Kannatan SDP seuraavissa vaaleissa.

Puutjärsittyloppuun

SDP tai vihreät tai jotkut muut ensi vaaleissa saavat tuntuvat kannatukset. Päinvastoin kuin nykyhallitus, tuskin tulevat saamaan kummoisia ääniä. Kyllä niin pahoin on kansa jakautunut on rikkaat jotka rikastuvat ja pienituloiset jotka vain ja ainoastaan köyhtyvät kuukausikuukaudelta. Ei hyvä.

62

532

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äänestämätön

      Anna mennä vaan! Tuollaiselle idiootille ne on ihan oikeita puolueita! Joukossa tyhmyys tiivistyy!

      • TottakaitSDP

        Nyt myös minäkin aijon äänestää SDP:tä kun toi haukku aloittajaa tyhmäksi. Tollasille ei voi muutakuin pyörittää päätä, aika tollo on.


      • Tarvitaan-vallankumous

        Kunnallisvaaleissa päätetään vain kunnallisista asioista. Nämä vaalit eivät ole eduskuntavaalit.
        Nykyistä hallitusta ei näissä vaaleissa mikään horjuta!

        Mutta on typerää äänestää SDP:tä, vihreitä, vasemmistoliikettä, rkp:tä, sillä juuri nuo puolueet yhdessä Kataisen ja Stupin kanssa ovat meidät vieneet lamaan.
        Julkisen vallan menot yhdessä teollisten työpaikkojen siirtyminen Kiinaan, Viroon, Latviaan, Italiaan, Saksaan, Venäjälle jne

        on ammatti yhdysliikkeen Lauri Ihalaisen ja Antti Rinteen aiheuttamia.

        Tämä yritys vihamielisyys on syy hallituksen leikkauksiin.

        Nuo leikkaukset olisi pitänyt tehdä kokonaan ruotsinkielen tukien leikkauksiin.

        Ajatella Ruotsalaista vähemmistö kieltä Suomi tukee 6 miljardilla eurolla vuodessa.


      • sdp.paras.vaihtoehto

        Jo riittää SSO sos:n hallituksen sössijät. Kannatan kaikkea muuta, kuin kokoomuksen sekoomuspuoluetta tai keskustan kepuleita tai persustan puoluetta.


      • kepulandia

        Anna mennä vaan! Tulet huomaamaan, että ne ei pääse edes hallitukseen tappion takia ja jos sattuisivat pääsemään, niin tulet idiootti huomaamaan, että nykyinen meno ei muutu yhtään mihinkään! Velat on vaan maksettava joskus takaisin!!


      • sdpSDP
        sdp.paras.vaihtoehto kirjoitti:

        Jo riittää SSO sos:n hallituksen sössijät. Kannatan kaikkea muuta, kuin kokoomuksen sekoomuspuoluetta tai keskustan kepuleita tai persustan puoluetta.

        Ainavaan samaa apulantaa hallitukselta. Toivottavasti äänestäjät ymmärtää jo missä mennään. SDP, KYLLÄ:


    • Jouluaamuna7.35

      SDP on ok, mutta unohda täysin tuo äärivasemmistolainen Vihreät. Niiden tavoitteena on nyky-yhteiskunnan romahduttaminen. Vihreä liike oli alunperin hyvällä asialla, mutta Neuvostoliiton romahdettua kommunistit valtasivat sen 90-luvulla.

      • vaimitä

        SDPtä ei haittaa disinformaation jakaminen.


      • Eriarvoistumisestakyse

        Sipilä ja kumppanit vain yrittää nyt pestä naamaansa, puhumalla eriarvoistumisesta.!!! Haloo just itehän ne on sitä eriarvoistumista edesauttanut leikkaamalla pienituloisilta ja antamalla jo niille keillä entuudestaan varakkuutta jo on. Ja talous kuulemma on lähternyt nousuun. No varmaan näin joulun alla onkin, kaikki iso rikkaat on käynyt vähän ostoksilla. Ja työttömyyskin on muka laskenut. Onko kortistosta siirretty porukoita tekeen töitä 9egellä pvä. Siitähän jo saa "töitä" ilmatteekksi yrittäjille ns. työkokeilulla. Naurattaa=))))


      • Buuataan.Z.O.S

        Kaikista hauskin lukemani juttu tälle pvälle on, kun väyrysen paavo on tehnyt kepulaisille gallubin, ja että zipilä on paras ehdokas piäministeriksi....??? Ei sitten paavo ole lukenut eikä kuullut 100-vuotisen juhlan Buuauksia zipilälle. Koko hallitus sai siinä samalla ziipeensä ja kovaa oli kansan mielipide kuunnella.


    • RaukkaOnRasisti

      Hienoa! Nuo puolueet pitävätkin rasismia ykkösprioriteetin ongelmana ja suuntaavat suurimmat resurssit sen vastustamiseen. Myös monikulttuurisuuden edistäminen on vahvasti heidän agendallaan. Lisäisin vielä Vasemmistoliiton tähän hyvien puoluieden listaan.

      Kaikki tiedostavat monikulttuurisuuden ystävät, äänestäkää noita puolueita jotta pääsemme rasismista! Kaikki uurnille!

      Ei rasismille!

    • minä.tolkun.ihminen

      Ehei. Perussuomalaiset se on oltava edelleen. Mussuttakaa vaan ihan vapaasti vastaan.

      Muuten, tuo vihreiden ja kommunistien yhteys on niin totta.

      • PerusSuomalaisen-voitto

        Vihreäliike,vasemmistoliitto ja ay-liikkeen käsikassara SDP ovat ajaneet suomen lähes suoritus tilaan.
        Työnantajat on ajettu ulkomaille, ja nyt huudetaan uusia hyväpalkkaisia työpaikkoja, joka niemeen notkoon saarelmaan. Mutta se ei enää ole mahdollista, kun työnantajat jo ovat poistuneet.
        Ei edes entinen työministeri Lauri Ihalainen saanut ministerinä mitään aikaan ja juuri hänen ay-liikkeen johtoaikana Suomen yrittäjät ajettiin ulos.

        Sitten vielä RKP joka on yksi pahimmista Suomen puolueista, yksin ruotsinkielen tekohengitys maksaa Suomen kansalle Pakkoruotsi maksaa joka vuosi 6 miljardia euroa.
        Näin kirjoitti nimimerkki: "TiestiköTämän.

        Ja hallituksen leikkaukset olisi pitänyt pääsääntöiseti tehdä poistamalla ruotsin kielen tuki. Mutta hallituksen Kepu ja Kokoomus estivät tuon turhan kalliin herrakielen tukien leikkaukset.


      • Hessuhöpöttäjäsiellä

        Älä höpöjä puhu. Zipilä kumppaneineen ajaa vain hyvä osaisten etuja, muut kärsii heidän toimistaan. Tosikunvesi.


    • realikatsaus

      Aina puolueet kerää nostetta oppositiossa ollessaan, se on normaalia, kuuluu meikäläiseen poliittiseen kulttuuriin.
      Hallituspuolueet vaihtuvat aina vaaleissa, sitten taas seuraavissa vaaleissa vaihdetaan. Aina harvakseltaan, joku hallituskoalitio saa istua kaksikin kautta, ennen vaihtumista.
      Nyt persut populisteina saa kunnolla runtua äänestäjiltä. Sekin on normaalia, kun kyseessä populistinen puolue, nehän on aina hakeneet kannatuksensa ns. löysillä puheilla, joita ei ikinä voisi toteuttaa, paitsi jossain diktatuurissa. Eli seuraavassa hallituskokoonpanossa ei ainakaan persuja nähdä. Nuo kaksi muuta hallituspuoluetta on kyenneet säilyttämään aika hyvin kannatuksensa, joten jää nähtäväksi, mihin asti sossujen oppositio politiikka oikein riittää.

    • minä.tolkun.ihminen

      SDP, vasurit ja vihreät revittelevät nyt oppositiossa populistisesti uudistuksia vastaan vaikka tietävät niiden olevan välttämättömiä.
      Siinä olisivat sormi peräaukossa, jos joutuisivat heittonsa toteuttamaan hallituksessa.

    • Rauhassavaan

      Älkähän nyt Heinäluoma yritä tuota piilomainontaa. Kyllä sinut tunnetaan.
      Jos Rinne muodostaa seuraavan hallituksen niin saat palkkiosi, opetus-ja kulttuurisalkun kahdeksi vuodeksi.

      • Leipäjonot.kasvavat

        Sori vaan, ei tarvi Heinäluomaa syyttää. Olen aivan tavallinen Suomen kansalainen ja syntyperäinenkin. Yrittäjäperheessä kasvanut, tarkoittaa sitä että töitä on tullut paiskittua pienestä pitäen. Mutta tämä meno ei enää tämän hallituksen aikaan ole enää mistään kotoisin. Sorsii työväestöä sieltä pienituloisimmasta päästä ym, mutta on jakamassa sitä leikattua rahaa yksityisyrityksille. Kannatan SDP:tä jotka luulisi jo ymmärtävän tav. Ihmistäkin ennenkuin koko kansa seisoo LEIPÄJONOISSA.


    • Bjbjbjbj

      Kepuhallitus on keskittynyt Orpon ja Soinin myötävaikutuksella siirtämään varoja ensiksi kepulandiaan ja toiseksi varallisuutta ulkomaille.

      • Kolmikko.kortistoon

        Kookoomuksen sekoomuslainen Orpo ei myöskään sovi virkaansa ainut mitä osaa, on kyykyttää köyhiä ja jakaa rahaa jo sinne missä sitä jo ennestäänkin on. Samanlaisia ovat kaikki kolme. Orpo, Sipilä , Soini. Ei jatkoon.


    • näin.minun.kohdalla

      Politikot jauhaa vain paskaa, ja syyttelevät toisiaan, että se edellinen hallitus teki sitä ja tätä, ja varsinaieninen asioiden parantaminen jää hunningolle,,,heikennykset asioihin pysyy ja lisääntyy eduskunnassa, sen ne osaavat!
      Viisainta on kun teette kuten minä, eli laitatte sen äänestysilmoituksen uunin sytykkeeksi heti kun se tulee! Kellä ei ole uunia, niin revitte lapun ja laitatte roskiin!
      Pääsette paljon parempaan tulokseen kun ette äänestä, ettekä katso politikkojen paskannjauhantaa!

    • efeii

      Älkää vaan helvetissä VIHREITÄ äänestäkö, nekun ajavat jotain asiaa läpi niin se maksaa meille veronmaksajille paljon haittaa jokapäiväistä elämää.

      • tavanduunari

        Ei myöskään vasemmistoliittoa. Viherpunikit on syytä tuhota.


    • sipilälleviestiä

      Älkää äänestäkö ketään, antaa paskanpuhujapolitikoiden hautua omassa liemessään!

    • kepuaaaa

      Demareilla on pitkät perinteet islamismin hyödyllisenä idioottina toimimisesta. Vihreille ja rkp:lle se on suorastaan taidetta. Ruotsissa on jo 15 mamulähiöä jonne poliisien on joka vaikeaa tai suorastaan mahdotonta menne suorittamaan työtehtäviä.

    • KohtaPaskaLentääHusu

      Olen sosiaalidemokraatti ja paskon houssuuni monikulttuurisuuden puolesta sillä minulla on unelma ja hernerokka päivä...Olen sosiaalidemokraatti joka paskoo housuun.

      • produudari

        Ainahan meissä on sellaisia jotka haluavat jättää jälkeensä "savuavat rauniot". Mutta duunarit haluaa että heidän työnsä arvo ymmärretään. Akateemisista suurin osa on siivellä eläviä.


      • Tottaturiset

        Et voisi olla enempää oikeassa....


    • Anarkisti70

      Ei auta vaikka äänestää muuta. Sen takia en ole koskaan äänestänyt enkä aio äänestää.
      Samanlaisia poroporvareita kaikki!

      • Äänestämään.vaikuttamaan

        Jätin viimeksi äänestämättä ja kuinkas kävi. Keisarit tul valtaan ja kansa on nähnyt ettei keisareilla olekaan vaatteita. Suorastaan odotan että pääsen äänestämään ja mitä pikemmin sen parempi. Sosdemit tulevat saamaan ääneni.


      • vaappujako

        Onnea sinulle valinnastasi ja varmaan mamutkin kiittävät!! Kerro myös lapsillesi, että maksavat valtion velat pois, kun itse olet kaalimaan vartija..


    • vaalitonperseestä

      Tuo oli asiallinen mielipide! Ei siis kannata äänestää!

    • PunainenVaara-

      Koko vasemmisto siipi ajaa ainoastaan mamujen ja homojen oikeuksia suomalaisesta hetero veronmalsaja työmiehestä viunkaan väliä kunhan maailman vähävaraiset saavat veromaksajien rahat ja maa täyttyy palolisista niin unelmaa riittää.Suomem perustuslaki pitää saada tähän päivään päivitettyä tai konkurssi tulee.

      • sitä_saa_jne

        Joskus kauankauan sitten vasemmisto teki pahan mokan kun mahdollisti teidän sossupummien makailun yhteiskunnan tuella.


    • minämyösjee

      kyllä SDP:lle, saadaan työntekijöitä lisää; Somaliasta, Irakista, Intiasta jne...

    • jallajallajallajalla

      Vaalit hevonkuuseen! Ei ole vähempiosaisten puolella ketään, kaikki kusettaa vain köyhiä! Taas vuoden alusta saa moni pienitulinen eläkelläinen jättää osan lääkkeistään ostamatta!
      Kukahan räjäyttäisi nuo politikot taivaan tuuliin!

    • PaskahousujenSDP-

      Sosialistit haisee paskalle

    • KuisKävikään

      Kylläpäs porvarit haistattelee Suomen kansalle. Ettei vaan satu omahan nilikkahan se pilikka. Sehän nähdään vielä.

    • Kylmäätykkäisin

      Diktatuuri olisi mielestäni oiva vaihtoehto Suomelle. Sehän on toki nytkin, mutta ryhmän hallinnassa. Yhden henkilön diktatuuri olisi mainio opetus tälle puurokansalle.
      Mieleeni tulee eittämättä sellaisia nimiä kuin Halla-Aho, Janutskin, Stubb yms.

      • vaikkapa_minä

        Demokratiassa asiat hoidetaan siten että kukaan ei ole tyytyväinen.
        Diktatuurissa on yksi tyytyväinen;)


    • odkdjutr

      Diktaattorille saattaisi tulla hengenlähtö äkkiä!

    • voiko.tyhmempää

      Demarit ja vihreät haaveilevat vain tuhlauksesta, kaikkea punavihreää kivaa kustannuksista viis. Kadut fillareille, talot ja aukiot matuille, jee.

      • fordcoupe

        Kyllä stadissa pitäisi ottaa kokkareiden malli käyttöön.
        Kaikki avustukset ym. ilmainen fyrkka pois,duunia saa vaikka vielä tänään.


      • ErkkiEIvihreä

        Vihreät nuo yhteiskunnan tuhoojat ovat vihoviimeisiä keitä voi äänestää !!!!


    • SDPpaskahousujenPuolue-

      Kannatan sosiaalidemokraatteja elän toisten rahoilla ja paskon vielä tahallaan housuuni koska minulla on okeus paskoa housuuni ja toiset korjatkoot paskani pois.

      • selvät.oireet

        Jos jo vauvana kertavaippa vuotaa, niin lapsesta tulee hyvä demari. Jos taas kestovaippa, niin vihervasuri.


    • vaali.pelkkää.paskaa

      Ei kannata äänestää mitään puoluetta!

    • minäenainakaan

      K!annattaa mitata kuume jos meinaatte äänestää

    • Edwardkoru
      • TavanomaiseenTyyliin

        Siinä vihreät telaketjufemakot jyräsivät päämääräänsä. Taas kaventamaan poliittista päätöksentekoa.
        Ei ole ensimmäinen kerta, kun vihreät tekee tällaista.


    • nlknlknvlknv

      Äänestät SDP:tä? Oletko ajatellut kuppauttaa pääsi, jos se vaikka saisi sinut toisiin ajatuksiin!

    • lasiöljy

      Tytti Tuppuraisen johdolla SDP saa murskavoiton ,kuinka hienotunteisesti hän kohteleekin ex-miestään

    • KOKajatus

      Demarit kaatuu puheenjohtajakisaansa. Tuppurainen lähti turhaan pilaamaan kuvioita, typykkä kuuluisi femmaripuolueeseen. Harakan lento kaatuu vihreisiin pyrstösulkiin, niitä ei katsota konepajoissa hyvällä. Rinne on vähän kuin tukki jolla olisi käyttöä teollisuudessa, mutta virta vie sen jätkien ulottumattomiin. Keksi ei oikein tartu pintaan. Ihalainen voisi pelastaa demarit jos olisi nuorempi ja kotoisin teollisuuspaikkakunnalta mutta miehellä on jo punajarrua keitossaan.

    • Eiääntätuhoojille

      Minulta ei ainakaan ääni lohkee Tuppuraisille eikä Tappuraisille ei kareille ei Liseille.
      Akat laitettakoon sikaloihin sikoja paimentamaan,niistä ei ole muuhun kun
      yhteiskunnan pilaajiksi ,jos heille valtaa annetaan.Työläisellä ei ole enään puoluetta,
      jota voisi äänestää.

    • UnohdetutTyöntekijät

      "Työväenpuolueissa" puhutaan nykyisin kylttyyristä, taiteesta, tanssista, musiikista, sirkuksesta, konserteista...
      Etenkin pitää olla ilmaisia.
      Joskus juhlapuheissa mainitaan työ.

      • Murresanavain

        Juu. Kuopossa pidetyssä demaritapaamisessa puhuja kiitteli monikymmenpäistä yleisöä sanoin:" Outtapa työ tuas tullunna ilimasille kahviloille."


    • tyhjän.saa.tekemättäkkin

      Kaikenlainen äänestäminen voidaan hyätä kannattamattomana!

    • hallitusvaihtoon

      Oppositiovoimat yhteen että saadaan Sipilän hallitus kaatumaan! Kaikki oppositiossa ovat yhtä mieltä siitä, että miljonääriliikemiehet hallituksessa ovat pukkeja kaalimaan vartijoina.

      • turhahomma

        Minkä arvelet muuttuvan suomessa jos oppositio pääsee valtaan? Ihan sama kuka siellä mestaroi, asiat ei miksikään muutu, korkeintaan valehdellaan kaikkien voivan yhtähyvin kuin politikot itse voi, eli kellään ei ole mistään puutetta!
        Ei tulisi mieleenkään pieneläkelläisenä äänestää!


    • hiueigrjg

      Hyvähän se on jos hallitus vaihtuu. Oikein hyvä. Ja vaihtuuhan se kun Soini lähtee käpsehtimään kotisohvalle kesällä.

    • Meisseli-Mara

      Tuppuraisen typykällä on iso suu ja punaiset huulet, (ylä-). Meikäläinen kun on tällainen isojormainen ja raskaskassinen, niin sitä katselee tuollaista ihan omissa mietteissään.

      • anaaliseksiii

        Antaako naida peppuun myöskin


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe