Tainionvirran koulun tiloissa aloittaa...

TerveisetUlapalta

...niin mikä?

Vääntäiskö joku mulle rautalangasta tai piipunrassista tai ihan mistä vaan että mikä yritys se on kun on vuokrannut osan Tainionvirran koulun tiloista?

149

3714

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koodaaja2

      sinne tulee pari jannua ja pistää tietokoeesta töpselin seinään ja alkaa katteleen konetta, tosin joskus lipsahtaa kyllä pornon puolellekkin

    • Yökötär

      Kuntaa kusetetaan taas 6/0 niin kuin aina.Mitä hullumpi idea sitä enemmän rahaa irtoo esim.löytyy Purnu,Opisto,4-yhdistys ja muutama jo lopettanu yritys.Sitä rhaa kun on paskaan panna.

      • HeliumPops

        Tässä hommassa on sydän mukana...

        --------------------------

        MELIUS GROUP ON PAREMMAN PALVELUN
        ICT – PALVELUOPERAATTORI

        Melius Group Finland Oy mukana Radio Novan kamppanjassa tekemässä hyvää.

        Keräämme joulukuun aikana yrityksiltä, yhteisöiltä ja myös yksityisiltä lahjoittajilta ylimääräisiä PC-Koneita ja laitteita, puhelimia yms.

        Lahjoitamme nämä huollon ja tietoturvapuhdistuksen jälkeen Pelastakaa Lapset Ry:lle joka edelleen toimittaa laitteet huonommissa taloudellisissa oloissa elävillä Suomalais perheille, joilla ei ole mahdollisuutta ostaa pc-laitteistoja tai älypuhelimia.

        Melius Group Finland Oy osallistui kampanjaan lahjoittamalla ylläpitopaketteja, täyshuolto / korjaamo palveluita sekä Tabletti tietokoneita. Lisäkampanjassamme haastamme kaikki asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme mukaan laitteistolahjoituksien muodossa.

        Oman alkuperäisen lahjoituksemme arvo on n. 2000 €. Lisälahjoituksen arvoa ei vielä pystytä määrittämään mutta näkymien perusteella huolto aikaa menee satoja tunteja.

        Melius Group Finland Oy on hakenut uutta tietoturvakumppania jo jonkin aikaa ja Avastin uskomaton suorituskyky ja ominaisuudet pitää koneet puhtaana ovat vakuuttavia. Kun Avast on vielä 100% yhteensopiva ylläpito-ohjelmistomme kanssa ei valinta ollut vaikea. Avastilla pystyy suojaamaan niin älykännykät, pc-laitteet kuin raskaan sarjan serveritkin. Avast tietoturvaohjelmistoa käyttää yli 400 Miljoonaa ihmistä maailmalla ja se onkin tällä hetkellä maailman eniten käytetty tietoturvaohjelmisto. Sen saa nyt meiltä.

        12.12.2016 nettiviesti.Fi sähköpostipalvelu on avattu.
        Palvelun juuret juontaa jo -90 luvun loppuun / 2000 luvun alkuun jolloin kaikkien taloyhtiöliittymien äiti Nettikaista perusti palvelun.
        Monen hiukan omituisenkin ylläpitäjän jälkeen palvelu siirtyi Melius Group Finland Oy:lle ja täällä se pysyy.

        Voit rekisteröidä uuden / ottaa käyttöön vanhan email-osoitteesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluume.

        Nettiviesti.Fi sähköpostilaatikon kokoa ei ole rajoitettu eikä tulla rajoittamaan.

        Se ei myöskään tule muuttumaan maksulliseksi.


    • ertgtrwg

      Avast on myös saatavilla ilmaisena versiona , itselläni on maksullinen eikä sekään konkursssiin vie netistä ladattuna,

      • PingoBongo

        Kyllä saattaa viedä konkurssiin jos sen lataa tarpeeksi monta kertaa - niinku epähuomiossa...


      • kökökköööö

        Toisessa läppärissä maksullinen zone alarm, muuta kun sen jakso loppuu niin siihenkin Avast ilmaisena on tarkoitus laittaa. Tabletissa ja kännyköissä Avast ilmaisena.


    • Puretaan

      Tämähän on Hartolan malli.Sama malli toimii myös asuntopolitiikassa.Laitetaan asuntoon asumaan yh-huoltaja ja kakarat asutaan ja elellään häippästään jätetään vuokrat maksamatta ja asunto kuin pommin jäljeltä.Ja sitten itketään ettei saa kuntaan ottaa maahanmuuttajia ja entäs tämä yrityskätilön tänne houkuttelema ns.yrittäjä.Verovelkaa ynnä muuta kolttosta silmät ja suut täynnänsä mutta ei kun tänne vaan konkurssikypsään kuntaan meille mahtuu.Olihan täällä ennen esim.yhdistetty tilitoimisto ja kenneli sekä alkoholisoituneen naisimmeisen ylläpitämä
      lahjatavaraliike .......ylihinnoiteltua Tokmannin ja Kärkkäisen roinaa uudelleen paketoituina kauniissa kääreissään ...nooh kaikki maksut jäivät saamatta siltäkin.Että kyllä ihmetyttää ettei jakseta tai viitsitä taustoja tarkastaa.Kaikkien taustat tulisi tarkastaa etenkin näitten sosiaalipummien jotka tulevat Hartolaan etuuksien toivossa.Toivottavasti yrittäjän sopimus puretaan näitä hyysättäviä muka yrittäjiä on aivan liikaa.

    • heikkisenveisti

      kävikö kukaan kertomassa itä hämen toimittajaksi itseään kutsuvalle asiasta, tekeekö se jutun asiasta samalla voi tehdä jutun alaikäisten turvapaikanhakijoitten kielteisistä päätöksistä niin saamme tietoa lehdestä mikä meille kuntalaisille kuuluu

    • mteneksyittänne

      tuskin jaksaa joka aamu lähteä kutoselta, puhut paskaa kerro edes kaupunginosa missä muka asut jos edes osaat kertoa sieltä kainuusta kun kirjoittelet

    • Meliusomistaja_Toni

      ALKUPERÄINEN KYSYMYS: Mitä tapahtuu Taninionvirran koulussa ?

      Tainionvirran koulun tiloissa remontoi Melius Group Finland Oy.
      Tiloihin tulee muutostöiden jälkeen raskaan sarjan laitesalit joissa pyörii pilvipalveluita, websivuja yms. Tarjoamme palveluita niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Hartolassa kustannuksemme ovat pienet joten pienet ovat myös palvelu maksut niin yrittäjille kuin harrastajille tai kuluttajille.

      Ylläpitopalvelumme Huoleton-2017 on saanut avainlipputunnuksen ja on aito Suomalainen tuote. Palvelu on edullinen ja tuotetaan kokonaan Suomessa. Pieni ohjelma kerää koneesi teknisiä tietoja kuten tuulettimen toiminnasta lämpöjä yms. Näiden esim. lämpötilojen muuttuessa kriittiseksi saat asiasta ilmoituksen jotta tiedostosi ei ole vaarassa koneen hajoamisen vuoksi. Ylläpitoon kuuluu myös tekninen tuki josta ei laskuteta erikseen vaan se kuuluu edulliseen kk-hintaan.

      Vuokrasimme tilan Hartolasta koska kustannukset Helsingin seudulla ovat karmeat. Lähes 60.000 € säästöillä rakennamme huipputeknisen laitesalin ja myymälän / huoltopisteen. Lisäksi tarjoamme tiloja yhteistyökumppaneillemme vuokralle samasta talosta. Tilaa on paljon koska koko koulu on käytössämme.

      Avaamme kevättalven aikana ovet asiakkaille ja toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi ostoksille tai vaikka vaan juttelemaan "asioista" joita täällä on läpikäyty. Meillä ei ole mitään salattavaa joten vietämme mielellämme aikaa asiakkaidemme seurassa ihan yrityksen ylintä johtoa myöten.
      Meillä on asiakkaillemme aina kahvipannu kuumana. Pullaakin löytyy.

      Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 1993. Elättänyt 5-lapsisen perheeni aina ilman minkäänlaista sosiaalitukea. Yrittäjänä oleminen ei ole helppoa Suomessa mutta siinä pärjää kun muistaa että Verottaja on paras kaverisi ja muut viranomaiset myös. Tärkeintä on luoda hyvät välit yhteistyökumppaneihin jotka ovat yhteistyökumppaneita myös silloin kun on huono aika. Sillä niitä tulee.

      Törmäsin luottaessani vääriin henkilöihin vuonna 2014 talousrikollisiin jonka takia vuonna -93 perustettu yritykseni meni konkurssiin. Ei se ole häpeä. Yrityksestäni vietiin lähes 200.000 € rahaa. Poliisi tutkii asiaa edelleen. En ollut ainoa näiden kavereiden uhri, enkä viimeinen, se on ihan varma asia. Olen kuitenkin yksi niistä jotka eivät jääneet lepäämään pää pensaaseen vaan lähti kohti uusia haasteita. Ja niitä riittää. Talousrikollisten tullessa "taloon" yhtiöni oli Kommandiittiyhtiö eli KY. Tässä yhtiömuodossa yrittäjä on itse vastuussa henkilökohtaisesti veloistaan. Tällainen sattuu sitten omiin henkilökohtaisiin luottotietoihin.
      En pidä sitäkään häpeällisenä asiana vaan olen erittäin ylpeä siitä että kaiken kokemani jälkeen olen ylipäätään tässä tätä tekstiä kirjoittamassa ja korjaamassa alhaisia valheita mitä täällä levitellään häpeilemättä ja ylläpito ei tee yhtään mitään ... Koska yritykseni muuttui KY:stä OY:ksi joku joka ei tiedä mistä puhuu voi kertoa että olen tehnyt 2 konkurssia. Se nyt vaan on yksi sama yhtiö kuten Y-Tunnuksesta voi päätellä.

      Joku miljonääri on joskus sanonut että yhden konkurssin jälkeen tiedetään että on yrittäjä, ja tämä pitää kyllä paikkansa. Olen siis yhtä kokemusta rikkaampi.

      Poispotkittuja henkilöitä kuka minkäkin takia esim. Alkoholi ja jopa huumeongelmien takia on mahtunut matkan varrelle paljon, samoin myös umpikieroja yhteistyökumppaneita. Näistä kuulee aina välillä joillakin palstalla.

      Silti kaikista vaikeuksista huolimatta tarkoituksenamme on tehdä sitä mitä osataan parhaiten ja sitä mitä tehdään aidolla tunteella ja rakkaudella alaan, eikä suurten Bonusten tai hienojen Bemareiden takia. Jotain varmaan kertoo myös se että nämä haukkujat ovat yleensä nimimerkkien takana eikä tule koskaan toistamaan juttuansa samalla nimellä. Tällaista on kuitenkin maailman meno vuonna 2017.

      Me tarjotaan IT-Palveluja laidasta laitaan 24h/vrk.

      Tervetuloa Hartolaan myymäläämme juuri sellaisena kuin olet, ilman nimimerkkiä.
      mekin olemme vain ihmisiä, teemme jopa virheitä...

      • AamullaTuimasti

        Kirjoitit:
        "Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 1993. Elättänyt 5-lapsisen perheeni aina ilman minkäänlaista sosiaalitukea"

        Kysymys: jos et ole saanut minkäänlaista sosiaalitukea, vaikka sinulla on lapsia niin miten se on mahdollista tässä yhteiskunnassa? Et siis ole saanut lapsilisää?
        Lapsilisä, jota valtio maksaa kaikillelapsiperheille varallisuudesta riiippumatta? Lapsilisä on etuus ja tulonsiirto valtiolta, joka on myös osa sosiaalitukea. Ainoa sosiaalituki, joka ei ole harkinnanvarainen.

        Olet oikeassa: ei konkurssi ole häpeä. Kuka tahansa yrittäjä voi päätyä yritystoiminnassaan konkurssiin ja sieltä joko noustaan tai ei. Tämä on fakta ja siinä ei ole mitään outoa.

        Mutta: jos kertoo elättävänsä perheensä ja itsensä ilman minkäänlaisia sosiaalitukia (mukaan lukien harkinnanvaraiset) niin minun mielestäni ei ole itsenäistä elämää se, että jättää velat maksamatta ja niitä on ulosotossa. Kuka tahansa voi ottaa helvetisti velkaa ja sanoa, ettei elä sosiaalituella. Eihän velaksi eläminen ole omalla rahalla elämistä! Etenkin jos on Oy-pohjainen yritys.

        Vasta sitten voi leuhkia (jos ylipäätään tarvitsee leuhkia) omavaraisuudellaan, jos ei ole velkaa tai pystyy selviytymään veloistaan ilman, että ne päätyvät ulosottoon. Maksamaton velka on tavallaan varastamista, jos sitä tekee ns. velan päälle. Ja tämä yleisellä tasolla sanottuna. Ei kohdistettuna kehenkään yksilöllisesti, koska vastaavanlaisia tapauksia löytyy pilvin pimein.

        Hartolassa on ja on ollut paljon menestyneitä yrityksiä: henkilöitä, jotka ovat aloittaneet yritystoimintansa aikoinaan aivan "tyhjästä" ja edeneet urallaan omalla työllään, osaamisellaan ja ahkeruudellaan ja säästäväisyydellään. Näitä yrittäjiä arvostetaan ja on syytäkin. Nykysukupolvesta vastaavanlaista yritteliäisyyttä ei löydy yhtä paljon. Oletan, että moni pelkää riskejä.

        Neuvona sellaiselle yrittäjälle, joka tekee useita konkursseja, olipa syy mikä tahansa, sanoisin, että kannattaisi hyödyntää omaa osaamistaan muiden leivissä. Se kun on niin, että kaikista ei ole yrittäjäksi, kaikki eivät osaa hoitaa raha-asioitaan, mutta ammattitaito saattaa olla hyvinkin korkealla tasolla. Ja sen myötä voisi löytyä jokin vähemmän stressaava päivätyö.


      • Meliusomistaja_T
        AamullaTuimasti kirjoitti:

        Kirjoitit:
        "Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 1993. Elättänyt 5-lapsisen perheeni aina ilman minkäänlaista sosiaalitukea"

        Kysymys: jos et ole saanut minkäänlaista sosiaalitukea, vaikka sinulla on lapsia niin miten se on mahdollista tässä yhteiskunnassa? Et siis ole saanut lapsilisää?
        Lapsilisä, jota valtio maksaa kaikillelapsiperheille varallisuudesta riiippumatta? Lapsilisä on etuus ja tulonsiirto valtiolta, joka on myös osa sosiaalitukea. Ainoa sosiaalituki, joka ei ole harkinnanvarainen.

        Olet oikeassa: ei konkurssi ole häpeä. Kuka tahansa yrittäjä voi päätyä yritystoiminnassaan konkurssiin ja sieltä joko noustaan tai ei. Tämä on fakta ja siinä ei ole mitään outoa.

        Mutta: jos kertoo elättävänsä perheensä ja itsensä ilman minkäänlaisia sosiaalitukia (mukaan lukien harkinnanvaraiset) niin minun mielestäni ei ole itsenäistä elämää se, että jättää velat maksamatta ja niitä on ulosotossa. Kuka tahansa voi ottaa helvetisti velkaa ja sanoa, ettei elä sosiaalituella. Eihän velaksi eläminen ole omalla rahalla elämistä! Etenkin jos on Oy-pohjainen yritys.

        Vasta sitten voi leuhkia (jos ylipäätään tarvitsee leuhkia) omavaraisuudellaan, jos ei ole velkaa tai pystyy selviytymään veloistaan ilman, että ne päätyvät ulosottoon. Maksamaton velka on tavallaan varastamista, jos sitä tekee ns. velan päälle. Ja tämä yleisellä tasolla sanottuna. Ei kohdistettuna kehenkään yksilöllisesti, koska vastaavanlaisia tapauksia löytyy pilvin pimein.

        Hartolassa on ja on ollut paljon menestyneitä yrityksiä: henkilöitä, jotka ovat aloittaneet yritystoimintansa aikoinaan aivan "tyhjästä" ja edeneet urallaan omalla työllään, osaamisellaan ja ahkeruudellaan ja säästäväisyydellään. Näitä yrittäjiä arvostetaan ja on syytäkin. Nykysukupolvesta vastaavanlaista yritteliäisyyttä ei löydy yhtä paljon. Oletan, että moni pelkää riskejä.

        Neuvona sellaiselle yrittäjälle, joka tekee useita konkursseja, olipa syy mikä tahansa, sanoisin, että kannattaisi hyödyntää omaa osaamistaan muiden leivissä. Se kun on niin, että kaikista ei ole yrittäjäksi, kaikki eivät osaa hoitaa raha-asioitaan, mutta ammattitaito saattaa olla hyvinkin korkealla tasolla. Ja sen myötä voisi löytyä jokin vähemmän stressaava päivätyö.

        "Kysymys: jos et ole saanut minkäänlaista sosiaalitukea, vaikka sinulla on lapsia niin miten se on mahdollista tässä yhteiskunnassa? Et siis ole saanut lapsilisää?"

        - Arvoisa Aamulla Tuimasti, itse en laske lapsilisiä sosiaalitukeen, eikä niin tee moni muukaan yrittäjä. Toki tarkemmin kun ajattelee lapsilisä on sosiaalituki.
        Kyllähän meidän perhe on saanut lapsilisät tietysti, ja saa edelleen.

        Ei velkaa ole jätetty tahallaan maksamatta. Luepa tarkemmin ajatuksella minun kirjoittamani juttu, älä sitä mitä eräs Suomen Nuori Toivo on kirjoittanut täällä monella eri nimimerkillä. Kaveri on mitä ilmeisemmin sama joka on saanut meiltä tänä syksynä kenkää ja yrittää nyt kaikin tavoin tehdä yrityksen elämän vaikeaksi uudessa paikassa. Huume ja alkoholiongelmat ovat varsin yleisiä tuossa ikäluokassa, mikä on erittäin ikävää.

        Yhtiöni kuten minäkin oli velaton vuonna 2014 lokakuussa.
        Joulukuussa 2014 niin ei enää ollut, tämä on sitten aivan eri asia.

        Pankista ei lainaa heru yksittäisten velkojen maksamiseen ilman vakuuksia kuten ei mistään muualtakaan kun menet kertomaan että meillä kävi talousrikolliset, kassa on tyhjä tarvitaan lainaa ... Kyllä siinä jätetään yrittäjä täysin yksin, voivotellaan vaan ja toivotellaan voimia.

        Neuvosi on erittäin hyvä yrittäjille jotka tekevät usein konkursseja. Minun yritykseni meni konkurssiin talousrikollisten vuoksi. Ei minun virheestäni. Minä siitä kuitenkin kärsin ennen kuin asioista tulee päätöksiä. Tutkinta näissä on hidasta ja oikeista rikollisista ei kukaan uskalla mainita mitään. Näin se vaan menee.

        Melius-T


    • jkfdkgkk

      Siis kun näköjään omistajana tänne vastailet, niin mikä on nimesi ollut ennen.. kun aikaisemmin joku kyseli..kyllä nämä asiat tulee julki ennemmin tai myöhemmin

    • jepulisjeevaan

      Kyllä Hartolan kunta on saanu jättipotin tästä Meliuksesta..heh heh

    • Aasikoolet

      "Minun firma meni konkurssiin talourikollisten takia" mites ne muut firmat ? Asun kunnassa ja aloit kiinnostamaan minua ja paria muuta kaveria. Ketähän nämä talousrikolliset olivat. Otetaan ne mukaan keskusteluihin. Puhutko sinä itsestäsi toisena persoonana kun puhut talousrikollisista. Kerrot että sinulla on.lainaa 60 000 euroa, miten olet voinut saada konkurssimiehenä lainaa konesalia varten. Miten hyväntekeväisyys tuottaa. Saako yritys ilman tuloja tehdä hyväntekeväisyyttä. Vaiko onko nämä "köyhät perheet" lähisukulaisia kuten oma perhe he.he.he mikä sun entinen nimi oli ja miksi olet vaihtanut nimeä ?

    • Skeikki

      Olet vuokrannut ison hallin eli veneiden säilytystä varten yksityiseltä Hartolasta. Jätit maksamatta vuokrat. Oletko taas ylpeä saannoksistasi kuten kerroit olevasi ylpeä konkursseista

    • meliusT

      Nineni on aina ollut täysin sama. Ikinä en ole veneille mitään vuokrannut. En omista venettä.

      Annetaan poliisin tutkia näitä keskusteluja ja nimimerkkejä rauhassa.
      Tervetuloa käymään ostoksilla ja kahvilla.

      Tätä juttua on turha jatkaa kun selkeästi potkut saanut on sen takana.

      Toni

    • Vastaamme mielellämme kaikki kysymyksiin.

      Mutta tästä päivästä lähtien ainoastaan niille käyttäjätunnuksille mitkä ovat oikeita eikä keksittyjä. Näin asiat pysyvät asiallisina koska ylläpito voi puuttua tekstiin huomattavasti helpommin.

      Entisen työntekijän tekemä kiusa tulee hänelle ennen pitkää hyvin kalliiksi ja voi johtaa pitkään tuomioon.

      Tuollaiset loukkaavat tekstit häiritsevät kovasti yhtiön liiketoimintaa, varsinkin kun kyseiset tekstit ovat suurimmilta osin keksittyjä.

      Oikeat yrityksemme tiedot ovat saatavilla julkisesti, samoin kuin myös omistajien tiedot ja taustat. Meidän ei tarvitse salata taustoja.

      Tervetuloa käymään Hartolassa, avaamme myymälän ja huoltopisteiden ovet pian. Tarjolla on kupponen kuumaa ja monenlaisia yllätyksiä.

      Melius Group Finland Oy

      Toni
      Omistaja

      • iojiodsf

        Yrittäjälle suurta plussaa rohkeudesta tuoda
        uusi yritys kuntaan,josta väki vähenee ja palvelut
        katoavat.Täällä on muualta tulleen
        yrittäjän vaikea päästä alkuun,ihmiset ovat epäluuloisia
        mutta kun hartolaisiin jaksaa tutustua niin kyllä se
        siitä sitten.Muualta tulleen on vaan puskettava
        enemmän töitä jotta saa hartolaisten luottamuksen
        puolelleen.Joku sanoikin että tosi hartolainen on
        vasta kolmannessapolvessa täällä syntynyt.
        Kun lukee suomi24 kirjoituksia huomaa että
        kaikki muualta tulleet teilataan ennen kun
        asioista on otettu selvää.Sellainen tulikaste
        on jotenkin siedettävä.
        Tsemiä!


      • epätoivooo

        Varsinkin yllätyksiä .....ulosottomies tulee käymään. "Kupposella" mistä olet hankkinut uusia tietokoneita, Yhtiö niitä ei ole hankkinut.....


      • iojiodsf kirjoitti:

        Yrittäjälle suurta plussaa rohkeudesta tuoda
        uusi yritys kuntaan,josta väki vähenee ja palvelut
        katoavat.Täällä on muualta tulleen
        yrittäjän vaikea päästä alkuun,ihmiset ovat epäluuloisia
        mutta kun hartolaisiin jaksaa tutustua niin kyllä se
        siitä sitten.Muualta tulleen on vaan puskettava
        enemmän töitä jotta saa hartolaisten luottamuksen
        puolelleen.Joku sanoikin että tosi hartolainen on
        vasta kolmannessapolvessa täällä syntynyt.
        Kun lukee suomi24 kirjoituksia huomaa että
        kaikki muualta tulleet teilataan ennen kun
        asioista on otettu selvää.Sellainen tulikaste
        on jotenkin siedettävä.
        Tsemiä!

        Vielä ei ole Hartolalaiset teilannut. Nämä "teilaajat" ovat 3 ex-työntekijää jotka lähtivät talosta hyvin nopeasti. Myivät laittomasti Tori.Fi palvelussa tavaroita ja nyt poliisi on todellakin jäljillä. Näihin liittyy epämääräisiä rahoituskuvioita ja alko-ja huumeongelmia. Ovat ihan omissa ulottuvuuksissa.

        Nämä 3 olivat "vuoden myyjiä". Alkuun tekivätkin töitä, sen jälkeen sitten elelivät kuin olisivat maailman omistajia ja näin ei yrittäjä voi toimia.

        Potkujen jälkeen on näitä palstajuttuja sitten ilmestynyt vaikka ja mihin. Kundeilla ei ole suoraselkäisyyttä tulla juttelemaan asioista vaikka ollaankin Poliisin kanssa ehdotettu ihan sovittelua. Täällä uskalletaan kyllä huutaa ja valehdella mutta ei kasvotusten ei sitten millään.

        Kyllä nämä pian loppuvat kun virkakoneisto lähtee jylläämään. Lähtee Pojilta koneet millä kirjoittaa, kun niitä yhtiöstäni varastivat.

        Yrittäminen ei ole aina helppoa, varsinkaan jos joutuu vielä näitä juttuja päivystelemään. Onneksi Suomessa voi kuitenkin Poliisiin luottaa.


      • Kuuleppas,

        Vaimoni ei tarvitse täällä huudella asioita. Me molemmat uskalletaan hoitaa asiamme ihan tuolla muuallakin eikä vaan ruudun takana.

        Miten olisi jos sinäkin tarkentaisit lääkityksesi ja lopettaisit nämä ruudun takaa huudot.Ilmeisesti olet kuitenkin ihan "lähes" aikuinen ja osaat hoitaa asiasi sivistyneesti.

        Osaat varmaan myös lukea ja ymmärrät lukemasi. Siispä ei varmaan haittaa että kun nämä tekstit ovat toimitettu Poliisille vaadin ankarinta mahdollista rangaistusta . Isoja tuomioitahan ei tällaisista tule mutta jokainen tuomio näkyy rekisterissä. T

        Toisin kuin luottotietohäiriö joka lähtee maksamalla pois, rikosrekisteri ei puhdistu maksamalla eikä oikein istumallakaan. Tosin voisi olettaa että Sinulla on tästä jo kokemuksia koska Sinua ei näytä haittaavan vaikka säännöistä muistutellaankin.

        Nimimerkin takaa huutelu on myöskin aika "akkamaista". Mitä jos rekisteröidyt ja tulet sitten vaikka uudelleen juttelemaan. Jutellaanko Sinun alko- vai huumeongelmasta vai siitä miten palkkapäivän jälkeen aina hävisit vai siitä miten myit "salaa" yhtiön omaisuutta ??

        Riidoilla on aina kaksi osapuolta. Rehellinen yrittäjä.... Miten tuo nyt sitten lasketaan...


      • epätoivooo kirjoitti:

        Varsinkin yllätyksiä .....ulosottomies tulee käymään. "Kupposella" mistä olet hankkinut uusia tietokoneita, Yhtiö niitä ei ole hankkinut.....

        Tervetuloa vaan.

        Ihminen se on ulosottomieskin.
        Ammattinimikkeessäkin lukee "mies". Ei tarvitse "miesten" täällä jutella kun voi ihan tulla käymään kupposella.
        Tulevaisuuden toivot on sitten ihan eri asia.

        Toivottavasti Sinun ikäluokasta löytyy kavereita jotka ovat rehellisiä ja jotka tulevat perustamaan yrityksiä. Sinusta ei selkeästi siihen ole, kun pitää palstoilla huudella asioista ja sitten paeta kun yritetään muutoin ottaa yhteyttä.

        Kyllähän noita koneita on yhtiössä ollut iät ja ajat, vaikka yritittekin niitä laittomasti myydä. Eipähän vaan onnistunut sekään temppu.

        Tämä palstalla huutelu on kyylä alhaisinta mitä voi olla mutta teksti on hyvä liittää oikeudenkäyntiin ja tämä nyt alkaa jo osoittamaan millä tasolla keskustelua käydään. Toivottavasti kuitenkin työllistyt ettet jää meidän veronmaksajien kukkarolle kovin pitkäksi aikaa. Muuten pitää TYKY:stä luopua ja tehdä vielä enemmän töitäkin.


    • Melius Group Finland Oy muistuttaa vielä kerran asiasta.

      Nettijulkaiseminen

      Osallistuessasi keskusteluihin on hyvä muistaa, että internetissä jälki voi olla ikuinen. Kaikki, mitä kirjoitat keskusteluissa on julkista ja kaikkien nähtävillä. Lisäksi kenellä tahansa on mahdollisuus kommentoida kirjoitustasi ja hänellä on siihen oikeus. Muista, että vaikka kirjoittaisit kirjautumattomana käyttäjänä, jätät jälkeesi tietoja, joilla sinut voidaan tarvittaessa jäljittää.

      Palvelussa on kiellettyä keskustella yksityishenkilöistä nimellä tai antaa heistä henkilökohtaisia tietoja. Anonyymiys ei kuitenkaan aina riitä: olethan varma, ettei henkilö ole muulla tavoin tunnistettavissa tekstistäsi? Rikoslaissa määritellään, että yksityiselämästä levitetty tieto ei saa aiheuttaa kohteelleen vahinkoa, kärsimystä tai halveksuntaa.

      Älä myöskään kerro itsestäsi tietoja, jotka voivat loukata yksityisyyttäsi nyt tai myöhemmin. Tällaisia ovat esimerkiksi osoitteesi ja puhelinnumerosi. Kuvia julkaistessa pätevät samat periaatteet. Lisäksi on muistettava, että julkaisijalla on oltava kuvaajan lupa kuvan julkaisuun.

      Keskustellessasi julkisesti yrityksistä muista kirjoittaa totuudenmukaisesti ja asiallisia perusteluja käyttäen. Myös yrityksillä on oikeus suojella mainettaan. Valheellisen tiedon levittäminen voidaan tulkita kunnianloukkaukseksi. Muista, että suutuspäissäsi kirjoitettu viesti voi jäädä elämään internetiin vuosikausiksi. Tällaisen viestin julkaiseminen saattaa myös vaikeuttaa reklamointiprosessia yrityksen kanssa tai johtaa oikeudellisiin toimenpiteisiin.

      Suomi24 ei ole vastuussa keskusteluissa esitetyistä väitteistä tai niiden aiheuttamista seurauksista. Keskusteluja käydään keskustelijoiden omalla vastuulla eli kirjoittaja on aina vastuussa omista kirjoituksistaan.

      Jos sinusta tai yrityksestäsi on julkaistu Suomi24:ssä julkisesti väärää tai yksityisyyttä loukkaavaa tietoa, voit pyytää tällaisen tiedon poistamista palvelusta käyttäjätuen kautta.

      ___________________________________________________________________________

      Tämän julkaisi Melius Group Finland Oy joka on tehnyt rikosilmoituksen täällä julkaistuista teksteistä. Tekstit ovat olleet valheita, hyvin loukkaavia ja täysin sääntöjen vastaisia. Tekstien kirjoittajat tullaan saattamaan vastuuseen ja emme tule suostumaan sovitteluun vaan tulemme vaatimaan asiassa korvauksia ja ankarinta mahdollista tuomiota.

      Melius Group Finland Oy

    • Kun haluaa tahallaan haitata toisen liiketoimintaa esim. potkujen takia on tehokasta laittaa juttuja kiertämään esim. foorumeille. Pitää kuitenkin muistaa että riidoissakin on kaksi osapuolta. Yksin on hankalaa riidellä. Poliisi tutkii asiaa.

      Tässä vielä kerran muistutus :

      Osallistuessasi keskusteluihin on hyvä muistaa, että internetissä jälki voi olla ikuinen. Kaikki, mitä kirjoitat keskusteluissa on julkista ja kaikkien nähtävillä. Lisäksi kenellä tahansa on mahdollisuus kommentoida kirjoitustasi ja hänellä on siihen oikeus. Muista, että vaikka kirjoittaisit kirjautumattomana käyttäjänä, jätät jälkeesi tietoja, joilla sinut voidaan tarvittaessa jäljittää.

      Palvelussa on kiellettyä keskustella yksityishenkilöistä nimellä tai antaa heistä henkilökohtaisia tietoja. Anonyymiys ei kuitenkaan aina riitä: olethan varma, ettei henkilö ole muulla tavoin tunnistettavissa tekstistäsi? Rikoslaissa määritellään, että yksityiselämästä levitetty tieto ei saa aiheuttaa kohteelleen vahinkoa, kärsimystä tai halveksuntaa.

      Keskustellessasi julkisesti yrityksistä muista kirjoittaa totuudenmukaisesti ja asiallisia perusteluja käyttäen. Myös yrityksillä on oikeus suojella mainettaan. Valheellisen tiedon levittäminen voidaan tulkita kunnianloukkaukseksi. Muista, että suutuspäissäsi kirjoitettu viesti voi jäädä elämään internetiin vuosikausiksi. Tällaisen viestin julkaiseminen saattaa myös vaikeuttaa reklamointiprosessia yrityksen kanssa tai johtaa oikeudellisiin toimenpiteisiin

      • Jos olemme Sinulle lähettäneet "Perättömän" laskun voit sen esittää Poliisille. Tarkistetaan samalla tilinumero. Kuten sanottu, meillä ei ole mitään salattavaa.

        Sen sijaan perättömien lausuntojen esittäminen Internetin keskustelupalsoilla on Suomen lain mukaan rikos, ja siitä voidaan tuomita rangaistuksiin, varsinkin kun yritys ja yrittäjä eivät suostu sovitteluun vaan vaativat asiassa ankarinta mahdollista tuomiota sekä vahingonkorvauksia.


      • MeliusGroupFI kirjoitti:

        Jos olemme Sinulle lähettäneet "Perättömän" laskun voit sen esittää Poliisille. Tarkistetaan samalla tilinumero. Kuten sanottu, meillä ei ole mitään salattavaa.

        Sen sijaan perättömien lausuntojen esittäminen Internetin keskustelupalsoilla on Suomen lain mukaan rikos, ja siitä voidaan tuomita rangaistuksiin, varsinkin kun yritys ja yrittäjä eivät suostu sovitteluun vaan vaativat asiassa ankarinta mahdollista tuomiota sekä vahingonkorvauksia.

        Vai tarkoititko "kaverisi" lähettämää laskua ??
        Viime kesänä kaverisi laskutti konsultoinnista. Laskua ei voitu heti maksaa kun kaverisi yritys ei ollut EPR:ssä, eikä se sinne olisi päässytkään.
        Joutui sitten vaihtamaan yritystä ja lasku maksettiin PayPallin kautta, tätäkin tapausta Poliisi tutkii.

        Vai tarkoititko tätä kaveriasi joka järjestää rahoitusta mutta rahoitus ei ole "julkisen tarkastelun kestävää." Kerrot kaverin olen "Mikkeliläinen" miljonääri joka haluaa sijoittaa yritykseen. Kaveri lentää helikopterilla Helsinkiin ...

        Yep yep... Taisi olla hiukan lääkitys väärä, vai oliko liian raskas ilta ??

        Kuten sanottu, olen tehnyt Teistä rikosilmoituksia ja olen kyllä Maximaalisesti tuonut esille kaiken mitä kaikkea vahinkoa olette tehneet yhtiölle. Nämä palstajutut ovat sitten taas ihan uusi juttu. Ja tämähän on nyt jo jatkunut pitkään joten käsittääkseni tämä on jo jatkettu rikos...

        Siltikin täällä palstoilla noudatan lakia ja asetusta vaikka kuinka haluaisin kiukuspäissäni mainita Sinut. En vaan voi koska säännöt kieltävät sen. Meidän toisten ihmisten pitää sääntöjä kunnioittaa, Sinun ilmeisesti ei tarvitse...

        Työtodistuksen lupaan kirjoittaa Teille täysin rehellisesti mainiten lopussa.
        Tämä henkilö ei todellakaan sovellu myyntiin ja markkinointiin.
        Lupaan että kaikki tekosesi ovat siinä lueteltu.

        Pyydän nyt vielä kerran. Lopettakaa minun ja yritykseni julkinen herjaaminen. Tämä voi tulla Teille todella kalliiksi. Kaikki nämä tekstit otetaan käyttöön todisteena.

        Nähdään oikeudessa!


      • Laskut on todellakin poliisilla ja on myös tavaraluettelo ja selvitykset mitä olet myynyt ja laittanut rahat omaan taskuusi.

        Yrittäjä olen ollut vuodesta 1993, sen voi jokainen tarkistaa julkisista rekistereistä.
        Yrittäjäksi ei ole koulutusta, siihen opitaan joskus kantapään kautta.

        Tämä keskustelu mitä nyt käyn kanssasi kuvastaa todellakin sen että oikeutta et kunnioita pätkääkään koska jälleen mainitset nimeni vaikka se säännöissä kielletäänkin.

        Verovelan voi jokainen tarkistaa YTJ.FI palvelusta. Minulla tai yritykselläni ei verovelkaa ole.

        Ei pukkaa hikeä. Ei ole mitään tarvetta siihen. Onko Sinulla ??

        Yritäpä oppia kunnioittamaan lakia ja sääntöjä. Vai onko Sinulla eri laki kun meillä Suomen kansalaisilla ??


      • Minun yrittämiseni voi tarkistaa todella helposti. Jokainen joka osaa sen tarkistaa tietää mistä löytyy totuus.
        Vastasin veroasiaan mutta voisiko olla että aamu Promillesi on jo liian korkeat asioiden ymmärtämiseen? Voitko jättää minut rauhaan ??

        YRITÄ YMMÄRTÄÄ TÄMÄ TEKSTI ?? Jooko ? Laitanko seuravaksi tavuviivojen kanssa ?? Luulisin että katkaisuun pääsee myös vkl ja pyhinä, ole kiltti ja hae apua ongelmaasi. Teet todella isoa vahinkoa nyt ja joudut tästä vastuuseen.


        "'Palvelussa on kiellettyä keskustella yksityishenkilöistä nimellä tai antaa heistä henkilökohtaisia tietoja. Anonyymiys ei kuitenkaan aina riitä: olethan varma, ettei henkilö ole muulla tavoin tunnistettavissa tekstistäsi? Rikoslaissa määritellään, että yksityiselämästä levitetty tieto ei saa aiheuttaa kohteelleen vahinkoa, kärsimystä tai halveksuntaa."


    • Nuukajussitar

      Joku tässä mättää ja pahasti.Ei kukaan tule Hartolaan yrittäjäksi noin vaan kyllä tässä on nyt joku koira haudattuna.Luin koko ketjun ja totesin."Se koira älähtää johon kalikka kajahtaa."Asia tulee tutkia kuka teki mitä ja miksi tehtiin näin kuin tehtiin.Kuka toimi kätilönä ja kuinka paljon voitelurahaa käytettiin koko keissi haiskahtaa todella pahasti.Asiaa tutkitaan ja isolla suurennuslasilla ja jos virheitä huomatan tapahtuneen
      niin koko juttu sopimuksineen tulee purkaa.Tässäkään asiasta ei järjestetty minkäänlaista infotilaisuutta kuntalaisille vaan toimittiin salakähmäisesti.Se ei ole oikein kuntalaisia ja veronmaksajia kohtaan.Liian monen kuprun kunta on karvaasti maksanut täytyy toivoa ettei tämä tapaus ole lisänä siinä ketjussa.

      • Hei Nuukajussitar

        Meille voi tulla käymään ihan milloin vaan. Hartolalaisena tiedät osoitteen.

        Kohteessa tehdään muutostöitä ja näistä kerrotaan kyllä mitään salaamatta se mitä voidaan ilman tietoturvariskiä kertoa.

        Tuo mitä sanoit Se koira älähtää jne. on totta. Toisaalta, asennoidu minun eli yrittäjän asemaan. Jos Ex-työntekijäsi joka on saanut potkut alkaa Sinua haukkumaan ja herjaamaan yleisillä julkisilla keskustelupalstoilla vain yrittäjä jolla ei ole puhtaita jauhoja pussissa olisi hiljaa...

        Mutta turha näitä on täällä vatvoa.

        Tervetuloa tutustumaan paikkaan, saamme ovet auki toivon mukaan ihan kuukauden - parin sisään ja toivomme todellakin että luottamusta löytyy puolin ja toisin. Me olemme avoimia kaikille ehdotuksille ja haluamme palvella kuntalaisia . Meille saa tulla käymään jo ennen avajaisia. Ei meillä ole salattavaa.

        Toivottavasti meidän toimintaa seurataan suurennuslasin kanssa jotta pääsemme läpi testistänne joku päivä. Sen jälkeen on kunnia olla Hartolalainen yritys. Näitä juttuja voidaan sitten muistella yhdessä myöhemmin...

        Se mitä pyydämme kuntalaisilta on että pidätte mielenne avoimena ja teette aidosti omat johtopäätöksenne. Päätöksiä ei pidä perustaa sille mitä lukee palstoilta tai sille mitä "ex-työntekijä", potkut saanut sellainen valehtelee. Katsokaa ja seuratkaa meitä mutta älkää alkako puhumaan selän takana valheita. Se ei hyödytä ketään. Pysytään siis totuudessa kumpikin osapuoli.

        Tervetuloa, pidämme kahvipannun kuumana !

        Toni

        Yrittäjä itse


      • Elinvoimaa111

        Tervetuloa kuntaan.Atk-alan palveluille on kysyntää.Kunnan ikärakenne on se mitä on, vanhusten osuus on suuri ja heistä valtaosa ei osaa käyttää tietokonetta,nettiä, ja monilla heistä ei sitä olekaan vaikka nykyisin kaikki palvelut ovat siirtyneet nettiin.Siksi olisikin tärkeä opastaa etenkin ikäihmisiä netin käyttöön.He tarvitsevat mahdollisimman valmiin paketin ja siihen helposti saatavan huollon ja päivitykset.Älypuhelinten näytöt ovat heikkonäköisille haaste ja moni haluaa pöytäkoneen,jossa isompi näyttö.Tätä menoa myös terveyspalvelut ovat netissä vaikka juuri uusi terveysasema rakennettiin.Tämä on suuntaus pidimme siitä tai emme.Yksi idea olisi järjestää ikääntyville lyhyitä kursseja netin käytön alkeisiin.


      • Hei
        Kiitos positiivisista kommenteista kaiken lyttäyksen ja valheiden jälkeen.

        Meidän avainlippu tuote Huoleton ylläpitopalvelu on juuri pyytämäsi kaltainen.
        Pystymme helposti pitämään huolta koneesta ja asiakkaalla on yksi puhelinnumero ( joka ei ole palvelunumero ) mihin soittaa kun on kysymyksiä.
        Tarvittaessa tulemme sitten ihan paikanpäälle neuvomaan. Meillä on jo nyt kuluttaja-asiakkaita jotka ovat 50v ja tosiasia on että joka päivä kerrotaan asioita mitkä joillekin on päivänselviä mutta kaikille ei.

        Juuri tämän vuoksi me lähdimme pois Helsingistä ja saavuimme Hartolaan missä saimme edullisesti ison talon jos sitä vertaa Helsingin vuokriin. Meidän toimintamme kun ei tarvitse olla Helsingissä. Sehän tapahtuu pääosin netissä. Neuvontaakin voimme tehdä esim. video yhteydellä mitä ei kovin moni ylläpitäjä tee. Lisäksi kun ylläpitomme maksaa vain muutaman euron per kuukausi on se asiakkaalle edullista.

        Toivottavasti pystyisimme järjestämään palveluistamme enemmän tietoa ihan vaikka yhteisen INFO tilaisuuden muodossa.

        Meille tulee tietokonemyymälä jossa myydään perinteisiä pöytäkoneita ja myös läppäreitä. Sen lisäksi avaamme tietokone ja kännykkä huollon.
        Valikoimiimme tulee kuulumaan myös ns. normi kännyköitä ( Älyttömiä kännyköitä ) joissa on iso näyttö mutta se ei ole kosketusnäyttö.

        Näillä eteenpäin, tervetulos tutustumaan meihin.


        Melius Group

        Toni
        Yrittäjä


    • Nuukajussitar

      Kyllä osoitteen tiedän.Mutta tapa millä tavalla kunnassamme asuvia sekä veronsa tänne maksavia sumutetaan on väärin.Kyllä näin suurten asioiden edellä tulisi pitää infotilaisuus kuntalaisille ja selvittää kaikki niin entiset kuin suunnitelmatkin.Meillä oli vastikään vesiosuuskunta kusetus jo alusta asti vain rahankuppaamista varten perustettu.Kunta on maksanut Purnun velkoja,Opiston velkoja ja muittenkin ns.yrittäjien velkoja.Miksei asiaa alistettu valtuustolle?Siksi kuntamme on kusessa kaulaansa myöten kun kunta antaa kaikenmaailman himphampuille tilat ja rahoittaa toimintaa Smart Control yksi räikein esimerkki ja monta muuta yrittäjää.Kunta tarvitsee yrittäjiä mutta kunta ei tarvitse sellaisia yrittäjiä joidenka tarkoitus on vain kupata kunnalta rahaa.Näille on sanottava jyrkkä ei.Olen ottanut asian tutkittavakseni käyn läpi kaikki lain koukerot ja kuviot olen yleensä sellainen ihme että aina löytyy jotakin millä voin heitellä kapuloita rattaisiin.Harmaan talouden yksikkö vaikenee nyt mutta raportoimme heti kun saamme uutta sekä faktaa tietoa asiasta.

      • Arvoisa Nuukajussitar !

        Kyseessä on yritys, yksityinen Suomalainen Osakeyhtiö joka on vuokrannut tilan Hartolan kunnasta. Ihan kuten olisimme vuokrannut tilan jostain muualta Suomesta. Ei tällaisista järjestetä mitään "INFO" tilaisuuksia. Ei me saada kunnalta mitään muuta kuin lasku vuokrasta. Eikä tämä ole mikään "suuri asia". Olemme pieni ICT-Alan yritys, emme todellakaan ole mikään Nokian kokoinen yritys.

        Se mitä kunta on maksanut jotain muita velkoja ei kiinnosta minua tai yritystäni. Se on kunnan asia. Meillä ei ole mitään tekemistä sellaisten asioiden kanssa.

        Kuntahan on tehnyt päätöksen asiasta ja tämä on ollut esille kuten lain mukaan pitää ollakin 2 viikkoa jona aikana tästä on saatu valittaa. Tällainen käytäntö on Suomessa kun vuokrataan kunnalta toimitilaa, tässä tapauksessa ex-koulu.
        Jos me ei oltaisi vuokrattu tuota rakennusta se olisi saattanut mennä jopa purkuun, eikö siis ole järkevää että nyt rakennukselle löytyi käyttöä.

        Mikäli koette että asiassa on tehty vääryyttä kehotan ratkomaan sitä jossain muualla kuin Internetin keskustelupalstoilla, Internetissä kun kaikki teksti jää elämään ikuisiksi ajoiksi. Tällainen ei tee hyvää yrityksellemme.

        On hienoa että kansalaiset tietävät ja tarkkailevat mitä kunnassa tapahtuu, mutta siihen on ihan muut väylät kuin Suomi24. Tänne on tuntunut pesiytyvän ainakin "muutama" ex-Duunari jotka eivät ihan nolla promilleilla asioita kirjoita.

        Yrittäjä.


    • kuntalaistenpuokesta

      Kysyttiin vaan aikaa ja paikkaa infolle. Me pyydämme paikalle kyseiset....... Vastaatko asiallisesti milloin on info?

      • Eiköhän Poliisi ilmoita Sinulle missä tapaaminen järjestetään.

        OLE HYVÄ JA LOPETA MINUN VAINOAMINEN.

        AIHEUTAT TODELLA VAKAVAT VAHINGOT MNULLE JA YRITYKSELLE.
        TULET JOUTUMAAN ASIASTA VASTUUSEEN. SEN VANNON.


    • kuntalaistenpuolesta

      Siis aika ja paikka. Jos sinulla ei ole ns."luurangoja"kaapissa miksi et vastaa kysymyksiin. Minä voin järjestää asian kunnassa siis infon jos lupaat tulla paikalle. Asun aivan koulun lähellä

      • Sitten vaan mailia suoraan mulle kuten aiemminkin

        Jos olet joku muu kuin tämä häirikkö


    • kuntalaistenpuolesta

      Mitä vahingoa, sinulle. Sinähän ne vahingot olet aiheuttanut itsellesi ja yrityksellesi. Miten ne meidän kunnan maalaamon siis entisen maalaamon vuokratilat on sinulla hoidossa?

      • Lopeta häiriköinti.
        Tiedät mailiosoitteen, laita mailia, vai pelkäätkö paljastuvasi ??

        Hyvä yritys


      • Näin arvelinkin että meidän oma pikku venkula se siellä taas.... Jälleen eri nimimerkillä...

        Tehdään vielä yksi rikosilmoitus


    • kuntalaistenpuolesta

      Laita vaan tänne kutsu kaikille halukkaille.

      • Laita nyt vaan mailia, niin lähetän sitten kutsun


    • Tämä tai nämä kaverit voitaisiin itse asiassa tehdä julkiseksi ennakkotapaukseksi.
      Kun rikosprosessi alku viikosta käynnistyy kunnolla voin tiedottaa täällä miten homma etenee. Me emme tule antamaan tässä asiassa periksi yhtään.

    • Löysin tällaisen vanhan jutun ihan vaan tiedoksi Tälle Tulevaisuuden Toiwolle ja muille hänen nimimerkeilleen sekä myös kavereille jotka olivat mukana. Voitte siitä miettiä mitä oli muutama vuosi sitten ja mikä tilanne on nyt.


      Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Suomi24-keskustelupalstalla autoliikettä ja sen työntekijää herjanneet kaksi miestä tuntuviin korvauksiin törkeistä kunnianloukkauksista. Miehet joutuvat maksamaan autoliikkeelle, yrityksen omistajalle sekä sen työntekijälle korvauksia yhteensä 2 400 euroa.

      Tämän lisäksi kummankin maksettavaksi tuomittiin sata päiväsakkoa, yhteensä 3100 euron arvosta. Maksettavaa nettiherjoista kertyi kaksikolle siis yhteensä 5500, jonka päälle lasketaan vielä vuodesta 2006 lähtien kertyneet korot.

      Toinen tuomituista miehistä oli vihjaillut keskustelupalstalla helsinkiläisen autokaupan toiminnassa olevan jotain hämärää ja että yritys olisi menossa konkurssiin, minkä syyttäjä kertoi vähentäneen yritykseen tulleiden yhteydenottojen määrää. Oikeus katsoi, että yhden ihmisen omistamaan yritykseen kohdistamat herjaukset kohdistuivat myös yrityksen omistajaan.

      Toinen tuomituista oli myös herjannut autoliikettä ja sen lisäksi autoliikkeen omistajan avomiestä. Avomiehen entisestä sukunimestä oli tehty halventava nimenväännös. Lisäksi miehen seksuaalista kyvykkyyttä oli herjattu.

      Koko herjausjupakka oli saanut alkunsa autofirman työnhakuilmoituksesta, jonka kautta viestiketjun lukijoilla oli mahdollisuus saada selville herjauksien kohteena olevan miehen nimi.

      Lain kouran yltämisestä nettikirjoitteluun löytyy myös hovioikeuden päätös. Tammikuussa 2007 hovioikeus tuomitsi Arvopaperi-lehden verkkosivulla rumia kirjoittaneen miehen teollisuusjohtaja ... .... kunnian loukkaamisesta. Päiväsakkoja tuli 300 euroa. Mies tuomittiin myös korvaamaan 2000 euroa kärsimyksistä ...

    • Tiedoksi :
      Melius Group Finland Oy on tehnyt näistä häiriköistä jo muutaman tutkintapyynnön / rikosilmoituksen Poliisille. Tarjoamme nyt "vinkkipalkkion" näistä sankareista. Jos löydät sankareiden juttuja vinkkaa siitä meille. Palkitsemme ruhtinaallisesti etenkin sellaisista vinkeistä mikä johtaa suoraan kiinnijäämiseen.

      vinkit : [email protected] - 24h/vrk

      • FlunssaaLiikkeellä

        Ei millään pahalla, mutta... kuinkas tämän hienovaraisesti voisi kysyä, ettei tulisi loukanneeksi ketään... pikkuisen laittaa ajattelemaan... jospa hieman matalammalla profiililla lähestyisi pikkukuntaa. Näissä ympyröissä kun ei ole totuttu siihen, että uusi yrittäjä aloittaa tekemällä rikosilmoituksia. Sinuna minä sivuuttaisin nuo "reunahuomautukset" (jollaisten kohteeksi melkein jokainen yrittäjä joutuu) kokonaan, kun nyt näyttää siltä, että tietyt ihmiset provosoituvat vain lisää. Kannattaisi pitää info-tilaisuus mahdollisimman pian yritystoiminnasta kuten olet suunnitellutkin. Se on paras tapa katkaista epäasialliset viestittelyt.


    • Nuukajussitar

      Nyt alkaa tympiä.Voisiko hra.Melius poistua Hartolasta kuntamme ei Teitä tarvitse ja ylläpidolle sulkekaa keskustelu alkaa pian oksettamaan tämä itsensä kehuskelu.

    • uuuuhri

      Vinkki: Hartolaan on tullut ""Luottomies" kusetuksineen. Palkkion voi maksaa pelastakaa lapset ry lle

    • Minun puolestani koko keskustelun voi sulkea. Nämä häiriköt ovat olleet jo riittäväksi riesaksi ja työllistäneet koko yhtiötä ja myös virkavaltaa todella. paljon.

      INFO tilaisuus järjestetään, se on varmaa!

    • kunnansihteeriopisto

      oliko kunnan kanssa sovittu milloin ensimmäinen vuokra maksetaan ja kerrotaanko siitä täällä vai siitä että sitä ei ole maksettu
      nyt kannattaa puhua totta koska menen kunnantalolle taas maanantaina ja saan se kyllä kysyttyä esiin ennen iltapäivä kahviaikaa, jätän sinulle mahdollisuuden nyt, en palaa asiaan ennenkuin eräpäivä on ohi.

    • Nuukajussitar

      Niin onko takuuvuokrat hoidettu?Miksei kunta kerro onko hoidossa?Haluamme tietää nyt ja heti.Emme halua kuntaamme tälläisiä yrittäjiä vaan haluamme rehellisiä asiansa hyvin hoitavia yrityksiä mutta eiväthän ne tänne eksy.Yrityskummi Laakso ja kunnanjohtaja olisi selityksen paikka:Miksi otettiin?miksei taustoja tutkittu?miksi asia pimitettiin kuntalaisilta.Kunnan kusettaminen kontra kuntalainen alkaa nyt todella tympiä.Nyt on mitta täysi ulos moiset jotka eivät hoida kunnolla tehtäviään.Mieluummin koulu purkuun ja tontti myyntiin kyllä se jollekin kelpaa.

      • Ällitälli

        Jep! Minä voisin duunata joutessani jonkinlaisen banderollin! Vähän niin kun suuren maailman tyyliin. Pari laulajaa, lausujaa, pullaa ja mehua ja lapsille karkkia. Siitä voisi tehdä uuden perinteen! Kuka keksii nimen? Kuningaspeijaiset? Onko parempia vaihtoehtoja tarjolla?


    • Ketjusta on tehty rikosilmoitus poliisille. Poliisi tutkii asiaa. Meliusgroup vastaa kysymyksiin vain sähköpostilla. Kirjoituksista tullaan vaatimaan ankarin mahdollinen rangaistus sekä vahingonkorvauksia.

    • hartolansheriffi

      VAROITUS KUNTALAISILLE. !!! ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ ANTAKO VANHOJA KONEITA TAI MUUTA LAITETTA MISSÄ TEILLÄ ON HENKILÖKOHTAISIJA TIETOJA tälle yritykselle. Väärinkäytösten vaara on suuri

    • Nuukajussitar

      Kyllä sanansäilää saa heiluttaa ainakin minulla ollut täysin totuudenmukaista juttua.Kuntalaisia on kusetettu6/0 ei sille mitään voi.Tyhmät virkamiehet jotka eivät hommiansa osaa joutaisivat kunnasta ulos.Missään muualla kuin Hartolassa tämä ei todellakaan tulisi kyseeseen.

    • ihemmttkkei

      hei itse kyllä jäin miettimään tuota kirjoitusta:
      oliko kunnan kanssa sovittu milloin ensimmäinen vuokra maksetaan ja kerrotaanko siitä täällä vai siitä että sitä ei ole maksettu
      nyt kannattaa puhua totta koska menen kunnantalolle taas maanantaina ja saan se kyllä kysyttyä esiin ennen iltapäivä kahviaikaa, jätän sinulle mahdollisuuden nyt, en palaa asiaan ennenkuin eräpäivä on ohi.

      miksei se mellitus vastannut tuohon

    • Nuukajussitar

      Olen jo antanut juttuvinkin Mot.toimittajalle,sekä yleensä lehtiin sekä Lahden Radioon
      tämä juttu ei tunnukaan miltään pikkukeissiltä jos naapurikunnan päättäjät istuivat syytettyjen penkillä joka ei suinkaan vielä ole selvä niin minulla on suhteita ja hyviä sellaisia mediaan ja jos minä jotakin haluan sen myös saan olen aina saanut ja tulen vastakin saamaan.Totuuden tulee tulla esille kuka teki mitä ja miksi toimittiin niinkuin toimittiin.Jos tältä vuokralaiselta ei ole peritty vuokraennakkoa niin miksi muilta kuntaamme tulevilta asukeilta napataan 2kk.vuokra?tämä jo yksistään rikkoo yhdenvertaisuuslakia sekä Yk:n ihmisoikeuksien julistusta.Saamme mielenkiintoisen kevään kuka lähtee ja kuka jää?Kuntamme väki pitää saada sankoin joukoin boikotoimaan kaikkia yrityksiä joidenka toiminta vähänkin haiskahtaa vilunkipeliltä.
      Nyt ryhtiliikettä Hartolan väki.

    • huolestunutkuntal

      Asiaa koko kommentti .Kuntalainen ei saa vuokra asuntoa jos on pienikin luottohäiriö. Yleensä tällaiselta kaverilta/yritykseltä on vaadittava 6 kuukauden vuokra etukäteen ja kaikki vakuutukset. Tässä tapauksessa on rikottu kaikkia toimintaohjeita. Yrittäjä huutaa tekevänsä rikosilmoituksen ja poliisi jo tutkii. Omassa kommentissaan yrittäjä sanoo että tutkinnat on pitkäaikaisia prosesseja.....

    • heikkisenveisti

      missä on kuntapäättäjien vastaukset aiheeseen

      • oasfafs

        Kuka käski syödä liikaa täytekakkua?
        Ja kaataa toisten niskaan kylmää mehua?
        Siitä joutuu paholaisen pannuun paistumaan
        Maailmassa ei säästy enää viattominkaan


      • LadyLatte

        tiettäkö kukaan milloin hartolan terveyskeskuksessa on päivystys?vai pitääkö mennä sysmään tai heinolaan tai peräti lahteen?


    • Kurpitsavoro

      Eivät uskalla pelkäävät paikkansa puolesta seuraavissa ei nykysatanoita kannata enää äänestää päättämään syntyy vaan paskapäätöksiä.

    • MolliJoriTenori

      Mulla olisi ehdotus laulusta (tän osaa kaikki - markat voi muuttaa euroiksi) jos saadaan kuoro kokoon paikalle:

      "Ei ole mulla markkoja taskussa, mutta siitä viis mä välitän.
      Kas, rikkauskaan, ei konsanaan voi näyttää meille tietä onnelaan.
      Ja niinhän sitä kerrotaan kaskussa, että rikkaus syöntä rasittaa,
      mutta kohtalo pitää kaikki laskussa, miten paljon kukin aina saa.

      Köyhä en ole minä kuitenkaan vaikka markat eivät kilise.
      Kun laulan mä vaan, niin rauhan mä saan ja murheet kaikki jäävät unholaan
      Kas unelmat ei lopu multa milloinkaan, vaikka muille niitä jakaisin.
      sillä syömmeni niitä ompi tulvillaan ja siksi minä uneksin

      Kas elämä on vähän sitä sorttia, että ei se aina hmyile.
      Niin kivinen on tie, mi onnehen vie ja toisille se tuntematon lie
      Niin monet lyövät onnesta korttia ja palvoo maita rahojaan.
      Mutta kerran lähestytään porttia, mutta markkoja ei tarvita."

    • havanagila

      VITUN LUSMUJEN KUNTA LÄHEN MUUALLE SAATANA

    • sfasfasf

      miksi palsta hiljeni miksei yrittäjä vastaa vuokratakuu kyselyistä miksei kukaan käy kunnassa kysymässä ja kirjoita selkokieltä tänne jos asuisin lähempänä kävisin itse

      • PaniikkiPois

        Asia on jo hoidettu ja vastaukset saatu. Kannattaa kysyä suoraan, henkilökohtaisesti.

        Kaikki on ok ja asianmukaisesti hoidettu


    • Nuukajussitar

      Höpöhöpö tohon nyt ei usko se kuuluisa Erkkikään.Haluamme tiedotustilaisuuden jossa kunnan päättäjät ynnä yrittäjä selvittää asiaa.Haluamme nähdä kaikki menneet tilinpäätöstiedot ynnä muut asiaankuuluvat. asiat esille.Kuntapäättäjistä siis heistä jotka homman kätilöivät on tehty jo poliisile rikosilmoitus nimikkeellä toimivallan ylitys.Jäämme odottelemaan sitä infotilaisuutta.

      • Nussitar

        nyt on negatiivinen asenne sulla


      • Rautakallio

        Miksi kunnat järjestäisivät infotilaisuuksia jokaisesta kuntaan tulevasta yrityksestä? Jos yhtiö on jollain tapaa erityisen merkittävä, esim. suuri työllistäjä tai yhtiön toiminnalla voisi olla ympäristövaikutuksia tms, tiedottamistarvetta voisikin olla, mutta pienyrityksen kyseessä ollen - eipä todellakaan. Ja ao. tapauksessa on saatu vuokralainen tiloihin, joista olisi muutoin pelkkiä kuluja.
        Toisekseen tällä palstalla on aivan turhaa aikaansa hukata yrittämällä hiljentää kenenkään sanaista arkkua, jokainen täysissä ruumiin ja sielun voimissa oleva osaa jättää sekavat rienaamiset omaan arvoonsa.


      • ReinikainenJaCo
        Rautakallio kirjoitti:

        Miksi kunnat järjestäisivät infotilaisuuksia jokaisesta kuntaan tulevasta yrityksestä? Jos yhtiö on jollain tapaa erityisen merkittävä, esim. suuri työllistäjä tai yhtiön toiminnalla voisi olla ympäristövaikutuksia tms, tiedottamistarvetta voisikin olla, mutta pienyrityksen kyseessä ollen - eipä todellakaan. Ja ao. tapauksessa on saatu vuokralainen tiloihin, joista olisi muutoin pelkkiä kuluja.
        Toisekseen tällä palstalla on aivan turhaa aikaansa hukata yrittämällä hiljentää kenenkään sanaista arkkua, jokainen täysissä ruumiin ja sielun voimissa oleva osaa jättää sekavat rienaamiset omaan arvoonsa.

        Niinpä. Minä olen huomannut sellaisen trendin että jos paljasjalkainen hartolalainen perustaa yrityksen tai vastaavaa niin silloin ei kuntalaiset ole vaatimassa että nyt pitäisi tarkistaa sitä sun tätä.

        Nyt kunnan viranomaiset kohtelevat tasapuolisesti muualta tulleita ja hartolalaissyntyisiä yrittäjiä. Näytön paikka heillä,siis yrittäjillä,on sitäkin suurempi kuntalaisten taholta silloin kun ovat muualta tänne tulleet.

        Yleistäen,tietysti,perushartolalaiset suojelevat toisiaan kuin leijonan emo pentuaan.


      • pitäkäätunkkinne
        ReinikainenJaCo kirjoitti:

        Niinpä. Minä olen huomannut sellaisen trendin että jos paljasjalkainen hartolalainen perustaa yrityksen tai vastaavaa niin silloin ei kuntalaiset ole vaatimassa että nyt pitäisi tarkistaa sitä sun tätä.

        Nyt kunnan viranomaiset kohtelevat tasapuolisesti muualta tulleita ja hartolalaissyntyisiä yrittäjiä. Näytön paikka heillä,siis yrittäjillä,on sitäkin suurempi kuntalaisten taholta silloin kun ovat muualta tänne tulleet.

        Yleistäen,tietysti,perushartolalaiset suojelevat toisiaan kuin leijonan emo pentuaan.

        Minä perustin yrityksen Hartolaan paljasjalkaisena hartolalaisena ja voin sanoa, että ei vaikeampaa voinnut yrittäminen olla! Lähes 10 vuotta jaksoin takoa täällä päätä seinään, vaikka omilla ja pankin rahoilla yritin OMALLA riskillä, en istunut missään vaiheessa kuntalaisten housuilla hellalla. Samaan aikaan kunta lähti noihin täälläkin jo mainittuihin hullutuksiin mukaan takaamaan, oli Purnua ja Linnahotellia ym. missä sitten kastuttiin oikein kunnolla. Ja mitä kunta sai silläkin loma-asuntomessuihin sijoittamalla rahallaan? Saman määrän kävijöitä kunta olisi saannut huomattavasti pienemmällä satsauksella, jos vertaa yhteenkin Hartolasta "savustettuun" yritykseen, jossa kävijöitä riitti toisella paikkakunnalla vuosittain sama määrä, kuin noille yksille asuntomessuille saatiin.
        Minulle kyllä tuli mitta täyteen, tuli vaikka miten kapulaa rattaisiin, joku kateellinen järjesti aina jotain, että viimein totesin: "pitäkää tunkkinne" ja päätin, että mitään en IKINÄ yritä täällä Hartolassa. Periaattessa voisin nostaa Hartolan tästä alhosta, mutta minulla ei ole siihen mitään haluja, niin paljon jäi katkeruutta. Juuri hiljan minua pyydettiin Hartolaan tuomaan liiketoimintaani, kieltäydyin ehdottomasti! Liiketoimintani ei tule milloinkaan takaisin Hartolaan!

        En ota kantaa nyt tuohon Tainionvirrankoulun tapaukseen muuten, mutta kiinteistöhän oli kunnalla myynnissä sellaisessa hinnassa, että sellaisen kioskin ostaa taskurahalla. Tai, jos ei taskussa satu olemaan tuollaista rahaa, sellaisen saa pankista helposti lainaksi.


      • TulevaExHartolalainen

        "sellaisen kioskin ostaa taskurahalla"

        Taitaa olla niin että taskurahalla pystyy Hartolasta ostamaan minkä tahansa kiinteistön paitsi ei rannalla sijaitsevaa kesäasuntoa.


      • halpojaon
        TulevaExHartolalainen kirjoitti:

        "sellaisen kioskin ostaa taskurahalla"

        Taitaa olla niin että taskurahalla pystyy Hartolasta ostamaan minkä tahansa kiinteistön paitsi ei rannalla sijaitsevaa kesäasuntoa.

        Tämä totta, ostin täältä Hartolasta yhden kiinteistön, niin kauppahinta sitä luokkaa, ettei edes varainsiirtoveroa tarvinnut maksaa ja lainhuudoillakaan ei ole kiirettä, kun varainsiirtoveroa ei voida edes korottaa em. syystä!! Hain toki lainhuudot..


    • Nuukajussitar

      Siis hei..kuka maksaa viulut kun kusettajayrittäjä häipyy kunnasta?kuntalaiset.Totta helvetissä jos yrittäjän taustat haiskahtavat yhtäkään niin ensin taustat tutkitaan ja sitten asiasta annetaan informaatiota kuntalaisille.Kuntalaisten tarjoamat asiat koulun käytöstä eivät johtaneet mihinkään niitä ei otettu edes vakavasti.Mätää on johdossa vaihtoon koko kunnan alasajoon vaikuttanut revohka.Me kuntalaiset toimimme tässäkin maksajina jos huonosti käy ja kaikki merkit viittaavat siihen että niin käy.

      • EiHutkita

        No hittolainen. En jaksa lukea koko litaniaa läpi, mutta onhan merkillinen
        asia se kun joku yrittää niin sitten yritetään kiskoa mattoa jalkojen alta
        oikein urakalla.Ja samaan aikaan valitetaan ettei ole yritystoimintaa ja
        miten kunta nousuun.Ei ole ihmekkään jos ei yrittäjiä kuntaan saada
        jos tervetuliaiset ovat tällaista mitä nämä kirjoitukset.


    • Nuukajussitar

      Kyllä yrittäjiä voi tulla eihän siitä olekaan kyse vaan siitä millaisia yrittäjiä kuntamme tarvitsee.Emme tarvitse yrittäjiä joita kunnan pitää auttaa ja avittaa.Jos aikoo yrittäjäksi on oltava massia niin paljon ettei heti ensimmäisen notkahduksen ja alkuhuuman jälkeen ole kinuamassa vuokranalennusta tai muita helpotuksia.Huijarit pysykööt Hartolasta kaukana ja nykyisetkin huijarit voivat suksia v,,,uun.Heille ei kunnallamme ole mitään käyttöä.

      • EiHutkita

        Voi hyvinkin pärjätä jos alalla ei kilpailua.Hartolassa ei ole
        it-alan yrittäjiä.


      • uhrit

        Ei tämä henkilö ole oikea it yrittäjä.


    • kjhgfsfgdfh

      muistattehan vesivehmaan jenkkapojat vielä kun joutsan pommin tiloihin tuli 70 luvun lopulla sukkien kutomateollisuutta, oikein kurssit järjestettiin ja akat eikun töihin sukkaa kutomaan ja oliko se muutama kuukausi niin jätkät häipyi
      näin se vaan menee tämä yritystoiminta

    • Nuukajussitar

      Hyvin moni Hartolan asukki sekä monet muut ovat ilmoittaneet
      boikotoivansa kyseisen tapauksen johdosta kaikkia Hartolan palveluita
      koska kokevat kunnan kusettaneen heitä.Hartola elää kesäasukkaistaan ja jos noin suuri potentiaalinen ryhmä entisten boikotoijien lisäksi ja muut siihen päälle niin ei hyvältä näytä ja ketä siitä voimme syyttää ???kuntaa ja sen asioista päättävää
      ns.johtoa tietenkin.Tämän kesän jälkeen alkaa se lopullinen alamäki.

    • qwerty123qwe

      aikoinaan piti k kauppaa boikotoida kun alko tuli sinne, tietyt ryhmät eivät käyneet k kaupassa, kirkossa kyllä, sitten kun alko siirtyi s kauppaan, huomasin että boikotointi ei ollut enää tapetilla, kaiken järjen mukaan olisi pitänyt siirtyä takasin k kauppaan ja boikotoida s kauppaa mutta jostakin kumman syystä näin ei enää tapahtunut
      siitä alkoi k kaupan alamäki ja nyt joudumme käymään joutsassa tai sysmässä kaupassa

    • Apinaenole

      REKLAMOINTI. EN maksa

    • ef4g34g

      Smart business care oli se surullisin tapaus , työntekijöille kahden viikon kurssi ja sitten vaan myymään kitupalkalla puhelimitse tuotteita jotka eivät kelvanneet kenellekään.

    • hukkaviiva

      helpommalla pääsee kun menee onni bussilla aamulla "töihin" lahteen tai hesaan ja raottaa hieman omaa nahkakarvaista lompakkoaan panon muodossa
      lompsu onkin täysi kotia tullessa

    • Kärsimäänjoutunut

      Melius group yrittäjä hakee taas joukkorahoitusta. Onko takaajia vapaana hartolassa...siis maksajia. Kun raha tulee niin riitautetaan on yrittäjän työkalu ja pidetään......

      • ChickenTikkaMasala

    • fgklöööökl

      viime viikolla oli yli 140 kirjoitusta nyt enää vähän yli 120
      kuka osaa kertoa miten viestit täältä häviää ja miksi
      mitä tekee moderaatori poistaa mielivaltaisesti viestejä jotta huonot uutiset ei tavoita kansalaisia onneksi on mv-lehti olemassa joka ei sensuroi

      • EnOleRobotti89

        Tästä ketjusta on poistettu 34 kirjoitusta. Sitä sopiikin miettiä millaisia kirjoituksia on poistettu ja miksi. Mielestäni koko ketjun olisi voinut poistaa, koska nyt keskustelu rönsyilee ihan väärille urille.


    • äljkhlhlhl

      mielipide pitää olla suomeesa vapaa ja siksihän tänne kirjoitellaan miksei kaikkien mielipide ole esillä

    • hiohoihiohi

      eiköss se löytne koululta, tosin poliisi ei löydä edes paperittomia täysihoitolaisia hesassa torin kulmalta

    • tratta

      Yhtiöllä alkanut normaali toiminta eli tratat paukkuu. Kts kauppakehti

    • Anssiiii

      Varokaa tätä yritystä! Kaikki jää saamatta.

    • rrwerreerer

      oliko sulla linkkiä vuokrasopimukseen tms vai tuuliko se siellä sormia heiluttaa

      • sfafasfsafa

      • sdsdfsf

        Puuttumatta juuri tuohon kyseiseen päätökseen toteanpa vain yleisesti. että kovasti on tietyllä/tietyillä tyypeillä valtaa kunnassa...ei meinaan ollut ensimmäinen kerta kun... PIIP!


      • GoodbyeMelius

        ...mutta luettuani tämänpäiväisen Lähilehden voin kuntalaisena todeta että hyvä että tekninen johtaja huomasi (lopulta) asian, jonka hoksaamiseen ylemmältä taholta olisi mennyt tolkuttoman pitkä aika (jos ollenkaan).

        Me kuntalaiset kuitenkin huomasimme asian välittömästi, koska osaamme googlata.


    • tabimietiskelijä

      Onko kukaan tilannut kyseisen yrityksen verkkokaupasta tuotteita? Ovatko tulleet perille?

    • ukjklkjljkl

      missä on se vuokrasopimus hintoineen ja velvoitteineen eikös se ole julkist tietoa myös pistä linkki tulemaan

    • verotarkastaja

      Jotain pieniä "epäselvyyksiä" taitaa olla, kun firma on poistettu kuun vaihteessa ennakkoperintärekisteristäkin??

    • Hartolan_asukki_Nro1

      Tällä palstalla tämä Melius on lytätty täysin. En yhtään ihmettele vaikka yritys lähtisi pois Hartolasta tämän seurauksena.
      Kävin sunnuntaikävelyllä ko. Firman pihalla ja havaitsin jotain epäilyttävää ovessa, joten menin katsomaan. Siellä oli kunnanjohtajan kanssa käytyjä keskusteluja. Mielenkiintoista tekstiä.

      Tajusin tekstiä lukiessani, että tämä Suomi -24 palsta ei taidakaan olla ihan ajan tasalla tässä tapauksessa. Täällä on väitetty että kaikki on maksamatta, kuitenkin ihan meidän oma Kunnanjohtaja Merja kirjoittaa että kaikki on hoidettu. Jakelu oli koko kunnan hallitukselle, joten asiahan on silloin ollut kaikkien tiedossa. Kuitenkin lehtijuttukin väittää ihan toista...

      Täällä Suomi-24 palstalla on ihan kunnan miehetkin ilmoittaneet, että sähkötkin on poikki. Kuitenkin talossa pöhisee ilmastointi kuten tuollaiseen liiketoimintaan käsittääkseni pitääkin pöhistä. Näin ollen olettaisin että kiinteissä on edelleen sähköt !!

      Onko näin että Suomi-24 palstalla onkin vain arvailtu ja valehdeltu ko. yrityksen päälle asioita ??
      Olisiko sittenkin totta että kilpailijat käy täällä haastamassa uutta yrittäjää ?? Aika säälittävää.

      Oli myös aika säälittävää lukea että kahdeksan ihmistä ja kaikki Hartolasta on laitettu päivärahoille kunnan omien mokien takia. Yrittäjä on tekstien mukaan yrittänyt sopia asiaa vaikka kuinka monta kertaa. Kunta ei vaan suostu tekemään mitään asialle.

      Nyt pitää kunta ottaa itseään rivelistä kiinni ja katsoa peiliin. Ei tällä tavoin nosteta Suomea lamasta. Mielestäni Hartolan kunta on toiminut asiassa erittäin väärin ja olisikin ehkä parempi että nyt kunnanjohtaja ottaa kamppeensa ja vaihtaa työpaikkaa.

      Kuntalainen Nro1

    • lkjhgfdd

      oliko linkkiä firman sivuille onko toiminta samaa kuin sen olisi pitänyt olla hartolassakin

      • poistettuKirjoitus

        Sorry kysyjä. Laitoin linkin sulle tänä aamuna klo 8.15, mutta ylläpito on näköjään sen poistanut täältä. Ei saa kertoa jos joku on muuttanut esimerkiksi Hankoon ja esimerkiksi olisi mahdollisesti kenties perustanut uuden firman ehkäpä tai sitten ei.


    • rerytyu

      No sille vanhalle koululle kuuluu seuraavaa : kunnan työtoiminta -yksikköhän sinne muuttaa tällä viikolla. Eli ensin oli Työvarikko , siitä Sukselaan ja nyt taas sieltä vanhaan kouluun.

      • SeOnJustNäin

        Mitä ihmettä nyt taas? Onko tämä joku provo? Sen koulunhan kunta myi jollekin yrittäjälle, vai eikö sittenkään tullut kauppoja? Ja toisekseen, eikö olisi kaikkien kannalta paras jos työvarikon ihmiset päästettäisiin eläkkeelle niin halutessaan? Kuntien pyörittämissä työpajoissa aikaansa hukkaavilla ei ole mitään mahdollisuutta enää palata työelämään.


    Ketjusta on poistettu 60 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      273
      4405
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2438
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2161
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2126
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      118
      1775
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1442
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1412
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      335
      1367
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1327
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe