Zakaria Botrosin puhe islamista,osa 2

fdhg

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bvcghft

      Kuunnelkaa kristityn arabin puhetta.

    • ALJAHunMiekka

      -8.12.2016-

      Varoitus
      Kaikkivaltiaan profeetta Muhammadin,
      Kaikkivaltiaan Pyhän Ilmoituksen ja Kirjoituksen, Koraanin
      ja
      Kaikkivaltiaan kaikille kansoille ja heimoille säätämän
      elämänjärjestelmän, elämäntien, Aabrahamin uskon, oikean Islamin
      etenkin tahallisesta
      hylkäämisestä, kieltämisestä,
      väärän todistuksen antamisesta näitä koskien,
      ja näihin kohdistuvasta
      vahingon aiheuttamisesta!

      Ja kun Jeesus, Marian poika, sanoi: »Israelin lapset, totisesti olen sananjulistaja, jonka ALJAH (Jumala) on lähettänyt teille vahvistamaan Toorasta sen, mikä annettiin ennen minua, ja ilmoittamaan ilosanoman sananjulistajasta, joka on tuleva minun jälkeeni ja jonka nimi on oleva Ahmad.»
      (Koraani 61:6)

      "Me olemme ylhäältä antanut sinulle Pyhän kirjan, joka sisältää totuuden, jotta ihmisten kesken tuomitsisit sen mukaan, kuin ALJAH (Jumala) on sinulle osoittanut. Älä ole kavalain puolustaja,
      vaan pyydä ALJAHulta (Jumalalta) anteeksiantoa. ALJAH (Jumala) on totisesti armahtava ja laupias.
      Äläkä puhu niiden puolesta, jotka itseään pettävät. ALJAH (Jumala) ei totisesti rakasta sitä, joka on petollinen ja syntinen."
      (Koraani 4:105-106)

      "Kehoita siis edelleenkin heitä oikeaan uskoon ja käy vakaana oikeaa tietä, niinkuin sinua on käsketty, äläkä noudata heidän alhaisia toiveitaan, vaan sano: »Minä uskon siihen, mitä ALJAH (Jumala) on Kirjoituksessa ilmoittanut, ja minut on määrätty jakamaan teille oikeutta. ALJAH (Jumala) on meidän ja teidän Herranne. Meillä on oleva tekomme ja teillä tekonne. Riita ei ole tarpeen välillämme; ALJAH (Jumala) kokoaa meidät, ja Hänen tykönänsä on matkamme pää.»" (Koraani 42:15)

      "Olemmehan lähettänyt sanansaattajamme selvin todistein ja heidän mukanaan olemme lähettänyt Pyhän kirjan ja mittaperusteet, jotta ihmiskunta saattaisi noudattaa oikeutta;..." (Koraani 57:25)

      • ALJAHunMiekka

        (jatkoa)

        "Mutta sen, joka ryhtyy vastustamaan profeettaa, senjälkeen kuin oikea tie on hänelle selvinnyt, ja seuraa jotakin muuta tietä kuin uskovaisten, annamme Me saavuttaa, mitä hän kääntyi tavoittelemaan. Me saatamme hänet Helvettiin; mikä kauhea määränpää!
        Totisesti, ALJAH (Jumala) ei anna anteeksi, että jotakuta muuta Hänen rinnallaan jumaloidaan. Kaiken muun paitsi tämän antaa Hän anteeksi kenelle tahtoo, sillä se, joka asettaa jonkun ALJAHun (Jumalan) rinnalle, on eksynyt äärimmäiseen harhaan." (Koraani 4:115-116)

        "Heidän [teeskentelijöiden] joukossaan on niitä, jotka panettelevat profeettaa ja sanovat: »Hän on herkkäuskoinen». Sano: »Se hän on teidän parhaaksenne, hän uskoo ALJAHuun (Jumalaan) ja luottaa oikeauskoisiin. Hän armahtaa niitä teistä, jotka uskovat.» Mutta niitä, jotka panettelevat ALJAHun (Jumalan) lähettilästä, kohtaa tuskallinen rangaistus." (Koraani 9:61)

        "Eivätkö he tiedä, että ken tahansa vastustaa ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen lähettilästään, sitä totisesti odottaa tuli ja helvetti, jonne hän jää ainaiseksi. Tämä on suuri häpeä." (Koraani 9:63)

        Totisesti ALJAH (Jumala) ja Hänen enkelinsä siunaavat Profeettaa; uskovaiset, rukoilkaa (Jumalan) siunausta hänelle ja tervehtikää häntä arvonsa mukaisesti.
        Ne, jotka puhuvat pahaa ALJAHusta (Jumalasta) ja Hänen sananjulistajastaan, ALJAH (Jumala) on kironnut tässä maailmassa ja tulevassa elämässä sekä valmistanut heille häpeällisen rangaistuksen. (Koraani 33:56-57)

        "Ja kun Me ohjasimme osan dzinneistä sinun luoksesi kuulemaan Koraania, sanoivat he tultuaan paikalle: »Kuunnelkaa tarkasti!» ja kun se oli lopussa, palasivat he kansansa luo varoittamaan sitä.
        He sanoivat: »Kansalaisemme, me olemme kuulleet Kirjaa, joka on ilmoitettu Mooseksen jälkeen ja joka vahvistaa sen, mitä oli ennen, johtaen totuuteen ja oikealle tielle.
        Kansalaisemme, ottakaa vastaan jumalallinen kutsuja ja uskokaa Häneen, niin Hän antaa teille syntinne anteeksi ja suojelee teidät tuskallisesta rangaistuksesta.»
        Sillä ne, jotka eivät ota vastaan ALJAHun (Jumalan) lähettilästä, eivät löydä maan päältä pakopaikkaa eikä heillä hänen sijastaan ole ketään suojelijaa. Nämä ovat selvästi harhaan johdettuja."
        (Koraani 46:29-32)

        "Totisesti ne, jotka vastustavat ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen sananjulistajaansa, lyödään maahan niinkuin ne, jotka elivät ennen heitä, ja Me olemme jo lähettänyt siitä selvät todisteet; ja epäuskoisia odottaa häpeällinen kuritus." (Koraani 58:5)

        "Totisesti ne, jotka vastustavat ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen sananjulistajaansa, kuuluvat viheliäisimpien joukkoon.
        ALJAH (Jumala) on sanonut: »Totisesti olen Minä voittava, Minä ja sananjulistajani.» Totisesti on ALJAH (Jumala) voimakas, mahtava.
        Sellaisten joukosta, jotka uskovat ALJAHuun (Jumalaan) ja viimeiseen päivään, et löydä ihmisiä, jotka rakastavat ALJAHun (Jumalan) ja Hänen sananjulistajansa vastustajia, vaikkapa nämä olisivat heidän isiään tai poikiaan tai veljiään tai sukulaisiaan. Sellaisten sydämiin Hän on painanut uskonsa ja vahvistanut heitä hengeltään. Hän sallii heidän päästä puutarhoihin, joita virrat vilvoittavat ja joissa he saavat asua iankaikkisesti. ALJAH (Jumala) on tyytyväinen heihin ja he ALJAHuun (Jumalaan). He ovat ALJAHun (Jumalan) omia. Ja ALJAHun (Jumalan) omat ovat autuaita." (Koraani 58:20-21)


      • ALJAHunMiekka

        (jatkoa)

        "He kätkeytyvät ihmisiltä, mutta eivät voi kätkeytyä ALJAHulta (Jumalalta); Hän on heidän luonaan, kun he öisin puhuvat sellaista, mikä ei Häntä miellytä, sillä ALJAH (Jumala) piirittää kaikki heidän tekonsa tiedollaan." (Koraani 4:108)

        "Ja kuka on nurjamielisempi kuin se, joka puhuu valhetta ALJAHua (Jumalaa vastaan)? Sellaiset viedään Herransa eteen, ja todistajat lausuvat: »He ovat niitä, jotka puhuivat valhetta Herraansa vastaan.» Eikö ole totta, että ALJAHun (Jumalan) kirous painaa väärämielisiä?
        He pitävät ihmisiä loitolla ALJAHun (Jumalan) polulta ja yrittävät tehdä sen mutkaiseksi. He ovat juuri niitä, jotka eivät usko tulevaan elämään.
        Nämä ihmiset eivät voi paeta minnekään maan päältä, eivätkä he ALJAHun (Jumalan) sijaan löydä muita auttajia. Kaksinkertainen on oleva heidän rangaistuksensa, koska eivät he ymmärtäneet kuulla eivätkä nähdä.
        (Koraani 11:18-20)

        "Älkää luulko, että uskottomat löytävät pakopaikan maan päältä. Heidän asuinsijansa on oleva tuli, surkea määränpää." (Koraani 24:57)

        "Te ette voi kätkeytyä maahan ettekä taivaisiin, eikä kukaan muu kuin ALJAH (Jumala), voi teitä suojella eikä auttaa.
        Niillä, jotka eivät usko ALJAHun (Jumalan) merkkeihin eivätkä Hänen tulemiseensa, ei ole toivoa Minun armostani; he ovat niitä, joita varten on tuskallinen kuritus." (Koraani 29:22-23)

        "Te ette voineet niin kätkeytyä, etteivät korvanne, silmänne ja ihonne todistaneet teitä vastaan, vaikka ajattelitte, että ALJAHulle (Jumalalle) oli tuntematonta suuri osa siitä, minkä te teitte." (Koraani 41:22)

        "Totisesti eivät ne, jotka poikkeavat oikealta tieltä kieltäen ilmoituksemme, pääse Meiltä piiloon. Kumpi on parempi, sekö, joka on heitetty tuleen, vai se, joka pääsee turvaan ylösnousemuksen päivänä? Tehkää mitä tahdotte, Hän totisesti näkee mitä teette,
        näkee ne, jotka eivät usko varoitukseen, kun se tulee heidän luokseen. Totisesti, Koraani on ylevä Kirjoitus, valhe ei siihen ylety, ei edestä eikä takaa; se on sanoma viisaalta, ylistetyltä." (Koraani 41:40-42)

        "Ja ne, jotka väittelevät ilmoituksistamme, tietäkööt, että heillä ei ole mitään turvapaikkaa." (Koraani 42:35)

        "Katso, me uskomme, ettemme milloinkaan voi päästä ALJAHua (Jumalaa) pakoon täällä maan päällä, emmekä pääse Hänestä lentämälläkään."
        (Koraani 72:12)


      • ALJAHunMiekka

        (jatkoa)

        "ALJAHun (Jumalan) sananjulistaja on teille todella erinomainen esikuva, jokaiselle, joka luottaa ALJAHuun (Jumalaan), uskoo viimeiseen päivään ja alinomaa muistelee ALJAHua (Jumalaa)." (Koraani 33:21)

        "ALJAH pitää huolen niistä, jotka julistavat Hänen käskyjään, pelkäävät
        Häntä, mutta eivät pelkää ketään muita kuin ALJAHua.
        Muhammed ei ole kenenkään miehenne isä, vaan hän on ALJAHun
        sananjulistaja ja profeettojen sinetti. ALJAH on kaikkitietävä.
        Te, jotka uskotte, muistakaa ALJAHua, muistelkaa Häntä alinomaa
        ja ylistäkää Häntä aamuin illoin!
        Hän lähettää teille siunauksensa, ja samoin tekevät Hänen enkelinsä, jotta
        Hän voisi ohjata teidät pimeydestä valoon; Hän on laupias uskovaisille.
        Sinä päivänä, jolloin he kohtaavat Hänet, he tervehtivät häntä sanalla:
        »Rauha!» ja Hän on valmistanut heille ihanan palkinnon.
        Profeetta, Me olemme totisesti lähettänyt sinut todistajaksi, hyvän
        sanoman tuojaksi ja varoittajaksi
        kutsumaan ALJAHun luo Hänen luvallaan ja olemaan palavana soihtuna.
        Sinun on julistettava uskovaisille hyvää sanomaa, että heitä odottaa suuri
        armo ALJAHun luona.
        Älä sopeudu uskottomien ja tekopyhien kanssa, jätä huomiotta heidän
        väärämielisyytensä, luota yksin ALJAHuun, jonka voima riittää suojelemaan
        sinua." (Koraani 33:39-40)

        "Mutta kuinka käykään, kun Me tuomme esiin todistajan jokaisesta kansasta ja asetamme sinut, Muhammed, todistajaksi heitä vastaan?
        Sinä päivänä ne, jotka olivat uskottomia ja tottelemattomia profeetalle, toivovat, että maa heidät peittäisi, eivätkä he pysty salaamaan mitään ALJAHulta (Jumalalta). (Koraani 4:41-42)

        "ALJAH (Jumala) itse todistaa sen, minkä Hän on sinulle ilmoittanut; Hän on ilmoittanut sen viisaudessaan. Samoin enkelit todistavat sen, ja ALJAH (Jumala) riittää todistajaksi." (Koraani 4:166)

        "Luota ainoaan Elävään, joka ei milloinkaan kuole, ja julista Hänen Kunniaansa Häntä ylistäen." (Koraani 25:58)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1821
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1734
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1642
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1541
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1518
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      20
      1409
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe