Kiitos, Odinit!

Legioonassa.1975-1980

Pakolaiset tai pikemminkin onnenonkijat tulivat ja menivät paikkakunnaltamme ja hyvä niin. Pakolaisten tai matujen vai mitä nimeä noista nyt käytettäisiinkään tulo toi myös Soldiers Of Odinit Orimattilaan. Tänne muodostui paikallisosasto ja kesällä täällä myös vieraili kymmeniä Odineja muilta paikkakunnilta.

Soldiers of Odinit ansaitsisivat " Vuoden kaupunkilainen" palkinnon, sillä ilman heidän lujaa ja päättäväistä toimintaansa paikkakunnallamme olisi saattanut tapahtua kauheuksia joita muilla matujen kansoittamilla paikkakunnilla tapahtuu - jopa raiskauksia ja henkirikoksi! Näiltä vältyttiin Odinien toiminnan vuoksi.

Nyt kun matut ovat poistuneet on toivottavaa että tuo pieni, mutta tehokas porukka on tarvittaessa jälleen käytettävissä, sillä totuus on se että jos pakolaisvirta suuntautuu vuodentakaiseen malliin Suomeen, niin orimattilan vokki saatetaan avata uudestaan.

Kiitos Solders of Odinit hienosta toiminnastanne. Näihin kiitoksiin yhtyy suurin osa Orimattilalaisista, Kiitos vielä kerran!

50

922

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • orimattilapelatsettu

      Kiitos Odinit. Vielä kerran kiitos Odinit. Ja vielä kerran kiitos Odinit. Ilman Odineita orimattila olisi menetetty. Kumpa voisimme kyllin kiittää Odineita.

    • rauhapalasi

      Ei riitä pelkkä vuoden kaupungilaiseksi valinta vaan Odinit pitää palkita tuntuvalla raha summalla. Jokaisesta päivystys reissusta vähintään tonni mieheen. Kiitos minunkin ja vaimon puolesta Odineille. Olette taistelleet Orimattilalaisten puolesta enemmän kuin Talvi sodan sankarit.

    • ihailuni

      Voisikkos sen Vuoden Orimattilalalainen palkinnon vaihtaa ja antaa Odineille? On se vaan sen verran komee teko Heiltä ja tosi rankkaa ollut. Kiitos täältäkin Odineille.

    • kiitosvaan

      Täältä Pakaalta lähetämme ison reilun käden puristuksen Oldinien porukalle sillä on ollut nyt mukavan rauhallista ja joulukin on tulossa.

    • Kiittimultakin

      Minäkin tarjoan pyllyni Soldierseille.Olen kirkon aidan luona pylly paljaana.Kiitos teille.

      • Teppo.sss

        Kyllä oman kylän hurjat on antanut mamuille enemmän kyytiä kuin yksikään odini. Iso Kiitos siis näille urheille hurjille!!!


    • Make.Meluaa

      Käys nyt kaveri joka näitä kirjoittelet tutkituttamassa pääsi kun ei tarvitse enää pelätä tp-hakjoita. Siellä tuntuu olevan pari aivosolua liian vähän. Nykylääkkeistä voi olla apua.

    • fruhöggman

      Kyllä meilä on rohkeita nuorukaisia jotka ajoivat matut pois Orimattilasta. Oli pakko lähteä kun Odinit sanoi. Meiltäkin Käkelän taloilta suur kiitos Oodineille. Taas uskaltaa kulkea vanhempikin nainen.

    • soo.soo

      Toivottavasti odinin soturit sai säkkinsä tyhjennettyä, ettei puolustuskyvyttömät naispuoliset henkilöt joudu odin joukkion kynsiin. Sitähän te kysyitte. Kiitti vaan soldiers of wet pussy.

    • korvaamaton

      Näitä Orimattilalaisia Odineita voi hyvällä omalla tunteelle verrata Talin Ihantalan taistelijohin jotka pualustivat Suomea viimeiseen asti.

      • vedänkö.käteen

        Sää oot kyllä juntti. Ookko nää tosissas homo?


    • takakipeä

      älkää pääästäkö ruatalaisia tänne ne soldiersit on pahempia sillä niillä on joku kipeä kai siel takaa?

    • kuivannonjehu

      Kiitos Oldineille täältä Kuivannolta. Nyt uskaltaa taas liikkua iltaisinkin kyliää vapaana ja mennä vaikka Koti pizzaan vaimon kanssa.

    • olenylpeäsuvakki

      Että on tyhmiä kirjottajia kaikki yllä.Joku jopa voi luulla että Soldierseilla olisi asian kanssa jotain tekemistä.Maahanmuuttovirastohan se asiasta päättii kun haluttiin päästä pienistä yksiköistä eroon kun lähes vuoteen ei ole kuin muutama sata pakolaista enään tullut ja suuri osa palannut kotimaahan saatuaan negatiivisen päätöksen.Voihan sitä täällä paskaa jauhaa että Soldiers oli syynä mutta totuus on että se vain aiheutti kustannuksia yhteiskunnalle lisääntyneenä vartiointina keskuksissa.Eli olisi syytä laittaa Soldiers Of Odineille lasku yhteiskunnalta.Itse olen pakolaismyönteinen ja teinkin jopa tutkintapyyntöjä Soldierseilta ja aiheuttivat ainakin että poliisi heitä tarkkaili.Mutta asiasta toiseen eli Orimattilan vastaanottokeskus suljettiin ainoastaan Maahanmuuttoviraston päätöksestä ja siellä kustannustehokkuuden vuoksi.

      • Tässä_Faktaa

        Kukaan ei ole väittänyt että Odinit olisivat tuon rupuväen heittäneet täältä pois, vaan että odinit pitävät nuo kurissa ja nuhteessa eikä täällä sen takia tapahtunut mitään vakavampaa rikosta niiden toimesta. Nimimerkki " olenylpeäsuvakki" vaikuttaa hieman yksinkertaiselta henkilöltä?


      • jatässä_lisääfaktaa

        Ei pelkkästään vaikuta yksin kertaiselta vaan ompi. Taitaa ottaa koville kun pieni pippeliset junnut lähti pois. Kyllä Orimattilan Odinien aktiivisuus oli tärkeä pointti kun maahan muuttovirasto vai mikä se on- lopetti mamujen tuki kohtia eikä siksi jatkanut toimintaa Orimattilassa.


      • vedänkö.käteen
        jatässä_lisääfaktaa kirjoitti:

        Ei pelkkästään vaikuta yksin kertaiselta vaan ompi. Taitaa ottaa koville kun pieni pippeliset junnut lähti pois. Kyllä Orimattilan Odinien aktiivisuus oli tärkeä pointti kun maahan muuttovirasto vai mikä se on- lopetti mamujen tuki kohtia eikä siksi jatkanut toimintaa Orimattilassa.

        Odinit ovat homoja. Kerro jos ei ole vielä saanut vastausta.


      • Anonyymi
        vedänkö.käteen kirjoitti:

        Odinit ovat homoja. Kerro jos ei ole vielä saanut vastausta.

        en


    • SenkinDaiju

      Suvakki on niin tyhmä ettei tajua että kaikki on vain trollaamista. Luulet olevasi fiksumpi ja muiden kirjoittajien yläpuolella, mutta siihen ei todellakaan ole aihetta. Eikä kyllä ylpeyteenkään.

      • vedänkö.käteen

        Hei homoseksuaali. Olet tervetullut mukaan kimppaan, kun selvästikään et ole vielä innostunut saamaan pimppaa.


    • onaikakiittää

      Kaupunki voisi järkätä Odinien kunniaksi juhla vastaan oton Jymy-linnassa, jotta sankarimme saisivat antsaitun arvon ja kiitoksen. Lopuksi juhla tanssit päälle ja tietty myös viina lupa paikkaan. Mukaan kutsutaan kaikki Odinit ja heidän ystävänsä. Siis reilusti yli tuhat päätä.

      • wet.pussy.of.odin

        Tuu kulta takas sänkyyn imemään minun säkkejä.


    • kiitoskaikille

      Pyynnöstä kaupunkin päättäjien puolesta kiittäen teitä Odinit. Kiitos kun olette saaneet järjestyksen ja rauhan Orimattilalaisille.

    • Tornit.kiittää

      Oriontornien puolesta nöyrimmät kiitokset Odineille arvokkaasta työstä jonka teitte puolustaessanne paikkakuntaamme pahalta joka oli tuon kevään, kesän ja syksyn vaanimassa.

      Kiitos!

    • iloraikuu

      Palojoen uitto yhdistyksen puolesta myös huikeat kiitit Odineille että saatiin ne onnen onkijat pois pilaamasta Pakojoen maisemaa. Nyt lohetkin uskaltaa nousta Tönnön kalaporttin läpi ja kutemaan kaupunkin talon rantaan.

    • ressukoitaolette

      Vammasta porukkaa tässä osiossa -nämä vastaajat.Ei ihme ettei Orimattila kuin kuihdu jos älykkyys tätä tasoa kaupunkilaisilla.Osa tietty trolleja ja wammabe humoristeja.Jatkakaa samaan malliin mammanpoikina lutkuttamassa äitin tisuja vielä 40 vuotiaina kymmenen sormea ja varvasta suussa ja tutisemassa hampaitanne inimemässä huoneessanne "Odinit Odinit Odinit minä pelkäään mustaa miestä" Odinit apuva apuva apuva Hilveen näkösiä ihmisiä on ehkä Erkontiellä En uskallaa mennä ulos!!!! Äitiiiii Odiiiinnn ÄItiii Odiiinnn yyyyhhyyyh APUVA ODINIT APUVA olaan orimattilalaisia Kiittooss Odinit Pelottaaaaaa Äitiiii

      • Matut_ulos

        Pompis tollo vittuun - just now!

        Matut ja suvakit on samaa pehmeäpäistä joukkoa joka ei ansaitse ihmisen kohtelua.

        Suvakit eivät ole uskaltaneet yksikään omalla nimellään puolustella matuja tms.

        Suvakki dunkkaa paskalle, koska on ajatuksiltaan mätä.


      • vedänkö.käteen
        Matut_ulos kirjoitti:

        Pompis tollo vittuun - just now!

        Matut ja suvakit on samaa pehmeäpäistä joukkoa joka ei ansaitse ihmisen kohtelua.

        Suvakit eivät ole uskaltaneet yksikään omalla nimellään puolustella matuja tms.

        Suvakki dunkkaa paskalle, koska on ajatuksiltaan mätä.

        Lopeta se isäs kulkusten lipittely. Siitä ei seuraa mitään hyvää.


    • åkeochlisa

      Vi tackar också i Orimattila Odin bra arbete till gagn för samhället. Alla ni hälsning Svenska folkpartiet, den Pakaan avdelningen.

    • pelastajat

      Kuulin että pakko liitos Lahteen keskustelut kait lopetettiin kun Lahden virka pamput kuuli Orimattilan Odineista!

      • soo.soo

        Mäki kuulin, että sun pyllystä oli löytyny odinin peenis. Oli kuulemma vieraillut siellä useamminkin kerran.


    • iso.kiitos

      Odineille kiitos, sain teiltä paljon.
      Sain teiltä turvaa, sain teiltä rohkeutta.
      Odinelle kiitos, sain olla pelotta kun te kuljitte läpi kirkonkylän.
      Odineille kiitos, sain teitä aatteen jonka aina läpi elämän mukanani kannan.
      Odineille kiitos, sain teiltä isänmaallisuutta.

      Odineille kiitos, sain teiltä paljon
      sain teiltä aatteen jonka kanssa elän.

      Odineille kiitos sain olla rauhassa, kun te taistelitte puolesta rauhan.

      Kiitos Odinit

    • iso.kiitos

      Tänään uskallan lähteä kylillä
      Tänään ei tarvitse pelätä
      En tarvitse enää pamppuu
      En puukkoo joka housun kaulusta painoi

      Tänään aion lähteä kylille
      Tänään tietäen etten matuun törmää
      Tahdon olla vapaa ja hengittää havun tuoksua.

      Jäähyväiset matuille joita hyysättiin
      Jäähyväiset suvakkien puheille joita oiottiin
      Jäähyväiset matuille jotka pois vietiin
      Jäähyväiset matuille jotka suomesta palautetaan.

      Kuten lintu on luotu lentämään
      On orimattila luotu matuttomaksi

      Kiitos vielä kerran Odinit

    • olenylpeäasukki

      Iso kiitos nimimerkki iso.kiitos. Niin kauniisti ja runollisesti laitoit ihan oodin Odineille. Tippa tuli silmään näin lauvantai ehtoona ja yhtään en ole ottanu.
      Kiitos idolini Odinit ja kiitos nimimerkki iso.kiitos.

    • uusihuoli

      Nytkun matut häipy ja Odinit tavallaan jäi vaille duunii niin voisiko Odinit partioida sitten Hennan juna -asemalla kun se otetaan käyttöön? Ihan vaan taas turva syistä ettei tänne rantaudu asemalta uutta matu sakkia.

      • odinin.mestari

        Loisto idea penis naama. Olet tervetullut mukaan kimppaan. Jos vain pyllistät


    • Finfriidu

      Kiitos. Onkin kulunut jo jonkin aikaa kun ei olla Odineista kirjotettu ja hyvää tekee lukea että toiminta suomalaisten hyväksi jatkuu. Suurkiitos vaikka en olekaan paikkakuntalainen. Odin ajatukset ovat omiani.

    • soo.soo

      Imekää minun kullia odinit.

    • kiitän-aina-vaan

      Minun kiitoksieni kiirii vielä tälle vuodelle 2017 kun Oddinit pelastivat Orimattilalaiset viime syksynä. Kukaan ei olisi uskonut että Oddinit saavat nuin paljion aikaan. Nyt on rauha Orimattilalaisilla ja uskaltavat taas liikkua kaupunkilla.

    • onsevaankomiaa

      Odinit pitää valita vuoden Orimattilalaisiksi vaikka vielä jälki käteen. Sen verran huippu juttu oli heidän esiin marssinsa ja pelastus koko kaupunkille.

      • RudolfGöss

        Odineille pitää antaa ennemminkin tukiopetusta kun on tuo suomen kieli vähän hakusessa.


    • Soldiersofooooodin

      Nyt ei ole muuta tekemistä kun piestä ex vaimoa kun on aikaa vaan kytätä talon nurkalla.

    • Anonyymi

      Odinit voisi lähteä vaikka Ukrainaan palkkasotilaiksi. Siellä voisi näyttää mitä ovat miehiään. Orimattilassahan aika on kulunut eninmäkseen maahanmuuttajanaisia ja lapsia pelottemalla siellä vokin tienoolla. Meinaan nyt kun sitäkään hommaa ei ole.
      Surkeita ovat odinit. Soo

    • Anonyymi

      Kiitokset Oodineille että suojelette meitä

      T. Kaikki valkoihoiset teinitytöt

    • Anonyymi

      Orimattilalaiset on paljon velkaa Odineille jotka pelastivat paikkakunnan.

      Miten voimme kyllin kiittää heitä uhrauksista joita pyyteettömästi tekivät eteemme, mikä voisi olla riittävä tunnustus arvokkaasta työstä?

      Olisiko Koivulan kioskin lihapiirakka ja sen päälle olut tuppi Arwidissa liian vaatimaton kiitos.

      • Anonyymi

        Samaa olen ajatellut että Odineita pitäsi kiittää kunnolla kun pelastivat Orimattilalaiset kurimuksesta. Lihapiirakka tekee varmaan terää ja sitten 2-3 olutta. Mahtaako sieltä saada palan painikkeeksi vielä kananmunavoileipää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa olen ajatellut että Odineita pitäsi kiittää kunnolla kun pelastivat Orimattilalaiset kurimuksesta. Lihapiirakka tekee varmaan terää ja sitten 2-3 olutta. Mahtaako sieltä saada palan painikkeeksi vielä kananmunavoileipää?

        Kaupunkinhallituksen edustaja vois pitää kiitospuheen ja joku lauluryhmä esiintyisi myös.


    • Anonyymi

      Vappuna yksi Odini ajoi Espalla melkein ihmisiä hengiltä. Kaveri on ajatusmaailmaltaan samaa luokkaa teidän kanssa.

    • Anonyymi

      Nosto. Lets co Odinit! We are the zhamppions

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5500
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3517
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1642
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1604
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1058
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe