Sairaalloiset miniät suvussa

paista-aurinkorisukasaan

Veljieni vaimot ovat "hulluja". Ennen heidän tuloa sukuun kaikki oli hyvin. Ihmisillä oli hyvä mieli ja asioista voitiin keskustella ja sopia. Saman tien, kun he liittyivät sukuun alkoi kaikenlainen kissan hännän veto ja pahan puhuminen. Jos tuli jokin kiista- tai pulmatilanne ja se mukamas sovittiin, niin kuitenkin sen jälkeen sai ympäri kyliä kuulla ties mitä pahoja puheita siitä, että he itse ovat hyviä ja me muut ollaan pahoja. Kaikenlaista paskapuhetta on kuulunut lähipiiristä, koska paikkakunta on melko pieni ja suhteiden kautta ollaan loppujen lopuksi samojen ihmisten kanssa tekemississä vaikkakin eri aikaan. Nämä hullut minät eivät ilmeisesti tajua, että heidän paskapuheensa ja juttunsa tulevat aina meidän muiden korviin, jotka paskapuheiden kohteena olemme. Ja jos kuvittelisi, että aikuiselle ihmiselle voisi sanoa, että lopettakaa tuo turha jauhaminen niin tässä tapaukessa se lisäisi vain vettä myllyyn.

Keskusteltuani erään johtavassa asemassa olevan lääkärin kanssa asiasta, sain vastaukseksi, että on paljon henkilöitä, joilta puuttuu diagnoosi. Nämä henkilöt voivat pilata ja mädättää lähipiirissään olevien ihmisten elämää todella pahasti. Ja kyllä vanha sanalasku pitää todella paikkansa, vaikka tässä ei olekaan kysymys verisukulaisista että "suku on pahin". Todellakin. Nämä hullut miniät ovat saaneet sekä omat aviopuolisonsa että osan sisaruksista uskomaan oman tarinansa niin, etteivät he enää osaa kyseenalaistaa sitä vaan leimaavat sitten meidät muut sen mukaan. Ehkä pahinta tässä on se etteivät he ajattele sitä, että iäkkäät vanhemmat kärsivät asiasta, vaikka he kuvittelevat tekevänsä vain kiusan kohteensa elämän hankalaksi. Olisi mukava tietää onko vastaavia tilanteita tai tarinoita muitakin.

4

2956

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mekkk

      Jutusta päätelleen veljesi ovat ihna palokoita kun ei naistaan kuriin saa ja heidän pitäisi itse ajatella niin helpottaa. Itsellä sisar ja veli ja ei paljon tekemisissä olla mutta kun vähän olen juttua kuunnellut niin sisarella jutut ihan eri mailmasta kun normaaleilla henkilöilla ja aika mielikuvitusmailmassa elää ja niin edelleen. Itsella menee tosiesta korvasta sisään ja toisesta uloa ja jätän ihan omaan arvoonsa ja se siitä.

    • anoppipahis

      Tällaisista ihmisistä jotka luovat huonoa energiaa pitää päästä jotenkin erilleen ja olla sellaisten ihmisten kanssa tekemisissä jotka tuovat sitä hyvää energiaa. Kunpa pystyiskin lähettämään miniälleni hyviä energioita....

    • IhmisenLuontoOnSellainen

      Jos tarkkailet ihmisiä työpaikalla ja tuttavapiirissäsi, niin huomaat hyvin pian, että hyvin monilla on yleinen tapa arvostella toisia ihmisiä selän takana. Tietysti on eri asia puhua yleisesti toisen asioista kuin mustamaalata toista selän takana. Ymmärrän, että miniöiden käytös tuntuu ikävältä. Mutta toisaalta etkö sinäkin syyllisty tietyllä tavalla ihan saamaan kuin mitä he tekevät? Sinä arvostelet ja ruodit heitä heidän selän takan. Olisiko reilumpaa ottaa asiat suoraan puheeksi? Ja toiseksi oletko aivan varma, että kaikki mitä joku on sanonut heidän sanoneen, pitää paikkaansa? Jos joku muu on vääristely heidän puheitaan?

      Omassa suvussani on myös tuota ihan samaa käytöstä sillä erotuksella, että se juttujen vääristelijä ja alkuunlaittaja on yleensä oma äitini. Minusta ainoa keino tämmöistä käytöstä vastaan on se, että jättää ne omaan arvoonsa. Tärkeintä on se, että pitää huolta, että itse ei viljele samaa käytöstä ihmissuhteissaan. Ei me voida vaikuttaa mitä muut puhuu ja tekee, mutta me voimme vaikuttaa mitä me itse teemme.

      Juoruavien sukulaisten kanssa voi olla tekemisissä pinnallisella ja asialla tasolla silloin kun olosuhteet sitä vaatii. Mutta heidän kanssaan ei kannata jakaa mitään henkilökohtaisia asioita, joiden levittäminen tuntuu loukkaavalta.

      Ihmisen luonto on sellainen, että se nauttii märehtiä ja juoruilla toisten asioilla. silloin ei tarvitse katsoa omaan elämäänsä ja omia tunteita. Itselläni on jokusia luottoystäviä, joille voin puhua mitä vaan ja tiedän, että asiat eivät leviä.

    • jfjfj

      Onko moraaliton pintaliitoelämä hymyssä suin sitten parempaa, jos vain ei rasita muita arkielämän pienissä asioissa? Saako aiheuttaa isoa vahinkoa taakseen jättäneille ihmisille, jos vain on hyvä supliikki?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe