Ammattiliitot ei maksa veroja - leipäjonot kasvaa

AyPahoinvointia

Ammattiliitot toimivat verovapaasti. Ammattiliitot EIVÄT MAKSA VEROJA MISTÄÄN TULOISTAAN.
Verot jäävät muiden maksettavaksi eli tavallisen kansalaisen. Ay sika vain loisii syö ja röhkii.

12

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiksvaan
    • korpelleraatio

      Työmarkkinajärjestöistä EK pidentää eniten leipäjonoja. Lama-aikana tulisi pitää ihmisiä töissä ja lisätä heidän ostovoimaa. Näin tuotteiden ja palvelujen kysyntä piristyy ja talouden rattaat pysyvät pyörimässä.

      Kituuttaminen ja kiristäminen tappaa lopulta ruokkivan kädenkin, koska jostain sitä apetta pitää saada jaettavaksikin. Yritys jolla ei ole asiakkaita on nopeasti entinen yritys.

    • eikxvaan

      Näinhän se menee
      Toissa vuosisadan suuri talousfilosofi Karl Marx oli ennemmin kommunisti kuin kapitalisti, kun taas viime vuosisadan suuri teollisuuspamppu Henry Ford oli kapitalisti eikä kommunisti.

      Silti yksi kummankin kirkkaimmista oivalluksista oli suurin piirtein sama:

      Tuotannon hedelmät, talouskasvu, tulisi jakaa kohtuullisen tasapainoisesti pääoman ja työvoiman välillä. Jos liian suuri osa tuloista päätyy voittoina pääoman omistajille ja liian pieni osa heruu palkkoina tuotannon tekevälle työväelle, seuraa tästä ennen pitkää talouden lamaantumista ja lopulta pääoman ja työvoiman välirikko ja yhteenotto.

      Marx ennusti ehkä turhankin synkästi kapitalistisen markkinatalouden ennen pitkää kohtaavan kohtalonsa tuon luokkasodan melskeissä, mutta hän filosofoikin aiheen näkymiä teollisen vallankumouksen alkupuolella.

      Ford tarkasteli aihetta teollisen aikakauden rajuimman laman keskellä 1930-luvulla, kun hän päätti ainakin yrittää korjata tuhoisan kehityksen suuntaa paremmaksi. Hän ryhtyi taistelemaan lamaa vastaan nostamalla autotehtaidensa työntekijöiden palkkoja.

      Aikansa suurimpiin kapitalisteihin kuulunut Ford oivalsi, että lama-aikaan yleiset irtisanomiset ja palkkojen alennukset pahensivat yleistä talouden lamaannusta. Ja että hänenkin olisi turha jatkaa autojen valmistusta, ellei kansalla ollut varaa niiden ostamiseen.

      Hän tajusi, että teollisuuden kustannusleikkaukset olivat yhtä kuin työvoiman tulojen leikkauksia, jotka olivat omiaan heikentämään kotitalouksien ostovoimaa ja koko kansantalouden kysyntää. Siksi hän tajusi myös sen, että tie talouden toipumiseen ei löydy kustannusleikkauksista vaan palkkojen, ostovoiman ja kysynnän kasvusta.

      • historiatoistaa

        Vanha vitsi mutta valitettavasti tuota ei ole Suomen nykypäättäjät kuullet.

        Hakataan päätä seinään, vatuloidaan ja jappastellaan. Suomen hallituksessa tiivistyy tyhmyyys poikkeuksellisen selvällä tavalla.


    • MaksaToistenVerot

      Ammattiliitot tekevät liiketoimintaa kaikilla toimialoilla. Veromenetykset ovat yliopiston tutkijoiden mukaan noin NELJÄ MILJARDIA JOKA VUOSI.

      Sinä maksat sen lusmujen puolesta.

      • faktoja.hieman.väliin

        Eliitin hyvinvointi on ay-liikkeen ansiota. Ei olisi esimerkiksi Bernerin hamekankaalla ostajia, jos ihmisten toimeentulo riittäisi korkeintaan hengissä pysymiseen,.


    • Ayoy

      Ay liitot ovat ek rakastama apuosasto joka pitää työntekijät kuoseissaan, ja "neuvottelee" yön pimeinä tunteina täysin mitättömiä 12e palkankorotuksia , joiden ostovoima aina romuttuu 10 kertaisesti firmojen heti perään aina latkityt hinnannousut , ja lakot pidetään aina silloin kun on muutenkin "laman" syvin hetki , jolloin saadaan liiton kassat tyhjiksi, lakot ja palkankorotus 300e pidetään nousukauden alussa niin vaikutus on välitön. Liiton pomot asuvat, saavat palkkaa , ja oleilevat ekn juippien kanssa keskenään , joten on helppo ymmärtää tämän näytelmäkerhon motiivi.oma etu. Median nuppi asentoon off ja oma luu tietokone käyttöön.

      • AyOnPetos

        Sama paskasakki pyörii työnantaja ja työntekijäpuolella. Yhdessä varastetaan, petetään, kavalletaan, saunotaan ja lomaillaan muiden kustannuksella.

        Kyse on isosta näytelmästä, jonka ainoa tarkoitus on tavallisten ihmisten PETTÄMINEN JA HUIJAAMINEN.


    • AyRikolliset

      Ammattiliittojen henkilökunta kuuluisi vankilaan. He ovat kaikki taparikollisia.

      • häkäpönttö.yskittää

        Ainakin EK:n.


    • SAKnVuokraOrja

      Suomen suurin veroparatiisi löytyy verovaroin ylläpidetysta SAK:n linnakkeesta Hakaniemestä. Noin 100% heidän keräämästä rahasta on pois valtion budjetista koska ay-jäsenmaksujen veronkevennys on 100%

      Sen sijaan SAK:n ja siinä sivussa SDP:n johtajat nostavat korvauksina satoja tuhansia hallintotyöstä joka revitään VVO vuokralaisten selkänahasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe