Mätäpesäke Napapiirin Energia ja Vesi - Neve

Wohttheer

Tulevissa kunnallisvaaleissa äänestä sitä puoluetta joka purkaa tämän mätäpesäkkeen Napapiirin Energia ja Vesi - Neve. Nyt tarvitaan joukkovoima yli puoluerajojen ottamaan takasin kaupungin ja kansalaisten haltuun tämä Neve joka on laskutus firma. Neve on tällä hetkellä myös ulkoistamassa palveluita että saa kaiken mahdollisen hyödyn ja voi toimia " Sipilän" hengessä . Työ tekijät ovat vaaraksi Nevelle kun heidän kautta tihkuu tietoa Neven todellisesta toiminnasta, "Sipilän" hengen mukaiset firmat on hyväksi Nevelle ja valta/ Rahat sadan mätäpesäkkeeseen.
http://yle.fi/uutiset/3-9329796
http://www.neve.fi/Napapiirin-Energia-ja-Vesi

80

4032

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • masennuksenniemi

      Koko Rovaniemi on mätäpesäke. Paljon pahoinvoivia ihmisiä, toivottomuutta ja siipeilyä yhteiskunnan varoilla. Ei haluta nähdä sitä että alennustila johtuu omasta haluttomuudesta ja kyvyttömyydestä. Siksi syytellään ulkoisia tekijöitä vaikka se oma läskiperse pitää ensin nostaa sohvalta. Rovaniemi on Lapin tragedia tiivistettynä muutamalle neliökilometrille.

    • Anti-Paskaloinen

      Jos olisi kanttia olla OIKEASTI rappiolla, ts. ranteet auki, alla pöllitty Audi ja suonissa useampaa eri mömmöä, niin sitä sitä saisi kuut ja auringot taivaalta! Poliisi, sossu ja Kela pitävät tästä huolen.

      Ystävällisyys ja kova työ ei "kannata"

    • Rewiri

      Sosiaalisen median tehokas hyödyntäminen tämän uutisen levittämisessä on tärkeää, sillä saadaan paljon enemmän näkyvyyttä. itse laitan tämän uutisen/ linkin jakoon Facebookiin.

      • Takamaski

        Rahaa jäi tulouttaa kaupungin kssaan. Se on verorahaa. Kaupuki ei pärjää siittenkää. Asiat eivät taida olla oikein kenenkään otteessa koko kylässä.


    • täältähaneen

      Samaa mieltä aloittajan kanssa. Ihmettelen myös ettei kukaan ole puuttunut yhtiöiden kautta tapahtuvaan rahastukseen. Olen itse ajatellut vaihtaa kuntaa. Kaupungin ja maalaiskunnan liitos oli surunpäivä entisen kaupungin veronmaksajille. Kepu pettää aina.

      • Saatiinrahat

        "Surunpäiväkö " ?
        Äläs nyt suremaan ryhdy , kun saatiin kaupungin isot velat
        maksettua velattoman maalaiskunnan rahoilla !


    • keikou

      Sosiaaliseen mdeiaan jakoon . Kompaan

    • rtyel

      Maan hallitus anta esimerkkiä miten härski toiminta on parasta ja voi rahastaa miten haluaa

    • Oxo22

      Hyvä että asia on saanut julkisuutta. Nyt jokainen voi vaikuttaa ja tehdä Rovanienstä kaupungin jossa on mukava asua. Äänestmällä vaikutat. Valitettavasti näitä Sipilä tapauksia on päässyt pesintymään Rovaniemelle.

    • persut-rosvoaa

      Sillä tavalla voi vaikuttaa parhaiten että facebookissa tekee kuten minä. Tiedotan perussuomalaisten sekoiluista ja tuomioista säännöllisesti ympäri vuoden. Persujen kannatushan alkaa ollakin kohta siinä oikeassa lukemassaan eli viiden prossan tienoilla. Sen verran mielenvikaisia persuäänestäjiä löytyy varmaan vielä ensi eduskuntavaaleissa, sen jälkeenhän tuo takiaispuolue kuolee pois. Kampanjointi on kannattanut, kippis sille! :):):)

    • Kottariope

      Minun äänestyskäyttätymiseen vaikuttaa enemmän päätös uimahallin rakentamisesta Oukulle. Leikkasin talteen taannoisen uutisoinnin asiasta ja en anna ääntäni niille jotka vastustavat uimahallin tuloa keskustaan. Oukkua on pilattu jo liikaakin!

    • Oxford207

      Perushyödykkeillä rahastaminen todella törkeää enkä voi uskoa että joku uskonlahko on rahastuksen takana. Tarvitsee varmaan kaiken rahan yhtiö kunnossa pitoon ja ammattitaitoisen työvoiman pitämiseen talossa . Halun uskoa että eettiset arvot on tämän energia yhtiön tekemisen kaiken perusta.

    • Kurnutta

      Nyt kaikki jakamaan tietoa somen tästä " firmasta "

    • Krnutttaja1

      Sairaan yhteiskunnan sairasta touhua . Keskustalle on tärkeä miehittä kakki tärkeät osa alueet kunnallispolitiikassa ja käyttää tätä lessujen juoko voimaa omien tarkoituksien ja etujen ajamiseen.

    • Reseptit

      Kyllä uskovaiset ihmiset on hyviä, heille lähimmäinen on tärkeää ja rakas oli hän uskovainen tai sitten ei. Vastuuliisessa asemassa olevat uskovaiset, asettavat aina muiden edun oman edun edelle. Heille Jumala on tärkeää ei raha eikä mammona .

    • Kot1

      Minusta on oikein että näin tärkeä asia tuodaan julki. Tiedän että kirjanpito voidaan tehdä monella lailla. Minä ilmoitan tämän asian MOT ohjelmaan.

    • Kaikenmaailmanmaalarit

      Yksinkertaista, katsokaapa äänestysluettelo, kuka kannatti veden ja energian yhdistämistä. Päätös 2015 tammikuussa.

    • Pelsipyypi

      Kyllä kaikki kannatti yhtiöittämistä . Varmasti nyt kun nähdään tulos mikä yhtiöittämisestä seurasi moni politikko olis vastustanut tätä päätöstä. Eli nyt purkamaan ja valta pois uskon lahkolta joka rahasta verovaroin rakennetulta kunallisteknikalla.

    • Gudma
    • Rwt

      Kyllä nyt näytetään,että äänestämällä voi vaikuttaa. Kansalaiset nyt on aika ottaa valta omiin käsiin.

    • Luukas12

      Ei uskovaiset halua valtaa eikä maallista mammonaa. Uskovat halua lähimmäisensä parasta.

    • gumx

      Mätäpesäke Napapiirin Energia ja Vesi - Neve Perushyödykkeillä rahastaminen todella törkeää enkä voi uskoa että joku uskonlahko on rahastuksen takana. Tarvitsee varmaan kaiken rahan yhtiö kunnossa pitoon ja ammattitaitoisen työvoiman pitämiseen talossa . Halun uskoa että eettiset arvot on tämän energia yhtiön tekemisen kaiken perusta.

      On Toiminnallaan osoittanut miten alas voi vajota joku yhteisö

    • jytery

      joka kuukaudelta lasku ja laskutus lisä ja toimitus maksuja niin sitä rahastetaan.

    • Goljet

      http://yle.fi/uutiset/3-6311596

      Rovaniemellä ollut ollut vesi kallista, nyt yhtiömätisen jälkeen kun valta siirtyi lessuille Se on törkeän kallista. Todelliset rahastuksen sielun veljet.

    • neveri

      Olipa lapparissa taasen uusia useita nimityksiä nevelle. Siinä meillä riittää maksamista. Onhan se hyvä kyllä etteivät ole kortistossa nekin meidän on maksettava.

    • Luukas122

      Kyllä ne oikeat ammtti miehet jotka on olleet Napapiirin vedessä jo kauan joutuu kortistoo. Kun tämä Neve ulkoistaa kaikki työt ja työt tekee oman uskon porukka " firman " ja sitten päästään laskuttaan oikein kunnolla ja perustelut työn kalleudelle löydetään oikein hyvässä yheis hengessä. Mutta nyt on tärkeää että nostetaan kissa pöydälle ja tiedotetaan tämän neven toiminnasta ja levitetään somessa tätä neven ala arvoista toimintaa .

    • jerrty

      No varmaan joo on melkoinen " firma" . Olen ihmetellytkin Rovaniemen veden kalleutta.

      • lienee

        hinnoiltaan suomen kalleimpia,kuten radio kertoi joku aika sitten. tuskin ne paskaa kertoo.
        se tuo lapin lumolisa on 10-kertainen entiseen nahden. sikamaista toimintaa.


    • Siilas1

      Hyvä että tämä asia on tuotu esille , tämä on törkeyden huippu Nyt tarkkana ketä äänestä ja kuka aikoo tuoda tämän asian esille kunnallisessa päätöksen teossa.

    • taysin

      on ahneuden roistofirma. ihmettelen,miten ennen aikaan 70-80-luvun taitteessa saatiin kaikki tehtya ns. "ilmaiseksi". vesi-tai perusmaksua ei ollut jos kayttö alle 40m3/v,sai ilmaista vetta. silloin putkilinjat teki roi mlk,ei nykyinen rosvousfirma.
      nyt jo perusmaksut taivaissa kulutus paalle,lahes kalleimmat hinnat suomessa.

      nyt hinnat nousee kuin pikapullataikina. perusmaksut ja muut uusioviritys maksukeksinnöt on taysin sairasta ryöstörosvousta. sama koskee sahkömaksuja ko.firmassa. tiedan pahaa naista asioista,kuinka ko. firma on toiminut,en nyt kerro asioita,mutta todella sikamaista toimintaa.

      myös mökin roskat maksettava,vaikka ei kay koskaan tai tulee niin vahan,etta biot voi laittaa kompostiin&maahan tai polttaa mökin lahella.
      pelkka rakennus jossain jangan laidassa,vaikka vanha lato merkitsee maksuja vailla mitaan jarkea. miten tama pitaa ymmartaa? miten ?

      ========================================

      myös rovakaira edelleen nimensa mukaisesti "rosvokaira" toimii aina vaan röyhkammin maksuissaan. ko. firma nosti n. 7v sitten 1,5vuoden aikana perusmaksua reilut 100%. nyt taas nostaa 10%,kun pitaa kaapeleita upottaa maahan tai uusia linjoja teiden varsiin helpomman huollon takia.
      lisaksi on tullut huoltomaksu,mutta ei riita heille alkuunkaan.

      perusmaksuista on tullut todellinen maximi rosvous riesa kaikille toimijjoille,oli palvelu mika vaan.
      kukaan ei lupaa hinnanlaskua,kun kaapelit,putket ym. on asennettu...hintoja nostetaan jatkossakin vaikka milla "keksinnöilla".

      tama on kylmaa röyhkeaa ja rumaa bisnes rosvousta,sanokoot he mita lystaa.

      ns. yhtiöittamiset on todella kallista puuhaa asiakkaille,suoraan rosvousta.

    • Nberg

      Kiitos ! Viestiketjun aloittelijalle . Täyttä asiaa

    • gulivar

      Tämä neven homma on sitä laillista rosvousta.

    • uuuve

      On todella tärkeää' että tämä törkeys tulee julki

      • julki-ei-riita

        asioiden tulee muuttua ja pikavauhtia. kusetus ja roistofirma saa loppua, hinnat alas. nyt hinnat suomen karkea,joka todella törkeaa ja syvaluodattua.

        nainkö tollot neropatit kaupungin asioita hoitaa sairaasti ja ahneesti ?


    • Leeviste

      Toivotaan ettei uskonveljet kaappaa tätä palvelua rahan hankkimiseen Ajanvarauspakko verikokeisiin yllätti monet Rovaniemellä – "olisi pitänyt somessakin mainostaa"http://yle.fi/uutiset/3-9400245

    • puri

      Nyt kaikki äänestämään semmoista puoluetta joka kaataa tämä uskonveli laskutusfirman Hyvä että oikeitakin asioita tuodaan tällä esille. Jakakaa tätä viestiä somessa , siltä minäkin tämän vonkasin.

      • sinapa-kumman

        keksit,kun oikein puolueet jotain tekee. ne on yhteiskunnan surma,ei etu.


      • harvoin-on
        sinapa-kumman kirjoitti:

        keksit,kun oikein puolueet jotain tekee. ne on yhteiskunnan surma,ei etu.

        puolueet jotain tehneet,en tieda yhtaan kertaa missaan.

        jospa pujottaisi nyrkin silmaa ehdokkaiden nenan alle.
        tajuaisko nuo torvelot siltikaan,miten pitaa toimia?


    • prikek

      Rahastus on päivän sana. Liikelaitostaminen on sama kun laskutus firma.

    • Kpyl

      Hyvä keskustelu. Ei ole oikin että veden ja sähkön kuluttajat joutuu maksamaan "korjaus ja huolto "kuluja. Ja samalla kerätään muhkeat voitot.

    • Josuai

      Kyllä tämä liikelaitostamien on mennyt metsään, mielestäni ihan hyvä idea mut, kun on justiin näitä uskovelli politiikkoja. Nyt tosiaan kannattaa miettiä ja ketä äänestä.

    • HKaksO
    • Jxbo

      Mitä hän? Onko Rovaniemellä uskovaiset kaapanneet vallan häh ???

    • jxbo

      Uutta tj:ä jo hakusessa..

    • monoyr

      Monipalvelukonserni siis on Monopolikonserni

    • jxbo

      Eiköhän uusi päällikkö löydy sisältä.
      Aika vahvoja naaraita mistä valita.
      Kestävät kuitenkin yli puoli vuotta.

    • etf

      Napapiirin Energia ja Vesi Oy on kehittynyt poikkeuksellisen nopeasti viime vuosina. Napapiirin Energia ja Vesi Oy on kerännyt voittoa poikkeuksellisen paljon voittoa perushyödykkeillä.

    • ertyug

      Niin on älytön homma, laillista rosvousta

    • Zwewt

      Kyllä se on luoja köyhän ja nöyrän puolella kun pitää lauhoja talvia, niin ei pääse sähköyhtiö keräämään ja rosvoaamaaan shköllä. Vielä kun saadaan tuo vesilasku oikeasti alas.

    • Farety

      Kiitos ! Uusitapa kerätä kolehtia ja tämähän on vähän niin kun mafian toiminta, samat elementit.

    • Blueg

      "Perushyödykkeillä rahastaminen todella törkeää enkä voi uskoa että joku uskonlahko on rahastuksen takana. Tarvitsee varmaan kaiken rahan yhtiö kunnossa pitoon ja ammattitaitoisen työvoiman pitämiseen talossa . Halun uskoa että eettiset arvot on tämän energia yhtiön tekemisen kaiken perusta." Kyllä voi ei kannnata olla sinisilmäinen.

    • Hengel
    • Sirkkasirkka

      Siis käsitinkö oikein että seuraava toimitusjohtaja on nainen?
      Hyvä hyvä!

      • Aarne-Armas

        Mitä hyvää kuvittelet naisjohtajan saavan aikaiseksi?
        Kokemuksella voin kertoa, että vittumaiset olot seuraavat, kun aletaan tarvita paineensietokykyä ja pitäisi saada tuloksia aikaan. Lisäksi naiskollegat tulevat tietämään, mistä pohjoistuuli puhaltaa.


      • jumalanarmosta100

        Oma kokemus naisjohtajasta on todella myönteinen.
        Inhimillinen katsantokanta ja jämäkkyyttä tarvittaessa.
        Lisäksi työpaikkakiusaaminen on selvästi vähentynyt.

        Olen kyllä kuullut toisenlaistakin johtamista,mutta sehän riippuu henkilöstä itsestään.
        Mielestäni olisi aika kokeilla naispomoa,sisältä varmaan löytyy osaavaa henkilökuntaa!


    • gerts

      Tämä on täärkeä asi nyt vaalien alla . HYVÄ

    • Vilhelmiina17

      Kuka Rovaniemellä käyttää valtaa? Taitaa olla samat mitkä Sipilän hallituksessa tunaroi. Yhtiöittämällä saadaan "laillinen rosvous" toimimaan. Sipilä ja kumppanit tätä oppia jakaa ja Rovaniemen vallanpitäjät toteuttaa. Kansalaiset voivat vaikuttaa neljän vuoden välein, nyt on kohta aika siihen. Päättäjät vaihtoon.

    • gort

      On todella laillista lahjontaa tämä NEVE

    • Vby

      Äänestämällä vaikutat.

    • Eintkepu

      Olen nyt tullut vakuuttuneeksi että vaihdan puoluetta.

    • Nötylä

      Siis mitä onko tämä tosi 2017 . Älytön juttu.

    • Isk

      Jo on kyllä aika tai toisella härskiä toiminta.

    • Merriy

      Nyt äänestämään ja vaikuttamaan

      • Insernööri

        Neve tuotti hyvänlaisesti plus merkkistä tulosta, mutta siitä huolimatta roima korotus sähkönsiirtomaksuun. Rovaniemen verkko toimittaa sähkön, kulutus on kilpailutettu ja tulee muualta.

        Nevessäkin liian monta osaamatonta pomoa, heille pitää taata hyvä palkka hinnankorotuksilla. Ökypalkka juoksee ja tulosvastuuta ei ole. Sen kun sähläävät päivästä toiseen.

        Osaamatonta: Tekivät viime kesänä lyhyttä katupätkää, kun uusittiin kaukolämpöputkia. Koko kesä meni ja katu kaivettiin auki moneen kertaan. Miksiköhän?????Kun ei osattu!

        Osaamattomuutta aivan liian paljon kaupungin pomoihmisten tekemisissä. Esim. koulujen korjaus, Lappia talo, katutyöt ja aikestahan ei tiedoteta.


    • Epif

      Olen samaa mieltä veden ja sähkön hinta on ylittänyt kipurajan. On ikävää että hyvä asia , eli miikelatostaminen on muutettu rahastus laitokseksi.

    • Iskyu

      On maailmanmeno ihmeellistä. Jos ja kun voittoa kerätään peruspalvelujen tuottamisesta.

    • upek

      Nyt on tulossa vaalit .

    • plikepuli

      Kyllä jos yhtiöitetään niin on parasta kaiva kaivo ( josta saa veden ja lämmön sekä oma jäteasema tulee halvemmaksi. Näin ei tarvi tukea mitään lahkoa eikä suuntausta .

    • Epory

      Olenkin ihmetellyt miten Rovaniemellä voi olla, niin kallista vettä. Tuo liikelaitostaminen tulee kuluttajalle todella kalliiksi.

    • Vooma

      Olen ihmetellyt miten tällä Rovaniemellä on näin passiivisia ihmisiä, että hyväksyy tämän tyypisen toiminnan.

    • rity

      Neve voitolle, Rovaniemelle 2,5 miljoonaa
      Napapiirin Energia ja Vesi Oy teki ensimmäisenä kokonaisena toimintavuotenaan 6,5 miljoonan euron tuloksen. Se maksaa... kenelle

    • Ryteve

      Yhtiö maksaa Bonusta johtajille 10% palkasta .

    • pommitulossa

      Hyväperseisiä akkoja palkataan tämän tästä. Mitä lie korvien välissä? Johtajat aivan ulalla kysy mitä vain. Mielenkiinnolla odotetaan mitä tästä seuraa kun onneksi en ole pellefirman asiakas.

      • HallooRovaniemi

        Arvoisa pommitulossa.

        Joe et ole pellefirman asiakas niin miksi ja miten olet ollut tekemisissä/kyselemässä "johtajien" kanssa ja mistä tiedät niistä perseistä?
        Nehän ovat lukkojen takana töissä?
        Ne perseet.


    • Mitäihimettä

      Hienosti tuntuu menevän ilman toimaria?

    • Zwewtisiplä

      Sairasta Sairasta touhua. Ei kilpailua, mut tulos tehdään veronmasajien RAHOILLA

    • Vatutus

      Voisko joku laittaa esille linkin tai nimet jotka tän höpö neven äänestäneet pystöön.

    • VanhaLahtonen

      Suomen toiseksi kallein vesi Rovaniemellä. Yhtiön hallitusta syötetään, juotetaan ja kansa maksaa. Nyt menossa kuituverkon rakentaminen, josta seuraava rahastuksen kohde. Toivottavasti porukat heräävät , eikä lähde mukaan.

    • Anonyymi

      NEVEn kanssa asioimisesta on pelkkiä huonoja kokemuksia. Laskuttavat huonosta työstä eivätkä korvaa aihettamiaan vahinkoja!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1495
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe