Aaronin isä

heporiina

Onko tuo Aaronin isä käyttänyt poikaansa aikoinaan hyväksi?

14

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikki isät varmaan jotenkin poikiaan hyväksikäyttää, mutta ei seksuaalisesti.
      Kyllä tässä Aaron ja Gordon kuviossa, seksuaaliseen hyväksikäyttöön vihjaillaan.Jos näin on.Kyllä on uskomattoman röyhkeä mies.Jos kehtaa vielä sellaisen jälkeen, ängetä muka viattomana poikansa ja tämän äidin elämään.Myöhemmissä jaksoissa nähdään, että joku muukin Aaronin lisäksi on häiriintynyt tämän isukin hoivissa.Mikä shokki tälläisen asian paljastuminen Gordonista olisikaan, juuri traumaattisesta stressistä toipuneelle Chasille.Emmerdalessa on nähty äitejä, jotka on hylänneet pienet lapsensa ja jättäneet ne isille, tai muiden hoidettaviksi.Näistä lapsista on tullut sitten eritavoin häiriintyneitä.Myös Valerie jätti pienet lapsensa, tyttärensä ja poikansa ex-miehelleen.Jokainen voi päätellä itse, millaisia heistäkin tuli ja millanen lapsuus heillä oli.Ainakin Paul kärsi Jimmy Pepperin hoivissa, joka ei ollut edes hänen oikea isänsä.En tiedä vaikuttaako tälläinen ankea lapsuus seksuaaliseen suuntautumiseen.Mutta Paul on myös homoseksuaali, kuten Aaron.
      Ylipäätään aika monella emmerdalessa näyttää olleen ankea lapsuus.
      Onkohan britit sitten jotenkin rakkaudettomia, julmia ja kovia lapsia kohtaan?
      Sarjasta saa sen käsityksen, että britit ainakin ovat kovin persoja alkoholille.
      Juopottelun ja juhlimisen tärkeyttä korostetaan tiuhaan tahtiin.En tiedä onko brittien työväenluokan tavat sitten paljoakaan muuttuneet, historian ajoilta
      Ainakin englannin historiasssa, köyhällistössä oli melko julmia, suorastaan karmeita lapsikohtaloita.Yleisin syy tähän oli, äitienkin hillitön alkoholin käyttö.

      http://www.tieteessatapahtuu.fi/035/heikura.pdf

    • Aaronista

      Aloitus on totta. Aaron kertoo ensi viikon alun jaksoissa lapsuutensa vaikeasta asiasta Robertille,joka jatkossakin on tukena ja huolehtii hyvin Aaronista. Aaronin homous ei ole seurausta Gordon isän hyväksikäytöstä,pedofiliasta. Mutta se asia on vaikuttanut Aaronin elämään muuten. Hänen luottamuksensa ihmisiin on huono,hän kokee arvottumuutta,voiko joku todella rakastaa häntä ja tämä käy ilmi hänen Robertin välillä.

    • "Aaronin homous ei ole seurausta Gordon isän hyväksi käytöstä, pedofiliasta"
      "Mutta asia on vaikuttanut Aaronin elämään muuten"

      Tämäkään asia ei ole noin yksiselitteinen.
      Tästä ollaan niin montaa mieltä.Esim.Tässä eräs netistä löytämäni ja lainaamani eräs näkemys.Joka perustuu jopa tutkimuksiin.Niihin vedoten tässä ollaan hyvinkin sitä mieltä, että homous voisi kyllä olla seurausta seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

      Kiistattomat ja luotettavat tutkimukset osoittavat ja vahvistavat homoseksuaalisuuden syntyperän olevan haitalliset ja epänormaalit olosuhteet, joiden vaikutuksille ihminen on altistunut. Jokainen ihminen joka tukee ja hyväksyy homouden hyväksyy myös jokaisen negatiivisen vaikutuksen ja teon, jonka seurauksena ihmisestä on tullut homoseksuaali. Yksi näistä vahingollisista tekijöistä on lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö oman sukupuolen edustajan toimesta, jonka seurauksena hyväksikäytön uhrista on tullut homoseksuaali.

      Meidän tulee aina tiedostaa se tosiasia, että pikkulapsi ei ole vapaaehtoisesti mukana seksuaalisessa hyväksikäytössä, vaan on hyväksikäytön uhri, jota voidaan painostaa ja uhkailla monella tavalla. Koska tilastollisten tosiasioiden valossa monista lapsista tulee homoja, jotka ovat kokeneet seksuaalisen hyväksikäytön oman sukupuolensa edustajan toimesta, niin on todella iso ja huutava vääryys jos heille ei annetta mahdollisuutta eheytyä homoudesta heteroksi.

      Silloin kun lapsi joutuu seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi, niin se vääristää hänen minäkuvansa sekä sekoittaa ja vääristää hänen mielensä ja ajatusmaailmansa. Silloin kun lapsi joutuu oman sukupuolensa edustajan toimesta seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi, niin se voi vaikuttaa niin että hänen seksuaalinen identiteetti rikkoutuu ja hän valitsee homoseksuaalisen elämäntavan hänen sisimpänsä rikkinäisyyden tähden

      • Aaronista

        Aaronin ja Robertin välisessä keskustelussa he sanovat noin kuten kirjoitin aiemmin ja tämä olisi pitänyt mainita. Toistin mitä kuulin YTuben videolla,miten on käsikirjoitettu. Se ei ole minun oma mielipiteeni,eikä väitteeni. Hyvä että joku toinen selvensi tosi asiaa pedofiliasta, josta on tutkittua tietoa. Gordon isä on tehnyt omalle lapselleen, pojalleen pahimman teon mitä voi tehdä.


      • krfx

        Mutta tuo merkitsisi sitä, että homoseksuaalisuus olisi 'sairaus' tai seuraus jostakin, jonka voisi 'korjata' tai josta voisi 'parantua', kun on taas todettu useasti, että näin ei ole. Homous ei johdu mistään asiasta, sen voi löytää vaikka aikuisiällä vuosikymmenten silkkojen heterokiinnostusten jälkeen. On miljoonia erilaisia lähtökohtia, joista muodostuu homoja. Vaikka olisi täysin vailla 'ongelmia' oleva perhe (jollaista ei toki ole olemassakaan), voi silti ihminen löytää itsensä sen puolen. Lisäksi, on lukuisia ihmisiä, joita on hyväksikäytetty, jotka ovat heteroita silti koko loppuikänsä. Joten ei tuollaista oikein voi allekirjoittaa.


      • Aaronista

        Homouden syistä ei kannata kiistellä tällä palstalla. Eikä sarjassa vouhkata asialla. Emmerdalen homo Aaron ja biseksuaali Robert kun ovat hyvin heteromaisesti käyttäytyviä. Eikä heidän suhteestaan tehdä isoa numeroa. Heinäkuun 2015 portcabin jälkeen heillä ei ole ollut mitään seksuaalista kontaktia keskenään. He ovat nyt vain kaveritasolla. Voimme kuitenkin päätellä että Robert haluaa myöhemmin aidon poikaystävä suhteen Aaronin kanssa.


      • dksjfsdlkfjskl

        Homouden syistä voi keskustella tällä palstalla, koska aiheella on selvä yhteys sarjaan ja sen hahmoihin.


      • Menestystarinaa

        Robertin ja Aaronin tarina on kiehtovan kiinnostava ja näyttelijät ovat loistavia ja se on syy miksi heistä pidetään ja seurataan.


      • Aaronista

        Aaron haluaa ja on ollut vain miesten kanssa teini kokeilujen jälkeen. Aaron luulee että Robert on kieltänyt gay suuntautumisensa miehiin olemalla useiden naisten kanssa nuoresta lähtien ja välillä sitten harrastanut yhden illan juttuja miesten kanssa. Robertkin on vielä epävarma,eikä halua määritellä itseään. Robertin hahmo on luotu biseksuaaliseksi alusta lähtien eikä se muutu. Aaronille tämä biseksuaali asia on hämmentävä,hän ei oikein ymmärrä sitä. Jatkossa bi asiaa käsitellään varmasti tarkemmin.


    • ykskatsoja

      Jos sinä lainailet toisen tekstiä, pitää laittaa linkki ja lähde.
      Helvetti, pitikö tulla tänne jotain psyk.paskaa laitteleen.

      • Otaiisisti

        Älä hermostu.Kyse on vain nettipalstan teksteistä.Et voi määräillä, mitä kukin saa tänne kirjoittaa.Katso omaa tekstiäsi ja kielenkäyttöäsi.


    • ykskatsoja

      Lähde pitää kuitenkin laittaa ja lainausmerkit.

    • Merkkierkit

      Osaa tuosta lukea ilman lainausmerkkejäkin, että osa tekstiä on lainattu jostain.Koska se tuossa näköjään mainitaan.

    • Huomioita_sohvalta

      En saa valitettavasti laittaa kommettiini lainaamaani otetta palstalle, koska se näyttää olevan sääntöjen vastaista. Olen pahoillani.Yritin kyllä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe