Kouvolan Sanomiin erillinen kuljetusmaksu!!!

NytHalooTästä

Uskomatonta, mutta niin tossa Kouvolan Sanomien asiakaskirjeessä selvästi lukee.
Eli mikäli haluan lehden entiseen tapaan kotiini, niin tämän kuun puolivälistä alkaen pitää alkaa maksaa erillisellä laskulla Kouvolan Sanomista kuljetusmaksua n. 134 euroa vuodessa.

KYLLÄ KYLLÄ! Tämä 134 ekeä tulee siis sen normaalin n. 340 euroa maksavan kestotilauslaskun päälle, joka 340 € on muuten ainakin mun mielestä on jo hemmetin kallis hintapyytö ton tasoisesta lehdestä, kuin mitä Kouvolan Sanomat on.

20

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rosvousta

      Onkohan tuo painotuote oikeasti hintansa arvoinen? Minun mielestä ei ole.

      • lehtimaksu_palautukseen

        Noinhan siinä sitte kävi, että paletti sekosi täysin kun alkoivat ehdoin tahdoin sotkea ilmaisjakelu läpyskänsä Varttin Kouvolan sanomien välissä jakeltavaksi.

        Eiköhän nuo sitä tässä nyt yritä maksattaa paiskaamalla tuo 133,56 € vuosittainen kuljetusmaksu osalle Kouvolan Sanomen tilaajista, sillä eihän tuo ainakaan vielä ihan kaikkia koske. Vain meitä rivi- ja omakotitaloissa asuvia.

        Mihin muuten jäi tuosta ilmoituskirjeestä kokonaan pois sen tärkeä kuluttajasuojaa koskeva maininta, että ovat korvausvellvollisia?

        Eli tässä tapauksessa asiakas voi puolestaan niin halutessaan katkaista välittömästi maksamansa lehden tilauksen ja Kouvolan Sanomien pitää korvata tilaajalle kaikki saamatta jäävät lehden numerot täysimääräisenä.


    • oikeistoväritteinen

      Saavat halvemmalla mainokset myytyä kun laskuttaavat lukijoita rumasti.

      Kun ilmestyy myös ilmaisjakelulehtiä niin KS on kallin.

    • härskiä

      Eikös Kouvolan sanomissa käskytä nykyisin tämä Etelä-Savon ja Mikkelin paikallinen "Murdoch"?
      Olisko tässä nyt sitte havaittavissa sitä kuulua Savolaista ahneutta?

    • meeso

      Lue tarkemmin ei se niin ole.

    • MukaUutislehti

      Lopetin tuon räpyskän tilauksen. Lähettivät noin 340 euron laskun, niin totesin että pitäköön niin väitetyn sitotumattoman julkaisunsa. Eihän tuosta ollut kuin uunin sytykkeeksi.

      • hiiltyy-nokeaa

        Vaan kun ei ole oikein enää vuosiin ollut kunnon sytykkeeksikään. Taitavat ostaa nykyisin painopaperinsa jostain vinkuintiasta vai mistä lie hankkivat. Ei vaan meinaa sanomista repäisty sytyke edes kunnon liekkille leimahtaa. Pikkuisen vaan hehkuu ja hiiltyy hissuksiin tulipesään.


    • MISSÄ-LEHTIJUTTU

      Kouvolan Sanomien surkeuden näkee jo siitä, että se ei ole tehnyt minkäänlaista juttua tuosta aamukannon muutoksesta... Sen sijaan se kyllä latoo hihnalta paheksuvia juttuja niin Kouvolan Sanomissa, kuin Vartti Kouvolassa Postin jakelutoiminnasta ja siellä toteutuista ja vastaavasti aivan Kouvolan Sanomien jakelun heikennykseen verrattavista kustannustehokkuuden tavoittelun varjolla tehdyistä palvelun heikennyksistä.

      • ertyy

        Suvakkisanomilla ei hyvin pyyhi tällä hetkellä.Ei kelpaa edes sen pyyhintään.Roskiin menee ilmaislehti suorilla.


    • quigäy

      Tämäkin on minusta outoa, että Posti sentään kantaa kirjeet lakivelvoitteisena vanhuksille luukkuun, mutta Kaakon Viestintä ei sitä aamun lehdille tee, ellet maksa tuota vaadittua yli sadankolmenkympin summaa. Ei kuulema koske kirjeenkantolaki heitä.

    • rima_tippunut

      Juttujen taso on pudonnut muutaman viimevuoden aikana rankasti, Johtuuko nuista omistuspohjan muutoksista, vaiko päätoimittajista? KS nyt lähinnä tasoltaan ja sisällöltään ilmaisjakelulehti.

    • jakaja_

      Näin jakajana hävettää Kaakon Viestinnän puolesta, että täytyy ihmisiä häiritä keskellä yötä Varttien muodossa. Niitähän täytyy jakaa sellaisillekin jotka eivät mainoksia haluaisi. Vain Ei ilmaisjakelua-lapulla voi Vartin estää. Hirveästi ovat lisääntyneet muutkin mainosjakelut sen jälkeen kun Kaakon Viestintä astui puikkoihin. Mainoksia ym. muita tuotteita jaetaan nykyään ehkä jopa enemmän kuin sanomalehtiä.

      • entinen_kestotilaaja

        Lehden pitkäaikaisena, mutta pian entisenä kestotilaajana olen huomannut saman ja nyt kun alkavat vielä laskuttaa erikseen kotiin kannosta tuon reilut 130 euroa, niin saavat pitää lehtensä. Päätän lehden tilaamisen tähän, sillä en halua olla rahoittamassa Kouvolan Sanomien välissä jaettavaa mainoslehtisten ja ilmaisjakelulehdykkä Vartin aamujakelua.


    • Lukutaitoinen

      Jo muutama vuosi ilman KS:ää ja yhtään en ole kaivannut lehteä luukkuun. Sähköinen media tuottaa riittävästi uutisia ja siitähän jo YLEmaksua maksetaan. Painotalot ja tuottamansa lehdet turhuutta...

    • ÄhlämSähläm

      Kuljetusmaksua on turha maksaa paperista joihin on painettu satutädin uskomattomia tarinoita kielitaidottomista maahantunkijoista jotka eivät tunnu löytävän töitä. Eihän töitä löydy kantasuomalaisellekkaan, niin ablababla kielisellä on selvästi vaikeempaa. Työmotiiveissakin saattanee löytyä hieman eroa. En ymmärrä miksi noita tänne tuodaan ja hyysätään. Ei ne mitään sotaa ole paossa, omaa vaimoaan lapsikatraineen ja vaatimuksineen ne pakoilee.

    • yksjakaja

      Eikä Kouvolan Sanomissa voida enää kirjoittaa kriittisesti kaupungin johdon toilailuista, koska Kaakon Viestintä jakaa kaupungin tiedotuslehdet. Menisi varmaankin sopimus nurin muutaman ikävän lehtijutun jälkeen.

    • ScaniaVabis

      Kouvolan sanomat kirjoittaa linjansa mukaisia uutisia. Koripalloa ja sinfoniettaa kansainvälisien lasien läpi. Berliinissä tehdään karmea kuormuri-isku joulukadulle ja syylliseksi väitetään "puolalaista". Miksi eivät kerro totuutta? Suomi ei ole enää lintukoto, kiitos päättäjien. Vastaava ei ole todennäköistä julkisuusarvon vuoksi, mutta silti on mahdollista myös täällä.

    • suvakkipaskaa

      On muuten ehkä surkein sanomalehti mitä tiedän, sananvapaus ei todellakaan ole tunnettu siinä sirkuksessa. Ikinä en ole tilannut enkä tilaa, jo 35 vuotta ovat säälittäviä näytekappaleita ja mainoksiaan postilaatikkoon jättäneet.

    • Lukialevikinlisääjä

      No millekäs se on tuntunut käydä hakemassa aamupimeässä vesi-/räntäsateessa se aamun KS sieltä kadun varresta?
      Tuntuuko sille, että siinä tulee hyväkin hanke kun säästää sen vajaat 140 vuodessa?

    • Ymmärrätkö

      Täytyy maksaa; jos lehdessä joku kiinnostaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1368
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1125
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1078
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe