ELISA HÄRSKI PASKA

Elisanuhri

Elisa on todella härski rahastaja. Pysykää kaukana, luvataan maat ja taivaat, mutta mitään et saa muuta kuin ylihinnoitellun laskun.

11

391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei!
      Todella ikävää kuulla pettymyksestäsi :( Jos palveluiden tai tuotteidemme toimivuuksissa on ongelmaa niin asiaa olisi hyvä saada selvitettyä lisää. Myös laskutuksen puolta voidaan samalla tarkistaa kuntoon.

      Allekirjoituksessani on linkki Palstalle jonka kautta voit välittää tarkemmat asiakastietosi yksityisviestillä. Sivustolle tulee luoda tunnukset ennen viestin lähettämistä: http://elisa.fi/palstatiimi :)

      Moona / Elisan Sometiimi
      http://palsta.elisa.fi

      • Roska-firma

        Elisan sometiimi, just, tätäkö on elisa paskan asiakaspalvelu? Entäs jos ei itsellä olekkaan some tiliä, eikä tule, mites se sitten hoituu, ei mitenkään.


      • ijsafkhugshgfg

        Ikävä kyllä, kaikki operaattorit on nykyään samanlaisia. Ei mitään asiakaspalvelua, käyttäjät saa neuvoa toisiaa. Aina ei ole edes palautteen antomahdollisuutta virhetilanteessa. Huomasin sen, kun aloin saamaan toisille tarkoitettuja tilauksia ja laskuja.
        Nopeuksia kehutaan ja hintaa nostetaan, mutta kuka tarvitsee 100-1000 nopeuksia, paitsi piraatit. Te itse suositte piratismia myymällä ylikalliita turhia liittymiä sellaisillekin, jotka tarvitsee vain sähköpostin.

        Ja sitten se viihde! Kuka tarvitsee teidän viihdettänne? Samaa skeidaa tulee televisiostakin. Itse olen lopettanut viihteen kokonaan, koska aina on vain sitä samaa monesti nähtyä skeidaa joka kanavalla. Ei koskaan mitään uutta. Uutisetkin on samoja monta päivää peräkkäin. Te olette siis täysin tarpeettomia.
        Ettekö keksi mitään uutta. Vanhojen ohjelmien näyttö on tietysti halvempaa, mutta se ei katsojia ilahduta.
        Myös suuri kanavatarjonta on humpuukia, koska ohjelmat kaikilla on kuitenkin samoja, mutta esitetään hieman eriaikaan.

        Nyt vouhotetaan, että kaikille pitäisi saada älykännkkä, mutta tiedättekö, mitä siitä seuraa. Minä tiedän, koska aina joudun opettamaan toisille mokomien laitteiden käyttöä, vaikka en itsekään juuri mitään niistä tiedä.
        Voi sitä itkun määrää, kun uusi kännykkä saadaan taidottomuuden ja käyttöliittymän monimutkaisuuden vuoksi käyttökelvottomaan tilaan.
        Kaikilla ei myöskään ole varaa hankkia satojen egujen puhelimia. Jos niitä aletaan vaatia pitää valtion kustantaa ne vähätuloisille. Sama koskee internettiä.
        Kännyköissä on myös naurettavaa se, että kun naapuri osti vanhuksille ja vajaatoimintaisille tarkoiteteun mallin osoittautui se tavallista hankalammaksi käyttää!

        Internetin parhaat päivät on menneet. Entiset hyvät sivut on poissa, tai haussa viimeisenä. Tänäänkään en löytänyt kunnon ratkaisua etsimääni optiseen ongelmaan. Mainoksia ja mielipiteitä kyllä riittää.
        Ei internettiä ole luotu kansan parhaaksi, vaan tulevaa valvontaa varten, vain suunniteltu maailmanhallitus vielä puuttuu. Sitä varten kiireellä väsätään nopeaa nettiä joka paikkaan.


    • kyselijä-

      mihinkä meinaat vaihtaa

    • Samaa_mieltä

      Näin on, elisa rahastaa jopa erikseen markkinointiestosta euron, kun ei näitä rikollisia ja rahastajia kiinnosta noudattaa yleistä markkinointikieltoa. Sitten sössittiin elisan hyvä kotisivu, eli elisa.net, ja tilalle tuli silkkaa paskaa mainoksineen, ja kuinka ollakkaan, nyt on alettu piilottamaan jopa hyötylinkit kuten pankit ja sähköpostitkin jo, minä kun en etusivukseni kaipaa muuta kuin missä löytyy nämä linkit ilman mitään mainosta ja politiikka paskaa, saati muutakaan uutista tahi some roskaa. Nyt meni sössimään wippies postitkin, ja muuttamaan ne elisa sähköposteiksi, ja jos jumalauta minultakin hävisi wippies postiin tehdyt kansiot, joissa oli tärkeitä kuitteja ja asioita tallessa, marssin 100€ varmasti poliisin pakeille maanantaina, jolloin postin olisi tarkoitus taas muka toimia. Aivan samoin meni varmasti kirjautumis tunnukset, joita olen käyttänyt wippies postin kautta. Veikkaanpa myös, että elisa paska tunkee kaikkea paskaa markkinointia postinsa täyteen, ja huolehtii siitä, että yksityisyys ei säily yksityisyytenä, ja tuputtaa kaikkea some paskaansa sielläkin. Veikkaanpa myös, ettei pääse enää edes kirjautumaan noihin "uudistettuihin wippies" posteihin kun ei vanhat tunnukset toimi. Kyllä tossa puljussa osataan kyllä kusettaa ja pistää kaikki perseeksi.

    • Hei!

      Oletko vielä testannut Wippies -sähköpostisi toimivuutta? Palvelussa oli viikonlopun aikana huoltokatkos, mutta tilejä on päässyt maanantain jälkeen käyttämään taas kuten ennenkin. Sähköpostissa olleet viestit ja kansiot säilyvät myös normaalisti :)

      Moona / Elisan Sometiimi
      http://palsta.elisa.fi

      • Tarkastelu-kesken

        On juu tarkasteltu, ettei mitään ole kadonnut sössiessänne senkin sähköpostin, muutoinhan olisin jo tehnyt rikosilmoituksen yksitysyyden rikkomisesta, ja ollut tietosuojavalvojaan yhteydessä, tosin vielä en kaikkea ole käynyt läpi, joten yhä mahdollista nuo mainitsemani toimenpiteet.


      • Tarkastelu-kesken
        Tarkastelu-kesken kirjoitti:

        On juu tarkasteltu, ettei mitään ole kadonnut sössiessänne senkin sähköpostin, muutoinhan olisin jo tehnyt rikosilmoituksen yksitysyyden rikkomisesta, ja ollut tietosuojavalvojaan yhteydessä, tosin vielä en kaikkea ole käynyt läpi, joten yhä mahdollista nuo mainitsemani toimenpiteet.

        Taisi elisan palsta sometiimiltä mennä sormi suuhun ja sinne toiseenkin aukkoon, jonne aurinko niin harvoin paistaa, jos ei nyt ulkohuuussia käytä.


    • Kallistaelisa

      Pelkkä kuittikopio heillä maksaa 12€

      Esimerkkinä.
      Et ole saanut laskua 9€ puhelinlaskustasi ja sit tulee maksumuistutus niin jos haluaa tietää mitä laskutetaan niin heidän lähettämänä se kuittikopio maksaa 12€

      Luulisi että tuo on jo laitonta rahastusta?

    • Moi!

      Laskukopio on aina saatavilla maksutta OmaElisasta. Laskukopio on maksullinen asiakaspalvelu kautta tilattuna.

      Janika/Sometiimi

    • Puhlangatlaulaaainavaan

      "Puhelinyhdistys" leikkii Operaattoria. Mikä helvetti laittaa jonkun juntin ropelihatun tekemään sivujen uudelleenohjauksia, kuten vuosikausia/ kymmeniä hyvin palvelleen Hyötylinkit sivun sekoittaminen ? Lienee asialla samantyyppinen "TEKNINEN ASIANTUNTIJA" joHON sain 2 tunnin yrittämisellä yhteyden ja ropelihatun vastaus yhteysongelmiin oli: "EI SEN NUIN PITÄISI TOIMIA" ymmärräksie juntti, mitä tarkiottaa: LOL, LOL, LOL

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6163
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3936
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2319
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1373
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe