Varoitus - UPS ja Posti hukkaa Amazonin paketit

EiEnääKoskaanUPSilla

Tilasin Englannin Amazonista 7 kg painavan kodinkoneen, toimitus UPSilla, olin salaa hyvilläni ettei Posti olisi mukana asiassa mitenkään. Toimitusajaksi luvattiin 3-5 päivää, maksoin tavaran ja nopean toimitusajan. Alku lähtikin lupaavasti liikkeelle, seurasin netistä kun paketti tuli 3 päivässä läpi euroopan (lue alempaa), mutta sitten... koko homma tyssäsi siihen ja paketti kadonnut. Syy: mukaan tunkeutui jotain kautta Suomen Posti. UPS:in seurannasta näkyy että ovat 3 päivää sitten menneet luovuttamaan paketin Postille!!!!

Miksi UPS luovuttaa pakettini Postille????!!!!!!

Nyt 5 soittoa ja 2 käyntiä lähimmässä Postissa jälkeen olen viisastunut sen verran että kukaan ei tiedä missä pakettini on, ainoastaan viimeisin tieto että 3 päivää sitten aamulla se oli lajittelussa. Sen jälkeen ei ole seurantaan ilmestynyt yhtään merkintää. Vaikka lähetys oli silloin siellä nimikkeellä "Posti Express-paketti Samana päivänä 00". Ei tullut samana päivänä, ei.

Mitä tästä opin: Suomen Posti ei siis pelkästää pilaa kotimaisten verkkokauppojen myyntiä ulkomaille, vaan myös suomalaisten ostamiset ulkomailta!! Kiitos Suomen Posti. En tule koskaan, koskaan enää luottamaan teihin.

UPS:in seuranta:
Location Date Local Time Activity
Helsinki, Finland 12/16/2016 10:39 A.M. The package will be forwarded to a UPS facility in the destination city.
12/16/2016 10:12 A.M. Destination Scan
12/16/2016 10:12 A.M. Import Scan
12/16/2016 7:57 A.M. Destination Scan
12/16/2016 7:57 A.M. Import Scan
12/16/2016 7:56 A.M. Destination Scan
12/16/2016 7:56 A.M. Import Scan
12/16/2016 5:00 A.M. Arrival Scan
Glostrup, Denmark 12/14/2016 9:30 P.M. Departure Scan
12/14/2016 5:00 P.M. Arrival Scan
Hamburg, Germany 12/14/2016 12:30 P.M. Departure Scan
12/14/2016 4:15 A.M. Arrival Scan
Herne-Boernig, Germany 12/14/2016 12:01 A.M. Departure Scan
Herne-Boernig, Germany 12/13/2016 10:54 P.M. Arrival Scan
Brussels, Belgium 12/13/2016 7:37 P.M. Departure Scan
12/13/2016 11:27 A.M. Arrival Scan
Barking, United Kingdom 12/13/2016 3:31 A.M. Departure Scan
12/13/2016 2:40 A.M. Arrival Scan
Tamworth, United Kingdom 12/12/2016 11:32 P.M. Departure Scan
12/12/2016 6:20 P.M. Origin Scan
United Kingdom 12/12/2016 11:00 P.M. Order Processed: Ready for UPS

---
Postin seuranta:

Kuljetuspalvelu: Posti Express-paketti Samana päivänä 00
Paino: 7,55 kg
Lähetyksen tapahtumat:
Lähetys on lajiteltu. 16.12.2016 klo 12:05 Posti Logistiikkakeskus 01010
Lähetys on rekisteröity. 16.12.2016 klo 11:58 Posti Logistiikkakeskus 01010
Lähetys ei ole vielä saapunut Postille, odotathan. 16.12.2016 klo 11:19 VANTAA 01300

14

3592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1816

      Itselleni tuli kaksi vuotta sitten UPSin toimittamina kaksi pakettia peräkkäisinä päivinä. Kummankin osalta näkyi seurannassa jotakin tulkitsematonta heti Suomessa. Soittamalla UPSille selvisi, että paketit oli siirretty Postin jaettavaksi UPSin ruuhkan takia. Ensimmäinen paketti tulikin asiallisesti Postin kotiintuomana. Toisen paketin Posti oli siirtänyt edelleen oman ruuhkansa takia KTK:lle. Paketti saapui asiallisesti. Kummankin toimitusmuoto oli Postilla ennen klo 17.

      Nytkin ilmeisesti UPS on siirtänyt ruuhkiensa vuoksi Postille jaettavaksi pakettejaan. Ongelma on se, että Postillakin on ruuhkaa. Nähnyt kotimaasta tilattujen pakettien viivästymisenä. Ihme, että Posti ei käytä nyt alihankkihoita.

      Tuo sinun pakettisi on UPS standard eli hidas ja edullinen vaihtehto. Kilpailee hinnoillaan normaalien postipakettinen kanssa. Nopea UPS Express paketti kulkee matkat lentokoneella ja saapuu kotiovelle seuraavana päivänä tai viimeistään sitä seuraavana riippuen siitä, mihin kellonaikaan paketti on toimitettu/haettu UPSille.

    • PikanaVaanEiMeillä

      Ei mitenkään kummallista vaan enemmänkin normaalia nykyään. Minulle tulee paljon paketteja ulkomailta, siis kymmenittäin kuukausittain. Briteistä mm. tulevat paketit parissa päivässä Suomeen mutta sitten alkaa köhimään. Saattaa kestää 4-5 päivää, että posti saa sen toimitettua.

      Aiemmin paketit esimerkiksi briteistä ovat kulkeneet jopa kolmessa päivässä. Joskus vuosi - puolitoista sitten on alkanut muutos tapahtumaan ja nykyään on mennyt aivan kohtuuttomaksi. Aiemmin jopa tullattavat tulivat melkeinpä seuraavana päivänä Suomeen tultuaan jos ehti tekemään tullauksen edellisen päivän aamun aikana. Nykyään niissäkin kestää se 3-5 päivää, että Posti saa se toimitettua.

    • KaksinaamainenPosti

      Pakettisi katoaa ja valitat Postille. Julkisessa Facebookissa he pahoittelevat kovasti ja lupaavat hoitaa asian mahdollisimman pian. Sen sijaan henkilökohtaisessa asiakaspalautteessa kertovat, että lähetyksestä onkin vastuussa lähettäjä (ei siis Posti lainkaan) ja että jouluruuhkan aikana yksittäisiä paketteja ei etsitä, turha toivoakaan sellaista! Posti siis sysää omat mokansa lähettäjien niskoille.

    • iouht

      Postilla on vähän palikat sekaisin. Täälläkin kerrottu tapauksista, että Postin lajittelukeskus on potkinut pakettia 1-1,5 viikkoa, ennen kuin se on lähtenyt eteen päin. Nyt joulun alla tilanne on todennäköisesti vielä pahempi.

      Niin että sinun tähänastiset 3 päivää ei ole vielä kuin alkupaloja.

    • pimiö

      Tilasin Amazonista. Usp-paketti on seilannut Englannista Saksaan, Saksasta Tanskaan. Kööpenhamista Helsinkiin paketti tuli 20 päivä tätä kuuta, sitten paketti lähti Tampereelle. Nyt katsoin uudestaan seurantaa. Paketti on lähtenyt Tampereelta ja on taas Helsingissä.
      Alkaa jo jännittää, tuleeko paketti koskaan perille vai katoaako seilatessaan ees taas?

      • maksaa-ja-kestää

        Ilmankos nuo usp paketit maksaa noin helvetisti, kun pitää kierrättää maapallon ympäri muutamaan kertaan, kyllä nykyisin tulee katsottua, ettei kuljetuksena ebayssäkään ole usp. Lontoosta jotain levyjä tullut sillon tällön, ja kummastellu, kun lähetys kestää usein liki kuukauden, kun Japanistakin sentään tulee 3-4 päivässä. Kaukana on Lontoo näemmä Suomesta.


    • pimiö

      Englannista lähetystä ups-paketista on tähän mennessä 23 merkintää, luentaa. Vaikuttaa siltä kuin nyt kun paketti on tullut Suomeen, mietitään mitä sille tehdään tai kuka vie perille. Tuo Tampereen reissu oli ainakin ylimääräinen. Lähettivät Tampereelta paketin takaisin Helsinkiin, tulliin. Paketti on nyt edelleen Helsingissä.
      Olen toisinaan ostanut pyörän osia Englannista. Trakpak ainakin tuo ripeästi paketit perille. Trakpakin paketit Suomessa kuljettaa Posti. Trakpakin matkan alku on hidas, mutta sitten homma toimii ja lähettävät Postin seurantakoodin.

    • 56yhyh65yh65

      Ulkomaanpostin palvelut on todella arpapeliä miten niiden kanssa menee.
      Todella hyvä jos ulkomaanpostin voi hakea suomen postista, silloin mulla on aina tullu kaikki perille. En tiedä missä kohtaa ups tai jokin muu vie paketin suomen postiin, toiset vie toiset ei, en tiedä mikä lokiikka tässä on. Mutta posti koittaa sitten toimittaa paketin minulle, yleensä kun en ole kotona niin sen voi hakea postista sitten.

      Jos tätä ei ole niin ups tai jokin muu, yrittää toimittaa pakettia sen 2 kertaa, sen jälkeen se lähtee 20 merkinnän kautta sinne helvettiin mistä on tullutkin, se se hauskaa on..
      Kun nämä ei paljoa soittele, vaikka paketin päällä olisi kaikki tiedot niin ei siltikään soiteta. Vaikka se soitto välttämättä mitään auta kun et ole kotona päivisin niin et ole eikä soitto auta mitään. Kerran sain sovittua että jokin ulkomaanpostin jaekulu vie työpaikkani kanttiiniin niin paketin :)

    • saatananpostiperkele

      POSTI ON PERSEESTÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vitun posti.

    • amazoooni

      Amazon on paras

    • Suivaantunut

      Amazon ja DHL toimitti mulle ruttaantuneita kirjoja. Valitin amazonille kuvien kera. Ei oo tullut mitään vastausta. Aikaa valituksestani n. 3 viikkoa.

      Nyt UPS (i-parcel) hukkasi pakettini, josta maksoin 40 euroa. Katsoin amazonista ja en löytänyt mitään kohtaa johon olisin voinut kirjoittaa valituksrn tai tiedon paketin katoamisesta. UPS ei ota mitään vastuuta, vaan kehottaa vain ottamaan yhteyttä lähettäjään eli amazoniin.

    • Anonyymi

      Saman olen huomannut itse. Posti on aivan toivoton laitos. Minulta on hukattu vuosien saatossa vaikka ja mitä, mutta paras oli tänä vuonna kun hukkasivat uunin ja astianpesukoneen (niinkin pienet objektit)... Paketit oli rekisteröity "lajitteluun" postin tietojärjestelmään jo kohde kaupunkiin, mutta niitä ei vain kuulunut perille. Tuli hiukan kiire, kun keittiöfirma tarvitsi ne asennuksiin. Lopulta ne laitettiin "valtakunnalliseen hakuun" joka kesti päiviä ja loppujen lopuksi ne löytyivät juuri sieltä minne ne oli rekisteröity. Käsittämätöntä.

    • Anonyymi

      Viime talvena yritin tilata Briteistä tavaraa. Ilmeisesti paketti tuli Suomeen, Posti säilöi sitä täällä jonkin aikaa ja lähetti sitten takaisin. Miksi? No kun eivät osanneet lähettää minulle ilmoitusta saapuneesta paketista, kun lähettävä taho ei ollut laittanut siihen puhelinnumeroa, ainakaan Postin ymmärtämässä muodossa. Paperisia saapumisilmoituksia ei kait nykyisin toimiteta ilman lisämaksuja.

      Olisi kai pitänyt käydä viikon välein kysymässä postissa (jossain niistä, tai kaikissa seutukunnan asiamiesposteissa), että onkohan tänne saapunut minun nimelläni pakettia. Vaikka tuskin ne olisivät sitä tälläkään tavalla luovuttaneet, ilman saapumisilmoitusta?

    • Anonyymi

      Aika ammattitaidoton tai varmaan osaamista olisi, mutta semmoinen yleinen ryhdittömyys tuntuu olevan pesiytynyt ko. organisaatioon.

      Minunkin pakettini tuli parissa päivässä Suomeen ja eteni Tampereelle asti jonka jälkeen päivityksiä ei ole tullut. Ensin ilmoitettu toimituspäivä meni jo eikä mitään ole kuulunut.

      Laitoin yrityksen nettisivujen lomakkeelta kyselyn johon ei vastattu.

      Puhelimitse sain aspan kiinni, joka luki minulle samat päivitykset mitä itsekkin olen lukenut. Aiko pyytää vielä jotain keskusta selvittämään asiaa mutta aika kyynisesti totesi, että tästä ei ole ihan vielä niin kauaa mennyt, että todetaan kadonneeksi.

      Aivan niinkuin se olisi ihan joka päiväistä, että niitä katoaa ja varmaan onkin.

      Mitään pahoitteluja tms. ei tietysti tule.

      Nyt odottelen sieltä yhteyden ottoa, mutta luulenpa että saa katoamisesta alkaa tekemään korvausvaatimusta. Sen käsittelyyn menee 10 päivää.

      Jos suinkin voin niin vältän kyllä viimeiseen asti tätä yritystä.

      Ja muistakaahan kohtalontoverit käydä aina antamassa palaute myös lähettäjälle. Niillä on isompi vipuvarsi kuin meillä vastaanottajilla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe