Hyviä kirjoja, oletteko lukeneet näitä?

Yksi-usko

Batya Wootten: Israelin juhlat
- kaksi kirjaa, joissa toisessa on kevään ja toisessa syksyn juhlat
Mitch Glaser: Jesaja 53 selityksin
- kirja on kirjoitettu juutalaisille (siis juutalaiselta juutalaiselle), mutta kiinnostaisi varmaan adventisteja, kirja on hyvin mielenkiintoinen
Richard E. Freeman: Apostolin sydän
- Roomalaiskirjeen 9-11 kommentaari
- kirjoitettu juutalaisille, mutta kiinnostaisi varmasti adventisteja

11

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kylläkiinnostaa

      mistä niitä voi tilata ja mihin hintaan?

      • Yksi-usko

        Minä olen tilannut netistä hengellisistä kirjakaupoista. Suosittelen ehdottomasti tilaamaan ja lukemaan. Niissä poraudutaan niin syvälle Raamatun totuuksiin. Raamattua tutkitaan hebreasaisin silmin, mikä on ollut minulle todella mullistavaa.

        Nuo Syksyn ja kevään juhlat kertovat VT:n juhlista, joilla Israelin kansaa itse asiassa ollaan valmisteltu Jeesusta varten. Jeesuksen kaikki toiminta tulee ilmenee noissa VT:n juhlissa, joita Israelin kansa on juhlinut koko historiansa ajan.

        Jumala on todella kansaansa opastanut kunnian kuninkaan tulolle. Kirjassa Jesaja 53 kerrotaan, miksi Jeesuksen piti tulla ensin seimen lapsena. Miksi valhe tuli ensin. Miten Jumala valitsee.

        Nämä kirjat ovat niin rautaista luettavaa juuri meille adventisteille, jotka jo tiedetään niin paljon Raamattua.

        Kirjoissa myös kerrotaan juutalaisille, miksi kristityt tekevät niin kuin tekevät.

        Nämä messiaaniset juutalaiset ovat kirjoittaneet nuo kirjat, jossa he yrittävät Jumalan avulla, saada juutalaisia ja kristittyjä taas saman pöydän ääreen, yhdessä todistamaan Herrasta Jeesuksesta Messiaasta.

        Noihin Israelin juhlat -kirjoihin liittyen on myös TV7:n arkistossa Kalle Venäläisen pitämä luentosarja Raamatun juhlakalenteri. Kuuntelin tuota luentosarjaa ja Pyhä Henki on puhutellut minun voimakkaasti. Suosittelen. Suosittelen.


    • Hei_

      "Adventismilla" tai Adventtikirkolla ei ole mitään tekemistä juutalaisuuden kanssa!

      - Iisakin pojalla Jaakobilla oli poikia kaksitoista kappaletta.
      Yksi Jaakobin pojista oli Juuda niminen. Juudan jälkeläisiä ovat juutalaiset. Jaakobin pojista kasvoi heimoja kaksitoista.
      "Juudalla" on merkitystä myös mittavan isona maakuntana aikansa "Israelissa."

      Siunauksia
      Jari Laurila
      keskustelija

      • Yksi-usko

        Kaikkien kristillisten kirkkojen juuret ovat juutalaisuudessa. Jeesuskin oli juutalainen. Tiesitkö, että johonkin aikaan alussa 1/3 kaikista juutalaisista uskoi Jeesukseen. Meillä on paljon yhteistä.


      • Yksi-usko
        Yksi-usko kirjoitti:

        Kaikkien kristillisten kirkkojen juuret ovat juutalaisuudessa. Jeesuskin oli juutalainen. Tiesitkö, että johonkin aikaan alussa 1/3 kaikista juutalaisista uskoi Jeesukseen. Meillä on paljon yhteistä.

        Suosittelen katsomaan TV7:lta Kalle Venäläisen pitämän sarjan Kaksi todistajaa.


    • Yksi-usko

      Kysynpä vaan, kuka tuntee paremmin VT:n kirjoitukset kuin juutalaiset? Ei kukaan. Tiesitkö, että Jerusalemissa on nykyään myös Uuden testamentin professuuri. Myös Uutta Testamenttia tutkitaan. Raamatussa on paljon totuutta, jota me adventistitkaan emme vielä tiedä, esim. VT:n juhla-ajat.

    • Yksi-usko

      Lisää hyviä kirjoja:

      C.Skovgaard-Petersen: Raamatun ihmisiä I ja II. Kirjoissa kerrotaan 32 Raamatun henkilöstä.

    • Yksi-usko

      Parantavat kädet -kirja (Kirjatoimi) kertoo kuuluisan aivokirurgi, Ben Carsonin, elämästä. Suosittelen luettavaksi.

    • ihania-kirjoja

      Laitan jälleen yhden hyvä kirjan, jonka oikein ahmin. Niin mielenkiintoinen se oli. Vaikka kirja on kirjoitettu etupäässä juutalaisille, niin sopii erinomaisesti myös muille.

      Michael L. Brown: Aito kosher-Jeesus.

      Kirjoittaja on kansainvälisesti tunnustettu messiaaninen juutalainen tutkija.

      "Jeesus - Jeshua
      Hän on vaikutusvaltaisin koskaan elänyt juutalainen.
      Hän on myös kiistanalaisin koskaan elänyt juutalainen.
      Evankeliumi on juutalainen ja nousee juutalaisesta perinteestä. Jeesuksen sanoma ja uhrikuolema on syvällisimmin ymmärrettävissä tästä kontekstista käsin. Kirja on tarkoitettu niille, joita kiinnostaa sukeltaa Raamatun teksteihin pintaa syvemmälle. Se on myös niille, jotka haluavat ymmärtää kristittyjen ja juutalaisten välisiä suhteita ja esteitä, jotka pitävät meidät etäällä toisistamme."
      (lainaus kirjan takakannesta)

    • ihania-kirjoja

      Jotka haluatte tietää totuuden evoluutiota, niin tässä on kirjoja, joita kannattaa lukea.

      Marvin L. Lubenow: Myytti apinaihmisistä (suomeksi toimittanut Matti Leisola)

      "Monet ihmisen esihistoriaan liittyvät yleisesti hyväksytyt "tosiasiat" ja niiden "rationaaliset perustelut" paljastuvat yhä useammin olemattomiksi. Malliesimerkki tästä on kehityskulkue, joka alkaa apinamaisesta olennosta ja päättyy ihmiseen. Kyseessä on myytti, sillä apinan ja ihmisen välimuotoja on etsitty turhaan jo yli sata vuotta, vaikka fossiilimateriaalia ja erityisesti ihmisfossiileja onkin olemassa paljon enemmän kuin yleisesti luullaan.

      Professori Marvin Lubenowin kirja paljastaa ihmisen esihistoriaan liittyvän fossiiliaineiston todellisen luonteen ja osoittaa, miten darwinismi on menettämässä näennäistä järkevyyttään ja osoittautumassa tieteelliseksi myytiksi.

      Ydinfysiikan professori Herman Schneider kertoo kirjan liitteenä olevassa tekstissä geologisen aikataulun ja siihen liittyvien radioaktiivisten ajoitusmenetelmien kyseenalaisista perusteista.

      Fossiilikallo KNM-ER 1470:n ajoitusta koskeva aineisto on loistava!
      (Gerald Aardsma, fil. tri, Ydinfyysikko

      Todellisen tutkijan tavoin Lubenow analysoi tieteellistä kirjallisuutta punniten todisteita ja tutkien alueita, jotka ovat avoimia tulkinnoille
      Michael Charney, fil.tri, Antropoligian professori

      Lubenow ui rohkeasti vastavirtaan. Kirjan johtopäätökset ovat hyvin perusteltuja
      Matti Leisola, tekn. tri, Bioprosessitekniikan professori

      Kirja on täydellisin ja tarkin niin sanottuja "apinaihmisiä" koskeva kritiikki.
      Henry M. Morris, fil. tri, Hydrogeologian professori

      Paleoantropologeilla on luultuakin enemmän "luurankoja kaapeissaan".
      Lennart Saari, maat.metsät.tri, Riistaeläintieteen dosentti

      Lubenowin yksityiskohdiltaan rikas ja kriittinen tapa käsitellä ihmisen esihistoriaa on hyvä vastakohta alaa vaivaavalle kritiikin puutteelle.
      Lasse Uotila, lääket.kir.tri, Kliinisen kemian dosentti"

      Kopioin tuohon kirjan takakannessa olevan tekstin. Kirja on todellakin erinomaisen hyvä. Paljon asiaa. Suosittelen kaikille ja varsinkin uskovaisille.

    • ihania-kirjoja

      J.C. Sanford: Eliömaailma rappeutuu
      geneettinen entropia ja perimän salaisuus

      "Akateeminen yhteisö on vastaanottanut kirjani vihamielisellä hiljaisuudella. Kysyin geneetikkoystävältäni, joka oli huolellisesti lukenut kirjani: "Mikseivät he ota kantaa argumentteihini?" Hänen vastauksensa oli hätkähdyttävä. "Heillä ei ole vastauksia." Olen varma, että nykyiset alan johtavat tutkijat ymmärtävät ja yksityisesti myöntävät kertomani ongelmat. He välttävät avointa keskustelua ja haluavat pitää näitä teoreettisia ongelmia liikesalaisuuksina, joita ei ole tarkoitettu avoimeen dialogiin tai julkiseen keskusteluun."
      John C. Sanford, professori, Cornell University

      John Sanford nostaa maton reunaa nähdäkseen, mitä evoluutioteoria on lapioinut maton alle. Hän osoittaa ettei darwinismilla ole selitystä sille, miten informaatio tuli genomiimme. Teoria ei kykene edes selittämään miten perimän informaatio voisi säilyä.
      Michael Behe, professori, Lehigh University

      Maailman jokaisen biologian tutkijan ja opettajan tulisi lukea tämä kirja. Kirjalla on potentiaalia muuttaa akateemisen maailman näkemyksiä merkittävällä tavalla.
      John Baumgardner, tri, Theoretical of the Los Alamos National Laboratory

      Tri Sanford on erittäin pätevä geneetikko merkittävästä yliopistosta. Hän on kirjoittanut suurenmoisen kirjan, joka kertoo uusista geneettisistä todisteista. Ne osoittavat, että ihmisen perimä rappeutuu ja on aina rappeutunut ihmiskunnan alusta asti.
      Henry Morris, emeritusprofessori, Institute of Creation Research

      John Sanfordin kirja paljastaa rohkeasti ja selkeästi, että ihmisen perimä rappeutuu mutaatioiden kertymisen seurauksena. Tilanne on huolestuttava ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta mutta samalla yllättävä ihmiskunnan menneisyyden kannalta.
      Phillip Johnson, emeritusprofessori, University of California Berkeley

      Genetiikka ei tunne neodarvinismin edellyttämiä "positiivisia" mutaatioita - haitallisia kylläkin. Hyvin lievästi haitallisia, luonnonvalinnalle näkymättömiä mutaatioita on kumuloitunut perimäämme heti alusta alkaen. Mitä enemmän aikaa, sitä enemmän mutaatioita, hedelmättömyyttä, syntymävikoja, sairauksia ja nopeutunutta ikääntymistä - ei evoluutiota. Sanford soittaa aikamme pyhistä lehmistä pyhimmän, faktana pidetyn evoluution kuolinkelloja.
      Mikko Tuuliranta, LL, kirurgian erikoislääkäri, Keski-Suomen keskussairaala

      Akateeminen yhteisö on hylännyt arvostamansa suvaitsevaisuuden, akateemisen vapauden, tasapuolisen vertaisarvioinnin sekä yksinkertaiset kohteliaisuuden ja reilun pelin periaatteet, kun kyse on sen keskeisen paradigman kriittisestä analyysistä.
      Matti Leisola, emeritusprofessori, Aalto yliopisto

      Kopioin jälleen kirjan takakannen. On erinomaisen hyvä kirja, joka kannattaa ehdottomasti ainakin kaikkien uskovaisten lukea!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1555
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe