metsään joukkoraiskattavaksi. Afgaanit tuomittiin, mutta ketään ei karkoteta.

    • Petterinpunainenheppi

      Maukasta settiä on. Käsikarvat tuovat ihanaa monikulttuurista vävinää ruokaan kuten tavja sanoisi. Myöskään ummetusta ei tarvi pelätä sillä yrjö ja paska lentää kuin varpusparvi monta päivää ruokailun jälkeen.

      • Puhdaskäsi

        Et vissiin muistanu pestä käsiäs ko hyysikässä kävit ? Ei mulle ainakaan mitään tullu ku söin.


    • pkele

      ja ketkä tuota ruoka ym kulttuuria ihannoi ja puolustaa niin ei muutakun muuttaa syyriaan tai irakiin tai minne musulmaani valtioon vaan..
      rupeaa hyvinkin pian taas suomen olot ja ruuat kelpaamaan..

      • Pottumuusi

        Syötkö pizzaa? Entä hampurilaisia? Ranskanperunoita? Ne ei ole alku perin suomalaisis ruokia!Käytkö Lidlissäkin ? Soo soo !


      • Kaskinauris

        Ja syöttekö perunoita? Ei ole suomalaista ruokaa se, perulaista on. Pitää syyä naurista niinku ennenvanhaan.


    • originaalit

      Kävimme Al Noorissa illastamassa ja tyytyväisiä olimme. Inkivääriolut oli uusi tuttavuus. Otimme sellaiset ruokajuomana. Suosittelemme. Kiitokset emännälle! Oikea asiakaspalvelija!

      • Pottumuusi

        Kerrassaan mainiota ruokaa! Aion vastedeskin syödä sitä enkä lihottavia purilaisia .Hyvä palvelu myöskin ! Aivan varmasti menestyy koska turistit myöskin käyttävät ravintolaa.Ne haluaa syödä oikeaa ruokaa, ne on tottunu jo kansainväliseen meininkiin isommilla paikoilla.. Kuka haluaa pizzaa tai purilaisia jos voi valita ? Tai jotain lounasmössöä joka ei edes maistu millelkään..


    • jovainvillasukkaasyömään

      Vaimo oli käynyt uteliaisuuttaan kun on mikä on. Mautonta mutta varmaan terveellistä jos nyt vehnäjauhot parasta mahdollista ruokaa on. Ei sovi skandinaavin makuun joka haluaa aterioinnilta makua ja kylläisyyden tunnetta. Muutenkin oli ollut hiukan kiusallinen tilanne koko lounastaminen.

      • Riiskakku

        Mie kyllä tulin ihan kylläseksi mutta ei mulla iso mahapötsi ookkaan.Ja vaikka olen sivukyliltä nii en mie mitenkään vaivaantuneeksi oloani tuntenut.Ihmisiin tottuu kyllä täällä metässäki ku joskus pyörähtää kaupungissa.Mie tykkään ihan vehnäsen mausta.Kyllä se riisiki menetteleeMäärä se on joka ratkasee.Kaikkea voi syödä kun kohtuuden muistaa.


    • HKsininen

      HYVÄ SE ON LAITELLA SAPUSKOJA KUN SUOMEN KANSA MAKSAAAA!

      • Ruplaa

        Oisit veikkonen sieki pistäny liikkeen pystyyn! Vai vieläkhän niitä olis tyhyjänä liiketiloja? Ota ja vuokraa tai hei, kuule ostaa paukautappa ! Minkä yrityksen sie voisit laittaa? Missä sie oot taitava? Vai oleks jo laittanu? Kyllä niitä uusia yrityksiäki täällä tarvithaan! Poies kortistosta vaan ja hommiin !


    • Asiallinenkirj

      Alan Salehzadeh
      Ketkä ulkomaalaiset poistaisin heti maasta, ja ketkä suomalaiset hiljentäisin
      10 tam 2017
      Kirjoittanut Alan Salehzadeh | 53 Kommenttia

      Sanotaan, että Suomi polarisoituu. Toisaalta ovat ne, jotka vihaavat kaikkia ulkomaalaisia, ja toisaalta ne, jotka ottaisivat tänne kenet vaan avosylin oleskelemaan. Itse edustan jonkinlaista välimaastoa. Kaikkea ei pidä sallia, kantasuomalaisilta kuin maahanmuuttajiltakaan.

      Alla listaa siitä, keiltä maahanmuuttajilta kieltäisin oleskelun maassa, ja minkälaiset kantasuomalaisten puheenvuorot toivoisin pois julkisesta keskustelusta.
      Ketkä ulkomaalaiset poistaisin maasta

      Ensinnäkin minusta oleskelulupa pitäisi poistaa kaikilta niiltä, jotka ovat anoneet Euroopasta turvapaikkaa, mutta heti sen saatuaan vierailevatkin omassa maassaan. Senhän pitäisi olla heille hengenvaarallista – siksi heille turvapaikka on myönnetty. Tämänkaltaisia on kuitenkin useita tuhansia jo pelkästään Suomessa. Virkamiehillä pitäisi olla oikeus tarkastaa pakolaisten matkustustiedot lentoyhtiöiltä tai muulta vastaavalta taholta.

      Samoin pitäisi toimia kaikkien niiden kanssa, jotka ovat matkustaneet Irakiin tai Syyriaan sotiakseen jihadistien riveissä. Kuten lelusalakuljettajan tapaus osoittaa, rikostaustan omaavan henkilön on mahdollista matkustaa Suomesta Syyrian sota-alueille kymmeniä kertoja ilman, että viranomaiset puuttuvat asiaan.

      Lisäksi täältä pitäisi poistaa ne poliittisen islamin kannattajat, shiiat tai sunnit, jotka ajavat Eurooppaan sharia-lakia. Erityisen vaarallisia ovat ns. parrattomat islamistit, jotka ajavat poliittisen islamin ideologiaa demokraattisen naamarin takaa. Mitä järkeä on asua Euroopassa, jos haluaa islamilaisen yhteiskunnan? Eikö silloin ole mieluisampaa asettua vaikka Saudi-Arabiaan, Iraniin tai Turkkiin? Turha muuttaa Eurooppaan ja sitten vaatia erityiskohtelua työpaikoilla, kouluissa ja julkisilla paikoilla.

      Palauttaisin kotimaihinsa myös kaikki oleskeluluvan turvin Euroopassa asuvat sekä turvapaikanhakijat, jotka syyllistyvät rikoksiin. Esimerkiksi viime heinäkuun Nizzan-iskun tekijä oli syyllistynyt aiempiin väkivaltarikoksiin oleskellessaan Ranskassa. Mutta palauttaisin myös kaikki sellaiset, jotka eivät osaa noudattaa länsimaalaisia sääntöjä liittyen mm. naisten tasa-arvoon.

      Viimeisenä muttei vähäisimpänä poistaisin kaikki ne ulkomaalaiset, jotka tekevät harmaata työtä. He nostavat täydet sosiaalietuudet ja hyötyvät veronmaksajien kustantamista etuuksista kuten koulutuksesta lapsilleen ja terveydenhuollosta, mutta eivät itse osallistu talkoisiin vaan laittavat muut maksamaan.

      On sanomattakin selvää, että vastaavanlaiset huijarit edustavat vain pientä prosenttia kaikista maahanmuuttajista. Yleinen turvallisuustilanne sekä kaikkien viihtyisyys kuitenkin paranisi merkittävästi, jos viranomaisilla olisi valtuudet ja resurssit asioihin puuttumiseksi. On ikävää, että pakolaiset, jotka ovat luikerrelleet sisään valehtelemalla tai oleskelevat täällä pitkittämällä turvapaikkaprosessejaan, vievät paikan monelta oikealta kiintiöpakolaiselta.
      Mitä vaientaisin julkisesta keskustelusta

      Jotkut ihmiset yleistävät laittaen kaikki ulkomaalaiset yhteen nippuun. He eivät välttämättä edes tiedä mitä eroa on tapamuslimilla ja jihadistilla, mutta silti vihaavat sokeasti kaikkia. Tämänkaltaiset rasistit eivät ole valmiita antamaan tasapuolisia mahdollisuuksia ihmisille, mikä on väärin.

      Lisäksi olen huolissani niistä poliitikoista ja korkeista virkamiehistä, joilla on henkilökohtaisia kytköksiä islamilaisiin valtioihin. He hyötyvät henkilökohtaisesti siitä, että vaikenevat esimerkiksi ihmisoikeusrikkomuksista ja lobbaavat islamistien näkemyksiä. Nämä henkilöt pyrkivät myös vaimentamaan Lähi-idän maihin kohdistuvaa kritiikkiä muun muassa sensuroimalla kirjoituksia.

      Kolmas ryhmä, joka nyt esiintyy paljon julkisuudessa, koostuu sellaisista maahanmuuttotehtävissä työskentelevistä henkilöistä, jotka sokeasti puolustavat maahanmuuttoa koska heidän oma elinkeinonsa on siitä suoraan riippuvainen.

      Toivon, että maahanmuuttokorttia tai rasistisia motiiveja ei käytetä porttina päästäkseen valtaan. Tärkeämpää olisi auttaa kunnollisia ihmisiä integroitumaan yhteiskuntaan ja poistaa ne, jotka ovat haitallisia tai vaarallisia. Turvallisesta, rasismivapaasta yhteiskunnasta hyötyvät sekä kantaväestö että täällä olevat kunnolliset maahanmuuttajat. Eli valtaosa kaikista ihmisistä.

      Olisi hienoa, jos keskustelukulttuuri kehittyisi siten, että näistä teemoista voisi puhua ja kirjoittaa ilman, että täytyy leimaantua kuuluvaksi jompaan kumpaan leiriin.

      Alan Salehzadeh

      • buaaahhhh

        Onkohan siellä käynyt terveystarkastaja? Kannattaa seuraavan kerran pyytää todistus näytille. En taida kyllä käydä koko paikassa.


    • Uuttakulttuuria
      • aivanasiatontuo

        Mitä ryssän kuseksimiset tänne kuuluu ?


      • Lehdenluin

        Matu virtsasi naisen päälle turkulaisessa ravintolassa
        Näin Suomi kehitysmaalaistuu!
        Saattaa kusta sinuakin jopa "silmään"!


      • mävaan222
        Lehdenluin kirjoitti:

        Matu virtsasi naisen päälle turkulaisessa ravintolassa
        Näin Suomi kehitysmaalaistuu!
        Saattaa kusta sinuakin jopa "silmään"!

        apinoilla on apinoiden tavat..sille naiselle tunnustus paikallaan kun puolusti itseään..


      • sunmatut
        Lehdenluin kirjoitti:

        Matu virtsasi naisen päälle turkulaisessa ravintolassa
        Näin Suomi kehitysmaalaistuu!
        Saattaa kusta sinuakin jopa "silmään"!

        Matu ? Oli kyllä ihan venäläinen herrasmies, kyseisen hotellin asiakas.


    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe