Juuka/Nurmes susien salametsästäjille

Rauno55

Poliisille vain tietoa näistä rikollisista. Illat ja yöt maastureillaan susia ja hirviä salametsästävät pitkin metsäautoteitä. Soitan aina poliisille näistä ajelijoista tuolla korvessa.

28

824

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paavoeerikäinen

      Juu...kiinni joutavat. Osa toimii riistaporukoissa sisällä.Turha tuommoista paskasakkia on suojella. Tunkekoonsa ne isot maasturinrämät ja uudet kiväärit sinne minne aurinko ei paista. Tuolla Rautavaara/Juuka rajalla tuo porukka häärää. Kyllä poliisi nuo äijät jo tietää. Osa jo aika kypsiä noihin Juuan perseilijöihin.

      • P_O_L_I_I_S_I

      • P_O_L_I_I_S_I

    • tuuliaMaailmalta

      Denalin luonnonpuistossa kuolee susia. Siellä surman tekijä on yli 60% tapauksissa lajitoverinsa. Näin se menee, vaikka luonnonpuistossa on runsaasti muidenkin eläinten lihaa syötäväksi.
      Tämä ilmiö on alkanut Suomessakin, kun susipopulaatio kasvaa liian tiheäksi, takkuturkit itse alkavat tappaa toisiaan kannan rajoittamiseksi. Onkohan Suomessa nää kuuluisat Suomensudet eli villit koirasusiristeymät ensimmäisinä lauman poistolistoilla.

    • Veikkoniemi

      Tiellä terrorisoi kokonaisia kyliä nuo salametättäjät. Jos poliisille puhuu niin alkaa postilaatikot ja kesämökin ikkunat hajota. Antakaa vain ilmi nuo rikolliset.

      • sussiunatkoon

        Poliisille voi ilmoittaa myös nimettömänä vihjeen salametsästyksestä.


    • Järkeäkinsaaolla

      Asialla kuin asialla tahtoo olla aina kaksi puolta.

      Venäjällä aikoinaan oli partavero ja ukaasit kovat jos parta kasvoi. Mielenkiintoista olisi tietää miten lakia noudatettiin, vai noudatettiinko. Lakeja laatiessa pitäisikkin aina miettiä lakien järkevyys.

    • Aattelehanihanite

      Kannatta myös suhtautua objektiivisesti susiaktivistien aivopesuun, jonka takana tarkoituksellinen metsästäjien mustamaalaus ja omien intresien läpivieminen. Aktivistien intresinä pidän sitä, että on omaa yritystoimintaa, jossa luonnossaliikkumisenummikoille esitellään mm. eri eläinten jälkiä, joista sudenjäljet ovat ummikolle kohokohta jo pelkkänä ajatuksena. Mielikuvituksellakin on retkeilyssä sijansa, mutta bisnes mikä misnes.

      Koirasusi-ihannointi kuuluu myös piiperöiden työkalupakkiin. Onkin merkillepantavaa miten sudet ovat muuttuneet viimeisen kahdenkymmenen vuoden sisällä ulkoiseltaolemukseltaan mitä kummallisemman näköiseksi. Suden tunnusomaisimmat merkit ovat hävinneet tyystin mm. värityksen, koon kuin mittasuhteiden suhteen.

      Tämä ei kuitenkaan tunnu huolestuttavan piiperöitä, sen enempää kuin päättävissä asemissa olevia virkamiehiäkään, vaikka asia on on ollut näiden kaikkien tiedossa. Onkin kummallista, ettei koirasusikasvattamoita valvota, eikä niitä eläimiä vaadita rekisteröitäväksi. Jos kaikki koirasudet olisivat mikrosirutettuja, niin valvonta pelaisi niin luontoon karanneiden, kuin tarkoituksella vapautettujen koirasusien osalta. Ne olisi helpompi todentaa ja poimia pois luonnosta.

      "Totuus on joskus taruakin ihmeellisempi", on viisas neuvo ja pitää mielen avoimenobjektiivisena. Kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää!

    • sikahirvi

      Kyllä hirvenmetsästäjilläkin on omat intressit, kasvatetaan hirvikarjaa toisten mailla ilmaiseksi, pakastimet pullistelee hirven lihaa, hirvipeijaisissa hölmöille maanvuokraajille syötetään sianlihalla jatkettua ns.hirvisoppaa, ottakaahan maan vuokraajat rahallinen vuokra maistanne, esim. 50 eur hehtaari, viisas neuvo pitää mielen objektiivisena.

      • Objektiivit

        Kylläpä nuo höpötyksesi ovat toden totta höpötyksiä ja kertoo miten todellisuudesta ulkona olet kuin lumiukko. Otappa ensin asioista selkoa, ilman vaaleanpunaisia silmälaseja ja yritä sitten uudestaan ja tietenkin objektiivisesti!


      • M.A.R.T.T.A

        Hirvipaistissa pitää olla sianlihaa koska paisti on muuten liian kuivakan makuista. Johtuen hirvenlihan vähäisestä rasva määrästä. Jos peijaisissa olevat ruuat ei kelpaa, niin peijaisiin ei tarvitse mennä eikä ruokaa kukaan pakota syömään. Joten painu vittuun inisemästä hintti ja vuokraa vaikka persereikääsi sillä viidenkympin hehtaari hinnalla.


      • hohoijaa

        Tietääkö "sikahirvi" edes minkä kokoinen maa-alue on ha?


      • sikahirvi

        Ei muuten kannata tehdä vuokra sopimusta metsästysmaasta että jatkuu toistaiseksi eteenpäin, vaan määräajaksi kerrallaan esim 3 vuotta, niin näkee tuleeko sovittu vuokra maksettua, 50 e/ha tai joka vuosi 2 kg hirvenlihaa/hehtaari.


    • sikahirvi

      M.A.R.T.T.A taidat olla alapäästäsi jo kuiva kun tuommosii, vai oletko kenties naistenvaatteisiin pukeutuva kaappi homo martta, vain iliman ei kannata maita vuokrata se jämpti.

    • Kökönkökkönen

      Omassakin perheessä hirviseuran jäsen, vaan ei pakastin kuitenkaa "pullistele" lihan paljoudesta. Jonkinlainen kökkönen nököttää pakastimen yhdessä nurkassa. Mistähän lienet tietosi saanut?
      Naurattaa tuo ehdottamasi 50€/ha/v vuokra! No ymmärsin kyllä, että se oli tarkoitettukin vitsiksi!

    • asiaonnäin

      ensvuonna ei miun mailla metsästetä..50 e / ha on liian vähän

      • 43wgaeszrbszbs

        ...paitsi salaa...

        hähä


      • Salainenmetsästäjä

        Näin teemme, helpottaa kummasti salametätystä kun on vähemmän hyppeejiä mättäillä.


      • ethaluatähtäimeeni

        Maanomistajankin on helpompi rojottaa kohti cz:lla kun tietää että mailla ei metsästä muita kuin salametsästäjiä.


      • poijdkjsx

        Eikös ne oo jo muutamat luvanna tapporahoo niistä salametättäjistä. Ei kuulemma tarvii tuua koko ruhhoo pää kuulemma riittää. hähää


      • Lainkoura
        ethaluatähtäimeeni kirjoitti:

        Maanomistajankin on helpompi rojottaa kohti cz:lla kun tietää että mailla ei metsästä muita kuin salametsästäjiä.

        Nimimerkit (ethaluatähtäimeeni ja poijdkjsx ), tappo uhkauksistanne on ilmoitettu ylläpitoon ja poliisiin. Hyvää aseetonta tulevaa vuotta.


      • NäinPolvijärvellä

        Polvijärvellä Martonvaarassa muutama vuosikymmen sitten paikalliset metsästäjät kyllästyivät erääseen metsästäjään joka metsästi luvatta toisten mailla. Kun sitten kerran tämä luvaton metsästäjä oli taas heidän maillaan ja oli tulossa autollaan metsätietä pitkin sattui eräs paikallisen seuran miehistä tienvarteen haulikon kanssa. Hän ampui luvattoman metsästäjän auton takaikkunan rikki eikä sen jälkeen luvattomasta metsästäjästä ollut riesaa heidän maillaan.


      • poijdkjsx
        Lainkoura kirjoitti:

        Nimimerkit (ethaluatähtäimeeni ja poijdkjsx ), tappo uhkauksistanne on ilmoitettu ylläpitoon ja poliisiin. Hyvää aseetonta tulevaa vuotta.

        Sinusta lainkoura salametsästäjä on myös tehty ilmoitus poliisille sinä menetät aseesi ja ajoneuvosi jota olet käyttänyt salametsästäessäsi ja joudut vankilaan. Saat niin pitkän tuomion että kun vapaudut persereikäsi on hehtaarin kokoinen hähää.


      • ysegshrtshsrtehsrthsrt
        poijdkjsx kirjoitti:

        Sinusta lainkoura salametsästäjä on myös tehty ilmoitus poliisille sinä menetät aseesi ja ajoneuvosi jota olet käyttänyt salametsästäessäsi ja joudut vankilaan. Saat niin pitkän tuomion että kun vapaudut persereikäsi on hehtaarin kokoinen hähää.

        Ahaa, sama suvakki-ääliö kuin Lieksa palstallakin.

        Aina vaan jaksaa haaveilla homosteluista vankilassa.

        Säälittävää.


      • ysegshrtshsrtehsrthsrt
        ysegshrtshsrtehsrthsrt kirjoitti:

        Ahaa, sama suvakki-ääliö kuin Lieksa palstallakin.

        Aina vaan jaksaa haaveilla homosteluista vankilassa.

        Säälittävää.

        Pyydän anteeksi edellistä kirjoitustani sinulta poijdkjsx tajusin että olen itse säälittävä suvakki-ääliö.


      • ysegshrtshsrtehsrthsrt
        ysegshrtshsrtehsrthsrt kirjoitti:

        Pyydän anteeksi edellistä kirjoitustani sinulta poijdkjsx tajusin että olen itse säälittävä suvakki-ääliö.

        Ole hyvä!

        Saat anteeksi, kunhan et enää enempää hölmöile.


    • ethaluatähtäimeeni

      Ysegshrtshsrtehsrthsrt haukkuu ensin poijdkjsx:n suvakki ääliöksi ja väittää tätä vielä homoksi ja pari päivää myöhemmin pyytää anteeksi ja ilmoittaa olevansa itse suvakki ääliö ja vielä samana päivänä vastaa omaan viestiinsä ja antaa anteeksi itselleen . Mitä sekopäitä tänne on eksynyt.

      • 02848utr0wo34i

        Lapsellinen suvakkiääliö-häirikkö kirjoittelee höpöhöpöjuttujaan toisten käyttämillä nimimerkeillä.

        Siksi viestittely saattaa näyttää äkkilukemalla hieman hassulta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe