Takinkäännön SM-finaali 9.12. HKI Yrjönkatu 8

Kaikki_mukaan

Persut takinkäännön maailmanmestareita. Pettäneet kansan pienituloisten leikkauksilla, Suomen kehitysmaalaistamisella, sananvainolla ja sabotoimalla sekä ulos EU:sta että ulos eurosta kansanäänestysprojekteja.

Juho Eerola on suoraselkäisesti ilmoittanut olevansa valmis vierailemaan mielenilmauksessa ja vastaamaan muutamiin kansallismielisten testikysymyksiin.


LEHDISTÖTIEDOTE
Julkaisuvapaa heti


PERUSSUOMALAISET VASTUUSEEN TAKINKÄÄNNÖISTÄ!
Stop islamisaatiolle ja turvallisuus takaisin!


Perjantaina 9.12.2016 klo 14.45 kokoonnutaan perussuomalaisten puoluetoimiston eteen (Yrjönkatu 8, Helsinki) vaatimaan perussuomalaisia vastuuseen takinkäännöistä.

Kansan suussa perussuomalaisia kutsutaan takinkäännön maailmanmestareiksi. Tuomio on täysin oikea. Persut ovat pettäneet kansan pienituloisten leikkauksilla, Suomen kehitysmaalaistamisella, sananvainolla ja sabotoimalla sekä ulos EU:sta että ulos eurosta kansanäänestysprojekteja.

Olemme kutsuneet mielenilmaukseen haastateltavaksi Juho Eerolan, joka on suoraselkäisesti ilmoittanut olevansa valmis vastaamaan muutamiin kansallismielisten kysymyksiin.

Vaadimme sananvapautta, Suomen itsenäistymistä ja markkaa takaisin. Vaadimme, myös taikasanamaahanmuuttopolitiikan ja kehitysmaalaistamisen lopettamista.

Euroopan kautta kulkeneet ja Ruotsin kautta tulleet turvapaikanhakijat ovat selvä turvallisuusuhka. He ovat kotoisin erittäin väkivaltaisista kulttuureista. Monien henkilöllisyydestä ja taustoista ei ole todellista tietoa. Kaikki turvallisten maiden kautta tulleet turvapaikanhakijat on välittömästi palautettava joko Ruotsiin, lähtömaihin tai niiden lähellä sijaitseviin pakolaisleireihin.

Suomeen pitää julistaa hätätila. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten massapalauttaminen on aloitettava. Vain näin saadaan pysäytettyä Ruotsin mallinen kehitysmaalaistumis- ja islamisaatiokehitys, jotka johtavat rikos-, terrori- ja taharrusaaltoihin, mellakoihin ja no-go-alueihin.

Tapahtuman ovat järjestäneet Suomi Ensin! –aktivistit. Se on tarkoitettu kaikille kansallismielisille. Mielenilmaisun voi katsoa Youtubesta. Lisätietoja tapahtumasivulta. Suomi Ensin -mielenilmauksilla on ollut muutamassa kuukaudessa yli miljoona Youtube-katselukertaa.

Mielenilmaisu on ilmoitettu asianmukaisesti poliisille ja tulee olemaan rauhanomainen ja päihteetön. Kansallismieliset katupartiot ovat tervetulleita.

Tapahtumassa on kansan mikki kansallismielisille. Suomalaiskansallisia symboleja, kuten Suomen lippuja kehotetaan tuomaan paikalle. Tapahtumassa jaetaan ilmaista kahvia, teetä ja keksejä.

https://www.facebook.com/events/814470968655472/

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ps-pettää-AINA

      Soihtukulkue kiertää soinipalatsia? PS-Pettureita huudetaan vastuuseen.

    • 7-5

      Onko persuilla vastamielenosoitus Putkosen johdolla?

    • toimisto.viestitti

      Putkoslaiset yrittävät torjua mellakkaa suolikaasulla?

    • Maatiaispossu

      Toimeentulotukiasiat siirtyivät KELAN hoidettavaksi. Tämä aloittajalle tiedoksi.

      • muuanMatti

        Ja sen lisäksi ovat perussuomalaiset halituksesta käsin saaneet aikaan; plääp plääp plääp ja vähäosaisten kohdalla; plääp plääp pläp ja veteraanien asioissa plääp plääp plääp ja Soini on henkilökohtaisesti; plääp plääp plääp saanut ja näillä selkeillä esimerkeillä plääp plääp plääp


    • 17-1

      Soini ei ilmeisesti osallistu kisaan. Olisi liian ylivoimainen.

    • Kääntötakit

      Onko ennakkosuosikkia tähän kisaan? Vaikuttaa etukäteen aika tasaväkiseltä kun kaikki persut on ainakin sitkeästi harjoitelleet takinkääntöä viime vaaleista asti.

    • PoutsaloPutkonen

      >>>>>ÖKYVENEILLE VERO
      >>>>> Guggenheimia ei rakenneta
      >>>>> Salan raja ei enää vuoda, torppajaana perussuomalaiset
      >>>>> takuueläke nousi kahdesti
      >>>>> Omashoitajat nauttivat palkankorotuksesta

      On hauska seurata esim Oinosen salikäyttäytymistä, varsin maltillista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      374
      4764
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1914
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1641
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      241
      1486
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1254
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe