Puolison nakuilu sekasaunassa

Mies22vuotta

Pitkään mietin, tohdinko tätä kirjoittaa. Ajattelin nyt kuitenkin jakaa, jos kuulisi, onko muilla samanlaisia kokemuksia. Tyttöystäväni on yliopistovaihdossa Itävallassa. Hän on löytänyt vaihdossa hyviä uusia ystäviä, joiden kanssa ovat puuhanneet kaikenlaista. Lauantaina kun skypetettiin, niin tyttöystävä sanoi, että
olivat tällä ystäväporukalla menossa läheiseen kylpylään päiväksi. Hän kertoi etukäteen, että kaikki saunat olisivat kylpylässä sekasaunoja ja että niissä ollaan alasti (ilmeisesti tavallista Itävallassa). Kysyi, että haittaako se ajatuksena minua. Vastasin kieltävästi, vaikka tunsinkin vähän mustasukkaisuutta. En kuitenkaan siinä määrin, että haluaisin rajoittaa hänen menemisiään. Samaan aikaan erikoisella tavalla kiihotti. Tyttöystävä alasti muiden miesten edessä ilman seksuaalista ajatusta kenenkään osalta (ainakaan paperilla). Eikä itselläni mahdollisuutta olla mukana; minkälaisia katseita sulot ovat saaneet?

Ystäväporukka koostuu neljästä miehestä ja kahdesta naisesta. Sunnuntaina hän laittoi viestiä, että kylpyläreissu oli todella onnistunut kaikkien mielestä ja oli ihanaa päästä pitkästä aikaa saunaan. Enempää ko. aiheesta ei puhuttu. Olisi mukava kuulla, onko muilla kokemuksia, joissa oma puoliso on nakuillut toisen sukupuolen seurassa? Mitä ajatuksia se teissä on herättänyt? Tämä on suhteessani uusi asia itselle. Huom. trollit älkää vaivautuko.

31

3596

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tavallaantuttua

      Mieheni kiihottuu, kun kuulee, että olen saanut miehiltä huomiota, ihan vaatteet päällä ollessani. Kokee jonkun asteista mustasukkaisuutta, mutta häntä alkaa himottaa tolkuttomasti, ja ihanaa seksiä onkin sitten luvassa.

      Kyllä itseänikin viehättää, jos mies kertoo saaneensa naisilta ihailua. Ehkä siinä on jokin kumma viehätys, että minulla on kumppani, joka kelpaisi muillekin, ja sama toisin päin.

      Eräs tuttavamies kertoi, että hänen vaimoansa kiihottaa kovasti, kun näkee miehensä toisen naisen kanssa seksipuuhissa. Heillä on kahden naisen kolmikkokimppaa aika-ajoin, ja ovat tyytyväisiä. Itse en ihan noin pitkälle vietyä toisen naisen huomiota kestäisi, pelkkä kiinnostus miestäni kohtaan on ok, mutta toisen naisen kanssa harrastettu seksi olisi jo liikaa.

      Miltä itsestäsi tuntuisi, jos joku olisi saunassa kosketellut tai jopa suudellut naistasi?

      • Mies22vuotta

        Hyvin puit sanoiksi mietteeni. Vastauksena kysymykseesi: kyllähän se vituttaisi, mutta mitään en sille voi, että ajatus on kiihottava.


    • Hyväksyn

      Eikö saunassa olla yleensä alastomana myös sekasaunassa mikäli sellainen tilaisuus olisi, miehenä olen saunonut aina nakuna myös naisten seurassa kysymyshän on vaan saunomisesta. Toki alussa pientä jänskää voi olla havaittavissa yleensä se laantuu, eihän kaikki himoita ollaan puettuna tai alastomana joten sekaan vaan. Toki kyllä hieman kiihoittaa mikäli naisystävä alastoma vieraan miehen vierellä lauteilla luonnollistahan se on.

    • niinvoihanvittu

      No, homma jatkuu näin... Pikku hiljaa tyttöystäväsi ihastuu johonkin mieheen, antaa hieman ensin koskettaa, miettii eihän se pimpsa tuosta yhtään kulu jos nyt vähän vaan antaisi ja lopulta sinulle tulee riipaiseva kirje jossa kerrotaan ensin kuinka mukavaa tellä onkaan ollut yhdessä ja miten ymmärtäväisesti oletkaan osannut toimia....mutta kun tuo Marco on vaan niiiiiiiiiiiin ihana, että viime viikonloppuna saunan jälkeen sain kullin lisäksi sormuksen ;)

    • lkdfjlg

      Olen ollut kylpylän sekasaunassa, ja se on ihan sitä mitä pitääkin: saunomista. En mä olis tuosta huolissani. Saattaa siellä joku tietysti tuijotellakin, mies tai nainen, mutta hän kyllä rikkoo saunatapoja rumasti ja saa näin itselleen ääliön maineen.

      • EsEwEwewsrw

        Keski-Euroopan tavallisissa saunoissa ei olla alasti kuten meillä.


      • Itsetuntokysymys
        EsEwEwewsrw kirjoitti:

        Keski-Euroopan tavallisissa saunoissa ei olla alasti kuten meillä.

        Kyllä saksankielisissä maissa ollaan. Ja siellä saunominen todella on vain saunomista. Ihan kuten Suomessa, niissä piireissä, joissa yleensä harrastetaan sekasaunomista.

        Noissa maissa törmää usein myös saksalaiseen kurinalaisuuteen näissä sauna-asioissa. Siellä on jokaista saunojaa varten seinällä tiimalasi, joka käännetään löylyyn mennssä ja kun hiekka on tippunut, pitää poistua tai siirtyä toiselle tasolle ja kääntää sen tason tiimalasi.

        Joten ei tarvitse olla huolissaan. Pitää vain olla sinut itsensä kanssa, jotta voi antaa tosenkin olla...


    • Kunnon sauna on maailman epäeroottisin paikka, mutta pukuhuoneessa / takkahuoneessa sen sijaan jotain voi tapahtuakin.

      Sanoisin kuitenkin, että oikea vastaus olisi ollut, että sinusta tuntuu oudolta, ja vähän olet mustasukkainenkin siitä, että nainen on muiden miesten katsottavana, mutta koska luotat häneen annat mennä.

      " Tyttöystävä alasti muiden miesten edessä ilman seksuaalista ajatusta kenenkään osalta (ainakaan paperilla)."

      Sellaista miestä ei olekaan, joka ei ajattelisi seksiä nähdessään alastoman naisen.

      • Mies22vuotta

        Näin se on. Mitään ei tapahdu, mutta kyllähän se on laittanut ajatukset virtaamaan. Että seuraavan kerran kun menen käymään siellä, niin muutkin miehet huoneessa tietävät, mihin muotoon tyttöystäväni sheivaa.


    • Kakkossmiess

      Itse ollen sellainen mies, joka ottaa aviovuoteeseen mukaan toisenkin miehen vaimoa jyystämään

      • kiimaiset

        Vain yhden miehen? Oletpa pihi. Minä sen sijaan annan koko joukkueen paneskella vaimoani.


    • Jgd

      Toimin osa-aikaisena mallina ja teen myös nudekuvauksia (en pornoa). Exälleni asia oli ok ja näköjään on nykyisellekin. Ilmeisesti ajatus, että katsoa saa muttei koskea on jotenkin kiihottava.

      Minulla taas on ristiriitainen tunne siitä, onko ok, että muut naiset haluavat miesystävääni. Tosin tuo ongelma on vain oman pääni sisällä ja exäni aiheuttamaa, eiköhän parannu jossain vaiheessa.

    • ikäonvalttia

      Voi lapsi parka olet vasta 22 ja tyttöystäväsikin jo yliopistossa. Joten hän tuskin on ainakaan kovin paljoa sinua nuorempi. Yritä nyt herätä, hän menee sinne kylpylään iskemään kokeneempia miehiä. Ei kukaan täysjärkinen 20 nainen viitsi oikeasti katsella mitään -30 kesken kasvuista kakaraa. Olet hänelle vain joku hätävara kunnes hän löytää itselleen jonkun aikuisen miehen.

      • ihmekäsitys

        Olipas ikävän sävyistä tekstiä ap:lle. Minusta hän vaikuttaa pohdintoineen hyvinkin kypsältä, samoin kuin oma poikani, joka on myös 22v. Samaa ei voi sanoa hänen viisikymppisestä isästään (ex mies nykyään), kuten ei myöskään useista ikäihmisistä, joita olen kohdannut, että pitkälti päälle 70-vuotiaatkin käyttäytyvät epäkypsemmin, kuin vaikka kolme vuotiaat lapset uhmakohtauksissaan.

        Kyllä ihan täysijärkiset parikymppiset ja siitä ylöspäin naiset ovat yhdessä saman ikäisten miesten kanssa, ja katselevat heitä mielellään :) Mistähän kummasta olet saanut toisenlaisen käsityksen..


      • ikäonvalttia
        ihmekäsitys kirjoitti:

        Olipas ikävän sävyistä tekstiä ap:lle. Minusta hän vaikuttaa pohdintoineen hyvinkin kypsältä, samoin kuin oma poikani, joka on myös 22v. Samaa ei voi sanoa hänen viisikymppisestä isästään (ex mies nykyään), kuten ei myöskään useista ikäihmisistä, joita olen kohdannut, että pitkälti päälle 70-vuotiaatkin käyttäytyvät epäkypsemmin, kuin vaikka kolme vuotiaat lapset uhmakohtauksissaan.

        Kyllä ihan täysijärkiset parikymppiset ja siitä ylöspäin naiset ovat yhdessä saman ikäisten miesten kanssa, ja katselevat heitä mielellään :) Mistähän kummasta olet saanut toisenlaisen käsityksen..

        22v poika on aikuinen silloin jos hän älyää pysyä mahdollisimman kaukana naisista. Kaikenmaailman sekasikiö parisuhteen kuuluvat vasta vanhemmalle iälle vähintäänkin 30. Jos keskenkasvuiset vastakkaista sukupuolta olevat kakarat pariutuvat niin siitä monesti seuraa vauva. Ja vanhemmuus ei olekkaan mitään kotista leikkimistä vaan siihen tarvitaan ihan oikeasti iän tuomaa elämänkokemusta. Ensinnäkin vanhemmat eivät voi olla lastensa kavereita vaan lasten ja vanhempien välillä täytyy olla tietty auktoriteetti ja se tulee vain sillä että on tarpeeksi monta kymmentä vuotta ikäeroa. Ja jos sitä ikää ei ole vielä tarpeeksi niin mitä siitä seuraa?

        A. Lapsi viedään viikonloppuisin aina mummolaan että päästään itse rellestämään, joten lapsi jää käytännössä heitteelle, jonka seurauksena jonain päivänä lapsi löytää itsensä vankilasta ellei häntä huostaanoteta ennen sitä.

        B. Yritetään ensin muka muutama vuosi sitoutua lapseen kunnes huomataan että bilettäminen olis mukavampaa jolloin alkaa ainainen riita siitä kumpi lähtee bilettämään ja kumpi jää lapsen kanssa kotiin, kunnes toisella tai molemmilla tulee mitta täyteen ja erotaan jonka jälkeen alkaa käräjöinti lapsen huoltajuudesta ja elatusmaksuista.

        c. Vanhemmat sinnittelevät pitkin hampain siihen asti kunnes lapsi täyttää 18, Ja sen jälkeen alkavat ottamaan takaisin menetettyä nuoruuttaan jonka seurauksena on ero ja alkohoolisoituminen.

        Lopuksi kyllä joku keski-ikäinen mies olisi paljon luotettavampaa ja turvallisempaa seuraa 22 vuotiaalle pojallekkin mitä joku -30 kaakattava kana.


      • ihmekäsitys

        Voi hyvää päivää mitä tekstiä :D no ajatuksensa kullakin, mutta tuo on jo niin naurattavaa, ettei kannata alkaa tämän enempää asiasta vääntämään :D ei muuta kuin hyvät joulut ja iloista mieltä pimeyden keskelle ;D


      • ikäonvalttia
        ihmekäsitys kirjoitti:

        Voi hyvää päivää mitä tekstiä :D no ajatuksensa kullakin, mutta tuo on jo niin naurattavaa, ettei kannata alkaa tämän enempää asiasta vääntämään :D ei muuta kuin hyvät joulut ja iloista mieltä pimeyden keskelle ;D

        Joo valheellista stereotypia elämää elävät eivät kestä totuutta.


      • Jepulisjee65
        ikäonvalttia kirjoitti:

        Joo valheellista stereotypia elämää elävät eivät kestä totuutta.

        Antakaa katkeroituneen purkaa pahaa oloaan ja olkaa vaan likasangon roolissa, ei tuota kannata ottaa sen vakavammin.

        Meilläkin on työyhteisössä tällainen vanhempi mies, joka vastaavaa puhuu. Ikisinkku tuntuu olevan, kun vaimo vuosia sitten lähti kävelemään, eikä mies ole asiasta päässyt yli (vaikka omien puheidensa mukaan "siitä ämmästä on kyllä yli päässyt").

        Eli hymy pyllyyn, me kaikki uskomme juttusi ikäonvalttia!


      • utgång
        ikäonvalttia kirjoitti:

        22v poika on aikuinen silloin jos hän älyää pysyä mahdollisimman kaukana naisista. Kaikenmaailman sekasikiö parisuhteen kuuluvat vasta vanhemmalle iälle vähintäänkin 30. Jos keskenkasvuiset vastakkaista sukupuolta olevat kakarat pariutuvat niin siitä monesti seuraa vauva. Ja vanhemmuus ei olekkaan mitään kotista leikkimistä vaan siihen tarvitaan ihan oikeasti iän tuomaa elämänkokemusta. Ensinnäkin vanhemmat eivät voi olla lastensa kavereita vaan lasten ja vanhempien välillä täytyy olla tietty auktoriteetti ja se tulee vain sillä että on tarpeeksi monta kymmentä vuotta ikäeroa. Ja jos sitä ikää ei ole vielä tarpeeksi niin mitä siitä seuraa?

        A. Lapsi viedään viikonloppuisin aina mummolaan että päästään itse rellestämään, joten lapsi jää käytännössä heitteelle, jonka seurauksena jonain päivänä lapsi löytää itsensä vankilasta ellei häntä huostaanoteta ennen sitä.

        B. Yritetään ensin muka muutama vuosi sitoutua lapseen kunnes huomataan että bilettäminen olis mukavampaa jolloin alkaa ainainen riita siitä kumpi lähtee bilettämään ja kumpi jää lapsen kanssa kotiin, kunnes toisella tai molemmilla tulee mitta täyteen ja erotaan jonka jälkeen alkaa käräjöinti lapsen huoltajuudesta ja elatusmaksuista.

        c. Vanhemmat sinnittelevät pitkin hampain siihen asti kunnes lapsi täyttää 18, Ja sen jälkeen alkavat ottamaan takaisin menetettyä nuoruuttaan jonka seurauksena on ero ja alkohoolisoituminen.

        Lopuksi kyllä joku keski-ikäinen mies olisi paljon luotettavampaa ja turvallisempaa seuraa 22 vuotiaalle pojallekkin mitä joku -30 kaakattava kana.

        Olet vain pettynyt omaan elämääsi.


      • ikäonvalttia
        utgång kirjoitti:

        Olet vain pettynyt omaan elämääsi.

        Pettynyt ja pettynyt. En vain jaksa ymmärtää mitä jätkät ja varsinkin tuon ikäiset näkevät joissakin saastaisissa akan lutkissa kun paljon parempaakin voisi olla tarjolla. Ei muuta kuin munat pois tissit rintaan ja sitten hame päälle niin silloin he ovat siinä sukupuolessa mihin oikeasti kuuluukin.


      • ihmekäsitys
        ikäonvalttia kirjoitti:

        Joo valheellista stereotypia elämää elävät eivät kestä totuutta.

        Totuutensa kullakin ;D
        Eri uskonnotkin väittävät oman "totuutensa" olevan ainoa oikea "totuus" :D


      • ikäonvalttia
        ihmekäsitys kirjoitti:

        Totuutensa kullakin ;D
        Eri uskonnotkin väittävät oman "totuutensa" olevan ainoa oikea "totuus" :D

        Tällaisissa asioissa ei tarvitse toduuten löytämiseksi tehdä muuta kuin katsoa itseään. Joten sen pohjalta voin todeta että tässä aloittajan tapauksessa on kysymys vain pelkästä kulissista millä ei ole oikean rakkauden kanssa mitään tekemistä.


      • ihmekäsitys
        ikäonvalttia kirjoitti:

        Tällaisissa asioissa ei tarvitse toduuten löytämiseksi tehdä muuta kuin katsoa itseään. Joten sen pohjalta voin todeta että tässä aloittajan tapauksessa on kysymys vain pelkästä kulissista millä ei ole oikean rakkauden kanssa mitään tekemistä.

        Hehheh :D Jokaisella on toki omat näkemyksensä. "Totuus" on useinkin ajattelijan oman mielen tuotosta, kuten kauneuskin on katsoja silmissä ;D

        Oikean rakkauden ilmenemismuodot ovat yksilöllisiä, kuten sormenjäljetkin.

        Oikeasti mikään ei ole sitä miltä näyttää, asioita voi tulkita niin monella eri tavalla.


      • ikäonvalttia
        ihmekäsitys kirjoitti:

        Hehheh :D Jokaisella on toki omat näkemyksensä. "Totuus" on useinkin ajattelijan oman mielen tuotosta, kuten kauneuskin on katsoja silmissä ;D

        Oikean rakkauden ilmenemismuodot ovat yksilöllisiä, kuten sormenjäljetkin.

        Oikeasti mikään ei ole sitä miltä näyttää, asioita voi tulkita niin monella eri tavalla.

        Mutta kun kysymys onkin siitä mikä on normaalia ja mikä taas epänormaalia. Minun ei ole tarvinnut koskaan sekaantua naisiin ja kyllä minä ainakin täysin normaaliksi tunnen itseni.


    • minulletämäonselvää

      Kyllä alastomuus kuuluu vain parisuhteeseen, sairaalaan ja yksinäisyyteen.

    • lggl

      Alastomuus on saunassa normi. Mielestäni sauna on oikein epäseksikäs paikka. Jota se ei monen pervon mielestä tosin ole :). Muistan, kun olin ekoilla treffeilläni yhden miehen kanssa. Tyyppi kutsui ensinäkemältä saunomaan. Voi tsiisus. En pidä saunomisesta muutenkaan, joten jätin kutsun väliin, samoin tuon miehen. Ja sekasaunat jää myös muiden haltuun.

    • seksisauna

      Alastomana ollaan saunassa ja löylykauha löytää paikkansa

    • 19O8

      Kesieuroopassa ollaan poikkeuksetta sekasaunoissa. Tyttöystäväsi halusi kiusata sinua ja kuulla että olet hänestä mustasukkainen. Naiset haluavat että heistä ollaan mustasukkaisia.

      Nuorina miehinä sitä oltiin Saksassa saunomassa kun lauteille tuli pari parskuntaa. Yleensä oltiin hotellin saunassa niin myöhään että kaikki muut olivat jo nukkumassa. Sakemannit höpöttelivät omiaan ja me kavein kanssa vilkuiltiin naisia. Kyllä siinä oli ujolla maalaispojalla ihmettelemistä.

      Niin että kun tyttöystäväsi tulee Suomeen niin anna parrua oikein kunnolla. Ja kerro että nyt saat saunakytiä suomalaisittain.

      • kokemusonvalttia

        "Niin että kun tyttöystäväsi tulee Suomeen niin anna parrua oikein kunnolla. Ja kerro että nyt saat saunakytiä suomalaisittain."

        Eiköhän tytöllä ole jo vähän kokeneemmat parrut mielessä.


    • Ourway

      JOkainen taplaa tyylillään ja omalla asenteellaan ja arvoillaan. Minä enkä puolisoni emme harrasta yhteissaunomista, olipa se kuinka luonnollista tai luontevaa tahansa. Me olemme alasti vain toisillemme ja toisiamme varten. Emme ole nihilistejä emmekä vanhoillisia vaan hyvinkin nykyaikaisia, jo ammattimmekin kautta. Mutta alastomuus on meidän oma asiamme. Saunominen on ihanaa mutta vain yhdessä puolison kanssa tai yksin. Yhteissaunominen puolituttujen tai vaikka tuttujen kanssa ei kuullosta hyvältä, eikä varmasti tunnu hyvältä vaikka olisi kyseessä pelkkä saunominen.

    • Silloinharmitti

      Kokemusta on... Kesän mökkireissulla, kun itse nukuin vielä krapulaa pois, niin oli lämmitetty aamusauna. Siellä vaimoni ilkosillaan löylytteli miespuolisen kaverini ja hänen vaimon kanssa, kun pääsin ylös. Kahvia saunaseurueelle keitellessä kyllä vitutti, mutta pakko oli ottaa tilanne lungisti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      373
      4714
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1904
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1631
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      229
      1463
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1410
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1386
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1367
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    10. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1234
    Aihe