Tila myytiin pilkkahinnalla sisäpiirikaupalla

sisäpiirikauppa

Sinnemeni tila pilkkahinnalla sisäpiirikaupalla.

30

1524

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • säihkyvaari

      Elä nyt..se meni tarpeeseen. JOS on MTK:n paikallinen pomo, niin se jo antaa etuosto-oikeuden sopivaksi katsomallaan summalla.

    • 444444

      Maaseudulta halutaan nyt ostaa kaikki pilkkahinnalla, tilat, talot ja kesämökit. Siihen kaikki maaseudun asukkaisen olosuhteiden huononnus tähtää. Iäkkäät varsinkaan eivät kauan pysty asumaan kotonaan kun palvelut ovat huippuhintaisia ja julkinen liikenne häviää.

    • iskara

      Ette tidä mistään mitään

      • ootkokatteellinen

        Aikainen lintu nappaa madon!


    • pieleenkö

      en voi, kun ihmetellä miten nämä ns. uskovaiset voivat käyttää ihmisen hätää hyväksi? Ollaan niin Jumalan uskovaisia ja sunnuntaina lauletaan kurkkusuorana hoosiannaa, mutta kun arki koittaa muuttuu ääni kellossa.Otetaan avaimet pois ja laitetaan ihminen mierontielle omasta kodista, ei edes vaatteita saanut mukaan. Hävetkää, Suojaako teitä erilainen jumala vai järjestöaktivisuus, jonka taakse voitte piiloutua. Ei muuta, kuin jouluna kinkkua mahaan ja onpa niin hyvä olla, viis siitä, mitä olette saaneet aikaan. Reilua olisi jos tulisitte vastaan ja tunnustaisitte, että jotain meni konkurssikaupassa pahasti pieleen.

      • asua

        Kun olen edelleen mierontiellä, puhuin paikalliselle uskovaiselle politiikolle, että pääsis kotiin, käski rukoilemaan. Mitähän varten hänkin näistä maallisista huolehtii ja tahtoo valtaa?Kovasti tahtoo myymään omaisuuttani, sanoo sitä hienoksi. Maaseudulla minäkin, samat tekijät kuin täällä Parkanossa, mutta kyse on yhdestä toisesta paikasta. Milloin maaseudusta on tullut näin ahne ja väkivaltainen, yhteisö
        vaikenee, huomaan . Tehdään kaikille, myös maaseudulla, maailman paras maa


      • sivustaseurannut

        Unohtui vissiin se kehoitus että tulee vaatettaa se lähimmäine. Kuin myös auttaa kaikessa että voisi olla yhdenvertainen joukossaa..
        Ruokkia nälkäinen ja vieraanvarainen sillä ei tiedä millaisen enkelin on vieraakseen saanut.
        Käskyistä puhumattakaan.
        Yksikin on jumalalle arvokas vaikkei sitä muille olisikaan.
        Minkä tekee sen tekee itselleen herralle oli se sitten hyvää taikka pahaa ja kun huomaa toisen toimivan väärin pitää sen srk,n vanhimmalle tiedoksi tehdä että pelastaisi sen joka on hätää kärsivä ja väärintekijää ohjeistaa. Oikealle tielle.


    • tekopyhiäpaskoja

      Ei voi kuin ihmetellä kuinka tekopyhiä paskoja nämä valeuskovaiset on.

    • tavarakeisari

      eiks se yks äijä huijannu aikoinaan yhen tilan silt ja nyt elelee leveesti. ei ollu ilmotuksis se tila vaan supisupi kauppa, ois ees laittanu yleiseen ni ois saanu ees jonkin oikeen hinnan.
      näin niit höynäytetään.

    • kummeksuja

      Tästä minä olen jo aikaisemmin täällä kirjotellu ettei myynti ilmoituksia löydy netistä eikä lehestä. Laittasivat savon sanomiin ja hesariin ilmoitukset niin saisivat paremman hinnan.
      Jokos se kalliokylän navetta ja pellot lööti uuven yrittäjän?

    • susirajalta

      Joka kurjaa sortaa, se herjaa hänen Luojaa. Uskovainen voi alkaa luulla, että kähmintä luo valoa kaikille paikkakuntalaisille. Hedelmistään puu tunnetaan.

    • kaupastakauppaan

      Vaan eikös se ole pankin asiakkaana mukava ajatella, että nuokin tappiot, mitä tuosta myynnistä tuli, iskee lopulta muiden asiakkaitten maksettaviksi. Tavalla tai toisella.
      On ihan paskapuhetta, ettei tuosta kukaan kärsinyt, kun konkurssi kuittaa velat. Kyllä ne aina joku maksaa ja viimeistään sitten muut pankin asiakkaat.
      Ilo ajatella, että suhmuroidaan, eikä oteta kaikkea rahaa, mitä on tarjolla.. ollaanko oikeasti valmiita kestämään lisää tappiota vain hyvävelijärjestelmän takia..
      Jos itse olisin kyseisen konkurssin lainoittajapankin asiakas niin vaihtaisin kiireesti pankkia. Tuollainen toiminta ei kuulu hyvään pankkitoimimitaan.

    • siemenilveilijä

      Käypä paikallisessa maatalouspankissa anomassa jatkoaikaa lainasi maksuun ja aja sitten ABC:lle kahville niin siellä tiedetään jo että olet vaikeuksissa.Että minkäänlaista pankkisalaisuutta kiuruvedellä ei ole, muuttakaa asianne iisalmen pankkeihin, niin tein minäkin.

    • vaakalinnut

      Kiuruvedellä meni monta isoa suurtilaa Putkolan konkurssin aikaan pakkohuutokauppaan 1930-luvulla,kun takasivat Putkolata.Kärkkäinen&Putkonen oli tämä konkurssiin mennyt suurfirma.Tämä tarina on tosi!

    • lantakola

      Nii-nyt ee tarvita konkursiin kun kola...

    • Nordeaan

      Senpä vuoksi olen Nordean asiakas.

    • Lestadiolaismies

      Muistakaa joulujumalanpalveluksessa laulaa tämä vanhanvirsikirjan virsi numero 440. Rukouksessa kannattaa myös mainita tuo, että kuinka mukava on olla valtion palkkalistoilla tukiaisten muodossa ja vähentää verotuksessa jokaostos. Vielä kun tukiaiset kustantavat pieneläkeläiset, työttömät ja vanhukset. Pyytäkää vielä, että saisitte kuntaan vähintään 5000 pakolaista. Naapurikaupunkikin saa valtiolta jo 50:stä, 100.000€ vuodessa ylimääräistä. Eikö ala miljoonat kiinnostamaan. Kyllä siihen kannattaa jo ottaa "riski" mukaan.

    • puolikaslomittajs

      Elätän mieluummin pakolaisen kuin tukiaiskeisarin.

    • puolikaslomittaja

      MTK: On toiminnoissaan alkanut enenevässä määrin noudattaa edeltäjänsä IKL:n toimintaoppaan neuvoja, nykyinen paikallinen standartenfyhrer on osoittanut raakuudellaan jo lupaavia valtakunnanjohtajan elkeitä.

      • tolokuntipu

        Eikö mtk:n paikallisjohtajaa hyväksytty kansalaisoppiston taidekurssille? Historia tuntee vastaavan tapauksen, siitä ei hyvää seurannut.


    • Jestassentään

      Eipä kyllä Oo myyty!!Se on varastettu!!

    • 2222k2222

      Kutsukaa Tuulikki K kirjan tekoon. Hänhän on mielestään totuuden tulkitsija. Rakastaa näitä aiheita.

    • pasuunavapauden

      Sensuuri iski palstalle!! Vai vapaa sana Suomessa! Vain yksi puolue ja yksi ammattikunta saa puhua!

    • Kansaseuraa

      Onko nyt sananvapaus suomessa koetuksella? Oliko tämäkin eu:n aikaansaannoksia?

    • kuumapottu

      On kerrassaan kuumapottu jonku kurkussa ku ei saa julkisesti puida tätä sisäpiirin tekemää ryöstöä,kun heti pitää välittömästi poistaa keskustelu kokonaan!!!!

      • kermaperunat

        Eikö sitten kannattaisi kerätä voimavarat yhteen,ja koettaa tehdä asialle jotain?? Täällä lopputulos on sama,kuin tuuleen huutaessa ja lumeen virtsatessa.


    • sivustaseurannut

      Tuokauppa on kuulemma jossain esillä joten miten se 400 000,€
      Ei näy konkurssitilillä?
      Miten ylipäätään voidaan tehdä jos suurempi on esillä kolmekertaa suurempi???
      Ja toiseksi kun selvitystyö tehdään hyväksytysti ensin ja kun sen kokouken yhteydessä myös se on riitautettu alihintaisena kun ei ole muut tuoda kauppaan isompaa tarjousta.
      Vieläpä sivuja kaadetaan tai imuroidaan.
      Voisko olla iltalehdellä asiassa jotain tekemistä kun vapaansanan rajoitus tulee kuvaan.
      Tai kuntavaaleilla vaikutus.
      On se kun tavallisen joukon yritys oppia puhumaa toistensa kanssa rajoitetaan, ja estetään vuorovaikutusten puhua niistä mitkä mietityttää, ei, sitten olekkaan hyvää.

    • Alasurkeaa

      Ei voi kuin ihmetellä tätä ihmisen pikkusieluisuutta.... asioista mitään tietämättömät ja ymmärtämättömät räkyttää julkisuudessa. Saattaapa kunnianloukkaussyyte tulla jollekin ....niinpähän se on, että pienellä paikkakunnalla toisten asiat tiedetään paremmin kuin omat. Selvennykseksi: niin luullaan!

    • KaikkiHuijaa

      Eekös kauppa perustu aina huijaukseen puolin tai toisin. Ketä lie tässäkii kustu silmään

    • könttäkauppako

      Sisältääkö tämä 400000€ kauppahinta muuta kuin navetan ? Kuinka pellot, koneet, ok-talo, metsät ?
      Jos kaikki meni tuolla hinnalla niin halvalla sai, tietenkin vaikuttaa millaista metsä oli ja oliko pellot kaikki salaojitettu ja suuria kokonaisuuksia eikä mitää kapeita ja lyhyitä sarkoja mettän keskellä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2693
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1452
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1208
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe