Länsiautoperheemme tuli juuri kylpylään

Länsiautoperhe

Ajoimme imatralle länsiautoperheemme kanssa ja pysäköimme länsiautomme hotellin eteen laadukkaasti. Täällä näyttää myös ryssä tulleen paikalle ja meno on sen mukaista. Skoodaa siellä sun täällä mutta skoodat on pysäköity pidemmälle sillä hotellin etten saa tulla vain länsiautoperheet. Itäautoperheillä on varmaan kiva viikonloppu kun pakkasta ja sadetta luvattu? Kosteus valtaa skodan eikä lämppärit toimi kun tulee vähänkin pakkasta. Länsiautoperheemme käyttää webastoa toetenkin ja skoda kuskille voin kertoa myös mikä se on ja mitä sillä tehdään. Eli webastolla voi lämmittää auton napin painalluksella. Se on polttoainetoiminen lisälämmitin. Skodassahan on vielä vuonna 2016 semmonen letku joka viritetään itäkipan keulaan tolpasta:)

46

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skeidat_pois_silmistä

      Tuollaistahan se on itäautoilla, haiseva hikinen itäkabiini, jenkemi ja mahorkka haisee, ja kippa vielä kusee kengille vesivuotojen muodossa. Eihän noihin edes mahdu kunnollinen iso akku joten siksi viralliset skoda huollot eivät haluaisi Webastoja ja Ebereitä asennella, ja tehdasasennuksista on vahva suositus myyjäverkostolla, että ei oteta varustelistalle.

    • kyykkeröinen

      §Länsiautot rulettaa ja itäkippaset skoda haisee. Lappuja on laitettu tuulilaseille "skoda on skeida"

    • tgjgöoyöi

      Sosialismi etenee ja kapitalismi mätänee kun huutonauroimme mersujen ruosteille parkkipaikalla.

    • HalaVala

      Useimminhan skotaväelle on tarjolla huokea mökkikylä camping-hengessä. Puiset mökit kerrossängyillä, yhteiset keitto- ja peseytymistilat, omat petivaatteet, ruuat ja kertakäyttöastiat.

    • Ollaantosirahamiehiä

      @Länsiautoperhe taisi oikeasti polkea ruostuneella tandemilla sinne "kylpylään" eli Käkkäläjärven rantaan tehtyyn pieneen avantoon uskallettiin mennä kastelemaan varpaat mutta kun vesi olikin liian kylmää niin joutuivatkin lähtemään äkkiä takaisin sinne alivuokralaismökkiinsä.

      Avantouintikaan ei ole näköjään Länsiautoperheen laji.

      Ehkä sitten ensi kesänä voi yrittää uutta "kylpyläreissua"

    • Tulkoon_sanotuksi

      >Ajoimme imatralle länsiautoperheemme kanssa

      Montakohan autoa tuohon perheeseen kuuluikaan?

      Autoileva kansa ilmansuunnista riippumatta on varmastikin halutonta tuntemaan yhteyttä perheeseesi. Oma autonikin on valmistettu pituuspiirillä 8°48′E eli kuutisen astetta lännempänä kuin Mladá Boleslav, mutta minulle molemmat ovat ihka samaa Keski-Eurooppaa. Rautaesiripusta ei ole tänä päivänä jäljellä mitään muuta kuin karmaisevat muistot.

      Länsieurooppalaiseen sivistykseen muuten kuuluu kirjoittaa Imatran tapaiset erisnimet isolla alkukirjaimella ihan kielestä riippumatta. Sivistyksen tai sellaisen puutteen mittaa tietenkin itse kukin omilla mittareillaan.

      • YK.tietää

      • kriitikollevinkki
        YK.tietää kirjoitti:

        Sivistykseen kuuluu tietää että Tsekki on Itä-Euroopassa

        http://unstats.un.org/unsd/methods/m49/m49regin.htm#europe

        Ja jos kirjoittaa Imatran kylpylästä, olisi hyvä tietää jotain Imatran kylpylästä ja sen pysäköinnin & majoituspalveluiden sijainnista.

        Aloittaja pysäköisi varmasti autonsa pelastusväylälle hotellin eteen. Jos olisi ensin se auto...


      • YK.tietää2
        YK.tietää kirjoitti:

        Sivistykseen kuuluu tietää että Tsekki on Itä-Euroopassa

        http://unstats.un.org/unsd/methods/m49/m49regin.htm#europe

        Tuon listan mukaan kyllä, mutta miten se liittyy autoihin?
        Itä-länsiautojako meni aikoinaan, siis kauan sitten ihan muilla kriteereillä kun maantieteellä tai YK:n listojen mukaan. Mitä oikein yrität sönkätä?


    • Okumurske

      Eräässä maassa, jääköön sanomatta tarkemmin, oli hotellissa erillinen skotaparkki joka oli raivattu käytöstä poistettuun soramonttuun ja katettu naamioverkoilla. Sieltä meidät sitten, maksavat asiakkaat mutta skotalla kulkeneet, kuljetettiin takakautta hotelliin mönkijän lavalla matkatavaroinemme. Ikinä en enää matkusta siihen maahan ..kele!

      • ootsäälittävä

        Eikö noin vilkasta mielikuvitusta voisi käyttää johonkin hyödylliseen? Yrittäisit edes!


    • Hirveeetä

      Meidän pomo on sanonu että firman eteen ei tule parkkiin sitten mitään huihaita, dätsijää, sköödaaa tms. Vain kunnollisia autoja kuten mersua, audia, bemaria jne.

      • hirveempioot

        Kunhan ensin saisit sen työpaikan, huomaisit, että firman pomolla on ihan oikeita asioita ratkottavanaan, ei häntä kiinnosta mitkään automerkit parkkipaikalla.


      • tyhmäämaksaa

        länsiautoperhe ja meidän pomo..........sinulla ei ole mitään tietoa autotekniikasta!
        niissä sinun länsi-ja "kunnollisissa" autoissa käytetään itäeuroopassa alihankintana valmistettuja osia jotka myydään vai moninkertaisella hinnalla tyhmille!


      • hirveetäTosiaan
        hirveempioot kirjoitti:

        Kunhan ensin saisit sen työpaikan, huomaisit, että firman pomolla on ihan oikeita asioita ratkottavanaan, ei häntä kiinnosta mitkään automerkit parkkipaikalla.

        Hirveetä se jampalle on, jos joutuu töihin ja on se Pomo. Suurella osalla 8-vuotiaista pojista ei tutkimusten mukaan ole enää mitään tulevaisuuden haaveita töistä tms. Kuvittelevat, että jatkossakin "voi vaan olla". Koulunkäynnillä ei ole heille mitään merkitystä, eivät usko sen auttavan mitään. Kurjuuden kierre on usein kotoa lähtöisin. Isät karanneet ja äidit vailla koulutusta hekin.

        Välttävä kirjoitustaito auttaa joitakin itsensä viihdyttämiseen Suomi24-palstalla. Imatran kylpylän palvelut jäävät kyllä vieraaksi, saati YIT:n tasokkaat loma-asunnot siellä.

        Mutta en tunne huonoa omaatuntoa toisten syrjäytymisestä ja vaikkapa suhteellisen kalliiden kylpylä-palveluiden säännölllisestä käyttämisestä sekä lastenkin tottumisesta niihin. Suomessa voi vielä itse tehdä elämälleen jotain ja verojakin sen auttamiseen maksetaan. Mutta kirjoittamalla tälle palstalle ei aloittaja elämäänsä paranna.


    • Karseitakippoja

      Huihai=hyundai...ihan yhtä kamala kuin skoda/dacia linjan autot.

    • Kylpyläkävijä

      Kylpylässä käynti mitään kallista ole. Me ollaan juuri holiday club saimaalla ja meitä on 4. Kaksi yötä kylpyläkäynteineen vähän päälle 400e. Tankillinen bensaa matkoihin ja ruuat ravintoloissa niin alle 700e selvii jo kun ei käytä alkoa.

      • holidayclubRCI

        On se niille, joiden ainoa huvitus on Suomi24. Tai tekeekö mitään muuta ulkomaan matkaa jne.


    • yhteiskuntatieteilijä

      "Perhe" eli yhteiskunnan pienin perusyksikkö on skodistien kauhu. Skoda-ideologian mukainen hyvä ihminen, eli homo-skodiensis on kommunisti, homo, feministi ja viimeisimpien tietojen mukaan myös lespo

      • Yhteiskuntatieteilijä

        Yhteiskuntatieteilijän kauhu on tieteenharjoittajana esiintyvä Skoda-kriitikko. Tosin tällainen tieteen halventaminen on nykypäivää totuuden jälkeisessä maailmassa. Sen kanssa on vain opittava elämään.


    • Nämäonvaansäälittäviä

      Näkee selvästi että ei tämänkään ketjun aloittajalla hissi kulje ylös asti!

    • Ocu1.8TSI.132kW.Webasto

      Rikas mielikuvitus on köyhälle suuri helpotus epätasa-arvoisessa yhteiskunnassamme.

    • Vaikeneminen_kultaa

      Ehkä kannattaa olla vastaamatta kriitikkotrollille . Hänen aloituksensa kuivuvat vähin äänin. Olisi mielenkiintoista seurata tuota kehitystä!

      • Ocu1.8TSI.132kW.Webasto

        Ei ne mitään kuivu. Tässä tapauksessa ei ole kyseessä normaali ihminen, vaan harvinaisen häiriintynyt tyyppi.


      • sykolooki

        Häiriintynyt? Sano suoraan: sairas.


      • Ocu1.8TSI.132kW.Webasto
        sykolooki kirjoitti:

        Häiriintynyt? Sano suoraan: sairas.

        Altzheimerin tauti ilmeisesti edennyt aika pitkälle.


    • tuut__tuut__tuut

      Kävin juuri aamupäivä paskalla

    • pääpunaisena

      Skodistia ottaa aina nuppiin kun puhutaan heidän kuullen länsiautoista.
      Se on karvas pala skodistin niellä.
      Voi tätä skodan itäauto häpeää.

    • Olisedesmersu

      Skodisteja on kiva ärsyttää ja lukea noita kommentteja: "aloittaja on sairas" jne:) tietää vaan että on onnistunut täydellisesti ärsyttämisessä. Skodakuskille on karvasta kalkkia tajuta että onkin itäautoilija ja vielä osamaksulla ostettu hehehej.

      • Ocu1.8TSI.132kW.Webasto

        Kiva ärsyttää Skoda-kriitikoita.


      • fubb

        Ärsyttävää toki. Tunne on molemminpuolinen. Vuodesta toiseen "Skoda-kriitikko" tulostaa itäautoilijoista ja osamaksuista, toisten ihmisten elämästä, nauraen loputtomasti.

        Skoda -kriitikko on täydellisesti jämähtänyt luuserin rooliinsa, pääsemättä eteenpäin. Onnistumista? Kyllä sen niinkin voi sanoa, omassa roolissaan...


      • valitettavasti

        Samoin voidaan todeta palstakertojan elämästä, joka vuodesta toiseen puolustaa skodaa (maksettu) henkilö.
        Kyllä kansa tietää skodan olevan itäauto.


      • onhanSeAikamoista
        valitettavasti kirjoitti:

        Samoin voidaan todeta palstakertojan elämästä, joka vuodesta toiseen puolustaa skodaa (maksettu) henkilö.
        Kyllä kansa tietää skodan olevan itäauto.

        Samoin olet ihan voittaja-ainesta. Kyllä kansa tietää, Trump ja Persut rulettaa. Kivaa olla edes "voittajan" puolella. Eikö? Ja aina voi viritellä salaliittoteorioita maksetuista kehujista sun muuta"jäätävää faktaa". Skoda-kriitikko on kuin Uuno Turhapuro, mikään ei ole mahdotonta... :D


      • valitamitävalitat
        valitettavasti kirjoitti:

        Samoin voidaan todeta palstakertojan elämästä, joka vuodesta toiseen puolustaa skodaa (maksettu) henkilö.
        Kyllä kansa tietää skodan olevan itäauto.

        En puolusta, en moiti, mitään automerkkiä! Kyllä kansa tietää, ettei mitään ITÄ-LÄNSIautojakoa ole ollut enää vuosikymmeniin. Miten se saataisiin teidän syrjäytyneiden kalloon uppoamaan?


    • Skodamiesss

      Minä olen liperin camping alueeella kännissä tultiin skodalla pihaan juuri lomalle.

      • skodalla

        Skodaperhe viettää joulukuisen viikonlopun telttaillen camping alueella.
        Onhan se halvempaa kuin hotellissa yöpyminen.


    • Nokkimisjärjestys

      itäautoilta on yleensä kylpylöissä kielletty etualalle parkkeeraaminen.

    • Skoodaitäauto

      Skodat yleensä kielletään varaamisvaiheessa kun soitat kylpylään. Minulle sanottiin aikanaan että "ymmärräthän ettei skodalla ajeta hotellin eteen"...kuulema maine menee paremman väen hotellina jos alkaa itäautoa tuleen oven eteen. Onhan se ihan ymmärrettävää. Jouduin pari vuotta takaperin ajamaan hetken skodalla työni takia mutta firma vaihtoi onneksi autoni volvoon kun ylennyksen sain. Usein firman heikompaa ainesta kuten myyjiä kyykytetään ajattamalla niitä skoodalla pitkin katuja.

      • TiedoksiJuntti

        Hotellin edessä on pelastusväylä.


      • YYA_50v

        Kuulemma ei edes Imatran valtionhotelliin käy skeida. Ei vaikka olisi UKK kyydissä. UKK kerran olikin, mutta hänelle haettiin Lappeenrannasta alle länsiauto ja pian kalju kiilsi valtion diskossa.


    • Hongchi

      Meillä on hieno premuumi Volvo S90. Saako pysäköidä hotellin eteen?

      • Pelastuslaitos

        Ei.


      • reception_kylpylähotelli

        Volvot ovat tervetulleita, skodia ei meille haluta, ainakaan näkösälle. Niitä pyydetään siirtymään kauas sisäänkäynnistä ja ajoväylän välittömästä läheisyydestä.


      • typeriäkysyit

        Et saa, se on pelastustie.


    • Itäautoilija

      Me itäautoperhe käydään hurstin jouluruokailussa kun ei näillä menoilla wurstia osteta. Lahjaksi lapset saavat päivän ilman selkäsaunaa. Itse vietän jouluyön usein putkassa, jouluna käyn usein varastamassa valdemaria alkosta.

      • tunnistajoukkosi

        Jutussasi on virhe! Pitää olla: Me länsiautoperhe......


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe