Liukuhihnalta

päässävikaa

Rekkaamattomia sakuja, vähän väliä. Ei tutkittuja vanhempia. Koirankasvatus huipussaan!

25

385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valveutuneetostajat

      Eikaan päivänä rekkaamattomia osta, kun niistä on niin kovasti varooiteltu...

    • paskojakoiriauseimmat

      Niissähän ei sikäli aina ole sen enempää vikaa,ne voi olla parempiakin koiria käytäntöön.

      Minkä hintaisia nuo ovat ?itse en ainakaan kuvittelisikaan 500 euroa maksavan vaikka olisi kuninkaallista sukua.

      Mielestäni ei edes rekisterissä olevat maksa 500 euroa,koska on niin paskaa jalostusta jota useimmat ei edes käsitä.

      • jossainvikajoseirek

        No mä en ainakaan osatis, koska voi olla sukusiitospenikat, sekarotusetpenikat, liian tiheästi pennutettu emoraukka, sairaista vanhemmista ja kaikkea muutakin pentutehdasmaista shittiä taustalla.Muutenhan, ne olis rekattuja, jos ei olsi mitään salattavaa, eikö?


    • fjdkslfjkdsl

      Yli tonnin maksavat rekatut, niitä ei myydä kovin halvalla, eikä kaikille ollenkaan, esim. ensimmäiseksi koiraksi. Pitää olla jonkinlaista kokemusta sakuista sekä todisteet koulutustaidoista. Ihan käytännön elämässä.

    • pentutehdasta

      500-700 maksaa paperittomat. Ja ihmiset ruokkii tällaista jalostusta ja rahastusta.

      • ongelmiahalvalla

        Niimpä, hölmöt säästää muutaman satasen, vaan saadakseen pennun, josta ei mitään takeita.
        Tiedän tutun joka haksahti, eipä haksahda toiste.Ei ollu meninaan mikään hyvä kauppa....


    • ennakkotapauksia_LÖYTYY

      Okei, entäs jos sulla on ollut useita saksanpaimenkoiria ja oot kouluttanut ne kunnolla eläneet hyvä elämän vanhoiksi ja sen jälkeen joku tulee sanomaan, ettei sulle myydä saksanpaimenta meidän kennelistä. Pitäisikö asiaan jotenkin puuttua?

      • miten.niin

        Miksi siihen pitäisi puuttua? Jokaisella kasvattajalla on oikeus myydä tai olla myymättä ihan sen mukaisesti, miltä tuntuu. Tilivelvollisia ei yksikään kasvattaja sinulle ole myyntipäätöksistään.


    • eieieieiei

      Miettikää... ostat paperittoman "kasvattaja" sanoo että on terveistä puhtaista vanhemmista. Kuitenkaan ei ole milläänlailla tutkittu. Saatkin sen rikkinäisen (lonkat, kyynäreet, selkä tai jopa pahimmassa tapauksessa koko pääkoppa) Ei ole minkäänlaista takuuta pennusta. Ja näitähän ei useastikaan edes pentuna ell tarkasta. Luulit säästäväsi rahaa kun sait halvalla (600e) pennun jonka sitten joudutkin kohta lopettaan em.syistä
      Näin on käynyt aika monelle tutulle. Vaikka monet sanoo että en tarvitse papereita kun en käytä koiraa näyttelyssä tms. niin siltikin suosittelen sijoittaan sen muutaman satalappusen siihen lisää niin saatat saada pennullesi jopa terveystakuun. Ja pentua ostaessasi tee tutkimustyötä ja mieti keneltä kasvattajalta se sitten kannattee ostaa. Itse ainakin katson terveystulokset hyvin tarkkaan. Nly tai muilla tuloksilla ei ole niin väliä mutta silti terveys täytyy olla (y) Tää on vaan mun mielipide. Mutta toivon että näitä "tehtailijoita" ei tuettaisi ollenkaan. Koska suurin syy miksi paperittomia tehdään on HELPPO RAHA! Ja Näitä pennuntekokoneita on sitten yleensä tällaisissa paikoissa useampi kuin 1 ja pentuja tulee melkeimpä joka juoksuun. Seurailkaa tilanteita, äkkiä huomaatte kyseiset paikat.

    • entehtailuatueen

      En ostais paperitonta, koska sanotaan,että paperittomat on pentutehdas pentuja.Jos sellasen ostais, joku kuitenkin pianki kysis,et mistä kennelistä, tai kenen kasvattama?
      Ni, en kehtais kelleen kertoa,et ostin rekkaamattoman, halpiksen,ja ties keltä kasvattajalta,ja ettei suvusta, eikä terveydestä oo mitään hajua.Mitä se kertoo ostajasta......

      • fhdsjköh

        Mikäs on maamme suurin pentutehdas? Taitavat rekisteröidä koiransa, silti ei ole mitään terveystakuita, hinta vaan pennuilla kova.


      • jokurajaoltava
        fhdsjköh kirjoitti:

        Mikäs on maamme suurin pentutehdas? Taitavat rekisteröidä koiransa, silti ei ole mitään terveystakuita, hinta vaan pennuilla kova.

        ...ei kyllä ne on ne rekkaamattomat, niiden määrää ei kukaan voi tarkkailla, eikä tietää.Joka juoksusta teetellään, ja niillä omilla sesseillä.Kennelliitto tarkkailee kenneleitä, antaa ohjeita,ja sanktioi.Rekkaamattomia ei valvo mikään taho, paitso ostaja ehdokkaat, jotka ilmoittelee viranomaisille, sitten kun tehdas on jo vuosia pyörinyt, ja koirat kärsineet.
        Kaikille nartuille ei pentuja kuulukkaan teettää, ei ainuitakaan.Kaikki koirat ei ole jalostusmateriaalia,jos niillä on periytyviä sairauksia tai vikoja.Rekatuille, hammas ja kives yms,vikaisille, ei pentuja teetetä.Mutta rekkaamattomien vikoja ja sairauksia laitetaan menemään seuraaville sukupolville ihan salassa.Ostajalle se on sitten kurjaa, kun pentu sairastaa,ja hoito tulee kalliiksi.Kukaan ei neuvo, ei korvaa.Rekatuissa on kasvattajat korvanneer hammas, kives, ja muitakin sairauksia, jos pentu vaikka menehtyy nuorena jne.Vastuulliselta kasvattajalta saa kysellä neuvoja, niin pärjää pennun kanssa jos ongelmia tulee.Paljon on etua siitä ostajalle, että koira on puhdas,ja rekattu.Itse en ole koskaan ostanut rekkaamatonta.Koirat olleet terveitä, eläneet 10-13vuotta, eli valinnat on sattuneet kohdilleen.


    • näintämäon

      Ei se kulkkaa ole olenkaan aina läheskään aina niin simppeli juttu vaikka kuinka on paperit ja myydään hyvää.

      Rahat kun on saatu ei palautusta edes osaa saa takaisin.

      Minä oon nähnyt noita rekisteröityjä pentuja ja useimmat on hyvinkin huonoja,ikääntyessä lähempänä 8 ja yli vuotta,on ongelmat useimmilla.

      Sitten on nämä kuvaukset,nämä myyjät sielä puhelimessa huutelevat kuvauksista ja pyytävät käsiojolla esim:1100euroa,ostaja voi olettaa kuvausten sisältyvän hintaan,no myyjä haluaa että pitää kuvata ja ostajalle tulisi maksu,eli tämä ei kuulu sille ostajalle vaan myyjän pitää kantaa se vastuu loppuun saakka jos haluaa kuvaukset,ne ei kuulu ostajalle missään tapauksessa.

      Muutoin pennulle tulee hullu hinta.

      Kuka haluaa maksaa koirista joita on suomessa liki 100000 rekisteröityä ja yhdestäkään ei käytönössä ole kunnollista tai montaa niitä ei suomessa ole ja 1000 euroa itketään ,tai jopa yli.

      Noita koiria 100000 rekisteröity niin pitäs jotain hoksata.

      Kyseessä ei ole harvinaisempi koira vaan sarjatuotantona teetätettyä suttajalostusta,jota ei näköjään saada enään hyväksi.

      Hölmöimät kerta toisensa jälkeen kumminkin haluaa jatkaa saamaa sutta ja paskaa myyden,näin jäljelle jää suomeen paskat koirat.

      Huonot jälkeläiset tulee lopettaa samantien,mutta se ei mennyt perille kasvattajille.

    • einepaljootajunnut

      Noin paljon rekisteröityjä tehdas hommeleita ei saisi olla ja noiden hinnat on alle 500e rekisteröitynäkin.

      Ne kaikki on sukua toisilleen,kukaan ei älynyt viimevuosikymmeninä pysyä 1980-1990 luvun tasossa.

      Suomessa ei ole yhtään hyvää vaikka kovin moni luulee,voi olla ettei koko maailmassa ole hyvää rekisteröityä,koko koira rotu on pilattu osaamattomuuttaan,näkee vain köykkyselkäisiä ja perseroikkuvia,onko tämä tervettä?

      Kuka hullu noista edes on maksanut?

    • hgfdsfjlkjhgfdsdfghjklö

      Mikäli jotkut eivät olisi maksaneet, ei olisi myöskään kehitystä tapahtunut; jotkut maksavat enemmän toiset vähemmät ja onni vaihteita vaihtelee. Lisäksi jotkut saksanpaimenkoirankasvattajat ovat kusipäitä, omaneduntavoittelijoita, voi olla myös joitain, jotka eivät ole, näitä ehkä voi löytyä rekkaamattomien pennuttajista. Mikäli; jos pentutehtailijoita löytyy sekä rekattujen että rekkaamattomien kasvattajista/pennuttajista, voidaan vetää johtopäätöksiä, mihin rodunjalostuksellisesti yhä edelleen pyritään, siinä ei auta itkut eikä naurut enää kauaa, vaan kuten sanottu, yhteenhiileenpuhaltamattomuuden onnistumattomuus on johtanut jopa liiton aktiivien poisvetäytyneiden aktivaattorien toimesta kiusaamiseen jo yli 15 vuoden ajan rotujärjestön piirissä, mikä onkin todella vakava asia noin yleismaailmallisesti.

      • ggghhhjjjkkk

    • tosionnn

      Kertokaapa sitten tälle matille,minkä takia ne jalostivat lysyperseisiä kuvottavan näköisiä tekeleitä joilla on vieläpä kyömyselkä?

      Hirveän rumaa työtä jalostettu?miksi tähän ei puututtu;kaikialla on nähtävillä hyvin rumia sakuja.

      Pois ette näytä pääsevän tuosta.

      Koirat jalostettu pilalle ja siihen menee kymmeniä vuosia että se selkä oikenee ja persenousee pystyyn sieltä maasta.

      Samoin luonne muuttos ,eihän ne osaa se on fakta.

      Noistako ne maksaa sitten,ei pitäisi jalostaa yhtään pentua suomeen enään noin huonoa,ei yhtään pentua.

      • Chägerlia

        Siinäpä se osta käyttölinjainen koira. Toki on haastava kouluttaa mutta on terve. Ei roiku perse maassa. Eikä ole luut vinot. On peruskoiran mallinen. Itse minulla on ollut näitä useita. Muita en edes osta!


    • ffffggghhhgg
    • eihyvältävaikuta

      Outoa hommaa noilla kasvattajilla.

      Pentujen hintoja ei nää!!!

      Pitäs se tietää millä tasolla on hinta?

      Enpä nää missään kennel toiminnasta hintoja.

      Ei ole avointa hommaa tuo,paljonko maksoi esim:flick rocky pentu kun tuolta otti?

      Vähän veikkaan etten saa vastausta koska homma on niin pimeetä.

      Eihän ne kaikki voi olla 1000e tai 1100euroa tai 1200e eri kenneileissä.

    • saapanähdä

      Voisitteko laittaa linkin kennelistä missä näkyy pentujen hinnat?

    • Rony_Robin_Rocky

      Osaava pitkänlinjanomistaja saa koiran, hintoja ei kerrota netitse. Monesta muustakaan paikasta ei koiranpentuja vain "haeta", vaan koirat myydään osaaville pitkänlinjan omistajille, joilla on ollut koiria aiemminkin, nimenomaan saksanpaimenkoiria. Koulutustaustaa tulee löytyä pidemmältä aikaväliltä, pitää olla näyttöä kaupunkiolosuhteissa koirankoulutustaidoista jne. plussaa on jos on harrastellut esim. metsäjälkeä, hakua taikka raunioita joskus.

      • täytyyihmetellä

        Aikalailla käsittämätöntä jokseenkin.

        Siis koirat myydään osaaville pitkänlinjan omistajille,kuka sen osaa arvioida yleensäkkään?ja vielä saksanpaimenkoiria pitäs olla ollut.

        Pitää olla näyttöä kaupungista ja koirankoulutustaidoista?

        Siis miten ihmiset saa sitten noille todisteltua?

        Minä en ilmeisesti voisi edes saada sellaista kennellistä noilla kriteereillä.

        Kaikkiko ne sitten osaavat nuo kriteerit koska kovin monella on kennelistä hankittu koira,miten minusta se näyttää ettei ne oikeasti kuitenkaan osaa?


      • hymiöinen

        Saksanpaimenkoiria myydään vain ja ainoastaan pitkänlinjan omistajille. Sillä jos koiria myytäisiin aivan kenelle tahansa, voisi käydä noin aivan julkisestikin toisinaan välillä huonosti.


    • Etovaa1

      Jos "kasvattajalla" 4 narttua ja joka juoksuun teetetään pennut. Se on jo aika paljon pentuja vuodessa. Varsinkin kun kerrallaan on 6-8 pentua/narttu. Isänä käytetään kaikissa tapauksissa sitä samaa kaverin koiraa. Ketään nartuista ei ole mitenkään terveys tutkittu/kuvattu. Tässä tapauksessa jalostus on pelkkää rahantekoa. Niin ja pennun hinta on 600€. Hetkinen yksi nartuista oli käynyt luonnetestin ja hylsyn saanut. Tällaista toimintaa vaan suositaan ja pennut menee kuin kuumille kiville. Hullut pösilöt ostajat. Se että körsiikö jo nartut näin tiheää pennutusta niin jokainen ostaja miettikööt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2446
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      60
      1358
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1146
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1126
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1123
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      10
      1087
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe