öljynvaihtofirma

kaikkeesitäkeksii

ideani voi olla justen virtsattu mutta miten toimisi pieni firma joka vaihtaisi atoihin öljyjä. ideana olisi että öljynvaihto maksaa 5 euroa kun öljyt ostaa firmalta. öljyjen hinnat olisi samaa tasoa kuin halpakaupoissa. ei vaatisi isoja investointeja. myös suodattimet myytäisiin. jos öljynvaihdosta saa 5 euroa työpalkkaa ja öljyn ja suodattimen myynnistä kate olisi 5 euroa olisi se 10 euroa autosta. päivässä olisi 20 autoa niin se tekisi 4000 euroa. sillä jo eläisi vaikka maksaisi siitä pois tilan vuokrat. ja kai joku jäteöljtstäkin jotain maksaa.

16

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laskupää

      Ehkäpä olisi muitakin kuluja, kuin tilavuokra. Lakisääteiset alv, yel, tapaturmavakuutus, palovakuutus, sotumaksu, työttömyysvakuutus, kirjanpito ja muut välttämättömät sähkö, lämmitys, vesi, työkalut, mainonta, pankin tilinhoitomaksut, maksupäätekulut, varaston perustamislainan korot ja poistot... niin ja oma palkka.
      Pitäisi olla ainakin 8000 säännöllinen netto katetuotto, jotta kannattaisi edes alkaa harkita. Katetuotto on sitten eri asia, kuin bruttolaskutus.

      • haasteselviäää

        laitoit haasteen aloitusvimmaan. tuli eteen tulta ja tulikiveä yellin, vakuutuksien, kirjapidon, lämmityksen jne muodossa. yrittäjä ratkaisee ongelmat. siispä tässä kohdaa mainostetaan lehdessä ja tuplataan näin myynti. mainontakaan ei maksa mitään koska olit jo laskenut sen kuluihin:)


    • ValopäätTaasAsialla

      Ai, ALV on kulu...?

      • fsaah

        No ei ole. Mutta kun yrittäjyydestä haaveileva sanoo jonkun palvelun kuluttajahinnaksi 5 euroa, todellisuudessa se onkin 4,03 euroa. Tai jos haaveilija on niin pitkällä että osaa ajatella alvittomilla hinnoilla, niin 5 euron palvelu pitää myydä kuluttajalle hintaan 6,2 euroa.


    • Eikös_noita

      Korjaamoja ole pilvin pimein jotka tekevät öljynvaihdon ja pienemmät remontit kun asiakas tuo varaosat?
      Jos ihan totta puhutaan niin kyllä ajatus öljynvaihtofirmasta on syntynyt jo kuolleena.
      Löytyy myös itsepalvelu halleja joissa työkalut remonttia varten.

      • kahvillasaaasiakkaan

        ei lannistu yrittäjä siitäkään jos idea on kuolleena syntynyt. sitten keksitään vain toinen idea tai annetaan aina pullat ja kahvit sen öljynvaihdon yhteydessä ja saadaan asiakkaita paljon enemmän.


    • ajat-muuttuvat-

      Ei sähköautoihin tarvitse vaihtaa oljyjä.

      • kunnontilat

        Kannattaa lisätä palveluihin muutakin , renkaan vaihtoa,jarrunesteen vaihtoa, polttimoiden vaihtoa, puskurien vaihtoa ym.Mutta jos haluat noiden ongelmajätteiden kanssa pelata, muista että pitää olla kunnollinen tila,asvaltoitu piha ja sadevedet öljynerottimen kautta. Jos meinaat ripotella öljyä ympärille on yrityksellä nopea loppu. Ei kai jäteöljyistä makseta vaan yrittäjä maksaa että pääsee eroon.


      • Mutta_mutta
        kunnontilat kirjoitti:

        Kannattaa lisätä palveluihin muutakin , renkaan vaihtoa,jarrunesteen vaihtoa, polttimoiden vaihtoa, puskurien vaihtoa ym.Mutta jos haluat noiden ongelmajätteiden kanssa pelata, muista että pitää olla kunnollinen tila,asvaltoitu piha ja sadevedet öljynerottimen kautta. Jos meinaat ripotella öljyä ympärille on yrityksellä nopea loppu. Ei kai jäteöljyistä makseta vaan yrittäjä maksaa että pääsee eroon.

        Kyseessähän olisi silloin supistetun palvelun korjaamo.
        Siihen kun lisää korikorjauksen yms. pikku lisää niin ollaan jo oikea autokorjaamo.

        Itse asun pienellä paikkakunnalla ja täältäkin löytyy pari korjaamoa jotka tekevät öljynvaihdosta jarruremontteihin yms. asiakkaan varaosista.

        Aloittaja pääsisi helpoimmalla itsepalvelu verstaassa, sen kun putsailee työkalut ja hallin lattiat sekä rahastaa asiakkaat, miksi kannattaa itse sotkea käsiä, tulee vielä vastuukin peliin.


      • 234234

        Se on loppupeleissä aivan sama mitä kaikkea yrittäjä tekee kunhan vain laskutusta kertyy niin paljon, että saa kulut maksettua ja itselle jää riittävä palkka elämiseen.


    • SamaVene

      Älä unta näe ap!

    • Njo

      Eikö ole yhtään kunnon hakkeria?
      Öljynvaihton yhteydessä pitää mittaritaulun huoltomuistutus saada näkymättömiin.

      • Autokohtaisia

        Esim. omassa berlingossa painetaan mittaritaulussa näkyvä nappi pohjaan ja väännetään virta päälle.
        Näyttöön tulee 10 alaspäin laskeva numero ja kun pääsee 0 niin on kuitattu.

        Samoja kikkoja monessa muussakin autossa.


    • Pokkellä

      Näin omaan autooni tarkoitetun 29 riviä pitkän nollausohjeen. Nuolinäppäimillä vaaka- ja pystysuoraan. Välillä OK sekunnin sisällä edellisestä ja jokin 5 s kuluttua jne jne.. Ei onnistunut.
      Ellei nollaa voi jotkin toiminnot lakata tai hidaxtua- ilmoitetaan.
      Aja nyt tällä härpäkkeellä....

    • secoseco

      Hanki Kiinasta laitteet ja rupea siinä öljynvaihdon yhteydessä "ruuvaamaan" kilometrimittareita. "Uuden auton haju"-spray kaupanpäälle.

    • yritäjäksi_syntynyt

      Asiaa voi verrata parturin hommiin. Harva parturi tekee tukanleikkuun 5 euron ulosmyyntihinnalla. Se ei ole liiketaloudellisesti mitenkään kannattavaa. Ei ainakaan jos verot yms. meinaa maksaa. Menoja on uskomattoman monenlaisia. Jos siis laskutat asiakasta ölynvaihdosta 5 eurolla, niin et saa 5 euroa palkkaa itsellesi tietenkään. Sinulla täytyy olla jotain muuta öljynvaihdon lisäksi. Lisäksi kannattaa miettiä millä tahdilla pystyt tekemään öljynvaihtoja käytännössä. Teoria ja käytäntö ovat aivan eri asioita. Sitä yliarvioi helposti oman nopeutensa. Itseään ei kannata tappaa kovalla työllä polttamalla kynttilää molemmista päistä. Tulee ennenaikainen hauta. Yleensäkin yrittäminen perustuu työnjakoon. On apureita ja partnereita. Yksin harvoin pystyy tekemään kaikkea tehokkaasti. Jos olet hallissa vaihtamassa öljyä, niin samalla et pysty palvelemaan muita asiakkaita tai tekemään markkinointia. Hypit vaan edestakaisin vauhkona sinne ja tänne. Toisaalta on hyvä että pohdit yrittämistä. Yrittäjistä on pulaa. Jatka vain fundeerailuja.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe