Yökyläily perheen luona

Mäjamunmies

Olemme joka toinen joulu äitini ja joka toinen mieheni vanhempien luona. Joka kerta kun olemme äitini luona niin olemme vain pari päivää ja meidän kuitenkin pitää moneksi päiväksi mennä mieheni kotiin ennen tai jälkeen joulun. Ja kun tulemme kotiin silloin kun olemme joulun mieheni vanhempien luona koko joulupyhät niin piipahdamme vain äitini luona. Asumme lähempänä äitiäni mutta tuntuu että silti käymme enemmän mieheni kotona. Ja sitten jos en mene sinne niin loukkaantuvat. Rakastan miestäni enemmän kuin mitään muuta. Miten te muut olette vastaavan tilanteen hoitaneet?

5

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mekkk

      Kun on jo oma parisuhde niin miehenä ainakin jossain vaiheessa vietettiin joulu ihan kahdentaan naiseni kanssa ja meni monta vuotta. Sitten kun lapsemme syntyi niin olimme minun vnahemmilla joulua viettämässä lapsen ollessa pieni mutta jossain vaiheessa hänen kasvaessaan ei viittinyt enää lähteä mihinkään vaan omassa kodissa joulu vietettiin. Anoppini ei ollut kiinostunut tyttärensä lapsen kanssa olemisesta ja kun lapsi kasvoi niin sen huomas että ei viihdy anopin luona kun ei anoppi ollut kiinostuntu hänen seuraasta. Varmaan viieset 15 v vietetty aina joulut kotona ja lapsikin jo aikuinen niin ei tartte reisuun lähteä. Jos miehen vanhemmat ottavat herneen nenään jos et käy heillä niin mitä sitten ja aikuisena onneksi voi valita kenen luona käy kylässä ja eikö miehesi osaa tai pysty sanomaan vanhemmilleen että nyt vietetään oma joulu kahdestaa ja se siitä. Sukulaisissa voi käydä muulloinkin kun vian jouluna,

      • Apviestijä

        Käydään muulloinkin kuin vain jouluna, mutta silti käydään enemmän tuolla parinsadan kilsan päässä kuin tuossa lähempänä. Ja käyvät myös meillä (siis miehen vanhemmat), ihan vaan ilmottivat aluksi että tulevat silloin ja silloin. Siihen sentään mieheni sai sanottua että kysyisivät ensin kun meillä on muitakin suunnitelmia. Tekivät alussa myös sitä että kun olimme heille menossa olivat jo sopineet kyläilyajat sukulaisien luo meille valmiiksi, siitäkin sanottiin. Ehkäpä pitäis myös tästä jouluasiasta sanoa niin josko se siitä.


      • hmmmmmhhh

        Esittäisin asian niin heille että yhtä lailla sinun äitisi kaipaa että käytte hänen luonaan pidempään. =) luulisi ettei tuohon oikeen voi mitään sanoa.
        JOillain perheillä ne jouluperinteet että aina vuodesta toiseen ollaan tehty tietyllä kaavalla kaikki ,mutta ei se ole maailmanloppu vaikka ne perinteet joskus muuttuisikin.


    • kaksinkaunis

      Puhuminen auttaa paljon. Kannattaa puhua hyvissä ajoin. Silloin voi muuttaa tapoja.
      Jos miehelle on ehdottoman tärkeää viipyä monta päivää vanhempiensa luona, niin kai sinä voit lähteä aikaisemmin pois. Lähdet vaikka äidillesi, jos mies sitten hakee. Tämä tietysti jo ennakolta sopien. Jouluna ei julkisia hirveästi kulje, mutta kuitenkin.

      Ja voisit haaveilla siitä kahdenkeskisestä joulusta ihan ääneen.

    • ei_enää_mamman_helmoissa

      Mitäpä jos joskus viettäisitte sen Joulun kotonanne tai ulkomailla?
      Olette aikuisia ihmisiä, ei kukaan pakota teitä olemaan montaa yötä kummankaan vanhemmilla. Kai te nyt osaatte itsekin päättää menemisistänne ja olemisistanne!

      Kun minä muutin pois kotoa, kävin Jouluna kotona jos se töiden puolesta oli mahdollista. Eipä tullut pieneen mieleenkään että se olisi pakko. Jos vapaata oli niinkuin nyt on vain 3 päivää, ei tullut pieneen mieleenkään lähteä äidin luokse monen sadan kilsan päähän, ei edes alle 20 vuotiaana.
      Kun menin parisuhteeseen, olemme viettäneet juhlapyhät omassa kodissamme tai olemme olleet muutaman kerran ulkomailla. Ei tulisi mieleenkään mennä kummankaan vanhempien vaivoiksi yökylään juhlapyhinä, tosin ei ne kyllä olisi kotonakaan meitä passaamassa. odottamassa. Äitini viettää kylpyläjoulua miesystävänsä kanssa ja mieheni isä viettää joulua veljensä kanssa jossain etelän mailla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe