Räp: Miksei Jumala kuuntele?

nknnkjnkjnkj

En viittaa otsikolla siihen, että pohtisin, miksei Jumala kuuntele räppiä, vaan siihen, että äänitin biisin, joka käsittelee tunnetta siitä, ettei Jumala kuuntele rukouksia. Olen skeptinen agnostinen räppäri, joka kaipaa kuulijoita musiikilleen.
Pahoittelen mainostusta ja huomion kalastelua, mutta ajattelin, että biisini voisi kenties herättää jotain ajatuksia.
Kyseinen biisi on nimeltään Attende Domine ja on hiukan kyynistä uskonkritiikkiä.

https://www.youtube.com/watch?v=v0zlplFUUns

7

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om22

      Kiitokset hienosta biisistä.

      Autuaaksi julistuksia on noin kahdeksan erilaista, joista kuudes on Autuaita ovat puhdassydämiset he saavat nähdä Jumalan. Tähän puhdasydämisyyteen kuuluu se, että noudatetaan tarkemmin kuin muut jeesuksen evankeliumia esim. sotilasvala ei tule kyseeseen. Siihen kuuluu myös ovien pitäminen auki kaikkiin rotuihin, uskontoihin, liikkeisiin ja filosofioihin ketään tuomitsematta tai pois sulkematta.
      Ketään ei saa pitää epäpuhtaana, vaan Puhtaille kaikki on puhdasta.

      Noin yksi kahdeksasosa maan asukkaista korkeintaan on sellaisia, joiden on lupa nähdä Jumala ja ehkä jopa saada joitakin rukousvastauksia. Mutta jos on esim. käynyt armeijan niin pitää turvautua esimiehiin tai palvelutovereihin ja tulla heidän kanssaan toimeen.

      Kerran rukoilin Jumalalta Rap musiikkia lahjaksi sain levyn Donald D : Let the horns blow ja nyt tämän sinun hienon biisisi. Tuo levy on jo vähän vanhentunut aiheiltaan, mutta sinun kappaleesi saattaa omata tulevaisuuden tänä päivänä.

      https://www.youtube.com/watch?v=qUdfKWpbHsI&list=PLUdmMccuxH2F0x--Ovz66-eTFmNoVWbIs

      • että.miltä

        Kysymys kuuluu: Miltä, palvotteko pirua vai krisinuskon Jumalaa?


      • kukas.jumalanne

        KUn se Jeesus nimi kuitenkin kirjoitetaan isolla alkukirjaimella, niin sitä minä vaan ihmettelin...?


    • alfa123om22

      En tiedä muista, mutta itselleni on selvinnyt viime päivinä vähän Jumalaston hierarkiaa. Alla on eräs mahdollinen kristinuskon järjestys.

      1. Jeesus Kristus - 2. Isä, Poika ja Pyhä Henki - 3. Kerubit (juutalaisuus), Arkkienkelit (islam), Serafit (Hindulaisuus). - 4. Jumalan Pojat (Jahve, Jeesus etc.)


      Kieltämättä sain tuon rap-levyn lahjaksi Kerubilta eli Jehova-Nissiltä eli Isikseltä eli Pallas Athenelta. Kutsuin häntä Jumalaksi kun raamatussa häntä kutsutaan myös nimellä Tosi Jumala, vaikka hän on kaiketi enemmän enkeli.

      Hän on kuitenkin monen Jumalana pidetyn yläpuolella kuten Jumalan Poikien (Israelin ruhtinaiden). Kristinuskon Jumalia en enää palvo. Petyin heihin 40 vuotta palvottuani ja saamatta elämässä mitään aikaan. Vasta kun käännyin Jehovan, Kaikkivaltiaan puoleen aloin saada elämässäni jotakin aikaan.

      Tässä oma järjestykseni nykyisin:

      1. Jehova, Kaikkivaltias 2. Kerubi - Isis 3. Allah 4. Serafi 5. Jeesus 6. Jumalan Pojat

      • turhaa.potaskua

        Elikkä´` se levy siis joutaaroskiin?


    • alfa123om22

      Siinä mielessä kyllä, että se on jonkin verran vanhentunut historiallinen jäänne; eikä enää tätä päivää, mutta on siitä aiheutunut positiivista potkua jatkossakin. On myöhemmin tullut lisää saman tyyppistä; tosin melko harvoin.

      Tuo Tosi Jumala on melko voimallinen kerubi. Olen nähnyt useita ihmeitä hänen tekevän. Hän on myös ainakin kerran pelastunut henkeni varmalta kuolemalta.

      Hän laittoi kerran pihlajapuuhun marjatertun siihen aikaan kun pihlajissa ei vielä ole marjoja punaisia silmieni nähden. Kerran näin hänen kätensä eteerisenä sumumaisena hahmona kun hän antoi linnulle jonkin ruokapalan. Hän siis kykenee ainakin kasveja ja eläimiä hoitamaan.

      Mutta nyt takaisin asiaan . . . . . . .

      Rukouksia kuullaan, mutta eivät kaikki seurakunnat kuule. Jos kuuluu evlut kirkkoon niin se harvoin vastaa rukouksiin. Itseäni auttoi pyhiinvaellus Israeliin 1996 ja vuoden ajan kävin Vapaakirkossa 2002. Ja Jehovan todistajissa pari vuotta. Noiden kautta on tullut paljon enemmän rukousvastauksia.

    • alfa123om22

      Vielä kerran kiitos tosta biisistä:
      https://www.youtube.com/watch?v=v0zlplFUUns

      Se on hieno biisi, mutta on vaikeaa arvostella esim. Job nimistä raamatun hahmoa, koska se voi johtaa VASTAREAKTIOON. Psykologisiin defenssimekanismeihin ja jopa
      suoranaiseen sotaan. Entä jos Job suuttuu ja kokoaa ystävänä ja ryhtyy puolustamaan itseään. Voi syntyä suuria sotia.

      Hän on tehnyt paljon hyvää ja lopulta hänen viisautensa saattaa olla parempi kuin muiden: Ehkä todella on parempi kirota oma syntymäpäivänsä (1000 vuoden ajanjakso historiassa) kuin mitä olisi kirota Jumala?

      Itse olen kironnut Jumalaa ja esittänyt antiteesiä evankeliumia vastaan noin puolen vuoden ajan. Mutta nyt olen kyllästynyt koko touhuun. Tuollainen antiteesin esittäminen antaa voimaa, mutta EI VÄLITÖNTÄ ONNELLISUUTTA EIKÄ LOPULLISTA VIISAUTTA.

      Ja kun ryhdyin esittämään antiteesiä ei päämääräni ollut voiman saaminen, vaan ONNELLISUUDEN LÖYTÄMINEN. Se on siis ilmeinen synti eli niin kuin synnin määritelmä nykyisin kuuluu: Ohi maalitaulusta ampuminen. Etsii onnea ilman omia pyrkimyksiä laiskotetellen, mutta saakin vain voimaa ryhtyä itse omin käsin tekemään työtä onnen löytymiseksi. Tässä iässä ei enää ole mahdollista mikään, joten tässä iässä noin 50 vuotiaana on turha ryhtyä enää esittämään antiteesiä. Mutta nuorille se on toki mahdollista.

      Voi saada osakseen sitä kautta sympatiaa, mutta empatiaa se ei anna. Voin kannattaa hanketta ja tukea sitä, sillä siinä on voimaa takana ja mukana, mutta jos kaadut ja kukistut niin nauran vain haudallasi; enkä kaipaa sinua enää takaisin elämään. Voimallinen saa sympatiaa, mutta heikko ja alistuva saa empatiaa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe