JASMININ YSTÄVÄT

UuN2UTElias

onko heitä? Jos on, miten ja miksi he antavat ystävänsä elää harhoissaan? Itse luulen, että näillä ystävillä on oma lehmä ojassa-von olla ja toivottavasti olenkin väärässä, mutta kukapa tietää.

66

558

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heinäpään-oraakkeli

      Thetee lienee ainut, vai onko häneenkin välit poikki?

      • se1s

        Thetee on yksikkö, Jasmin puhuu YSTÄVISTÄ. Joskus tullut ajatus omista ystävistä, ettei se määrä, vaan laatu. Toivottavasti Jasminilla on julkinen minä ja yksityinen....Eihän kukaan oikeasti ansaitse tuota pas--- niskaansa, en tosiaankaan tarkoita, että pitäisi jotenkin nöyrtyä, että jotain sympatiaa heruisi, ei hän piittaa siitä, mitä ajatellaan, mutta kuitenkin...


    • ulkoistettu

      On "ystäviä" ja ystäviä. On niitäkin jotka ovat tod. kateellisia Jassun ulkomaisista rakastajista, jotka vievät Jasminia, kuin litran mittaa. on niitäkin, jotka ottavat siipiensä suojaan, kun ulkorakastajat eivät tulekaan noutamaan satujen prinsessaa. Kaikki kunnia heille. Kiva, kun saa kommentoida, mutta ei julkaista. No. hänen valinta, kas, kun ei ollut minkäänlaista kirosanaa eikä valetta, pelkkä kysymys, miksi olet edelleen Suomessa.

      • Nothing.to.do

        Sitä minäkin ihmettelen. Ei tullut Balin matkasta mitään kun entinen rakas palas rytinällä takasin Jassun elämään. Jassu vaan ei tainnut palata entisen rakastajan elämään, siellähän se kyhjöttää edelleenkin äitinsä kanssa kahden perintömöksässä. Viikonloput menee oversleepiksi kun ei oo minkään maailman tekemistä. Kynnet on jo lakattu, tukka leikattu ja kulmakarvat mustattu.


      • Juntinjuntti

        Kiva ja kiva, kivaa ei ole se, ettet osaa kirjoittaa. Pilkut, pisteet, isot ja pienet alkukirjaimet oikeissa paikoissa jne., ovat kirjoittajalta aivan hukassa!.


      • kirjma
        Juntinjuntti kirjoitti:

        Kiva ja kiva, kivaa ei ole se, ettet osaa kirjoittaa. Pilkut, pisteet, isot ja pienet alkukirjaimet oikeissa paikoissa jne., ovat kirjoittajalta aivan hukassa!.

        Kirjoitusvirheethän onkin ainoa asia mihin täällä kannattaa takertua, vai mitä? Hällä väliä, vaikka asia muuten tuli selväksi.


    • Harhainen.jassu

      Kaunis jassu, ihana Jassu, rakasta rohkeasti, Jassu...Ne ystäväthän suorastaan yllyttää sitä harhaan. Aika moni julkkis omista ansioistaan on todennut et ne selkään taputtajat on niitä kaikista pahimpia. Jassuun niiden kehut menee täydestä, Jassu suorastaan elää niillä. On se vaan niin tyhmä, aivoton ja pihalla.

      Oikeestihan eukko on täysin mitätön luuseri. Epäonnistunut jokaisessa yrityksessään. Jopa rakkaudessa. Seiska pitää sitä pilkkanaan, samoin ip-lehdet, Jassu luulee että toimittjat ihailee sitä. Mitä enemmän se luulee, sitä enemmän sitä kusetetaan ja ivataan.

    • germanfreers

      Hänen instakuvissa on keskimäärin 38 tykkääjää, joista kymmenen on peräkamarin runkkaria jotka stalkkaa julkimoita, 20 bottia, ja 8 enemmän frendiä. Yhtään ystävää siellä ei kuitenkaan ole

      • Elämätön.elämä

        Eipä oo koskaan mainintaa et olis ystävien kanssa ikinä mitään tehnyt, eipä niitä ollut polttareissakaan muita kuin Turun tyttö, äitin kanssa vaan käydään kävelyllä. Äiti ei taida enää lähtee edes seuraksi ravintoloihin? Joten yksinäistä ja tylsää on Jassun elämä. Tossa iässä elämän pitäis olla täyttä ja parhaimmillaan, Jassulla elämä vaan valuu ohi niitä prinssejä odotellessa sohvalla kyhnöttäessä. Kokkaritkaan ei taida tota enää ottaa riveihinsä, sen verran huonomaineinen ja skandaaleissa ryvettynyt epämääräinen naikkonen.


      • ytdf45

        Paras ja rakas ystävä josta otetaan aika ajoin välimatkaa, on VALKOVIINI. Se on se joka ei koskaan petä, eikä jätä. Välillä siitä saa enemmän ja joskus vähemmän energiaa, aivan kuin jostakin ihmissuhteista.


    • hgthtgrgegfe

      Kohta Mäntylä laittaa jotain feikkikuvia mielikuvitusystävistään instaansa kun on lukenut tämän.

    • voijassua

      Claire mainittiin citylehden jutussa 2004 onkohan enää kuvioissa?

      • asAu

        tämä Claire on kotoisin Australiasta, kertoo jotain, vai kertooko????


    • Huonoa.julkisuutta

      Seuraavan blogin sisältö katkera ja kaunainen nillitys Linnaan kutsutuista julkkiksista, arvaan ma. Miten ihmeessä Jassun julkisuusarvo ei ikinä riitä kutsun saamiseen?

    • KTreg

      On Jasminilla ystäviä. Tässä kirjoittaa yksi. Vaikka asutaan kaukana toisistamme on sekä Jasmin että Helga mulle läheisiä ja tärkeitä. Roskajulkisuudella ja tosielämällä on vissi ero.

      • TotuusJassusta

        Totta kai on eroa! Kyllähän me se täällä,palstalla tiedetään. Köyhää on Jassun ja Helgan elämä, ei ollenkaan sellaista luksusta ja celebrityä mitä Jassu meille valehtelee. Ei siivoojan palkalla paljoa hurrata ja siksi ihmetettyääkin miksi ihmeessä Jassu ei kanna omaa vastuutaan, aikuinen, fyysisesti ainakin terve, työikäinen ihminen. Kerro toki, auttais meitäkin ehkä ymmärtään tilannetta paremmin, että miten kehtaa aikuinen nainen olla matalapalkkaisen äitinsä täysylläpidossa edelleenkin eikä näytä olevan työhaluja pienimmässäkään määrin. Leuhkii vaan nukkuvansa vailla huolen häivää edes omasta toimeentulostaan.


      • feae67

        Tätähän minäkin olen toivonut, että on muutakin, kuin tämä p*'''''julkisuus, koska eihän kenelläkään voi noin mennä, eikä kukaan voi oikeasti noin elää.


      • IhmetteleväX

        Miksi Jassu on edelleenkin Oulussa eikä Balilla tai Rovaniemellä eikä edes elämänsä rakkauden luona Berthissä? Miksi Jassu valehtelee aina ja kaikesta?


      • KuisOn
        feae67 kirjoitti:

        Tätähän minäkin olen toivonut, että on muutakin, kuin tämä p*'''''julkisuus, koska eihän kenelläkään voi noin mennä, eikä kukaan voi oikeasti noin elää.

        Hänen täytyy sitten olla psyykkisesti sairas? Onko sairaseläkkeelläkin? Teot ja puheet kyllä viittaa pelkästään siihen ettei oma elämä ole alkuunkaan hallinnassa..


      • whitevine

        Ei kuitenkaan sairas, mutta jos hän haluaa jotain muuta, kuin todellisuus on, eletään haaveissa. Todella toivon, että on ehkä kaksi? Jasminia. Onko sitten liikaa valkkaria?


      • Harhat
        whitevine kirjoitti:

        Ei kuitenkaan sairas, mutta jos hän haluaa jotain muuta, kuin todellisuus on, eletään haaveissa. Todella toivon, että on ehkä kaksi? Jasminia. Onko sitten liikaa valkkaria?

        Silloin kyllä elää jo harhoissa kun kuvittelee elävänsä jotain muuta elämää kuin oikeesti elää. Esim. että seurustelee jonkun aussin kanssa, on lähdössä lomalle, että on poliitikko, PR-henkilö, mannekiini.....


      • Mäntylä.yök
        whitevine kirjoitti:

        Ei kuitenkaan sairas, mutta jos hän haluaa jotain muuta, kuin todellisuus on, eletään haaveissa. Todella toivon, että on ehkä kaksi? Jasminia. Onko sitten liikaa valkkaria?

        Jassuhan on jäänyt psyykkiseltä kehitykseltään jonnekin 13-vuotiaan tasolle, tunne-elämäkin yhtä häilyvää. Kiinni äidissään, kykenemätön tekemään itsenäisiä päätöksiä eikä ota mitään vastuuta itse itsestään, aina pitää roikkua jonkun miehen lahkeissa tai äitin helmoissa, vielä 34-vuotiaanakin! Säälittävä tapaus.


    • rristoonewwwaaa

      MARRASKUU TULI, OLI JA MENI.

      SINGAPOREN MATKAA EI TULLUT, EI OLLUT EIKÄ MENNYT.

      *sain toimeksiannon, alkaa buukkaileen loppuvuoden lentoja,, majoitusta jne aurinkoon, en voisi olla tyytyväisempi*

      Siis ei omalla rahalla lämpöön ja itse, vaan :


      *helpoimmat ja tyrkyimmät keinot. Ns. Vanhaa vitsiä, entist settii jne

      • Fkdbvd

        "Sain toimeksiannon..."

        Kuulostaa kuin joku escort on saanut asiakkaan ja jakaa uutisen maailmalle tyyliin "hei, pomoni soitti juuri ja kertoi että minut on valittu listalta. Menen maailmalle asiakkaani kanssa joka antoi ohjeen mitä pakkaan" :D


    • JaTämäOnTotuus

      Jos polttareihin pitää Seiskan palkata Tauno Peltosen ex-vaimo kaasoksi niin ei niitä ystäviä silloin ole.

      • Viihtyy.vintillä

        Ei oo muita kuin Turun pottunenä, joka oli polttareissa Jaskan ainoana ystävänä. Tai ainakin tuttavana. Ei jaska pysty ystävyyssuhteisiin sen paremmin kuin parisuhteisiinkaan ja erittäin huonot sosiaaliset taidot muutenkin. Viira, viiraa.


    • nytlopetajo

      KTreg, jos olet ystävä, niin kerro ihmeessä Jassulle, että hän tekee itsensä aivan naurettavaksi ja mielenvikaiseksi noilla saduillaan! Pyydä lopettamaan ja häipymään julkisuudesta, jos vielä meinaa normaaliin elämään päästä siään. Kerro myös, että onnellinen voi ihan hyvin olla myös ilman miestä, kun hän ei kertakaikkiaan enää kelpaa kenellekkään!

    • vanhatjaveltostuneet

      Jassu rassulle on jäänyt mieleen, että nuorena, noin 20 vee sitten, hänen rintansa kiinostivat. Nyt ei tajua, että ne on valahtaneet puoli metriä ja ovat rumat! Yrittää vielä litistää niitä yhteen ja herätellä peräkamarin poikia, mutta muista kuvista on nähty nuo riipparit, kauheat!

    • qwertyoi

      KTREK Samaa mieltä, hirvittää ihan millaisia rumia haukkuja Jasmin saa jatkuvasti, ei tällaista kestä kukaan. Tiedän senverran, että on monesti pahoittanut mielensä, kirjoituksistaan saamilla palautteilla. Jasmin on herkkä ja elää todellakin unelmissa, ei se ole valehtelemista, se on haaveilemista. Ohittakaa jos ette pysty lukemaan. Ktrek, opasta häntä varovaisesti, ettei kaikkea tartte tuoda julkisuuteen. Eikä julkisuudessa tartte olla, kokeakseen olla elossa. Sääliksi käy.

      • vuoskymmen

        Niin ja jos vaikka kirjoittaisi, että haaveilen paluusta suuren rakkauteni luokse Australiaan, tai haaveilen hyvästä elämästä, niin jokainen ymmärtäisi ja tuntisi myötätuntoakin, mutta jos kirjoittaa haaveistaan totena, niin ihmiset pitävät valehtelijana. Koska kukaan ei ole nähnyt enää häntä lähes vuosikymmeneen mallina, poliitikkona jne. Ne ajat olivat ja menivät.


      • voisentään

        "qwertyoi" jos haaveiluilla elää, niin taidanpa minäkin
        jättää kauppareissut ja työnteon väliin.
        Kun niin hyvissä lihoissa on fröökynä Matamikin pysyny,
        taidanpa harjoitella haaveilua.


    • mäntylämanne

      Pakkoko mustalaisgoljatin on lukea näitä. Se ämmä on mielisairas ja ylimielinen kana joka nasaitsee kaiken niskaansa.,

    • Jaskan.valheet

      Haaveilu ja valehtelu ovat kaksi täysin eri asiaa. Se, että mm kertoo muille lähtevänsä muka jonkun uuden aussin kanssalomamatkalle, varaavansa lentoja ja majoituksia, on silkkaa valehtelua, ei haaveilua. Ihan turha asiaa on kenenkään yrittää kaunistella joksikin haaveiluksi.

      • Pataloginen.valehtelija

        Aika konkreettista "haaveilua" oli myös ne netistä kaivetut Rovaniemen matkan kuvien postauksetkin. Myös Animalian vapaaehtoistyöstä haaveiltiin kovasti, kumma ettei sitäkään "haavetta" voi toteuttaa...Kuten ei mitään muutakaan. Akka valehtelee sumeilematta ihan kaikesta.


      • Heinäpään-oraakkeli

        Asia on juuri näin. Jasso on pakkomielteinen valehtelija joka koettaa esittää jotain mitä ei ole.


      • roiroi32
        Pataloginen.valehtelija kirjoitti:

        Aika konkreettista "haaveilua" oli myös ne netistä kaivetut Rovaniemen matkan kuvien postauksetkin. Myös Animalian vapaaehtoistyöstä haaveiltiin kovasti, kumma ettei sitäkään "haavetta" voi toteuttaa...Kuten ei mitään muutakaan. Akka valehtelee sumeilematta ihan kaikesta.

        Jollen aivan väärin muista, niin kyseessä oli henkilö, joka ei ollut aikaisemmin käynyt Rovaniemellä? Rikurikasrakashan oli tavatessaan Jasminin menossa Rovaniemelle. Fiksuna naisena poisti evidenssin instasta. On toki poistanut muitakin haaveitaan, kunhan on krapulasta selvinnyt.


      • Heinäpään-oraakkeli
        roiroi32 kirjoitti:

        Jollen aivan väärin muista, niin kyseessä oli henkilö, joka ei ollut aikaisemmin käynyt Rovaniemellä? Rikurikasrakashan oli tavatessaan Jasminin menossa Rovaniemelle. Fiksuna naisena poisti evidenssin instasta. On toki poistanut muitakin haaveitaan, kunhan on krapulasta selvinnyt.

        Paskat Riku ollut mihinkään Rovaniemelle menossa kun nettideittipalstalla tapasivat.


      • hYTTr
        Heinäpään-oraakkeli kirjoitti:

        Paskat Riku ollut mihinkään Rovaniemelle menossa kun nettideittipalstalla tapasivat.

        Näinhän Jasmin kertoi ja miksemme uskoisi maailman rehellisintä. HP-O alias PITTBULL??????


      • Heinäpään-oraakkeli
        hYTTr kirjoitti:

        Näinhän Jasmin kertoi ja miksemme uskoisi maailman rehellisintä. HP-O alias PITTBULL??????

        Kuka v-ttu on Pittbull?


      • seköse
        hYTTr kirjoitti:

        Näinhän Jasmin kertoi ja miksemme uskoisi maailman rehellisintä. HP-O alias PITTBULL??????

        PitBull? Sami.K, vaikka eipä sillä sen kummempaa
        väliä. Kauhea vihanpito Jasminia kohtaan on ainakin selviö. Ehkä on jäänyt hampaankoloon jotakin, ehkä ei. Jasmin kyllä omalla käytöksellään provosoi mallikkaasti, kun näitä ketjuja lukee. Pointsit Jasulle.


    • äläihmeessäota

      Jassusta ei ole varmaan koiran tai kissankaan hoitajaksi! Muuten luulisi noin yksinäisen ja ystävän tarpeessa olevan, ottavan lemmikin seurakseen! Voi olla, että lemmikin kannalta on parempi, ettei otakkaan! Sen hoito vaatii järkeä, vaivaa, sydäntä ja sitoutumista, ja nehän kaikki Jassulta puuttuu!

      • Niinpäniinn

        Olihan sillä se Desmin....Joka jätettiin kissoille allergisen äitin huostaan kun lähdettiin rellestään Boroottiin.


      • mitähänvielämuuta
        Niinpäniinn kirjoitti:

        Olihan sillä se Desmin....Joka jätettiin kissoille allergisen äitin huostaan kun lähdettiin rellestään Boroottiin.

        Aha, nyt se Borootin 3v reissu on muuttunut rellestämiseksi.


    • Ei_tajuu

      Tosi ystävät palauttaisivat maanpinnalle, jos pää mee pilvissä.

      • kaiken.tietävät

        Oletko varma etteivät ystävät jo neuvo ? Ainiin teidän mukaanhan ei ole ystäviä...


      • plääplää333

        Joko ne ystävät on yhtä vajaita tai neuvot tosi surkeita...ainakin kun kattoo mitä jasso on viimesen 6kk aikana tehny ja sanonu.


      • Ei_tajuu

        En tiedä onko hänellä ystäviä. Kovin yksinäiseltä hän vaikuttaa ja omien kirjoitusten mukaan ei tule toimeen omanikäisten kanssa.


      • MarisaM

        Ystäviä ei välttämättä ole niin paljoa, kun on asunut useita vuosia ulkomailla. Ainakin itselleni kävi niin, että muutettuani takaisin Suomeen huomasin melkein kaikkien kaikonneen, vaikka välillä viestiteltiinkin jotain.

        Minusta Jasmin vaikuttaa aika älykkäältä, onhan tuo instan uusi mies-toinen mies- matkalle- eipäs sittenkään- jne. piirileikki uteliaisuutta herättävää. Jos hän saa blogista /instasta mainostuloja, niin juuri noin homma pitää hoitaa! Hyvä!


      • ÄlykäsJassu

        Seiskan mukaan Jassun tulot 2015 olivat alle 8300€, eli alle 23€ /pv, et siinä se. Hyvä, hyvä! Saahan sillä röökiaskin ja pullon vinkkua ja vähän jää ylikin, kun ei tarvii maksaa asumisistaan ja ruoasta mitään, äityli hoitaa.
        Tuskin nuo blogitulot kasvaneet ovat tänä vuonna, kun seiskablogi lopetettiin, ja Blogbookiin jaksaa kirjoittaa jotain jorinoita pari kertaa kuukaudessa.


      • MarisaM

        Ne on verottajalle ilmoitetut tulot ja eikös hän ollut vuoden 2015 lähes kokonaan ulkomailla? Joten blogituloiksi Suomesta oikein hyvät... ihme rääpimistä täällä

        Kaunis nainen hän on ja antaa itsestään aika kivan ihmisen kuvan muutenkin, tosin seurustelu Iso-Deen kanssa osoittaa todella huonoa miesmakua...


      • Yeyeyeye
        MarisaM kirjoitti:

        Ystäviä ei välttämättä ole niin paljoa, kun on asunut useita vuosia ulkomailla. Ainakin itselleni kävi niin, että muutettuani takaisin Suomeen huomasin melkein kaikkien kaikonneen, vaikka välillä viestiteltiinkin jotain.

        Minusta Jasmin vaikuttaa aika älykkäältä, onhan tuo instan uusi mies-toinen mies- matkalle- eipäs sittenkään- jne. piirileikki uteliaisuutta herättävää. Jos hän saa blogista /instasta mainostuloja, niin juuri noin homma pitää hoitaa! Hyvä!

        Jassu asui kolmisen vuotta ulkomailla joista niistäkin vuosista puolet Suomessa. Ei ne ystävät siinä ajassa minnekään katoa, jos niitä on.


      • KysynVain
        MarisaM kirjoitti:

        Ne on verottajalle ilmoitetut tulot ja eikös hän ollut vuoden 2015 lähes kokonaan ulkomailla? Joten blogituloiksi Suomesta oikein hyvät... ihme rääpimistä täällä

        Kaunis nainen hän on ja antaa itsestään aika kivan ihmisen kuvan muutenkin, tosin seurustelu Iso-Deen kanssa osoittaa todella huonoa miesmakua...

        Ja mitähän tuloja hällä Englannista oli?


    • Olopolollo

      Jassu hei, käveles siihen lintupeilin eteen, katso näkyvää kuvaa pitkään ja kysy:"ookkonää ihan pölijä?"

      Onko roskapalstajulkisuus (eli ei yhtään mitään) kaiken tämän paskan arvoista?

      Miten sun käy, kun äitisi ei enää jaksa huolehtia sun tarpeista? Onko oma elämä turvattu tulevaisuudessa?

      Mieti näitä, kun katsot sitä peilikuvaa...

    • Ihmetystä

      Olen usein todennut, että minusta Jasmin on kaunis.
      Valitettavasti en ole häntä tavannut.
      Ja tiedoksi, että en asu peräkamarissa.

      • EpävakaaNarsisti

        Kaunis on minustakin (ainakin naamastaan), mut päästään valitettavasti aivan bimbo.


      • äly.hoi

        Mikä arvo se "kauneus" on? Aika tekee tehtävänsä senkin suhteen ja siinä vaiheessa muut asiat ja ominaisuudet ja taidot on ne jotka kantaa.


      • TulevaisuudenVisiot

        Jos kauneus on muijan ainoa voimavara, ei tuo ole osannut sitäkään mitenkään hyödyntää. Mitä jää käteen kohukaunottarelle muutaman vuoden kuluttua? Takana 15 vuotta Seiskapellenä ja ryvettynyt maine. Tälläkään hetkellä ei ole muuta tulevaisuuden toivoa kuin elättäjän etsiminen.


      • Hdhdhdyyyy
        TulevaisuudenVisiot kirjoitti:

        Jos kauneus on muijan ainoa voimavara, ei tuo ole osannut sitäkään mitenkään hyödyntää. Mitä jää käteen kohukaunottarelle muutaman vuoden kuluttua? Takana 15 vuotta Seiskapellenä ja ryvettynyt maine. Tälläkään hetkellä ei ole muuta tulevaisuuden toivoa kuin elättäjän etsiminen.

        Eikä sitäkään löydy kun miehet juoksee suorastaan pakoon.


      • Ihmetystä
        äly.hoi kirjoitti:

        Mikä arvo se "kauneus" on? Aika tekee tehtävänsä senkin suhteen ja siinä vaiheessa muut asiat ja ominaisuudet ja taidot on ne jotka kantaa.

        Ulkoinen kauneus on katoavaista meidän kaikkien kohdalla. Samaa mieltä, että ratkaisevaa ovat aina muut asiat tai ominaisuudet.
        Mutta en ole Jasminia koskaan tavannut enkä hänen kirjoituksia lueskellut. Sen vuoksi en katso voivani arvioida hänen muita ominaisuuksia tai avuja.
        Tällä palstalla esitettyjä arviointeja en oikein osaa pitää arvossa.


      • Ihan.turhaa
        Ihmetystä kirjoitti:

        Ulkoinen kauneus on katoavaista meidän kaikkien kohdalla. Samaa mieltä, että ratkaisevaa ovat aina muut asiat tai ominaisuudet.
        Mutta en ole Jasminia koskaan tavannut enkä hänen kirjoituksia lueskellut. Sen vuoksi en katso voivani arvioida hänen muita ominaisuuksia tai avuja.
        Tällä palstalla esitettyjä arviointeja en oikein osaa pitää arvossa.

        Ihan sama mitä pidät arvossa ja ellet Jassu keissiä tunne, nin mitä tänne ees kirjoittelet.


      • Ihmetystä

        Ai miksikö?
        No ihan vaan teitä provosoidakseni.


      • Ikijikjikj
        Ihmetystä kirjoitti:

        Ai miksikö?
        No ihan vaan teitä provosoidakseni.

        Miksi ihmeessä? No, hullulla on hullun huvit.


    • Idioottimaisuuksia

      https://www.facebook.com/jasmin.mantyla

      Valheet vaan jatkuu facessa, väittää et Riku olis ollu oikealla lailla Jassun elämässä kesällä.No niin, jos se vanha rakas oli heinäkuussa muka kuvioissa niin mihis sitä kukkia ja suklaata lähettelevää uutta rakasta oikein tarvittiin, just asking. Sitä, jonka kanssa piti lähtee lomaileen ekaks Balille ja sitte Rovaniemelle tai toisin päin.

      Eipä tuo taliaivo todellakaan edes pahimmista mokistaan opi mitään. Valehtelu vaan jatkuu entistä törkeempänä. Omahyväinen, vastenmielinen ja kuvottava nolla.

      • voisentään

        No ajankulukseen kirjoittelee valheita, kun elämässä ei muuta
        ole näperreltävää, Kansalaisopistotkaan ei kiinnosta.
        Pitkäjännitteisyys ja motivaation puute, sekä laiskuus
        no, valehtelu on helppoa ja kirjoittaminen koneella ei vaadi
        suuria voimavaroja. Kukaan ei usko enään mitään,
        se on selvää.


    • uskollinen.jassu

      Kertoiko Jassu siis Rikulle että "btw yks Derek tulee vonkaamaan mua ausseista asti ja mennään Rovaniemelle hotelliin mutta en mä varppiin sille anna, kunhan seisotan turhaan koska rakastan vaan sinua, tai saatan antaakkin mutta eihän se mitään merkitse".

      • Heinäpään-oraakkeli

        Riku on katkaissut kaikki yhteydet Jassoon kohta puoli vuotta sitten. Sitä on Jasso tietenkin lähettänyt sen tuhat epätoivoista viestiä mutta kaikki päätynevät roskakoriin lukematta. Estot lienevät päällä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe