Millainen on tappaja?

Daniela--

Tai murhaaja, ihmisenä siis. Oon alkanut pohtimaan, millainen ihminen tekee henkirikoksen!

Mä pelkään itse joutuvani murhatuksi. Oon kokenu elämässä niin niin niin paljon pahaa, mielenterveysongelmaiset vanhemmat ja isä myös alkoholisti, kotona usein riitelyä ja vanhemmat oli välinpitämättömiä mua kohtaan ja lähes kaikki asiat oon saanu opetella kantapään kautta, mun kummi kuoli sekakäyttöön kun olin 6v, isovanhemmat hermostu helposti ja löi mua kun olin pieni, ylä-aste oli rajua kiusaamisen aikaa, sitten sairastuin ite, kiusaamisen takia menny monet ihmissuhteet palasiksi, 16v muutin ekan kerran kotoa pois mutta omillaan asuminen meni pieleen ja jouduin palaamaan takaisin vanhemmille ja lähdin kotoa siis pois kun siellä oli niin helvettiä ettei siel jaksanut enää elää, ollessani 17v niin 21-vuotias ystäväni kuoli huumeiden yliannostukseen, 19v muutin kauas pois kotoa ja katkaisin lopullisesti vanhempiin välit, isovanhempiin katkasin jo välit ollessani 12... Tästä varmaan näkee että mun psyykettä on koeteltu.

Kiusaaminen oli pahinta aikaa. Sillon mulle on suoraan sanottu että tapa ittes ja me etitään vaikka sut kellarista, uhattu pahoinpidellä monta kertaa, uittaa vessanpöntössä ja kerran mua on lyötykin silleen että muut nauro ja taputti siinä ympärillä! Peruskoulun jälkeen rakastuin yhteen jätkään joka oli sekakäyttäjä ja rikollinen, hakkas usein muita ja oli avohoidossa, sukulainen ja kaveri istunu linnassa tapoista, minua tämä jätkä haukkui myös ja uhkasi hakata ja tappaa.

Netissä tutustunu myös muutamiin narkkareihin, joista yks hakkas vaimojaan aina hermostuessa ja yks oli skitsofreenikko joka kertoi tappaneensa jonkun tyypin muttei jäänyt kiinni siitä ja tähän kolmanteen näistä olin myös rakastunut, hän oli hyväsydäminen, mukava perusluonteeltaan ja komea, mutta kun huumeet tekee myös ihmisestä arvaamattoman niin hän oli syyllistynyt tapon yritykseen eli puukottanut toista ihmistä.

Onni onnettomuudessa oli se, että juttelin näiden ihmisten kanssa vaan netissä, eivätkä he päässeet mun iholle koskaan oikeassa elämässä. Tiedä sitten millasta mun elämä ois tällä hetkellä, saattaisin hyvin olla vaikka tapettu!

Suojelusenkeleitä ollu mulla matkalla mukana, jotta oon vielä tässä hengissä ja yritän pyrkiä elämässä ylöspäin. :) enkä päihdeongelmaista enää koskaan miehekseni ota, ellei ole todellisuudessa ollut vuosia kuivilla ja psykopaatit kierrän kaukaa!

Jokatapauksessa, olen silti kuitenkin ajatellut tässä suomessa tapahtuneita henkirikoksia. Emilia Niemisen surma, Oona Kannonlahden surma, tämä Imatran tappaja joka ampui kolme ihmistä ja aiemmin puukottanut yhtä, Kia Julia Salminen joka pahoinpiteli kaverinsa kanssa miehen kuoliaaksi... Mikä näitä ihmisiä vaivaa? Okei, tästä Imatran tappajasta ja Emilian tappajasta pystyi jo ulkoa päin näkemään että ovat jotenkin omituisia tyyppejä ja kannattaa kiertää kaukaa... Mutta tää Seinäjoen 15v tappaja ja Kia, näyttävät aika normaaleilta ja olivat muutenkin normaalin oloisia! Miten sitä osaisi varoa tappajaa? Mistä tunnistaa tappajan?

Kylmän ja pistävän näköisistä silmistäkö???

Miksei kukaan varoittanut esimerkiks Oonaa, jos whatsapp ryhmässä oli useilla tieto että häntä uhkaillaan.

Mä pelkään tulevani murhatuksi koska oon näyttävä nainen ja sanon asiat usein suoraan, oon ollu todella vihattu ihminen kun miettii sitä kaikkea miten mua on haukuttu ja uhkailtu, miten minun takia on tunnettu kateellisuutta ja mustasukkaisuutta..... Mutta onneksi on ollut niitäkin ihmisiä jotka musta tykkää. Mietin että pitäiskö tässä muuttaa tyyliään ja lopettaa yöllä ulkona liikkuminen niin ehkä riski henkirikoksen kohteeksi joutumisesta pienenisi, mut ei sekään mun mielestä oikein oo, jokaisella on oikeus olla oma itsensä ja liikkua ulkona siihen aikaan kun haluaa.

Emmä muuta ehkäisyä keksi henkirikoksen tai pahoinpitelyn uhriksi joutumiselle kuin, että pyrkii välttämään epämääräisiä piirejä jossa vedetään esimerkiks huumeita, yrittää olla ystävällinen ja tulla kaikkien kans toimeen, kulkee yöllä reittejä jossa palaa valot ja saattaa vielä vähän liikennettäkin olla.

21

1772

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No hellou.

      Ylipäätään puhuminen tappajista on aika kaukana suomalaisesta henkirikosprofiilista eli siitä kuka tappaa. Sinä tosin kuvailusi perusteella kuullosta potentiaaliselta uhrilta, väkivaltaisia poikaystäviä nuorena ja jopa netistä miljoonien keskeltä löydät ja kiinnostut samanlaisista ihmistä. Toisaalta on inhimillistä -vaikka täysin järjetöntä - että paskaa kokenut hakeutuu vielä paskempaan pystyvän seuraan. Se on hetki turvaa kun joku muu kärsii ja on uhri. Känni/huumeporukassa A tappaa Been syystä C. Tai A tappaan Been mustasukkaisuudesta. Siinä se on. Väkivaltaiset/alko/huume -miehet ja naiset = uhreja, miehiä ja naisia. Ei ne miehet/naiset aina edes ole tappajia, selvinpäin housut märkinä mutta silti kemian alla tuhoavat monta elämää. Psykopaattiset ovat sitten niitä joskus karismaattisia ja joitakin naisia kiehtovia jännämiehiä joita katsotaan silmiin vielä kun puukko pistää.

      Sun kohdalla tekstin ja oman maailman näkemyksen perusteella pitäisin vaarallisimpana sitä minkä sinä itse valitset. Sinä et voinut valita lapsuuttasi kuten ei meistä kukaan. Sinä voit valita tämän hetken, tämän päivän, huomisen, ylihuomisen, koko elämän......Mitä sinä siellä näet? Kuka mitä missä haluat olla? Kaikki se on sun valittavissa samoin kuin arvaamaton karismaattinen kotitappaja. Se että löydät netistä sankareita on syy katsoa peiliin ja kysyä mitä haluat elämältä. Jännämiehet jos iskee niin pitää hyväksyä se elämänkaari(yh-hakattava-kuollut). Jos ei niin fight for your life!

      Kiusaaminen on helvetistä. Vammauttaa meitä ihmisiä ja uskon että joku kaunis päivä moni asia muuttuu sen osalta. Mutta nyt tässä ja tänään, me voidaan vain valita keitä me ollaan ja minne menossa.

      Pidä huolta.

    • yksjuttuvain

      En tiedä olisko tästä jutusta jotain apua, laitanpa kuitenkin:
      http://www.iltalehti.fi/mieli/201710192200472172_md.shtml

      Tuo aloitus oli vuosi sitten, mutta voi auttaa jotain muuta samassa tilanteessa.

      Niin millainen on tappaja.
      Tarttee varoa. Ja heti kun jonkinmoinen punainen valo syttyy, niin järkevästi häippästä pois paikalta.

    • Lesboko

      Ennenkuin ihmisestä tulee tappaja, heidän elämänsä on voinut olla yhtä kurjaa kuin kirjoittajan elämä. He eivät kuitenkaan koskaan kerjää myötätuntoa sen vuoksi. Tappaja ja murhaaja voi olla kuin kuka tahansa tavallinen ihminen. eli susi lammasten vaatteissa. tuskin uhritkaan ovat mitään enkeleitä luonteeltaan. He voivat olla sortajia , henkisesti kiusaavia, vievät toiselta se oikean tms...... varsinkin blondit naiset tekee niin....

    • tappajaonvaaraksimuille
    • katsohuomisiin

      Pohtiminen, millainen on henkeen ja terveyteen kohdistuvia rikoksia tekevä, ei auta tositilanteessa. Eikä usko ihmisen pohjattomaan hyvyyteenkään- itseltäni se taannoin katosi. Sääntö: jos et tunne ihmistä, älä hankkiudu hänen kanssaan minnekkään, missä olette kahden. Pidät puhelimen saatavilla, ja hätänumeron aina saatavilla, nopeasti.
      Pidät yksityiselämäsi, ja kaiken muun tiedon itsestäsi suojassa.
      Näillä pärjää pitkälle- ja pippurisumutteella, jos ei muut keinot ole käytettävissä, samoin lähestymiskieltoa voi hakea, jos tilanne on vakava.
      Mutta- pelkoon ei pidä jumiutua. Se on sitä parasta toipumisten kannalta että elää kuten aiemminkin, kun vain pystyy- uhri ei vammojen takia välttämättä heti pysty. On totta että tapahtuneita ei helposti unohda, mutta niiden kanssa, ja seurausten, olivat sitten pysyviä ruumiillisia haittoja ja tai henkisiä vammoja, on elettävä. Itsehän jokainen kyhää minänsä jokaikinen aamu, ilta- onko jonkin asian uhri, vai vahvempi kuin tekijä.
      Itselleni sattuneesta ei ole aikaa kulunut vielä kauan. Löydän jo päivittäin itsestäni vihaa- tekijää kohtaan. Sellaista vihaa, jota en haluaisi tuntea. Ilmeisesti toivun lähes, entiselleni. Pystyn lukemaan, kirjoittamaan, ymmärtämään lukemani, tekemään töitäni.
      Ymmärtääkseni tapahtuneen, tarvitsisin motiivin- Sen tekijä yksin tietää, kun emme tunteneet entuudestaan.

    • juikol

      Se voi olla kuka vaan kannatta pelätä kaikkia varsinkin vähiten pelottavia ole siis erittäin varovainen ja osta mopo.

    • killerri

      Minusta voisi tulla tappaja, jos joku kohdistaisi uhkaa lapsiini.jos vaihtoehto olis joku muu tai minä, niin valitsisin sen toisen.Sillä tavalla kenestä vaan voi tulla.Olisin pahoillani, mutta vaihtoehdoksi ei kävisi, että lapsilleni tehtäisiin tai minulle jotain.Kaikissa asuu tappaja, kun tarpeeksi hankalaan tilanteeseen laitetaan, tai sitten menettää henkensä.

    • jap1983

      mun mielestä suurin osa tappajista on käynyt aika rankkaa elämänkoulua ja kokenut tulleensa jollain tapaa uhatuksi ja looputulos räjähtänyt käsiin. tätä koulua käyneenä allekirjoitan.

      • jap1983

        päihdeongelmainen, räjähtämispisteessä oleva sätkynukke joka päättää että nyt riitti.
        murrrhamiehet sitte erkseen eks jee?!?


    • Läheltä-on-serattu

      Valitse seurasi huolella ja jätä kaveri jos on räyhä tai väkivaltainen. Jos molemmat käyttää viinaa, niin piru on jo irti. Älä kehtaa olla ympäripuhuttavissa, jos kerran tulee mieleen, että tästä pitää päästä eroon niin lähde. Älä kuuntele ystävättäriä äläkä varsinkaan uskovaisia, sitä saat taatusti katua lopun ikääsi. Kun olet lähtenyt, niin älä missään nimessä palaa. Jos ahdistelu jatkuu, niin muuta paljon kauemmaksi, lähestymiskiellosta ei ole mitään apua. Ennenaikainen raskaus on huono syy mennä naimisiin.

      On järkevämpää pelastaa henkensä kuin työpaikkansa.

    • gfds

      Siinä riittääkin pohdittavaa, koska se onnistuu ihan kaikenlaisilta ihmisiltä.
      Kysymys on enemmänkin elämäntilanteista ja olosuhteista ja terveydestäkin.

      • eräsihminen

        kyllä


    • Oikeusmurha

      Vuosia jatkuneiden törkeiden virkarikoksien uhrina väitän että Suomessa tehdään enemmän virkarikoksia kuin muita rikoksia ja että viranomaisten kaikki aika kuluu rikoksien suunnitteluun .

      • jkaff

        entäs nämä uusimmat paloittelusurmat ?


      • Meatloaf

        En ymmärrä, lihamyllyn täytyy olla kehitetty jo sata vuotta sitten ja tyypit yrittää veistellä tylsillä puukoilla.


    • sebaot

      Moittikaa ja haukkukaa: www.oikeuslaitos.fi

    • Anonyymi

      Itserakas, ressukka.

    • Anonyymi

      Päihdeongelmaiset ja salimiehet sekä naiset.
      Kotiäiditkin tappaa ja murhailee, kun mies on pakannut laukut ja uhkaa lähteä kodista pois, vielä pahempi jos on muuttamassa toisen naisen luokse.

    • Anonyymi

      Potentiaalinen tappaja on Keski ikäinen ukko kesämökillä vaimonsa ja sukulaistensa kanssa. Jos mökki on saarella tai poukamassa niin tappo prosentti nousee. Viikon parin kestänyt ryyppyputki ja pieni riita virvoitusjuomista tai syökö salaattia vai makkaraa johtaa usein henkirikokseen. Jos riita syntyy keittiössä, niin aseena usein keittiöveitsi, jos taas pihalla niin mikä tahansa astalo kelpaa. Rannalla taas hukuttaminen aika perus..

    • Anonyymi

      Keittiö monesti potenttiaalinen paikka murhalle, kun nainen on mennyt sinne mököttämään, sitten otettu kattilat ja lautaset esiin riitaa tehostamaan.
      Lopuksi mies mennyt rauhoittamaan, pitämään raivoavaa muijjjjaaa kiinni, ettei koko kämppää romuta ja sitten otettu puukko esiin kun on tehnyt mieli vielä leukoja loksuttaa, sanoa viimeinen sana.
      Kännimurhat juhlapäivinä onkin sitten spesiaali juttu.

    • Anonyymi

      En tiedä. Luulen että kuka tahansa pystyy tappamaan toisen ihmisen. Itse ajattelen että jokainen joka syö lihaa, on samalla tasolla kuin murhaa suorittava henkilö mutta pahemmin. Sillä se on eläinten massamurhan tukemista ja hyväksymistä. Mikä on raukkamaisempaa kuin murha jonka kohteena on tasavertainen henkilö.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      4121
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2368
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2076
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      101
      1733
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1362
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      311
      1290
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1237
    Aihe