Mikä ollut syynä

Suhde_pian_loppu

suhteen päättymiseen tai mikä asia on pistänyt sinut harkitsemaan suhteen päättämistä?

22

895

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • selväpeli

      Mies petti. Potkasin sen pellolle. :)

    • entahdosellaista

      huomioimattomuus, välttelevyys, välinpitämättömyys. Lemmikkikin ilahtui enemmän näkemisestäni.

    • freedommm

      Syitä miksi päätin suhteen yksipuolisesti oli hänen valehtelunsa, oluen jatkuva litkiminen, kaikenlainen laiskuus, vastuuttomuus, mököttäminen, elopainon nousu, jne jne jne.
      Vastaavanlaiseen vätykseen en ikinä enää vikaisekaan, se on satavarma.
      I'm freeee!!!!!! :))

    • Hyväm

      Tunneköyhyys sai lopettamaan. Kaikki halaamiset, seksi ja koskettelut olivat minun aloitteitteni varassa. Tunteistaan puhui vain puhelimessa kavereidensa kanssa. Kaikenlaiset "salaisuudet" viehättivät häntä. Politiikkaakin seurasi lähinnä vain, koska tiesi, kuka miespoliitikko salaa seurusteli kenenkin naikkosen kanssa.
      On hirveää olla yksinäinen parisuhteessa, kun tulee päivittäin "ohitetuksi" ja laiminlyödyksi.

    • jookylläsävoitsenpitää

      Mieheni pettäminen. Olimme yhdessä 7,5 vuotta. Kolmannen vuoden kohdalla hän jäi housut nilkoissa kiinni pettämisestä. Olimme jonkun aikaa erossa, mutta hän sai puhuttua minut takaisin luokseen. Luulinkin kaiken olevan hyvin, kunnes tajusin, että tuo suhde saman naisen kanssa olikin jatkunut koko neljän vuoden ajan. Salaa, aina kun olin töissä, tai harrastuksissa. Nyt enemmänkin kuin vi...taa, että tulin takaisin tuolloin 4,5 vuotta sitten...tarvitsikin vain piikaa ja ruuanlaittajaa kotiin, mutta sitten hempukan, joka oli tarkoitetttu tyydyttämään ihan muita tarpeita.

      • Voisikoollaideaa

        Kaipa tuo mies on jollain tavoin sairas voisiko sanoa jakomielitautinen ettei kykene parisuhteeseen, vaan hakee yhtä asiaa toiselta ja toista asiaa seuraavalta. On siis hajottanut oman persoonallisuutensa, ehkä mielenterveydellisestä hoidosta olisi apua tuon kaltaisille.


    • Jokunenvain

      Henkinen väkivalta. En tiedä miksi kestin sitä niin kauan, enkä edes tajunnut että se on sitä. Olimme hyvin erilaisia, mikä sai meidät ylipäätään menemään yhteen? Uskon myös että mies sairastui henkisesti, lähisuvussa oli useampi mielenterveyspotilas.
      Mies halveksui kaikkea minussa, olin lihava (normaalipainoinen) laiska ja tyhmä, kaverini olivat samanlaisia. Ammattini ja työpaikkani olivat ala-arvoisia, töissäni ei tehdä mitään, eikä siellä rasitu (fyysinen työ).
      En osannut pukeutua tai laittaa itseäni. Viina ja illanvietot olivat pahasta, hauskaa en saanut pitää. Kavereita en saanut kutsua kylään ja itsekin olisi pitänyt pysyä kotona. Miehellä ei luonnollisestikaan ollut kavereita ja sukulaisiinkin oli välit poikki.
      Jos juttelin vaikka naapurin kanssa, mies ohitti meidät tervehtimättä. Mies vihasi poliitikkoja, maahanmuuttajia, lapsia, naapureita, joulua, kaikkea.
      Näyttää aika kamalalta kirjoitettuna... Onneksi pidin kavereistani kiinni, tein vapaaehtoistyötä, olin paljon poissa kotoa, elin muualla, näin elettiin vuosikausia, kunnes kasvoin aikuiseksi, keski-ikäisenä vasta aloin kaivamaan elämältä jotain muuta.

      • N61

        Kuin omasta elämästäni. Otin eron keski-ikäisenä ja elämä tänä päivänä on tosi mukavaa ja ihanaa. Exäni teki eromme jälkeen aivan päättömiä juttuja ja joutui ns. hoitoon. Sieltä diaknosoitu narsismi.


    • askalgg

      Suhteemme muuttumisen kaverisuhteeksi (ei hellyyttä, ei seksiä, ei mahdollisuutta tehdä tilanteelle mitään) vielä kestin, kun ajattelin, että näin se sitten menee aikaa myöten. Se oli liikaa, kun puoliso lähti vieraisiin - kun kuulemma kotoa ei saanut. No ei niin, kun edelliset 10 vuotta oli itse tiukasti kieltäytynyt eikä senkään jälkeen tullut minulta edes kysymään. Tätä on vaikea ymmärtää.

      • Kakkosenjonkatiedän

        Ai kotona ei saanut ja sulta ei muistanut edes kysyä. Melkein kuin meillä. Ainut että oli kertonut tuolle kakkoselle ettei kotona saa. Saihan se eli tupalana. Ja nautti tilanteesta oli varmaan järkytys tuolle kakkoselle kun kerroin elämästämme. En tiennyt eikä itse kertonut vaan jäi kiinni tuon kakkosen käräyttämänä. Näinhän se tapahtuu kun raukka kotona ei saa niin on sentään kakkonen joka antaa. Järkyttyi kun kuuli sen saaneen myös kotona ja syytti tuo kakkonen valehtelusta kun meillä ei ollut vuosiin mitään seksiä. Sori mut oli vain enkä ole siihen syypää. Uskoi se sen tai ei niin ukko sai kyllä maksimi annoksen!


    • Punapäällenijokamuisto

      Luottamus oli se syy ja valehtelu. Siihen se päättyi.

    • missäolisiSeOikea

      Henkinen ja fyysinen pahoinpitely, pettäminen, valehtelu, liiallinen alkoholin juonti, huumeet, sairaalloinen mustasukkaisuus, surkea seksielämä, epähygieenisyys, täysin erilainen ajatusmaailma, luonnehäiriöisyys, piheys, rahallinen hyväksikäyttö, kuorsaaminen, tupakointi, välien viileneminen, henkinen etääntyminen, intohimon puute, huumorintajuttomuus, tylsä, negatiivinen ajattelumaailma, pitkä välimatka, erilaiset tavoitteet elämässä, kulttuurierot, ikäero, sisäinen tunne (intuitio) ohjasi eroamaan.. jne..

      Nuo siis syitä, miksi lopetin suhteen muutamien exien kanssa. Nykyisen suhteen päättämistäkin harkitsen, ja tuossa listassa on tiettyjä syitä, miksei enää oikein nappaa..

    • huonokokemus

      mulla oli ulkomaalainen (ei sillä niin väli)

      oli kuviossa mustasukkaisuus, mun rahojen hyväksikäyttö, negatiivinen kaikesta nn sekopää muutenkin

    • 6590378953

      Liian pitkä välimatka,yhteisen ajan vähyys,lapsettomuus,se että haluan suhteelta enemmän.Nämä syyt ainakin ovat pistäneet harkitsemaan suhteen päättämistä.

    • Viimeinensanaonei

      Mielenterveysongelmien takia -> pako tietokonepeleihin ja seksiin. Molemmat addiktioita. Tajusin liian pitkän ajan päästä että seksuaalisuus oli addiktion tasolla, enkä ollut varma kuinka monen kanssa jaan sängyn.

      Jostain syystä eron jälkeen jatkoin seksin harrastamista hänen kanssaan (jotenkin huumaannuin kehuista, miten mä oon paras nainen). Kaikki eskaloitui siihen että hänen himonsa oli niin kovaa, että oli valmis maksamaan mulle. Suostuin. Olin idiootti, koska ikinä ennen ei ole ollut niin käytetty olo. Häntä se ei juurikaan liikuttanut. Taisi se sori sanoa.

      Syitä on ollu myös elämänhallinnan puute, tavoitteettomuus, työttömyys, lusmuilu.

    • eivoittoa

      Hänen liian iso egonsa. Jatkuvat oharit, jatkuva lupausten pettäminen, minun toiveideni ja aikani dissaus. Tunsin olevani suhteessa joku sivuhenkilö. Vain hänen menoillaan ja ajallaan oli väliä. Hän päätti suhteessa aivan kaiken. Tunsin, ettei minua kunnioitettu. Suhde ei kehittynyt, koska tapasimme harvoin, vaikka asuimme lähellä. Hänen elämänsä oli jatkuvaa draamaa. Elämänhallinta puuttui ja oli stressaavan maanista. Puheet ja teot eivät vastanneet toisiaan. Tunsin itseni ahdistuneeksi ja onnettomaksi. Hän ei nähnyt mitään vaivaa suhteen eteen eikä ollut kiinnostunut minun työstäni. Olin tuoreessa suhteessa itsestäänselvyys. Muutuin hänen varjokseen.

      • jepulis_joo

        Kuin entinen elämäni. Odotin keski-ikäiseltä ihmiseltä aivan toisenlaista otetta elämään.


    • EdesUnissa

      Typerin syy ikinä oli yhden kaunottaren kanssa, jonka runko oli jotakuinkin täydellinen. Mutta se kulki mittanauhan kanssa jopa aamukahville, mittaili itsensä ja kyseli että onko hänellä oikeat/hyvät mitat.
      Kolmea kuukautta kauempaa en jaksanut niin tyhjäpäistä ihmistä, vaikka ei ollut pettämisiä tai muita ongelmia. Luonteena hän oli jopa poikkeuksellisen miellyttävä, mutta ajatuksissa oli vain ulkonäkö.

    • xocer

      Rakkauden kuoleminen. Kunnioituksen puute. Huutaminen. Pettäminen. Äitinsä rooli miehen elämässä, ikinä ei aikuistunut. Vihaisuus, impulssikontrollin puute, lyöminen.

    • SeksitönLiitto

      Puolison aseksuaalisuus, jonka peitti suhteen alussa. Mietin eroa pitkään, toivoin ja odotin muutosta. Lopulta turhauduin ja erosin.

    • noennytkeksi

      Jatkuva oluen litkiminen, nettideittailu suhteemme aikana, valehtelu aivan mitättömistäkin asioista, täydellinen huomioimattomuus, kunnioituksen puute minua kohtaan, riidellessämme ala-arvoinen kohtelu sanallisesti.... en edes halua muistella mitä kaikkea muuta.

    • Pahamenneisyys

      Varattu oli ja ei eronnut. Olin siis pelkkä pano sille. Kaikkeni tein ja alennuit tekemään vaikka mitä. Nyt kun muistelen aikaa hävettää. Miksen itseäni sen vertaa ottanut niskasta kiinni. Miksi helvetssä uskoin sen tarinat. On sitä sokea kun ihastuu. Nyt vain häpeän ja pelko että joku saa tietää. Häpeän todella mitä tehtyä. Nyt kun olen jo uuden löytänyt pelottaa se että menee sen korviin. No toisaalta Itsehän tässä on kannettava se vastuu teoistaan. Voitte vain arvata kun uuden löysin että varmistin sen taustat. No nyt on asiat hyvin ja yritän unohtaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe