Suomen- ja venäjän kansa tulee hyvin toimeen

uskot.ko

Suomen- ja venäjän kansa,
ei ole toisiaan vastaan luomassa mitään pelotteita eikä vahvistamassa joukkojaan eikä ole vihanpitoa vaan hyviä suhteita.

Kyse on muusta, isojen herrojen pörhistelystä, rahasta, vallasta.
Kansalaiset on pelkkiä pelilaudan moukkia jotka ei kiinnosta isoja herroja paskan vertaakaan muuta kuin että jos moukkia voi hyödyntää jotenkin omien etujen ajamisessa. Venäjän ongelmat johtuu pitkälti sen johdosta, joka pitäisi tuulettaa oikein kunnolla mutta kun raha ja valta ratkaisee niin kukas sen tuulettaisi, ei kukaan halua luopua eduistaan, mersuistaan, rahoistaan, asemastaan. Samaahan on suomessakin, joku edes vähän yrittää muuttaa jotain niin kyllä on todella vaikeeta ja kansahan pettyy sitten tai ainakin propakandaa lietsotaan täälläkin sitten koko rahan edestä.

Älkää uskoko kaikkea.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SuperUdmurtti
    • Karjalan_tazavaldu
      • Toivehyvään

        Mukava kuulla vaikken koskaan ole Venäjän Karjalassa saati Venäjälläkään käynyt. Ajatuksissa kuiten on, että on hyvä tehdä yhteistyötä enemmän ja enemmän. Se on kaikille hyvä ja siten me suomalaiset saamme Karjalasta pienen osan ikäänkuin takaisin. Olisihan hullua vihoitella syyttömille Karjalan nykyisille asukkaille. Yhdessä pärjäämme paremmin, joten rajaeste pitäisi poistaa, mutta ei tietenkään maahanmuuttajille, kuten törkeä Ruotsi on tehnyt.


      • Ohan-se

    • Vihel.kohtalo.taviksella

      Näin se on ollut koko tämän maan itsenäisyyden ajan. Ihmisiä vedätetään vihaamaan milloin ketäkin varakkaiden oman edun nimissä. Ja jos et niin tee,olet pahis joka pitää eliminoida.
      Ja eihän kukaan nyt ns pahis halua olla kun saa eliitin vihan ja vainon osakseen eli halutaan potkia työpaikkojen ja toimeentulon ulkopuolelle kuolemaan.

    • Kansan pitäisi kieltäytyä kaikista armeijan toimista ympäri maailman.Mutta aivopesu
      koneisto on niin tehokkaasti muokannut mielipiteet,että tälläinen ainoa järkevä toiminta ei onnistu missään päin maailmaa.
      Ihmiset ovat todella johdateltavissa oleva eläinlaji.
      Suomenkin valtamedia on enimmäkseen propakandan levittäjä,ja mielipiteiden muokkaaja.Uutiset valikoidaan huolella,eikä niillä ole totuuden kanssa
      mitään tekemistä.


























      suom

      • Fkkiiqqqqqq

        Olisi hyvä idea, aseista kieltäytyminen maailmanlaajuisesti. Sitten tulisi varmaan jokin nettisensuuri koska aseteollisuus kärsisi tai niiden ne ketkä sillä tienaa. Tappamisella rahaa, onko se suunniteltu tappo eli..


    • qewr.qewtr

      Suomalaiset puun ja kuoren välissä. Hallitus ja eu touhuaa yhtä, sitten muut ulkoiset tapaukset. Olisihan tuo melko hullua, jos Clinton-case laajenisi tänne saakka. Näin ollen tässä voi käydä niin, että meidät voidaan pistää ahdinkoon, jos niin halutaan. Jos jutun tekstissä on pientäkään perää, CIA olisi täällä, mutta ei tarvita sitä, kun on omastakin takaa. Aina ihmetellyt yhden "soroksen viestintuojan" pakonomaista tarvetta lähteä muuttamaan ihmisten kansallista tahtoa ja muuta niin erityisen vahvalla puuttumisella ja selityksillä.

      Voisiko olla, että väitetty toimitustyökin olisi jonkun tahon "salainen pesti", koska FT taisi olla jossain vaiheessa vähän liian pienillä tuloilla? Toisaalta ei siitä tehtäsi lehtiin numeroa. Voi myös olla, että Venäjä tahallan nostaa uutisen, ettei täällä äidy entistäkin kamalammaksi. Alkaa olla vaikeaa uskoa enää mitään ja kaiken lisäksi täällä tiivistunnelmaisessa somessa luullaan kaikkea faktaksi ja olemassa olevaksi, joten kaikkea vakoillaan ja kytätään.

      Näistä jutuista, jos ovat valetta tai ei käy kuitenkin niin, että osa alkaa olla riskissä. Pelkkä totuuden paljastaminen riittää jollekin syyksi. Ja tämä tilanne on keinotekoisesti luotu, eu-jäsenyys, clintonin ym. sotiminen lähi-idässä ja invaasio. Jos nyt venäläiset paljastaisivat oikeasti Soroksen yhteydet tänne.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14612491/venalaiset-peruvat-suomen-matkoja!

    • skspopp
    • hyppäämmenatojunaan

      Valitettavasti Venäjän kansa ei pysty takomaan järkeä johtajiensa päähän ja se tässä ongelma on. Urpot ja kusipäiset johtajat.

      Suomi Natoon!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2663
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1432
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1431
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1189
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1070
    Aihe