Poliittinen murha

Tämä-on-fakta

On joskus hyväksi, kuten Bobrikovin tapaus osoittaa.Ilman sitä tapahtumaa ei Suomi juhlisi sataa vuotta.

18

61

2Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kppp22m

      Ja tänä päivänä löytyy Suomesta ja EU:sta paljon pahempia maanpettureita, jotka ajavat täysin muiden etuja kuin oman maan kansalaisten.

      Näitä maanpetturipaskiaisia palkitsevat toiset maanpetturipaskiaiset ja joo-joo-perseennuolijat (puolipakosta) jopa kunniamerkein.

    • denmarienvihollno1

      .. Eugen Schaumanin teosta ovat historioitsijat keskustelleet, oliko se tarpeen ollenkaan. Ei terrori tuota yleensä parannusta asioihin. Venäjä oli kuin laho talo, jonka oveen kun potkaistiin, niin koko valtio luhistuu. Lenin ja pojat sen tajusivat. jotka parin vuoden jälkeen olivat kaatamassa Venäjää. Suomessa SDP ja punainen viiva aiheuttivat myös poliittista murhaamista. ja lopulta punakapinan, jolla haluttiin Leninin työläisten valtioiden joukkoon.
      Ehkä murha antoi tietä SDP:n murhille, olikin siis esimerkkinä todella pahoille asioille jatkossa!
      Ei siis ollut hyvä asia, että suomalaiset murhaavat politiikkoja, edes tuolloin. Tällaiset teot ovat maailmalla aina roskasakki-kiihkoilijoiden työtä. Schauman oli raukka, jonka hirmu työ olisi pitänyt estää...

    • Uhraudutko

      "Poliittinen murha On joskus hyväksi, kuten Bobrikovin tapaus osoittaa.Ilman sitä tapahtumaa ei Suomi juhlisi sataa vuotta".

      Ei paljon juhlituta jos on sen kohde.

    • hf6fedqa

      Mua etoo nykyään, että normi-poliisit etenkin naispoliisit ja nuorimmat varusmiehet eivät ymmärrä mitään itsenäisen Suomen ajasta. On aivan eri tilanne, jos laskua talouteen säätää joku ulkopuoliinen kulutusrööri (eurokraattien palkat, toisten maiden bail-outit, mahdoton maataloustuen lappaminen, erilaiset liiallliset sosiaalituet, liialliset subventiot yrityksille, poliitikoille, kaikille muille paitsi veronmaksajille). Siis mua etoo ajatus, että naispoliisi tottelee Eu:sta lehtien kautta kuulemaansa komentoa, sen mukaan vahtaa eu-kriittisyyttä ja ilmoittelee siitä vaikka kokoomuspoliitikoille, jotka juoruaa ja valehtelee ja tekee itselleen pesään brysseliin.

      Täältä SUOPO poimii ip:t ja tarkistaa nimet niiltä, jotka käy paskahyväksikäyttäjien vihaamissa ketjuissa.
      Vaihtoehto ei-tykkääjille on nostaa kytkintä, joutua toisissa maissa inhokiksi itse, toimeentulottomaksi, koko eliniän ajan työssäkäynnin motiivi on ollut oman maan kyky johtaa ja hoitaa asioitamme, kuten eläkkeensaanti, ilman ulkopuolista ”suuriruhtinaskuntaa”. Nyt tämä tosiasia on vakavasti vaurioitunut, jopa maan itsenäisyys on myyty poliitikkojen saamia valtion itsenäisyyden kanalta lyhytaikaisia, korruptiovirkoja. Poliiisit asettuneet tuon kyhäelmän taakse ja vahtivat suomalaisia, ollaan kuin joulupukin naamarin takana, kulissi, jota ei ole. EU ei ole meille valtio, Juncker tai kaltaisensa ei voi olla meille määräilijä. Valta pitää olla Suomessa, itsellä, suomalaisilla kanta-asukkailla.

      Jäljelle ei jää mitään, kuolema, lähtö, lopun eliniän kestämä saksalaisen ja keksi-eurooppalaisen vallan ja mafian inho. Miten elät ja vielä valtion poliitikkojen vuoksi köyhtyneenä.

      • Järkyttynyt.vedätykses

        EU:ssa ei riitä, että ulkopuolinen kuluttaa ja tekee virkoja itselleen meidän piikkiin, vaan sieltä tulee myös määräily. Kotimaiset osittain vallallaan mahtailevat poliitikot ovat naurettavia. Kaikki kalpeneen naisten aneemiseen antautumiseen kuvitellun "edun ja oikeuden" edessä. Naiset ovat älyttömän lojaaleja, kauniisti puettuina Brysselissä ja ihmettelevät täydellisen ymmärtämättöminä, miksi muut EU-maat eivät ota Brysselin määräämiä kiintiöpakolaisia.

        Kukaan ei kysy, mitä tekoa on EU:lla määrätä Suomeen luontoreservaatteja, ilmastomaksuja, sakkoja, muita ylivoimaisesti hankalia sääntöjä.


    • Schaumanonnistui

      Bobrikov oli tehokas ja kova jätkä, joka tosissaan toteutti Nikolai II:n vänäläistämispolitiikkaa Suomessa. Kun Bobrikov tapettiin, ei koko Venäjänmaalta löytynyt toista kovanaamaa tilalle ja Suomi alkoi vapautua. Jälkikäteen ajatellen Bobrikovin murha on saattanut olla yksi historian onnistuneimmista poliittisia murhista.

      • Kusetuksemme.ikuinen

        Bobrikov oli tosiaan kova jätkä. Nyt nykyiset ovat samaan hivin vitamoitua ja itseluottamusta riittää joka lähtöön.


      • Eu-supo

        Suomi-juppipoliitikkojen avustamana keski-eurrooppa on lähtenyt suomeen kokeilmemaan uutta suuriruhtinaskuntaa. Polisii on puhuttu taakse, palkkaamalla suomisupon jeppe sinne päälliköksi. Kokomuskeikareita sekin mies taisi olla.


    • Näinon007

      Sitähän on turha syyttää järjestelmää, josta on itse omin avuin pudonnut.
      Kyllä Brittien Brexit tulee näyttämään tuon onnen käätöpuolen. Ja Suomi joka perustaa talouttaan vain viennille, olisi EUn ulkopuolella täysi heittopussi devalvointi kansoineen.

      • ArvoTyhjiö

        No mitä Suomi nyt on? Nuoret ilman tulevaisuutta,tätäkö sinä ihailet.
        Suomi ei tule EU:ssa koskaan enää nousemaan,sellaista Sipilää eikä kikyä tule joka Suomen nostaisi ja tarjoisi tulevaisuuden täällä nuorille.


      • GHGYUG

        "Ja Suomi joka perustaa talouttaan vain viennille, olisi EUn ulkopuolella täysi heittopussi devalvointi kansoineen. "

        Suomella on kyky perustaa suuri kv-koulutusyksikkö, joka kehittää kansainvälisempää kauppapoliittista tuttavuus-, menettelytapa- ja muuta logistista aktiivisuusverkostoa itään ja valtamertenkin taa.

        Me pystymme luomaan oman kauppapoliitisen verkoston, koska me itse emme edes tarvitse kaikkea, mitä keski-eurooppalainen fasistijärjestelmä vaatii lojaalisuudelta.

        Olet koulutuksessa vähemmän ajantasalla, vai?


    • realismi

      teon todellisia syitä saadaan lukea alibista aikanaan meidän "puolueeton" media niitä ei julkaise?

    • geenipooli

      Ammuttu suvatsevainen oli toistuvasti vaatinut "uutta verta" Suomen katukuvaan...

      • demari.sai.toiveensa

        Mites se sanonta menikään?

        "Varo mitä haluat sillä saatat saada sen!"


      • geenimanipulaatiokokeilu

        Tämä imatran tapaus oli todella veret seisauttava geenitesti.


    • Onnistuu-ja-ei

      Libyassa ja Irakissa poliittiset murhat vei sekasortoon. Kummassakin maassa oli vahvat johtajat, jotka surmasi voimat, joiden edessä he eivät taipuneet.

    • GoEugengo

      Poliittisen murhan onnistumisen voi arvioida vasta sadan vuoden kuluttua. Saavutettiinko tavoite, arvostavatko jälkipolvet. Schauman teki todella onnistuneen poliittisen murhan, jonka arvoa ei kukaan meistä voi kiistää, vaikka mies itse olikin toveriensa halveksuma likinäköinen nörtti.

      • Vuoksen-Nörtti

        Kiusattu ryhtyy omapäisiin toimiin, kuten Schauman ja Imatralainen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1766
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1377
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1316
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1263
    5. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1250
    6. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1189
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1166
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      611
      1128
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      9
      1034
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      964
    Aihe