Vähän niin ku avautumisraita :D

mitävikaa

Tässä nyt olen jonkun aikaa aktiivisesti yrittäny deittailla. Tutustunutkin olen moneen uuteen ihmiseen, mutta kun numerot vaihdetaan, Jotta voitaisiin pitää paremmin yhteyttä. Intensiivisemmin. Mutta sitten se tutustumisen into hiipuu heti jo numeron vaihtumisen jälkeen. Mitä siinä oikein tapahtuu ettei enää kiinnosta? Miksi pyytää numeroa jos ei kuitenkaan kiinnosta? Sit itestä tuntuu tosi tyhmältä laitella viestiä mihin tulee korkeintaan kolmen sanan vastaus, eikä sieltä toiselta puolelta tule enää mitään aloitetta. Tää on nyt ihan tarpeeks monta kertaa jo tapahtunu niin sitä alkaa miettimään onko itessä jotain vikaa.

Mä en vaan ymmärrä miksi pyytää numeroa jos ei kuitenkaan kiinnosta?

10

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uknow

      no kyllä mäkin pyydän monien ihmisten numeroita ihan kaverimielessä, ei siin oo mitään ihmeellistä.. jos aattelen ihmistä kaverina, niin mietin vaan että hyvä on olla olemassa hänen numeronsa, niin silloin tällöin voi ehkä jotain jutustella, ihan vaikka lyhyin kommentein. ihastus on sit yleensä eri juttu, sun kanssa voi olla just se et se vaan halus sun numeron mahdollises tutustumismielessä ja siinä se.

      • mitävikaa

        siis olis se sit kaverimielessä tai missä mieleässä tahansa niin kyllä mä nyt haluiaisin tutustua ihmiseen. Eli se on siis vaan ihan normaalia ottaa numero mutta that's it? mulla on itellä muutenkin tapana vaan kysellä kuulumisia. Kai mä sit vaan oon outo.. :D


    • Tämmönenkaktus

      Sinussa tuskin on vikaa. Syitä tuohon voi olla yhtä monta kuin on ihmistä. Minulla se on ollut muutaman kerran tässä oman kiinnostuksen testaaminen. Menetin kesällä elämäni naisen. Parempina päivinä olen nyt käynyt treffeillä tai parilla, ottanut numeron ja ehkä vähän muutakin ja sitten taas löytänyt itseni suremista ja todennut, että en voikaan ajatella ketään muuta naista. Ikinä.

      En aiemmin ollut tällainen ja pidin todella huonona niitä, jotka toimivat näin. Pitäisi päästä takaisin siihen, mitä olin ennen tätä ko naista.

      Keskity pitämään niihin yhteyttä jotka ovat yhtä avoimia ja kivoja kuin sinä :)

      • Revittyrikkioksidi

        Sama tilanne. Niin surullista kun haluaisi kiinnostua jostain uudesta mut ei vaan ei, on niin hvetin hajalla. Kukaan muu ei kiinnosta ja häntä se saa.


      • mitävikaa

        Mulla meni 5 vuotta, jotta pääsin elämässänI eteen päin elämäni naisen jälkeen...joten leuka ylös. Aikaa se vie, mutta kuitenkin eteenpäin.


    • Tämätulimieleen

      Tuskin sinussa mitään vikaa on. Se nyt tuntuu olevan ajan henki, että heti pitäis olla äärimmäisen kiinostava muuten ei jakseta tutustua. Itse olen ottanut sen linjan, että yritän sopia mahdollisimman nopeasti tapaamisen jolloin näkee onko sopivat kemiat. Liian pitkät viestittelyt voivat antaa väärän kuvan tai kuvitelman.

      • mitävikaa

        Totta, mutta kun pääsis edes siihen asti, että vois kysellä, että miten olis kahvit tai leffat... mutta eeeeiii..... :D


    • TynnerTyller

      Hieman kuullostaa epätoivoiselta, mutta sitä löytyykin yllättävän paljon nykyään. Ja itse kuullostan tietenkin kyyniseltä? ;)
      Monille numeroiden vaihtaminen ei välttämättä tarkoita mitään sen kummenpaa kuin että olet ollut heidän mielestään hyvä tyyppi ja he haluavat olla yhteydessä jatkossakin. Onhan heitäkin jotka eivät uskalla sanoa ei ja antavat numeronsa/ottavat sinun numerosi päästäkseen tilanteesta ja tämän jälkeen ei enään kuulu mitään. Jokatapauksessa tälläisen asian kanssa stressaaminen on vain koomista, koska etköhän sinäkin löydä sen jonka kanssa kemiat kohtaa ja juttua piisaa. Ei saa olla hätäinen ja pitää muistaa keskittyä elämään myös omaakin elämää; harrastuksia, ystäviä, työ, koulu... Mitä nyt arkeesi kuuluukin. Päivä Kerrallaan.
      Jos tuntuu että ei ole muuta kuin työ tai koulu, niin suosittelen sitten hakeutumaan piireihin jotka sinua kiinnostaa, paikkoihin jotka sinua kiinnostaa, tapahtumiin jotka tuntuu mielenkiintoisilta, uusi harrastus jota olet miettinyt pitkään.... jne.
      Ja muista että jos teet aina aloitteen ja vastaanottaja ei ikinä, niin silloin annat tälläisen ihmisen olla rauhassa ja aloittaa joskus itse.
      Huppu pois päästä ja kohti valoa niin sanotusti. :D

    • Eiymmärrä

      Aloittajan kanssa aivan samaa mieltä.
      Mitä yleensä alkaa edes viestitellä jos ei ole aikomustakaan edetä mihinkään.

      • Dhjl

        Viehätysvoiman testauksen vuoksi


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe