naisystävää ei löydy

ikisinkkuerr

Olen siis kolmikymppinen mies. Työelämässä, vaikkakaan en hyvissä hommissa. Vaikeutena on löytää naisystävä. En käy koskaan baareissa. Normaalissa arjessa näen sormuksettomia naisia. Miten ikinä voisin tutustua niihin. Tekisi mieli veistellä jotakin kommenttia vaikka sormuksettomalle naiselle kaupassa, mutta naiset pitää hulluna henkilöä, joka yrittää tutustua niihin. Kahviloissa olen nähnyt kanssa naisia, mutta en ole koskaan uskaltanut juttusille.

12

699

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfsesfsef

      Jep. Miehille pariutuminen on vaikeaa.
      Livenä ei voi koskaan tietää kenestäkään naisesta kuka on sinkku ja kuka ei.
      Ja jos menee tinderiin/nettideitteihin niin se on naisten karkkikauppa, miehenä sun pitää olla täydellinen erottuaksesi netissä tuhansien muiden miesten joukosta.

    • beethooven

      Kyllä löytyy ainakin Amsterdamista punaisten lyhtyjen alueelta ainakin vähäksi aikaa?

    • Virsut

      Jospa et katsoisi sormiin vaan ensisijassa silmiin. Ja sitten alat keskustelun. Ota kontakti ihmiseen, älä esineeseen.

    • Ghjggjj

      Miksi ulkomaalaisilla miehillä riittää naisia? Koska he lähestyvät niin monia, missä ja milloin vain, vaikka bussipysäkillä. Kyllä joku ennen pitkää lähtee mukaan.

      • kukavaanmies

        Onko se todella jokin arvo, että JOKU ennen pitkään lähtee mukaan? Itselläkin vaikea löytää SOPIVA nainen, kun ei kelpaa mikään joku vaan.


      • Johtuu siitä että ulkomaalaisten miesten lähentelyt katsotaan hyväksyttävämmiksi ja eksoottiset miehet kiinnostavat suomalaisia naisia.
        Itse olen 28v mies eikä kyllä ole kukaan nainen ollut millään tavalla kiinnostunut, eivätkä ole edes halunneet tutustua minuun.


      • fghjghj

        Vinkkinä, että ulkomaalaiset miehet ovat sosiaalisempia ja osaavat puhua naiselle. Suomalainen mies on tuppisuu, eikä sellaiseen pysty tutustumaan, ellei nainen itse vedä keskustelua. Suomalaisilla miehillä on avuttomat sosiaaliset taidot, se on se syy. Parisuhteen avainsana on kommunikaatio, jos mies ei pysty puhumaan, ei hän voi saada parisuhdetta muuta kuin kuuron naisen kanssa.

        Tässä aloittajan tapauksessa ei otsikko pidä paikkansa, että naisia ei löytyisi vaan hän ei osaa lähestyä naisia. Jos mies on hyvännäköinen niin naisetkin lähestyvät, mutta muuten miehen pitää tehdä itse aloite. Hyvännäköisetkin miehet tekevät aloitteita.


    • kfhfgdfassa

      Oikeasti tilanteiden suhteen on oltava rohkea. Itselläni ei rohkeutta ole, mutta olenkin nainen. Joten minun ei ole tarvinnut ikinä etsiä miestä.

      Nainen voi olla epäluuloisempi kuin mies. Silti kannattaa yrittää. Ota kontaktin saanti treeninä. Saat pakkeja, mutta samalla myös opit jotain. Hio taitojasi. Kokeile lähestyä ennakkoluulottomasti erilaisia naisia. Jos nainen ei olekaan mieleisesti, niin ei small talk pahaa tee siltikään. Samalla luot myös myönteistä mieskuvaa naisten keskuudessa, kun joku haluaa vain jutella panoväleihin pyrkimisen sijaan...

      Itseäni lähestyi muutama viikko sitten satunnaisessa odotustilantessa mies. Istuimme sitten matkan ajan vierekkäin ja juttelimme. Hänellä oli rohkeutta pyytää yhteystietoni parinkymmenen minuutin juttelun päätteeksi. Hän ei hävennyt kysyä perhesuhteistakaan. Nykyään monella on prepaideja tai anonyymejä sähköposteja, joten ei siinä ole heti sarjamurhaaja kimpussa, jos jonkun yhteystiedon antaa. Niin siis tämä tyyppi ei tosiaankaan vastannut sitä mielikuvaa, mikä minulla potentiaalisesta suhteesta on. Mutta mitä enemmän asiaa olen miettinyt ja mitä enemmän olemme kirjoitelleet (kerran tavattu ja muutama kerta soiteltu), sitä enemmän alkaa kiinnostaa...

      • kukavaanmies

        Tämä on juuri näin. Mies tai nainen, joka haluaa tehdä aloitteen, pitää vain kevyesti jossakin "satunnaiselta" vaikuttavassa tilanteessa tehdä aloite keskusteluun. Aihe voi periaatteessa olla mikä vain, kuitenkin sosiaalisten normien puitteissa.

        Lähestyjän oma asenne ei pidä olla se, että tässä on nyt pakko onnistua saamaan yhteystiedot tai treffit aikaiseksi vaan vain kevyesti ottaa kontaktia. Jos toinen ei ole samalla aaltopituudella, kannattaa vetäytyä jutusta ja antaa olla. Sitten taas uuden ihmisen kanssa sama uudestaan. Näin voi käydä, että 100 kontaktia johtaa ehkä 10 - 20 syvempään keskusteluun, joista muutamalta saa yhteystiedot, joilloin on mahdollisuus pyytää treffeille.

        Kun tavoite ei ole liian korkealla, ei tule niitä pettymyksiäkään ja on pakkejenkin jälkeen helppo jatkaa uuden kontaktin etsimistä. Näin se menee!


    • munasiitinmies

      Hei. Haluaisitko alkaa seurustelemaan minun kanssani. Olen lihava ja karvainen muna-siitinmies. Olen hyvin kokenut siittimen suoleen saattaja ja sujautan siittimestäni siemenet suoleen. Ota rohkeasti yhteyttä.

    • Reaalioptio

      Älä dissaa itseäsi - tai tekemääsi työtä. Ei tuo pariutuminen ongelmatonta ole monelle muullekaan. Kyllä kaikki jonkun "saa", mutta sen oikean löytäminen onkin sitten eri asia.

    • Omiamietteitä

      En tiedä, mutta jotenkin tulee mieleen, että jos haluaisit mennä esim. kaupassa juttelemaan vaan jollekin sormuksettomalle naiselle, niin onko sinulle sitten loppupelissä ihan sama, että kenen kanssa haluaisit pariutua? Ja odotat, että jos rakkaus alkaa myöhemmin vaikuttamaan jollain tasolla. Yhteisymmärrykseen on varmasti lyhyt matka, jos osaa keskustella tavallisista asioita. Em. Kaverillisia kontakteja on helppo luoda, mutta harvemmin ne johtavat syvempään intohimoon. Porno on tietysti eriasia. SE on vain yksipuolista himojen tyydyttämistä.

      En ole itse mikään asiantuntija tai ammattilainen, mutta kerron omasta kokemuksestani. Olen nainen. Olen huomannut, tai ainakin minun mielestäni se lähtee siitä liikkeelle, että kun naisena näen miehen, jota kohtaan tunnen vetoa, niin jollain tasolla se vaikuttaa suoraan siihen mieheen, vaikka ei olisi puhunut mitään. Tuntuu, että ilmassa on jonkinlaista sähköistä jännitettä tms. Kaikki aistit, ja tuntemukset vaikuttavat kahden ihmisen välillä. Se on vain sitä, että kun oikea tyyppi yhtäkkiä tulee ovesta sisään, ja et ole ennalta osannut edes varautua tällaiseen. Sen tietää juuri sillä hetkellä, kun sisällä tapahtuu jotain.

      Ja varmasti tästä seuraa luonnollisesti jotain, ilman, että tarvitsee edes paljoa yrittää. Tietysti tapahtuu pitkiä katseita, tarkkailua, miettimistä jne. Mutta se vetovoima, mitä olet kokenut tiettyä henkilöä kohtaan jo ensinäkemältä ei häviä. Jännite vaikuttaa välillänne. Vedätte toisianne puoleenne, ja pakostakin se johtaa lopulta läheisempään kontaktiin, jutteluun, halailuun jne. Ihastumiseen, ja voi johtaa suhteeseenkin.

      Miehenä ei kannata hirveästi tyrkytellä itseään siinä vaiheessa, jos huomaa, että mielenkiinto on syttynyt jonkun kanssa. Liiallinen innokkuus miehen puolelta usein saa naisen vetäytymään. Jos nainen alkaa ehdotella, niin ei kannata suostua heti. Siirrä tapaamista. Älä vastaa heti ensimmäiseen puheluun. Odota muutama tunti, ennnenkuin vastaat tekstiviestiin.

      Siinä vaiheessa, kun huomaat, että veto on molemminpuoleista, ja ihastumista on ilmapiirissä, niin kannattaa tietysti kiinnittää huomiota myös omaan siisteyteen yms. Juttelun voi helposti aloittaa ihan jollain yleisellä kommentilla, esim. kysyt vaikka kelloa. Toiset menee suoraan asiaan, ja varmistavat heti, että onko nainen yksineläjä tai jos on naimisissa, niin olisiko siltikin mahdollisesti mahdollisuuksia suhteisiin. Senkin voi tehdä kohteliaasti mutta niin, että toiselle jää sellainen ymmärrys, että toinenkin osapuoli on kiinnostunut. Usein avioliitossakin olevista pareista näkee, että millä pohjalla suhteet ovat. Onko rakkautta vai ei ja ollaanko vain muuten vaan. Minulta on kysytty suoraan, ja se vaikutti minuun eniten, varsinkin silloin, kun henkilö oli vielä sellainen, jota kohtaan tunsin itsekin vetoa!

      Itseäni viehättää suuresti, jos mies käyttää hyväntuoksuista parfyymia. Sitä ei saa kuitenkaan olla liikaa. On niin helppoa jo tietää tuoksun perusteella, että koska hän on lähistöllä. Tietysti kannattaa huolehtia myös, että esim. hampaiden välissä ei ole töhnää, vaatteissa ei ole tahroja tai reikiä, hiukset siististi leikattu. Ei haittaa, vaikka hiukset olisivat pidemmätkin, kunhan ei hapsota eikä ole haarahiuksia. Itseeni vaikuttaa myös se, että ei ole pahemmin ylipainoa. Mieluummin jalassa jotain muuta kuin tiukat farkut tai verkkarit ja jotain muuta kuin sandaalit tai lenkkarit. Ihan koko puku päällä ei kuitenkaan tarvitse olla. Kannattaa myös huolehtia, että ei ole partasänkeä ja mieskin voi hoitaa kasvoja ja käsiä. (Huom. myös kynnet ja kynnenaluset.) Kannattaa tarkistaa, ettei ole terävät kynnet. Mieskin voi käyttää ihoa pehmentävää käsivoidetta ja kynsiviilaa. Nainen huomaa sen kyllä halatessa, jos poskiparta tuntuu liian terävältä ja raapii tai kun mies koskettaa naista, niin kynnet ovat liian terävät. Tällaisen miehen kanssa ei kovin helposti halua uudelleen läheiseen kontaktiin.

      Suomalaiset miehet ovat hieman jäykkiä monin paikoin, vaikka kyllä vapautuneitakin löytyy. Kehottaisin ottamaan mallia esim. Italiaanoista tai vaikka romaaneista. Jostain syystä osaavat viehättää naista, ja ilmaista tunteensa ja rakastaa naista.

      Olen tutkinut itseäni ja omia mieltymyksiäni, ja olen huomannut, että tunnen suurta vetovoimaa miehiin, jotka muistuttavat isääni nuorena. En ole aina tätä tiedostanut, mutta olen päätynyt tähän tulokseen, kun olen miettinyt tarkemmin, että mitä näen jossain henkilössä.

      Kannattaa liikkua ennakkoluulottomasti eri paikoissa. Matkoilla, harrastuksissa jne. Se tyyppi tulee vastaan jossain, ja silloin se mitä tapahtuu myöhemmin on väistämätöntä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe