Tositarina opiskelija-asuntolasta

vihaantätämaailmaa

Vielä 4 vuotta sit asuin erään ammattikoulun asuntolassa. Tutustuin siellä erääseen tyttöön, vietimme paljon aikaa yhdessä yms. Hän oli sellainen kevytkenkäinen tyttö, joka yritti iskeä tyyliin lähes jokaista vastaantulevaa miestä. Ihastuin tietysti häneen, koskan hän oli silloin ainoa tyttö koulusta, joka oma-aloitteisesti tulee juttelemaan mulle. Olin silloin yksinäinen eikä mulla ollut juurikaan kavereita. (Tosin ei pahemmin nykyäänkään.)

Jossakin vaiheessa kerroin tunteeni, mutta silti jouduin friendzonelle, vaikka muuten hänelle tuntui kelpaavan lähes kuka tahansa mies. Muutenkin se huora aina vittuili mulle ilman syytä, aina keksi aiheita joista raivota mulle. Tunteideni paljastamisenkin jälkeen sanoi jossain vaiheessa, etten saa missään nimessä edes yrittää iskeä häntä. Ennen sitä hän aina soitti mulle monta kertaa päivässä ja pyysi käymään, ja ihastuneena aina meninkin kun hän pyysi. Sen jälkeen kun olin tunteeni kertonut, melko pian sen jälkeen hän alkoi puhumaan minusta valheita kavereilleen, kertoi että mä muka ahdistelen häntä enkä jätä rauhaan. Mitä vittua se huora tuollaista menee kenellekkään sanomaan, hänhän itse pyysi mua aina käymään joka päivä monta kertaa, ja sitten menee tuollaista paskaa sanomaan kavereilleen! Lähetti joitakin kavereitaankin mun kimppuun. En koskaan mennyt hänen luo kylään, ellei hän sitä erikseen pyytänyt. Muutenkin kohtelin häntä aina tosi hyvin ja kunnioittavasti, ja mitä tapahtuu! Se kevytkenkäinen huora vastaa kohtelemalla mua tuolla tavalla!

Aina kun hän iski itelleen jonku uuden pojan, niin hän aina kehuskeli innoissaan mulle, miten on löytänyt uuden poikaystävän. Siltikin, vaikka tiesi mun olevan ihastunut häneen! Ja mikä pahinta, hänelle kelpasivat sieltä asuntolasta kaikki muut pojat, mutta en minä! VITTU MIKÄ HUORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja mikä pahinta, en ole koskaan edes suudellut naista, vaikka olen jo 23-vuotias!!

13

3023

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • håamina

      Olet vasta 23-vuotias! Jo nyt huomaat millaisia naiset voivat olla. Osaat erottaa petollisen käyttäytymisen merkit. Voit unohtaa hänet nyt. Myöhemmin tapaat aitoja ihmisiä, joille sinä olet tärkeä aitona ihmisenä etkä jonkun sairaan käytöksen kohteena. Älä unohda saamaasi elämänopetusta vaan etsi aitoja ihmisiä ympärillesi.

      Hän käytti sinua manipuloinnin harjoitteluun / oman vaikutusvaltansa kokeiluun / muiden ihmisten ohjailuun. Tiedän monia hänen kaltaisiaan.

    • miestäältäpäin

      Minä suutelin tyttöä ensi kerran 24-vuotiaana. Ja nyt olen naimisissa, en kuitenkaan sen ensimmäisen tytön kanssa. Joten sinulla on kyllä aikaa.

    • vihaantätämaailmaa

      Tämä tapahtui alkuvuonna 2013 Oulussa, Luovin asuntolassa, ja asuntolan nimi on Oppimestari. Se huora kohteli mua niin saatanan ala-arvoisesti, että vieläkin tekis mieli kostaa sille huoralle.

    • unohda.koko.juttu.jo

      Miksi olet raivona ihmiselle, joka ei ollut "normaali päästään" ???
      Ihan turhaan mietit häntä enää.
      Ns. normaali ihminen ei käyttäydy noin.

    • kehari

      Tämä tapahtui alkuvuonna 2013 Oulussa, Luovin asuntolassa, ja asuntolan nimi on Oppimestari. Se huora kohteli mua niin saatanan ala-arvoisesti, että vieläkin tekis mieli kostaa sille huoralle.

      Yrititkö saada sitä paikan johtajaa lämpenee?

      • Anonyymi

        No en todellakaan yrittänyt.


    • Jakiiba

      Kannattaa sitä omankin pään kuntoa ja syytä sun oman viehätysvoiman puutteeseen naisilla vähän arvioida, kun haukut jotain naista joka ei sulle muutama vuosi sitten lämmennyt huoraksi jollain rupupalstalla. Joku muu ois ollu vaa sillee että ok, tää muija on tämmönen, ei oo kiinnostunut, tykkää sarjadeittailla, pitää laittaa "uutta matoa koukkuun", vedessä on paljon kaloja.
      Jos alat haukkuun jotain huoraksi niin se tekee myös susta ruman.

    • Nonniihno

      Vanha keskustelu, mutta kerronpa silti omat mietteeni. Minusta tuo tarina kuulosti vähän siltä että nainen olisi halunnut tuosta miehestä ystävän ja pitikin häntä ystävänä ja sitten pettyi kun sekin mies oli käytännössä vain pillun perässä kuten ne muutkin miehet.

      • qwertyuiq

        Juuri näin ja sitten haukkuu naisen huoraksi samalla suun avauksella, kun toistelee kuinka mukava ihminen itse on. Eikä tietenkään huomaa näiden välillä mitään ristiriitaa.


    • Anonyymi

      Siellä asuntolassa asuessani huomasin että naiset ihastuivat vain ja ainoastaan niihin samoihin miehiin joihin kaikki muutkin naiset ihastuivat!

      AP

      • Anonyymi

        Toiset osaa, toiset ei!


    • Anonyymi

      Älä IKINÄ tunnusta tunteitasi ensin. Jotkut ihmiset vaan on sellaisia että kaipaavat ns. metsästystä.

    • Anonyymi

      Sellaisista ihmisistä kannattaa pysyä kaukana jotka erityisesti nauttivat suolan kaatamisesta toisten haavoihin. Se piirre ei nimittäin katoa mihinkään. Ikävä huomata että kaveri muuttuu iloiseksi, kun kerrot että et vaikka päässytkään toivomaasi opiskelupaikkaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe