Poliisien olisi pitänyt pystyä estämään tapahtunut

Miksimiksimiksi

Miksei poliisit pystyneet estämään tapahtunutta?
Jos ampuja on jo pitkään aiheuttanut erillaista häirökäyttäytymistä niin miksi kaveri ei ollut missään seurannassa?

Ampujalla myös urallaan aikasempia väkivallan tekoja.

Poliisi on mielestäni jälleen epäonnistunut vakavasti työssään keskittyessään tässäkin kylässä aivan muuhun diipadaapaan......

40

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eiolepoliisinsyy

      Vaan lakien säätäjien eli ministereiden ja kanistereiden syytä, poliisi tekee mitä ylempää käsketään, eikä se joka paikassa voi yhtäaikaa olla johtuen määrärahojen leikkauksesta.

      • Komisarjus.Halal.akbar

        Vai ei voi olla yhtä aikaa monessa paikassa. Katsopas vähän Helsingin mielenosoituksia voiko niitä resursseja olla vai ei. Ja sielläkin pani kaksi tappelupukaria samaan maijaan, sen Suomen kansalla olleen vaikkakin ruåtsalaisen, raudoissa ja just mielenosoittajan kimppuun väkivaltaisesti ennakkouhkailunsa mukaisesti rynnänneen ilman rautoja. Näin sai poliisi hakkautettua sen puolen hepun, mitä käsketty oli. MV-lehti kertoo totuuden, valtamedia valehtelee yhä härskimmin eikä poliisiinkaan ole voinut oikein koskaan luottaa, viime aikoina ei sitten vähääkään.


    • mikä.seuranta

      Mitä tarkoitat, että "seurannassa"? Olisiko pitänyt yhden poliisin seurata häntä selän takana koko ajan, yötä päivää vai mitä höpiset?

    • markku.lievonen

      Niin, ensinnä poliiseilla ei ole resursseja seurata tämän tasoisten ihmisten käyttäytymisiä / tekoja. Kiitos Päivi Räsäsen ministerikauden vaikutus. Toiseksi, ihmisen tekoja ja niiden suunnitelmalllisuutta on lähes mahdoton seurata tai ennakoida.
      Niin, poliisin toiminnan arvostelu on väärä osoite ajatellen rikollilsten ihmisten toimintaa.

      Niin, tietokoneesta voidaan imuroida mitä tiedostoja kone pitää sisällään, mutta ihmisen aivojen tiedostoja toimintoineen on mahdoton ulkopuolisen tiedostaa. Joskus, jopa ihmisen itse. Kaikille tulee yllätyksenä vihan aikaansaama käyttäytyminen.

    • no.huh.huh

      Hölmöin aloitus ikinä. Eihän tapahtuma ole mitenkään Poliisin syytä.

      Ihmiset voisivat alkaa pohtia laajemmin yhteiskunnan sosiaalipoliittisia ongelmia.

    • mikäavuksinyt

      Teko mikä tapahtunut on niin hirveä, jotta ei edes hieman sairas voi tehdä. Eksote tai mikä se on ollut Imatralla viime vuosina niin on psykiatrian ja päihdehuollon väkeä siirrelty poistettu yms, ei niillä ole ollut hirveitä mielenkiintoja moneen asiaan ottaa kantaa, päihdehuollolla ylemmissä tehtävissä ollut itse päihteiden väärinkäyttäjä ja kuinka sellainen voi auttaa muita vaikka kuinka yrittäisi, no onneksi se on tajuttu hyllyttää, mutta virkoihin vain omistautuneita ja kyvykkäitä, vaikkakaan ei sekään tälläisiä yksittäisiä hirveyksiä poista. Otan osaa uhrien omaisten suruun...

    • Paskanpuhujiakinovat

      ihme homma kun vähän väliä uutisoidaan kuinka sanakari poliisit estivät sitä sun tätä niin miksei tätäkin olisi pysytty estämään...ettei vaan nekin esto uutiset ole vaan täyttä paskaa....ja poliisien kuvan kiillottelua....

      • sulla

        ilmeisesti olisi valtaa ja valuuttaa alkaa kuljeskeleen jokaisen jauholakin kantapäillä? Sairasta edes ajatella, että noilla tapahtumilla kiillotellaan kenenkään kuvaa. Kaikki ollaan häviäjiä noissa karkeloissa. Elo menee vaikeaksi kun vierustoveriin ei voi luottaa.


    • Leipääää

      Tällaisia tapahtumia on mahdoton ennakoida, turha siitä on poliisia syyttää.
      Miljoonainen kansanosa on Sipilän hallituksen toimesta ajettu kurjuuteen, josta ei ole ulospääsyä, täysin ala-arvoinen Sipilän sortohallitus kusettaa ja syyllistää uhrejaan...
      On kammottavaa että vanhus menettää talonsa vasaran alle parin tuhannen euron sairaalamaksujen takia.
      Sosiaalitoimisto pakottaa myymään vaatteetkin päältä ruokaa vastaan...
      "Mielenterveysongelmat" ovat vallanpitäjien käsienpesumetodi sortotoimistaan.
      Sipilän vainopolitiikka tuottaa tuottaa tulosta...
      Pahoin pelkään että tämä on vasta alkua...

      • serwer

        Niin siitä "käsienpesumetodista" on todisteena Risikon puhekin Imatralla, jossa vastuu tapahtumasta siirrettiin yhteiskunnan kaikille jäsenille. Eikä sanaakaan itse ongelman eli syrjäytymisen yms. hoidosta, se kun on nimenomaan päättäjien eikä kansan käsissä.


      • Mauri.Pusikko

    • kuolleenmiehenkristus

      Heko heko ja he he No miksi poliisit ei estänyt JFK murhaa Dallasissa?
      Aloittajalla lääkedosetti kadoksissa vai muistitko jo muka ottaneesi lääkkeesi.

      • Sekosekoskoooo

        Lisää ryssän pillereitä pennuille ja halvalla....raja vuotaa kun seula ja pennut sekoaa vieläkin enemmän. Energiajuomien lipitys aloitetaa jo 5-vuotiaana sitte ihmetellää kun alkaa nupit seota kun penskat eivät edes nuku öitää kunnolla. Siihen kun yhdistää vielä noi ryssän pillerit muut muunto rojut voi vain odottaa taas uusia sekoiluita....


    • poliisitpihalla

      Kun oikein vikaa etsitään, niin ryssien läheisyydestähän tämä johtuu.

      Jos oikea aseenkäsittelijä toiminnassa, niin siinä ovat poliisitkin alkutilanteessa täysin voimattomia kun eivät voi ryhtyä suin päin ampumaan. Huonomassa tapauksessa menevät sinne vain pällistelemään ilman luotiliivejä ja saavat osuman. Tämä tapaus vain lopetti ampumisen kun valitut kohteet oli laitettu kylmäksi ja jäi polvillaan odottamaan poliisia. Eihän se ollut mitään silmitöntä räiskämistä eikä tulitaistelua, vaan laskelmoitu teurastus.

      • Tuuriatuuriakin

        Pojulta loppu panokset muuten ois varmaa jatkanu tulittamista....kävi aikamoinen tuuri monelle....myös virkavallan edustajille ;)


    • EiKonstaaapelinVika

      Työllä on tarkoitus..... poliisi oli mittaamassa ylinopeuksia notta valtiolle varoja !

    • pässinpiä

      Millä varoilla? Poliiseilta leikataan koko ajan eikä niillä ole resursseja tehdä oikeitakaan töitä. Ps. Pitäisikö poliisin seurata jokaista ex linnakundia tai hullua 24/7?

    • suponuuskii

      Kristallipallot ja selvännäkijät polliisi piireihin, niin ei tule selväntekijöitä?

    • vesakallioW

      lasolpulloja on joka paikassa varokaa,,,,,,,,,,,,,,,, hysteria nousee ))))))))))))))))

    • Priorisointi

      Faktaa on, että poliisi seuraa nykyään vain ylinopeuksia. Oikeasti.

    • realismia.vähän

      Aloittaja ei tajua sitä, että jopa 700 000 ihmistä syö masennuslääkkeitä tai muita psyykelääkkeitä Suomessa. Eli tavallaan aika monella on "mt-ongelmia".

      Miten olisi edes mahdollista että 8000 poliisia riittäisi valvomaan melkein satakertaista määrää ihmisiä jatkuvasti 24/7

    • selväsuunnitelma

      Jos on tarkoitus tappaa vain tietyt ihmiset, niin miksi kantaa mukanaan repullista patruunoita. Jos teko olisi tehty pelkästä hulluudesta, niin patruunoita olisi kyllä riittänyt nyt itsensä ampumiseen. Todellinen hulluhan tekee niin eikä jää nöyrästi odottaman että poliisit tulee paikalle. Kylmäverinen tarkoituksenhakuinen teurastaja toimii juuri noin kuten kyseisessä tapauksessa.

      • Samanlainen ampumistapaus tapahtui Haapavedellä yli kymmenen vuotta sitten paikallisen huoltoaseman ovella,kun eräs pudasjärvinen mies ampui entisen puolisonsa ja piiloutui hirvikiväärinsä autoonsa.


      • ROUVAfORTTUUNA
        j.jussiW-T kirjoitti:

        Samanlainen ampumistapaus tapahtui Haapavedellä yli kymmenen vuotta sitten paikallisen huoltoaseman ovella,kun eräs pudasjärvinen mies ampui entisen puolisonsa ja piiloutui hirvikiväärinsä autoonsa.

        TÄMÄ JUSSIw-t ON PUDASJÄRVELÄINEN HINTTI JA ITSENSÄPALJASTAVA YÖKASTELIJA............................. PAINU JÄTKÄ VITTUUN TÄÄLTÄ IMATRA OSIOSTA JA AMMU ALUKSI ITTSES........


      • Ja vielä GAPS-LOOKI päällä.


      • rouvaForttuna
        j.jussiW-T kirjoitti:

        Ja vielä GAPS-LOOKI päällä.

        HAISTA HOMO VITTU TÄSSÄ ET RYHDY GAPS-LOOKIASI NÄYTTELEMÄÄN .... pidä se saatana hintti housuissasi.


      • samipuumalainen
        j.jussiW-T kirjoitti:

        Ja vielä GAPS-LOOKI päällä.

        ääliä amisviiksi *) katso jatkoa alapuolella,,,,,,,,,,höh


    • Minttu25

      Katsos kun meillä ensikertalainen saa aina -50 % tuomion pituudesta. Miksei sitten esim 6 v. tuomiosta sanota, heti, että sai tasan 3 vuoden tuomion. Ja uusija saa pääasiassa -30 % alennuksen tuomiosta. Termistössä elinkautinen tarkoittaa keskimäärin 12-14 v. En vaan usko, että tämä liberaalinen linja on oikein hyvä. Tätäkin perusteella rahalla. Eikö sitten ihmishenki olekaan kovin arvokas. Jos tietää, että jostain varkaudesta saa 150 euron sakon tai jos siitä saisikin 4 v. tuomion, uskon, että pitkä tuomio toimisi myös pelotteena.

    • Naistenpuolustajat

      Missä olivat Imatran odinistit nyt kun heitä kerrankin olisi tarvittu?

      • Urvelosiat

        Mites ne odonistit ois tilanteelle voinu jotain tehdä kun tumpelo paikallis poliisikaan ei saanut tehtyä mitään ennenkuin hommat oli jo ohi???????


      • Eiestoakaan
        Urvelosiat kirjoitti:

        Mites ne odonistit ois tilanteelle voinu jotain tehdä kun tumpelo paikallis poliisikaan ei saanut tehtyä mitään ennenkuin hommat oli jo ohi???????

        Makuunin raiskarikin se tuolla kylillä pyörii...kehtas vielä palata takas samaa kylää missä sitoi ja ryösti sekä raiskasi hyi hlvtti! Ja mitäköhän seuraavaksi.....


      • Naistenpuolustajat
        Urvelosiat kirjoitti:

        Mites ne odonistit ois tilanteelle voinu jotain tehdä kun tumpelo paikallis poliisikaan ei saanut tehtyä mitään ennenkuin hommat oli jo ohi???????

        Olisivathan ne voineet seistä rivissä selin turvaamassa naisia sillä aikaa kun heidän kaverinsa ampuu naisia!


    • neitiFartuM

      amisviiksi jussiW-T on ihan kestohomon näköinen riepu-petteri........ tuolla naamalla on vaikea hurmata muita kuin kaatopaikan naarasrottia heheheheheheheh....tuon kaltainen hippi kuuluisi olla umpisolmuun sidotun kortongin sisällä jossain jätekatoksessa eikä avautumassa täällä.................. hihihihihihi

      • Yli 6-kymppinen amisviiksihän minä olen.


    • 749367349867349673

      HAAPAMÄEN HINTTI -----HÄIVY !

      • Haapamäki on yksi KEURUUN SIVUKYLISTÄ.


    • ImpiImatra22v

      PAINI JUSSIW-T wanhainkotiin,,,ja siellä rottaosastolle............. olet aivan mustarotan näköinen köyhä juoppo-hamppi....olet ollut liian monta kymmentä vuotta sivuraiteilla........... ällöttävän näköinen juippi............ Jos minun perse olisi saman näköinen kuin sinun naama en ilkeäisi edes yöllä käydä paskalla............

    • elvytys

      Ei seuranta laite paha ole ranteessa tai jalassa miljoonakaupunkissa.
      Äkkiä tulevat jos sattuu poikeamaan kielletyissä paikoissa.Saisi vain
      olla näkyvällä paikalla,että myös muut kuin valvojat ymmärtäisi seuranta-
      laiteen tarkoituksen.

    • romanbiiskyfentti

      amisviikselle ( jussiw-t ) pilin ympäri sähköiskuja jakava panta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      57
      2996
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      543
      2838
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      36
      1999
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1932
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1788
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1735
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1452
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      94
      1214
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1178
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1142
    Aihe