Halpahalli

Väittelijä

Auttakaa jotka paremmin muistavat. Tuli kaverin kanssa väittelyä että minä vuonna halpahalli tuli Seinäjoelle. Mikä vuosi ja mikä rakennus?

18

1884

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • V1980V

      Halpa-Halli perustettiin Vuonna 1969 Kokkolaan. Toinen myymälä perustettiin vuonna 1975 Seinäjoelle. Patruunan kiinteistössä se on ollut ennen vuoden 2013 siirtoa Jouppiin, mutta alkuperäistä Seinäjoen kiinteistöä en kykene muistamaan. Muistikuvani mukaan Patruunan kiinteistössä on kuitenkin 1980-luvulla ollut K-Citymarket.

    • vedätys

      Patruunan talossa oli alunperin iso K-kauppa joka menestyi hyvin mutta sitten Kesko kusetti kauppiaita useilla miljoonilla markoilla todella törkeästi ja siitä nousi valtakunnallisen skandaali jota puitiin vuosikausien ajan valtakunnan tv-kanavillakin

    • Halpis

      Eikö se Halpa-Halli ollu joskus jossain Lehtisen lähelläkin. Vai muistanko väärin?

    • histuuria

      Eikös se Patruunaan muuttanut juuri siitä tilasta johon sen jälkeen tuli Supersport ja nykyään siinä on kai joku Intersport?

    • Weeeerrri

      Alkujaan Halpa-Halli oli Keskuskadun ja Työväenkadun (?) kulmauksessa. Se tornimainen talo siinä entistä invalidikioskia vastapäätä.

      • Tapsa_62_

        "Alkujaan Halpa-Halli oli Keskuskadun ja Työväenkadun (?) kulmauksessa. Se tornimainen talo siinä entistä invalidikioskia vastapäätä."

        Kyllä, rakennuksen matalassa osassa. Aiemmin tiloissa oli joku Teräksen rautakauppa. Siinä Halpa Hallin jatkona oli eräs aivan muu liike, jossa olin töissä nuorena miehenä keväällä ja kesällä 1982. Joskus asiakas Halpa Halliin pyrkiessään tuli vahingossa meille ja tokaisi, "oho, väärä ovi". Keskenään siinä vitsailimme, että kyllähän se ovi aivan suora on...


      • Weeeerrri
        Tapsa_62_ kirjoitti:

        "Alkujaan Halpa-Halli oli Keskuskadun ja Työväenkadun (?) kulmauksessa. Se tornimainen talo siinä entistä invalidikioskia vastapäätä."

        Kyllä, rakennuksen matalassa osassa. Aiemmin tiloissa oli joku Teräksen rautakauppa. Siinä Halpa Hallin jatkona oli eräs aivan muu liike, jossa olin töissä nuorena miehenä keväällä ja kesällä 1982. Joskus asiakas Halpa Halliin pyrkiessään tuli vahingossa meille ja tokaisi, "oho, väärä ovi". Keskenään siinä vitsailimme, että kyllähän se ovi aivan suora on...

        Heh, ovi on suora... repesin.


    • Helpmeout

      Joskus 80-90 -lukujen vaihteessa Halpa-Halli ja Alko olivat kadun vastakkaisilla puolilla siinä Super-Intersportin tms. takana. Parkkipaikatkin olivat vastakkain.

      Halpa-Hallia kannattavat uskovat, mm. helluntailaiset, saivat siinä sadan taalan paikan kytätessään Alkossa asioivia. Muistan itsekin naisihmisenä joutuneeni kaupungilla juorujen kohteeksi, kun "sieltä se aina kiliseviä kasseja raahaa".

      Pari viinipulloa kilisi tietty ristittyjen mielestä saatanalta ja helvetin tulelta. Suurempi synti oli minun mielestäni kuitenkin näiden riekkujien kyttäys ja juorujen levittely ihmisistä, joita he eivät edes tunteneet kuin nimeltä.

      • jokalähtöön

        Ja pahempia olivat nämä kyttääjät itse. Alko-ovea avilivat useammin, kuin arvatasaattaisikaan.
        Tai siis, tuollaiset laittavat hakijat alkon ovea availemaan : ) ettei vain nähdä.
        Noh, nyt noita Alkoja löytyy ympäri kaupunkia ja aukioloajoissakin löytyy.
        Sydän lääkkeensä voi hakea ihan hyvillä mielin, eikä kukaan moiti tai kyttää.


    • Seinäjok1

      Tällä videolla näkyy se halpahallin alkuperäinen rakennus, kohdasta 1:20 lähtien. Tiedä onko nuo keltaiset vinoteippaukset ikkunassa halpahallin teippejä, vuosi on kuitenkin 1982, että oliko jo siirtynyt sinne supersportin rakennukseen tuolloin, ei muista aivan tarkkaan enää. Video on aika suttuinen, ei näe tekstejä aivan tarkkaan.

      https://www.youtube.com/watch?v=wSMENr1nBgo

    • unohdettukioski

      Halpa-Halli oli aikoinaan.
      Keskuskatu 15 ja Työväenkatu 1 kulmassa.
      Samassa talossa jossa on City parturi ja Tapiola.

      Mutta, harmi kun tuossa vanhassa kioskissa ei enää edes kesäisin myydä vaikka jäätelöä, tai ihan vaikka virvokkeita, tms... Olisi tosi hyvällä paikalla, sekä puiston vieressä.

    • Ex-asiakas

      Mistä johtuu, että Halpa-Hallista löytyy tympeitä myyjiä, viimeistään kassalta? Jos sanoo hei tai päivää, vastauksena mulkaisu (vanhempi rouvahlö). Jos asiakaspalvelu ei kiinnosta, myyjät vaihtoon/koulutukseen. Opastakaa myös myyjiä että juoruilu/supattelu asiakkaista kaupan aukioloaikana ei ole korrektia, joku tuntee aina jonkun.
      Olen äänestänyt lompakollani ja rahat kulkeutuvat muihin Seinäjoen kauppoihin, en asioi teillä enää.
      ”Paha kello kauas kuuluu, hyvä ei mihinkään”.

    • Sieltäostetaan

      Jalasjärven ja Kurikan Halpa-Hallit on tosiaan paljon siistimmät ja viihtyisämmät kuin Seinäjoen myymälä. Ja ystävällisemmät kassat myös.

      • Maailma

        Lapualta löytyy nätti kauppa myös. Kauhajoen HH:n ohitan,käydään lildis. Jalasjärvi siisti,palvelijat puuttui vaatetus puolelta ja kassoilt. Kurikka ahdas,palvelua löytyy kuitenkin.
        Seinäjoki paras!


      • Kurikan.ehkäparas
        Maailma kirjoitti:

        Lapualta löytyy nätti kauppa myös. Kauhajoen HH:n ohitan,käydään lildis. Jalasjärvi siisti,palvelijat puuttui vaatetus puolelta ja kassoilt. Kurikka ahdas,palvelua löytyy kuitenkin.
        Seinäjoki paras!

        Halpa-halli on Kurikan ehkä paras liike tosin asioiden "löytäminen" vaatii vähän paikallistuntemusta tai myyjän vaivaamista


    • nosmokenobeer

      Niin onkin ja munkin mielestä Alahärmän halpahalli on paras.Oli se joskus siellä Välkkilänkadullakin meinaan se ääsjoen halppis.

      • Muori-55

        Vaihtelu virkistää, määkin äänestin joskus jaloillain kun olin lapsellinen mielensäpahoittaja mut sit jouduink palaan Hhalli asiakkaaks kun siel on kerta kaikkeens niin hyvä valikoim, palvelu ja halvat hinnat, kyl ne myyjät on ammatitaitois,ja ehtiväis ja osaavais.. Mää uskon et sääkin viäl palaat vaik siin muut viserrät,joten ei kannat piänest hermostu, oletpa sit muor tai faari,kyl me asiakkaat aik rasittavvii ollaan


      • Neverseen

        Siis onko Halpa-Halleissa myyjiäkin?
        Sehän on hieno uudistus.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe