Haluaisin vaimon ja perheen

Aika_luovuttaako

Mulla on pitkäaikaisena haaveenani löytää rakastava vaimo ja saada hänen kanssa lapsiakin. Olen ollut muutamassa pitkässä suhteessa mutta nämä eivät kuitenkaan ole sille asteelle edenneet. Nyt ongelmanani on että olen kohta jo 45v. Mikäli omaa perhettä halajan minun täytyisi löytää reilusti itseäni nuorempi nainen. Ymmärrän kyllä ettei perheen perustamisiässä olevat naiset (alle 40v) välttämättä ole kiinnostuneita itseään vanhemmista miehistä. En olisi itsekään kiinnostunut 5-10 itseäni vanhemmista naisista. Toisaalta on paljon olemassa suhteita joissa mies on selkeästi naista vanhempi. Toisinaan taas olen kuullut naisten puolelta että on vaikeata löytää miehiä jotka haluavat lapsia. Mä puolestani olen aina toivonut saavani oman perheen mutta nyt alkaa toivo hiipumaan.

85

3027

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • women.are.to.blame

      Naiset tosiaan aina väittää että perhettä haluavia miehiä ei ole mutta naiset itse kelpuuttaa vain miehiä jotka ei perhettä halua, yleensä nämä miehet on niitä jännäpelimiesrenttuja.

      Etsit vain nuorempia naisia, ei kai siinä ole mitään väärää eikä muutakaan vaihtoehtoa kun haluat lapsia..

    • 41v-sinkkumies

      Minä haluaisin tyttöystävän. Ei haittaa jos sillä on lapsia mutta itse en alkaisi niitä enää tekemään. Se on vain haaveilua koska ei naiset halua treffeille työttömän miehen kanssa. Oman ikäiseni naiset haluaa jonkun rikkaan jalis pelaajan tai julkkiksen joka tienaa rahaa olemalla esillä koko ajan. Ei tavikset kelpaa naisille, naiset on niin kauniita ja ihania kaikki että miesten taso on kymmenen kerrosta alempana.

      • Aika_luovuttaako

        Ehkä vähän kärjistetysti ilmaistu mutta olen samaa mieltä että naisten vaatimustaso on korkeammalla kuin miesten.


    • kalle87

      Et ole vielä liian vanha perustamaan perhettä. Toivon, että löydät sopivan naisen, jonka
      kanssa voit rakentaa yhteistä tulevaisuutta. Älä luovuta, vaan jatka sitkeästi etsimistä,
      vaikka välillä voi tuntua toivottamalta. Uskon, että yläkerran Herra on kuullut toiveesi.
      Onnea etsintään!

      • sj123

        Perheen perustaminen on ihmisen perustarve. 45-vuotias ei tosiaan ole liian vanha siihen hommaan, vaan ehkäpä juuri parhaassa iässä. Tähän perheen perustamistarpeeseen on hyviä palveluja: http://bit.ly/deittiseuraa


    • suuntaaulkomaille

      Hanki thaikkunainen.


      Kaunis
      Hoikka
      Ystävällinen ja perhekeskeinen luonne
      Helposti lähestyttävä
      30v naimattomat thaikkunaiset tappelevat sinusta siellä eli varaa valita sopivin
      Laittaa herkullista ja edullista ruokaa
      Tottunut tekemään kaikki kotityöt
      Saatte söpöjä lapsia

      -
      Joudut aluksi lähes täysin elättämään hänet ja maksamaan parisataa euroa kk hänen perheen elätykseen, tosin ruokakustannuksissa saatat jopa säästää rahaa.
      Aluksi voi olla hieman kielimuuri ja hieman sopeutumisvaikeuksia

    • Aika_luovuttaako

      Olen miettynyt tuota thaivaimo vaihtoehtoa. Thaimaassa muutamaan otteeseen lomareissulla käyneenä olen tutustunut myös paikalliseen elämänmenoon. Monet asuvat siellä varsin köyhissä olosuhteissa. Tässä herää kysymys syntyykö suhde rakkaudesta vai siitä että pääsee elämään paremmissa olosuhteissa. Vaikea muuten kuvitella että sieltä lähes ikuisen kesän maasta tulisivat tänne kylmään Pohjolaan.

      • suuntaaulkomaille

        Naisille thaimaassa on tärkeintä löytää hyvä mies joka pystyy elättämään hänet ja hänen perheen, rakkaus ja kiintymys varmasti syntyy ajankanssa jos kohtelet häntä hyvin ja nainen ei ole mikään parikymppinen. Pohjoisessa eläminen on varmasti suuri muutos, tärkeintä on päästä nopeasti kielikurssille ja löytää työ tai opiskelupaikka että arkeen saa sisältöä. joka vuosi voi mennä pariksi kuukaudeksi sinne lomalle, kun taas thaimaassa paikalliset tekee usein 12 tunnin työpäiviä ilman palkallisia lomia orjapalkalla eivätkä ehdi nauttia elämästä, joten ei se elämä sielläkään todellakaan helppoa ole.


    • Yli40

      Myös minä olen vähän päälle nelikymppinen mies ja haaveilen omasta perheestä. Sopivien ehdokkaidenkaan löytäminen ei ole helppoa. Jos satun löytämään nettideitistä kiinnostavan naisen ja olen huomaavinani hänessäkin orastavaa kiinnostusta, saatan innostua liikaa, mikä viimeistään karkoittaa naisen.

      Monissa kulttuureissahan on normaalia, että mies on sen 10 - 15 vuotta vanhempi, mutta meillä sitä pidetään epänormaalina. Mutta mieluummin ottaisin suomalaisen naisen thain tai venäläisen sijaan.

    • nelikymppinenmies

      Miehet ei vaan kelpaa naisille. miehet liian huonoja, liian köyhiä, liian rumia, liian lyhyitä, liian hiljaisia, liian työttömiä, liian yhuonosti pukeutuvia, liian laiskoja, liian kännissä, liian lihavia, liian tylsiä. Naiset haluaa rentun jännämiehen eikä naiset halua turvaa eikä huolehtivaa mukavaa miestä. Mukava on painajainen miehelle eikä sitä sanaa itsestään pidä koskaan käyttää.

      • Curling.curling

        Ei sitten tullut mieleen, että jotain itsessä pitäisi muuttaa, että saisi parisuhteen?

        Onko liian vaikeaa laihduttaa, jättää alkoholi, pukeutua siististi tai opetella keskustelemaan ihmisten kanssa? Näiden pitäisi olla ihan perusjuttuja, joiden pitäisi kiinnostaa normaalia ihmistä. Onko tällaisilla miehillä esimerkiksi äitejä ollenkaan ja miksi he eivät opeta mitään pojilleen? Ei velttoilulla mitään saavuteta. Ei se nainen vain tipahda taivaasta tekemättä mitään.

        Miksi tuollainen luuseriasenne, kun voi olla voittaja-asenne, että minähän korjaan nämä asiat ja saan naisen?


      • Anonyymi
        Curling.curling kirjoitti:

        Ei sitten tullut mieleen, että jotain itsessä pitäisi muuttaa, että saisi parisuhteen?

        Onko liian vaikeaa laihduttaa, jättää alkoholi, pukeutua siististi tai opetella keskustelemaan ihmisten kanssa? Näiden pitäisi olla ihan perusjuttuja, joiden pitäisi kiinnostaa normaalia ihmistä. Onko tällaisilla miehillä esimerkiksi äitejä ollenkaan ja miksi he eivät opeta mitään pojilleen? Ei velttoilulla mitään saavuteta. Ei se nainen vain tipahda taivaasta tekemättä mitään.

        Miksi tuollainen luuseriasenne, kun voi olla voittaja-asenne, että minähän korjaan nämä asiat ja saan naisen?

        Näin transihmisenä saa todella konkreettisesti nähdä, kuinka rankkaa miehillä on. Okei, ei se naisenkaan elämä nyt ruusuilla tanssimista ole ja toki heilläkin on omat ongelmansa, mutta... Kun elin vielä tyttönä/naisena, enkä tehnyt elettäkään miesten suuntaan, en todellakaan meikannut tms enkä ollut kiinnostunut miehistä, olisin silti saanut miesseuraa halutessani ja muutamat vihjasivat haluavansa kanssani ihan kunnon suhteeseen. Riitti, että oli naispuolinen, oli tarjota aukkoa ja kykeni kantamaan toiselle lapsen. Nyt miehenä taas, saa olla tarjoamassa drinkkiä ja pitäisi olla iso omistusasunto ja olla oikean pituinen ja painoinen ennen kuin nainen edes katsoo tähän suuntaan. (Toki se on eri asia sitten miten nainen suhtautuu transmieheen, mutta puhun tilanteista, joissa minut oletetaan ihan tavalliseksi cismieheksi). Kerran eräs yli 60-v lihava homomies yritti iskeä minut - siinä ainoa kokemukseni kiinnostuneista :D


    • Heippa. Tuntuu hankalalta löytää oman ikäisistä miehistä sellasta joka haluaisi lapsia. Parempi kun ei ees kerro joskus haluvansa lapsia. Ehkä mulla ollut vaan huono tuuri, ja toisaalta en kyllä oo paljoa seurustellutkaan. No mut, se musta. Toivottavasti tapaat naisen joka haluaa samaa kuin sä, aloittaja! :)

      • valintakysymys

        Koska te naiset kelpuutatte vain miehiä jotka ei yleensä lapsia halua..
        Jos olisin nainen niin miettisin omia miesvalintojani, onko tämä mies isämateriaaliaa. Yleensä kun seuraa naisten miesvalintoja niin ei voi muuta kuin ihmetellä, miehet näkee sadan metrin päästä että mies on jännämies/pelimies/renttu.


      • valintakysymys kirjoitti:

        Koska te naiset kelpuutatte vain miehiä jotka ei yleensä lapsia halua..
        Jos olisin nainen niin miettisin omia miesvalintojani, onko tämä mies isämateriaaliaa. Yleensä kun seuraa naisten miesvalintoja niin ei voi muuta kuin ihmetellä, miehet näkee sadan metrin päästä että mies on jännämies/pelimies/renttu.

        Niin en voi puhuu ku omasta puolesta. Niin kuin sanoin en oo kauheesti tähän ikään kerinnyt seurustelemaan. Ja itellä ne miehet joiden kanssa seurustellut niin ei ollut huonoja mutta ei halunneet samaa kuin mä. Ei se heti näy päälle kuka haluu lapsia ja kuka ei. Kiitos kuitenkin asiallisesta vastauksesta vaikka vähän yleistätkin.


    • perus-pertti

      Perus pertti ei kelpaa. Pitää olla jotain täydellistä. Naiset haluaa hyvän taloudellisen toimeentulon joten miehellä pitää olla vaki työ ja rahaa.

    • Aika_luovuttaako

      Kyllä mulle riittäisi että löytäisi sen elämän naisen jota rakastaa ja jota rakastaa vaikka lapsia ei saataisikaan. Turha tavoitella jotakin mitä ei voi välttämättä saavuttaa. On se kumppaninkin löytäminen vaan NIIN kiven takana.

    • Palstan.Rumin.Mies

      Kanssa ihmetelly tuota että naisille olisi muka vaikeaa löytää mies joka haluaa lapsia. Itse halusin lapsia 15 vuotta ja olin kyllä tyrkyllä ja tarjolla mut kun eihän naisille kelpaa ruma mies. Niin kaatu haaveet sen mukana samalla kun naiset nirsoili. Nyt 36 vuotiaana en ole enään vuoteen stressannut perhehaaveitani vaan mun elämästä karistin nuo huolet pois. Siskoni on levittänyt sukuni geenejä ihan tarpeeksi joten itse voin tahtomattani sitten elää perheettömän loppuelämän.

      • filosofiXX

        Jos olet ihan tajuttoman ruma niin ajattele nyt, ettei ole mitään järkeä edes lisääntyä. Miksi levittää huonoja geenejä, kun lasten elämä olisi vain vaikeaa, jos ulkonäkö on todella ruma? Hirveän itsekästä ajatella, että haluan lapsen, vaikka minulla ei ole hirveästi annettavaa lapsille. Sinulla on joku muu merkitys yhteiskunnassa, mutta ei se voi vain niin mennä että lisäännytään itsekkäistä syistä. Kyllähän se vähän niinkuin evoluutiossa on, että heikoimmat yksilöt eivät lisäänny. Teet elämästäsi vain kurjan valittamalla päivästä toiseen elämän surkeutta, kun voisit iloita siitä mitä sinulla on. Lapsen kanssa elämäsi olisi voinut olla yhtä kurjaa, jos et pysty iloitsemaan elämästä ilman lasta. Ilo lähtee sinusta itsestäsi, eikä kukaan muu voi tehdä sinua iloiseksi sinun puolestasi.


      • Palstan.Rumin.Mies
        filosofiXX kirjoitti:

        Jos olet ihan tajuttoman ruma niin ajattele nyt, ettei ole mitään järkeä edes lisääntyä. Miksi levittää huonoja geenejä, kun lasten elämä olisi vain vaikeaa, jos ulkonäkö on todella ruma? Hirveän itsekästä ajatella, että haluan lapsen, vaikka minulla ei ole hirveästi annettavaa lapsille. Sinulla on joku muu merkitys yhteiskunnassa, mutta ei se voi vain niin mennä että lisäännytään itsekkäistä syistä. Kyllähän se vähän niinkuin evoluutiossa on, että heikoimmat yksilöt eivät lisäänny. Teet elämästäsi vain kurjan valittamalla päivästä toiseen elämän surkeutta, kun voisit iloita siitä mitä sinulla on. Lapsen kanssa elämäsi olisi voinut olla yhtä kurjaa, jos et pysty iloitsemaan elämästä ilman lasta. Ilo lähtee sinusta itsestäsi, eikä kukaan muu voi tehdä sinua iloiseksi sinun puolestasi.

        Niin on itsekästä haluta lisääntyä jos on ruma mutta ei itsekästä jos on komea. Yhtälailla se komeus on itsekästä myös sillä miksi ne komeatkaan ei ajattele että tällä lisääntymistahdilla ihmiskunta tappaa itsensä liikakansoituksen ajamaan mahdottomaan tilaan alle sadassa vuodessa. Ainiin kun on komea saa olla erivapauksia asioiden suhteen. Näkeehän sen naisten kohtelussakin komeaa ja rumaa miestä kohtaan verraten.
        Mulla on elämä muuten kunnossa ja saan siitä iloa mahdottoman paljon. On terveys, eläkevirka työpaikka, talous sillä tasolla että voisin periaatteessa jo nyt lopettaa kolmekutosena työnteon kokonaan, asunnot, autot yms kaikki maksettu eli velaton elämä, hyviä ystäviä, mielekkäitä harrastuksia yms mutta eihän se poista sitä asiaa etteikö sen yhden haaveen kaatumista olisi oikeus murehtia. Hyvät asiat eivät ole korrelaatiossa vaakakupissa haaveiden kaatumisten suhteen vaikka yleisesti niin luullaan.
        Miksi sitten esim katastrofin sattuessa (sota tila) lisääntyminen räjähtää käsiin ja silloin naisetkaan eivät valikoi nirsosti kumppaneitaan? No kaikille on luonnollinen selitys. Katastrofi missä tahansa eliösysteemissä luo aina lisääntymispiikin. Suuri ikäluokkakin on nimenomaan sota ajan jälkeen syntyneitä lapsia. Nyt suomessa syntyvyys on alimmillaan kuin nälkävuosina 1800 luvulla ja sinkkutalouksia yli miljoona. Mistähän syystä? No naisilla on varaa valita kumppaninsa nirsoilemalla eli hakemalla vain sitä parasta kärki kaarti prosenttia joita on pieni osa miesmassasta. Jos nyt venäjä aloittaisi sodan suomea vastaan tapahtuisi taas radikaali käänne ja lisääntyminen räjähtäisi käsiin. Kun pelottaa kohtalo loppuu silloin myös naisten nirso asenne ns meitä rumia miehiä kohtaan. Toisinsanoen sotatila on ainoa toive atmiehille saada nainen ja lapsia.


    • playeritosaa

      Ei monesti etenkään nämä ns. vanhemmat ( 30) naiset halua perinteistä parsuhdetta, vanhemmuutta ja etenkään saman katon alle muuttamista ja tästä oli pitkä keskustelu täälläkin muutamavuosi sitten....

      Se on sitten nämä naiset kun se biologinen kello tikittää kun on uhrauduttu koulutukseen ja työpaikan uralle ja nyt halutaan tähän muutos lapsen toivossa ja se siitosonni haetaan vaikka paikallisesta ja tästä ei ilmoiteta tälle sonnille ellei haluta maksajaa.....mutta parisuhdetta ei halua.

      Sitten on omalukunsa nämä nuoremmat mutta yksinhuoltajat ja on väännetty sen 3mukulaa ja tähän valmiiseen perheeseen olet tervetullut "isukiksi" mutta se kohtalo on karu....maksumies, lapsenvahti....yhteisiä lapsia ei kyllä tee kanssasi kun "kiintiö on täynnä" mutta sitähän ei kerro....

      Itse olin sen 39vee kun tapasin lapsettoman 34v naisen ja pari lasta teimmekin ja yhteiselomme kesti sen 10vuotta kunnes se kuuluisa tuuliviiri kääntyi naisella....

      Lopuksi on todettava en tiedä tarkalleen montako lastani on maailmalla kun "letkuineni" on pyörinyt monen parisuhteissakin olevan naisen kanssa ja on lyhyemmistä suhteista pidempiin.....mutta sen tiedän 5 aborttia eri naiset on tehneet takiani.....

      • Tsiisus.mitä

        Tässä tyypillinen suomalaisen miehen negatiivinen ja katkera ajatusmaailma. Kaikki nähdään hyvin mustavalkoisesti. Itsessä ei tietenkään ole mitään vikaa, vaikka ero tulikin. Vika tietenkin vain naisen. Nähdään nainen, jolla on lapsia, hyvin negatiivisessa valossa. Ei hahmoteta, että lapsilla on aina isäkin ja yleensä yhteishuoltajuus. Ei ehkä itse kanneta vastuuta omista lapsista ja siksi nähdään toistenkin lapset negatiivisesti. Niin miksiköhän ero tuli, jos ajatusmaailma on tuollainen? Itse on pantu joka koloa, mutta siinä ei nähdä mitään ongelmaa. Olisit edes ajatellut omia lapsiasi ja heidän mahdollista tulevaisuuttaan, kun joku ilmaantuu heidän sisaruksikseen. Mutta ei mitään vastuuta elämästä, minä-minä-minä-ajattelu vain ensimmäisenä.

        Niin missäköhän ne normaalit terveet miehet ovat? Ei ihme, ettei kaikille kelpaa.


      • playeritosaa

        Sekö minusta tekee "negatiivisen ja katkeran" kun en ole hyväuskoinen ja sinisilmäinen ja nosta naisia jollekkin jalustalle?

        Se mitä erooni tulee, olen käsitellyt päässäni ja olen käsitellyt sen ja ex ei ollut alustalähtien paras vaihtoehto (en avaa enempää..) ja nyt saan tehdä ja elää kuin huvittaa mutta tietty lapseni huomioiden.
        Olen itse erittäin tyytyväinen ja onnellinen nykyiseen elämääni ja olen ihan säännöllisesti ja arkisestikkin tekemisissä suht pieniin lapsiini ja se jos mikä on "myrkkyä" monille uusille naisille.

        Se mitä olen huomannut toisin monilla naisilla katkeruutta ja vihaa ex kohtaan ja tuovat tämän ns. uusiinkin suhteisiin.

        Olen kyllä seurustellut muutaman kerran eämäniaikana yksinhuoltajankin kanssa ja kun se alkuhuuma hävinnyt ja alkaa se ns, arki niin se on HELVETTIÄ ja miehenä/isäpuolena olet sitä perheeseen kuuluvaa koiraakin alempi.....ja silloin ymmärrän kyllä naisiakin tässä asiassa.... mutta kyse on säännöistä ja molemminpuolin huomioimista ja ymmärrettävyydestä.

        Loppu kaaneetiksi on sanottava ethän sinä naisena voikkaan ymmärtää että miehellä voi olla kymmeniä lapsia maailmalla kun itsekkin olen satoja "koloja" läpikäynnyt kun olen hyvä supliikkimies ja osaan kuulemma käsitellä fyysisesti kuin henkisesti oikein naisia....(tämä on tullut useammaan suusta..) mutta sehän ei auta nettimaailmassa kun ei ole huippukomeamies ja pienet lapseni katsotaan negatiivisesti.


      • 19ja8

        Mitäs jos laittais piuhat poikki, kuten kunnot miehet tekee ja kasvaisit aikuiseksi.


      • Vai että ihan juuri tässä vain muutama vuosi sitten joku yksittäinen nainen oli sitä mieltä, ettei halua perhettä…

        Olen usein ihmetellyt että mistä hemmelvetistä suuri osa miehistä näillä palstoilla on saanut päähänsä etteivät naiset halua ydinperhettä joka pysyisi kasassa toisen kuolemaan saakka. En itse tunne ainoataan täyspäistä naista joka tuota ei haluaisi, poislukien tietty vapaaehtoisesti lapsettomat, jotka voivat muuten olla ihan järkeviä, mutta joiden ajatuksenjuoksua en tältä osin itse oikein ymmärrä.


      • Jonne73

        Hah, oot aika sinisilmäisen kujalla. Itsellä kokemusta kahdesta "täyspäisestä" joista kumpikin osoittautui oman edun tavoittelijaksi. Molemmilla sama päämäärä, saada itselleen tohvelisankari jonka olisi syytä mukautua, venyä ja sopeutua siihen muottiin ja puitteisiin jotka NAISELLA on. Ei pienintä elettäkään siihen suuntaan mitä itse haluaisin. Siinä vaiheessa kun myötäily loppui, loppui myös se suhdekin.
        Siinäpä sulle ajatuksenjuoksua ihmeteltäväksi, vaikka tiedän että on naisille vaikeaa.
        Älkää ny suuttuko, mutta ootte te niin mahdottomia tapauksia että pitäkää tunkkinne. Thaimaassa saa säkit tyhjäksi ilman tuota ihmeellistä säätöäkin.


    • kokemuksesta_puhun

      Älä hanki itsellesi ongelmia, naiset osaa kiertää miehen pikku sormen ympäri. Aluks kaikki vaikuttaa hyvältä, nainen on antelias, haluu seksiä, juttelee. on seurankipeä. Sitten kun oma talo. lapsi saatu jne. muuttuu tahti...seksi vähenee ennen kuin loppuu samoin moni muu asia.

      • Aika_luovuttaako

        Tiedän että noin on käynyt monelle. On parempi vältellä sellaisia naisia joilla biologinen kello jyskyttää, koska haluan aidon suhteen. En halua vain toimia minään välineenä jotta vauvattomuuskammoiset pääsisivät kammostaan.

        Ei mulle mikään kauhistus olisi vaikka en saisikaan omia lapsia jos vain rakastava vaimo olisi vierellä. Kyllä meillä suvussa jo lapsia riittää. Mutta en sulje mitään vaihtoehtoa pois.


    • ikuinen-sinkku
      • tyttöpyttö

        Minusta toi on huora nainen.


    • bbnll

      Tuota tuossa alussa kommentoitiin, että naisen pitää olla nuorempi lasten tekoon... Entäs kun on meitä lapsettomia sinkkunaisia, itse olen 39-vuotta, erosin 5 vuotta sitten 12-vuoden avoliitosta.. Haluaisin ennenkaikkea hyvän parisuhteen, mutta mahdollisesti myös lapsen. Vapaana voi olla myös itseäni vanhempia sinkkunaisia, jotka haluavat lapsen... Eli ei ole mikään pakko reilusti nuorempaa etsiä, eikä viiden vuoden ikäero ole mitenkään iso....

      • No, sinä taas kuulut (kuten minäkin) tähän vältettävään naiskategoriaan, joiden biologinen kello kilisee niin etteivät miehet kuule omia ajatuksiaan.

        Tämänkin keskustelun avauksessa mies tuntui oikeasti kaipaavan omaa perhettä, mutta eikös jo tuossa pari viestiä ylempänä päätynyt siihen, ettei hieman vanhempaa lasta haluavaa naista nyt vain voi ottaa, koska silloin suhde muodostuu väistämättä jotenkin epäaidoksi…

        Kyllähän minä itsekin ymmärrän, ettei suhdetta voi perustaa pelkän yhteisen lapsen varaan, mutta jos ennakkoasenne on tuo että tietyn iän ylittäneet naiset ovat ehdottomasti vältettäviä, niin eipä siinä sitten muu auta kuin yrittää niitä nuorempia ja toivoa parasta.


    • kunnollinen-mies

      Naisten ei kannata tehdä lapsia koska eivät kelpuuta kunnollisia miehiä isäksi. Sellaisia alkoholisteja ja renttuja kelpuuttavat ja sitten nainen jää yksinhuoltajaksi

    • 21v_nainen

      Äääk en tiedä mitä kommentoida näiden vastausten lukemisen jälkeen :s Olen 21v nainen, eikä yksikään suomalainen mies ole elämäni aikana minua lähestynyt, muuta kuin pedofiili nuorempana. Henkilökohtaisesti tuntuu todella pahalta, ja ehkä vähän surulliselta, lukea tällaisia näkemyksiä suomalaisista naisista. Ja tämä yleistyksien määrä. On monia pareja, jotka elävät suht onnellista elämää. On monia "hyviä" naisia, toki myös monia sellaisia, jotka eivät useimpien miesten kriteerejä täytä, tai ovat liian nirsoja (vaatimustaso jonkin asian suhteen jonkin luokituksen mukaan liian korkealla). Ihan niin kuin koko maailma on täynnä läpipaskoja ja vähemmän paskoja ihmisiä. Pardon my French. En koe itse olevani niin epäviehättävä, että kukaan ei voisi minua lähestyä. Ehkä pitäisi luoda tinder-tili, joka tosin käsitykseni mukaan tarjoaa enemmän yhden illan juttuja, tai roikkua enemmän baareissa tms, mutta kyseinen ympäristö ei alkoholia hyvin vähän nauttivalle ole erityisen miellyttävä. Etäsuhde minulla on ollut yhden amerikkalaisen miehen kanssa, joka kesti noin puoli vuotta. Se kuitenkin kaatui välimatkaan ja siihen, että molemmilla oli enemmän kaverillisia tunteita. Ehkä minun pitäisi alkaa lähestyä miehiä, mutta olen saanut se käsityksen, että tällaisia naisia pidetään "tyrkkyinä". Toki lähestymistavalla on varmasti merkitystä. Oletteko te miettineet, miten lähestytte naisia? En sano, että lähestymistapanne on väärä, mutta siihen jos nainen "nirsoilee" vaikuttaa muutkin tekijät kuin vain ulkonäkö ja palkkapussi. Vai väitättekö että esimerkiksi ystäviksenne kelpuutatte kenet vain? Korvaani särähti tuo, että naiset kelpuuttavat vain renttuja. Toki, joillakin naisilla on varmasti tavoite saada epäonnistunut suhde ja joutua yksinhuoltajaksi, mutta veikkaisin että aika harvoin. Ehkä nainen luuli, että mies on kunnollinen, tai "parannettavissa", who knows. Ehkä nainen vaan oli rakastunut. Tai luuli olevansa. Ja se, haluaako lapsia, on kyllä hyvin yksilökohtaista. Suhteen alusta asti olisi hyvä tehdä molempien toiveet selväksi. Keskustelkaa, älkää spekuloiko. Myös se, jos talon ostamisen ja lapsien saamisen jälkeen seksi ja muu hiipuu, on pariskuntakohtaista. Uskoisin, että siihen vaikuttaa myös pariskunnan molemmat osapuolet, kumpaakaan syyllistämättä. Läheisyys ja keskustelu, sekä oman ajan antaminen molemmille, niillä on lähipiirin avioliitot kestäneet. Mielestäni on ehkä hieman ongelmallista, kun usein parisuhteen alussa pariskunnat "sulautuvat" yhteen. Voisi olla yhteiselon kannalta helpompaa, mikäli molemmille jäisi olia harrastuksia, menoja ja kavereita. Toki niiden yhteisten lisäksi. Arki tietenkin vaikeuttaa tämän toteuttamista käytännössä, etenkin jos on lapsia. Eikä tässäkään varmasti ole yhtä oikeaa tapaa. Lähinnä halusin tässä vaan kertoa sellaisen naisen näkökulman, joka osittain helvetillisestä elämästään huolimatta haluaa suhtautua avoimin mielin suomalaisiin miehiin. Uskon, että elämääni jossakin vaiheessa löydän mukavan miehen.

      Aloittajalle vielä sellaiset terveiset, että älä menetä toivoasi. Ehkä vielä ei ole toivomiesi asioiden aika? Tee niitä asioita elämässäsi, mistä tykkäät, ei oma perhe ole avain onneen. Toki ymmärrän, että jossakin vaiheessa olisi mukava sellainen itse perustaa. Suhtaudu uusiin ihmisiin avoimin mielin, aloita vaikka uusia harrastuksia, matkustele! Tai kuten jotkut mainitsivat, ota vaikka thaimaalainen nainen. Tosin kuten itse sanoit, saattaa naisen kiintymys olla riippuvaista taloudellisesta riippuvaisuudesta.

      Hyvää Uutta vuotta kuitenkin, älä menetä toivoasi! Vaikutat symppikseltä mieheltä!

      • justnäin

        Olipa hyvä kirjoitus nuorelta naiselta !


      • Aika_luovuttaako

        Onpa hieno kirjoitus nuorelta naiselta! Olet todella fiksu, sulla tulee varmasti olemaan loistava tulevaisuus!

        Ei mulla lisättävää :)


    • bbnll

      Niin on yleensäkin tämän palstan kirjoitukset karua luettavaa, eikä taida aloittajalle kelvata nelikymppinen lapseton nainen, kun taitaa vaan haikailla nuorempien perään... Niin itselläni myös nuoruudessa/lapsuudessa ollut hyväksikäyttöä miesten taholta. Tämä on aiheuttanut sen, että naisellinen itsetuntoni on tosi huono, enkä uskalla lähestyä niitä miehiä, joista olen oikeasti kiinnostunut. Käyn kyllä terapiassa, mutta haavat ovat tosi syvällä..

      • Aika_luovuttaako

        Kyllä muuten kelpaisi mutta perheenperustamismielessä on jo ikää liian paljon. Ei ole helppoa tulla raskaaksi ensimmäistä kertaa jos ikää on jo 40. Lisäksi kun ei ihan suinpäin voi ryhtyä lapsentekoon, pitäisi ensin tutustua toiseen.

        Mutta siis olen jo lähes luopunut toiveesta saada lapsia joten 40v nainen olisi iän puolesta mulle erittäin ok.


      • llllöö
        Aika_luovuttaako kirjoitti:

        Kyllä muuten kelpaisi mutta perheenperustamismielessä on jo ikää liian paljon. Ei ole helppoa tulla raskaaksi ensimmäistä kertaa jos ikää on jo 40. Lisäksi kun ei ihan suinpäin voi ryhtyä lapsentekoon, pitäisi ensin tutustua toiseen.

        Mutta siis olen jo lähes luopunut toiveesta saada lapsia joten 40v nainen olisi iän puolesta mulle erittäin ok.

        Tuo vastauksesi tuntuu kyllä aika pahalta omasta näkökulmastani... Olen 39-vuotias nainen ja haluaisin vielä lapsen... Mutta lasta ei voi tehdä kuin rakkaudesta sen oikean kanssa, jota ei vaan tunnu löytyvän vaikka kuinka olen treffeillä käynyt.... Ja pienennät myös omia mahdollisuuksiasi etsimällä reilusti nuorempaa naista.... Entä jos lähtökohtana iän sijasta olisikin aito rakkaus ja kiinnostus toiseen ihmiseen eikä toisen hedelmällisyys!!! Voit kuule vaikka yllättyä!!! Maailmassa on paljon jopa 45-vuotiaita ensisynnyttäjiä!!! Kaikki kyllä tapahtuu, jos niin on tarkoitettu silloin ei merkitse ikä eikä mikään muukaan toisarvoinen seikka!!!!!!!!


      • hulapallaulapalla
        llllöö kirjoitti:

        Tuo vastauksesi tuntuu kyllä aika pahalta omasta näkökulmastani... Olen 39-vuotias nainen ja haluaisin vielä lapsen... Mutta lasta ei voi tehdä kuin rakkaudesta sen oikean kanssa, jota ei vaan tunnu löytyvän vaikka kuinka olen treffeillä käynyt.... Ja pienennät myös omia mahdollisuuksiasi etsimällä reilusti nuorempaa naista.... Entä jos lähtökohtana iän sijasta olisikin aito rakkaus ja kiinnostus toiseen ihmiseen eikä toisen hedelmällisyys!!! Voit kuule vaikka yllättyä!!! Maailmassa on paljon jopa 45-vuotiaita ensisynnyttäjiä!!! Kaikki kyllä tapahtuu, jos niin on tarkoitettu silloin ei merkitse ikä eikä mikään muukaan toisarvoinen seikka!!!!!!!!

        Olen 32 ja haluan myös perheen mutta tiedostan kellon käyvän jo tosi kovaa. Minä olen sitä mieltä että jos oikeasti haluaa lapsia ja on vain se yksi mahdollisuus niin ei sen miehen tarvitse olla mikään "se oikea". Kunhan on kunnollinen eikä mikään mielenvikainen. Vaikka erottaisiinkin tai liitto ei olisi paras mahdollinen niin on kuitenkin ne rakkaat lapset sitten olemassa. Sen oikean voi löytää myöhemminkin jos niikseen on. Tässä tyly mutta ehkä realistisempi tapa katsoa elämää. Aina ne liitot ei vaan onnistu vaikka kaikkensa yrittäisikin kun ne ovat kahden ihmisen panoksesta kiinni. Silti en odottaisi "sitä oikeaa" jos todella haluaa lapsia. En usko sellaista olevankaan. Naisilla muutenkin hormonit heittelee paljon enemmän kuin miehillä mikä vaikuttaa ihastumisiin, haluihin ja kipinän syttymiseen. Ei ne halut ole naisella aina 100% päällä eikä tarvitsekaan. Viimeistään raskausaikana ja vauvan synnyttyä sen näkee miten kukin mies kestää nuo tilanteet ja sen seksittömyyden(monille miehille dealbreaker). Ei kannata olla liikaa kiinni siinä miehessä. Kannattaa vain hyväksyä että elämä on epäreilua ja kaikki ei tule menemään kuten on suunnitellut.


    • Lenkkikaveriiin

      Minä haluisin vaan löytää oman rakkaan elämääni. On vaikeeta en enään etsi tulee jos on tullakseen. Ikää on jo paljon luulen että tulee yksinäinen vanhuus vaikka on miulla pari lasta aikuisia jo.

      • Aika_luovuttaako

        Sulla on sentään aikuiset lapset ja kenties lastenlapsiakin, eihän sulle pitäisi yksinäistä vanhuutta tulla vaikka sydänystävää ei löytyisikään.


      • Lenkkikaveria

        Kiitos lastenlapsia ei vielä toivottavasti joskus on.


      • Keinojaasafgnf

        Nyt jos milloin kannattaa löytää itselleen kavereita ja harrastuksia. Sitäkin kautta sen yksinäisyyden voi päihittää kun on vaan tarpeeksi menoa ja tekemistä.


    • ikuinen-sinkku
    • Aika_luovuttaako

      Kiitos kaikille hyvistä kommenteista tähän saakka, paljon uusia ajatuksia ja näkökulmia olen tämän ketjun myötä saanut.

      Skool Tulevalle vuodelle ja tulevaisuudelle!

    • yksin-ikuisesti

      Olen yksinäinen. Haaveilen kumppanista

    • Ihmiseteivätkohtaa

      Valitettavasti ihmiset eivät löydä toisiaan tänä päivänä. Mun ainut haave on ollut saada mies ja perhe, mutta en tajuu, mikä mussa on vikana, kun ei vaan onnistu. Oon alle 40-vuotias. Kaksi kertaa avoliitossa. Ex mies ei suostunut lähtemään hedelmöityshoitoihin. Sitten petti lisäksi. Toinen exä joi paljon. Minua hävettää sinisilmäisyyteni ja epäonnisuuteni. Monta kertaa itkenyt sukulaisille ja ystäville, kun ei haaveet toteudu. Kai olen aina "jotain liikaa". Liikaa höpötän, liian herkkä, liian empaattinen, liikaa sählään, liian levoton, liian nössö, blaablaa. Viimeksi kuvittelin, että tämän miehen kanssa vietän lopun elämääni, niin sitten se pettää mua deittailemalla netin kautta.

      • ewtwqtwtewrt

        Eiköhän se vika ole pettäjämiehessä ja juopossa. Nyt otat vaan opiksesi ja treffaillessa huomaat ja tunnistat niitä vaaranmerkkejä miehissä eli red flags. Jätät sellaiset miehet suosiolla nopeasti pois ja jatkat ettimistä kunnes tulee parempi vastaan.


    • ikuinen-sinkku

      Naiset on nirsoja ja siksi sitä kumppania ei löydy. Naisten ainoa vika on että ne katsoo naamavärkkiä ja päättävät sen perusteella kuka on hyvä mies.

    • plääplääpplääp

      avaat pian silmäsi ja huomaat miten hankalaa on saada edes vanhempaakin kotimaista (kotimaisen metsän tuottetta edes kotiapulaiseksi) mikä silmää miellyttäisi ilman hyötytaka ajatuksia siis tämän naisen puolelta. Täytyy olla 2500 euron netto tulot, valkoista luirua syöttävä lipeväkieli sitten voi "henkimaailman siunauksella" helpommin löytyä joku joka välittää vakituiseen kysyä kuulumisia ilman mitään syytä ilmoitella tulostaan patjaksi. Pitää olla jutuissa meno päällä muuten kattovat nyhveröksi. Nyhverö joka on naisesta epäilyttävän kilttinä outo menninkäinen jo hermot paskaksi hakattujen ex suhteiden jälkeen

      • rahat_vievät_vain

        Rahankeruu huijausta nuo deitit. Väärennös profiileilla kalastellaan rahat. Sieltä ei ainankaan silmää miellyttävää naista saa ottamaan yhteyttä ihan muuten vain kuulumisia kyselmään tai kyseessä on "vakuutus rahat".

        Huijauksen näkee monella tapaa esim. suoli24 et osta palvelua, avaat hyvännäkösen kiinnostavan naisen profiilin ja "hupsis" joku on PIAN vieraillut ? vaan et tiedä kuka ? Ostaa lisäpalvelua luulossa joko tärppäsi ja kuvaton Irmeli ROBOTTI oli vain vieraillut lämmittely mielessä.

        Se on "pyhässä hengessä" siunauksella löytyy joku ottamaan yhteyttä ihan muuten vain, loput jää asemalle. Tästä Jeeusteliat voi bilettää mut tarkoitin marsilaisia, joku luonnon lakisydeemi, joka töpsölille ei löydy pistoketta tavalla "ottaa yhteyttä ihan muuten vain".


      • EnSaanutNaistakaan

        Robo kiertelee, laittaa "moi", flirttaa, lämmitää omaa rakasta vaimoa etsiviä tekemään talletuksia XD XD. Puhelin deitit käyttää lämmittely emäntiä. Ilmoitin asiasta joskus aikanaan vuosia sitten poliisi tv lle et eihän näin voi tehdä, ne kai vaan nauroivat. Jooh, no se meni vähän kuin Eläkeläisten laulussa.


      • 3plus17

        Rahan antaminen kun on vapaaehtoista. Näin sama kaava toimii myös rahapeleissä. Laatu, hinta on yrittävän siis itselle toimeentuloa etsivän järjestäjän käsissä.


    • HelleviSaareks
    • ikuinen-sinkku

      Kuka ääliö haluaa kasvattaa naisen huonosti kasvatettuja lapsia. Tuolla ne lapsenne hakkaavat viattomia ohikulkijoita. Varmaan ne naiset olleet sellaisen väkivaltaisen miehen kanssa ennen ja siksi niin huonosti kasvatettuja.

    • Ihanaaaaaaaa-aa-aa

      Onpa outoja kommentteja jotkut kirjoittaneet... Itselläni täysin päinvastainen mielipide monen kirjoittajan kanssa.

      Minulla on ollut muutama pidempää suhdetta, edellinen suhde kesti 5v.

      En ole mielestäni liian vaativa miesten suhteen. Monen ystäväni mielestä jopa suhteellisen vaatimaton.

      Olen halunnut elämältä ystäviä, terveyttä, menestystä valitsemallani työuralla, miehen ja perheen. Olen saanut kolme ensimmäistä ja lapsi on tulossa. Lapsi (onnellinen vahinko) on pian syntymässä, mutta mies ei halunnutkaan suhdetta. Lapsi on siunattu asia ja aion kasvattaa hänet itse niin hyvin kuin osaan.

      Monella tapaamallani miehellä on ollut todella tyly tapa lähestyä, esim baarissa. Moni on kysynyt lähes suoraan, että onko lapsia ja kun olen sanonut että ei ole, ovat he todenneet "Hyvä! En lähtisi tapailemaan naista kenellä on jo lapsia"... Olen jäänyt niissä tilanteissa aina lähes suu auki. Täytän kuitenkin parin kuukauden päästä 30, eli en ole mikään ihan pikku likka enää, monella tämän ikäisellä on jo niitä lapsia.

      Miehet ovat myös todella tarkkoja naisen ulkonäöstä ja sitäkin arvostellaan todella suoraan. Milloin väärän värinen tukka (pitäisi olla brunetti) tai on jotain muuta mainitsemisen arvoista, yhtä tyhjänpäiväistä kuin hiusten väri. Älkää miehet lähestykö, jos ei ulkonäkö alusta lähtienkään miellytä.

      Koskaan kukaan edellisistä miesystävistäni ei ole ollut rikas urheilija, ei poliitikko, eikä renttu jos ensimmäistä poikaystävääni alle 20-vuotiaana ei lasketa mukaan, vaan ihan "tavallisia suomalaisia miehiä, tavallisilla ammateilla". Kuitenkaan minua ei ole koskaan kosittu, vaikka olen sitä toivonut - mutta en kuitenkaan vaatinut! En ole painostanut, mutta olen kyllä tehnyt sen selväksi, että haluaisin perheen ja sitoutua vakavasti ja lapsia. Omakotitalokin olisi kiva. Mielestäni aika usealla on vastaavanlaisia toiveita elämältä, enkä ole suuruudenhullu näissä asioissa, vaan realisti.

      Uskon enemmän siihen, että minulla on vain tullut valitettavasti väärät tyypit eteen. Uskon ja toivon edelleen, että niitä ihan normi maalaisjärjellä varustettuja hyviä ja rakastavia miehiä vielä on - tosi usein tosin jo tämän ikäisenä ja vanhempana varattuja.

      Olen nyt tapaillut aloittajan ikäistä miestä, jolla on edellisen liitto kariutunut ja lapsia edellisestä suhteesta. Tämä(kään) ei ole ollut minulle mikään ongelma. Silti tuntuu siltä, että tämä mies ei ole vielä päässyt yli edellisestä erostaan ja huoltajuuskiistat on edelleen käynnissä, joka on todella raskasta katsottavaa itselleni nyt, kun olen itse viimeisilläni raskaana ja vielä toiselle miehelle.
      No, aika näyttää tuleeko tästä mitään vai ei.

      Halusin tuoda toisenlaisen näkökannan esille tekstilläni. Eli on täällä niitä ihan fiksuja, kauniita, mukavia, huumorintajuisia naisiakin, jotka etsivät itselleen sitä elämänkumppania ja haaveilevat ihan samoista asioista, kuin moni sinkku mies.

      Nyt rohkeasti vain juttelemaan ihan vaikka lenkkipolulla tai siwan kassajonossa! Ei sitä koskaan mitään saa, jos ei rohkeasti tuo kiinnostustaan esille! Itse olen kaikissa edellisissä suhteissani tehnyt itse aloitteen ja ollut se aktiivinen osapuoli. Jos tämä nykyinen tapailuni ei johda tapailua pidemmälle ko miehen kanssa, en aio olla se aloitteen tekevä osapuoli, vaan odotan nyt, että mies lähestyy minua. Moni mies omaa niin heikon itsetunnon, että luulevat, ettei heillä voi olla "noin kauniiseen naiseen" mitään mahiksia. Ei pidä paikkansa! Luonne ja mukavuus ja yhteiset kiinnostuksen kohteet ja elämän arvot menevät aina ulkokuoren yli loppupeleissä, vaikka siihen ulkokuoreen ihastuukin, sisimpään rakastuu. Todella kulunut fraasi, mutta täysi tosi - ainakin omalla kohdallani. Mielummin "ei mikään malli mies" ja huumorintajuinen, luotettava ja hauska, kun joku "kaunispoika" jolla ei ole mitään älliä päässä.

    • C.Oro

      Kansainvälisiä saitteja. Ei maksa mitään mutta oma profiili tulee luoda, jotta pääsee katsomaan muiden profiileja.
      Löysin oman elämänkumppanini loventinesta ja menin hänen kanssaan naimisiin.

      Ikäsi ei ole este vaan pikemminkin etusi löytää nuorempi, sinuun sitoutuva, uskollinen, lämmin, ihana, iloinen, säteilevä parikumppani lattarimaasta.
      Vakiintunut, rauhallinen, juoksunsa juossut, kunnollinen ja eritoten pohjois-eurooppalainen mies on kovaa valuuttaa maissa, joissa machokulttuuri(naisia vähättelevä, kaltoin kohteleva ja uskoton mies) on vahvasti läsnä. Eli hakualueena käytännössä koko Etelä-Amerikka.

      Suosittelen sujuvasti kaikille erilaista elämänkumppania etsiville. Jos kotimaista ei löydy, ei maailma siihen kaadu. Maailma on täynnä elämänkumppania etsiviä ihmisiä. Kielimuurikaan ei ole enää este, sillä googlekääntäjällä pääsee hyvin alkuun. Ja monessa lattarimaassa ei monikaan osaa englantia mutta kääntäjä toimii sielläkin. Voit sitten myöhemmin innostua opiskelemaan parikumppanisi kotimaan kieltä, kun motivaattori kulkee rinnallasi.

      Älä emmi, vaan ryhdy toimeen!

      www.loventine.de
      www.loventine.es
      www.latinlovesearch.com

    • Pääsiäismuna73

      Mie haluaisin elää normaalia parisuhdetta mutta kun ei onnistu. Potentiaalisia naisia on todella vähän, ja jos sellainen löytyy niin asuu lapsineen jossain hevonkuusessa eikä voi tulla vuorostaan luokseni kun on lapset. Milloin on harkat milloin mitäkin. Omat lapseni joutuivat kärsimään edellisessä suhteessa kun olin ihastuksesta sokea, en ole enää. Nyt ei tule yhtään naista noiden tärkeimpien yläpuolelle, se on varma!
      Nyksä vinkuu että enkö voi tulla luokseen blaablaa, sorry en todellakaan halua enää olla se joka juoksee, nyt saavat juosta muut.
      Ja aivan sama jos homma kosahtaa, aina tuolta jonkun nuijan hoitaa patjakseen. Loppupeleissä naiset ei tarvitse ku munaa, sitä saavat tulla hakemaan, aina saa!

      • elämänitärkeimmät

        Omat lapseni joutuivat kärsimään edellisessä suhteessa kun olin ihastuksesta sokea, en ole enää. Nyt ei tule yhtään naista noiden tärkeimpien yläpuolelle, se on varma!
        Tuo on oikea asenne. Mikään tai kukaan ei ole tärkeämpi, kun lapset. Jos toinen ei omien lasten vuoksi, mukamas voi tulla vasta vierailulle, pysyköön siellä missä on.


      • eimullamuuta1dqewdrfew

        Jos kaadat aikaisempien suhteidesi katkeruudet nyksäsi niskaan niin sehän on kohta exä. Sitäpaitsi myönnät että vika oli muutenkin sinun omasi. Välitätkö oikeasti tuosta nyksästä sitten? Mikset vaan päästä sitä menemään jos ei kiinnosta? En yhtään lapsien tärkeyttä vähättele mutta mietitkö ollenkaan minkälaisen esikuvan heille ihmissuhteista annat jos kohtelet yhtäkään kumppaniasi huonosti tai välinpitämättömästi?

        Vaikutat kusipäältä.


      • Pääsiäismuna73
        eimullamuuta1dqewdrfew kirjoitti:

        Jos kaadat aikaisempien suhteidesi katkeruudet nyksäsi niskaan niin sehän on kohta exä. Sitäpaitsi myönnät että vika oli muutenkin sinun omasi. Välitätkö oikeasti tuosta nyksästä sitten? Mikset vaan päästä sitä menemään jos ei kiinnosta? En yhtään lapsien tärkeyttä vähättele mutta mietitkö ollenkaan minkälaisen esikuvan heille ihmissuhteista annat jos kohtelet yhtäkään kumppaniasi huonosti tai välinpitämättömästi?

        Vaikutat kusipäältä.

        Heh, joo sellaista vikaa oli että menin ja ihastuin. Samanlailla mun niskaan kaadettiin paskaa, eikä minustakaan välitetty, olin vain laastari ja korvike. Ei toisiakaan liiemmin näyttänyt kiinnostavan esikuvan antaminen lapsilleen. Olin hyvässä opissa. Ja kiitos samoin.


      • aikamunaton
        Pääsiäismuna73 kirjoitti:

        Heh, joo sellaista vikaa oli että menin ja ihastuin. Samanlailla mun niskaan kaadettiin paskaa, eikä minustakaan välitetty, olin vain laastari ja korvike. Ei toisiakaan liiemmin näyttänyt kiinnostavan esikuvan antaminen lapsilleen. Olin hyvässä opissa. Ja kiitos samoin.

        Olet katkera. Ei se ole nyksäsi vika edelleenkään, hän on eri ihminen. Ihme vinkumista. Ai että eksäsi ei ollut hyvä esikuva lapsilleen? No miksi se pitää edes mainita? Miten se liittyy suhun ja sun lapsiin tällä hetkellä? Ei mitenkään. Mutta kivahan se on haukkua toisia ja syyttää muita siitä mitä NYT itse tekee.

        Meinaatko tosissasi että aikuinen ihminen ihastuu niin täysin että järjen käyttö unohtuu? Tuollaiset krooniset vastuun välttelijät ei tarvitse mitään sympatiaa. Jos vika on aina muualla niin kannattaisko katsoa peiliin.


      • Pääsiäismuna73
        aikamunaton kirjoitti:

        Olet katkera. Ei se ole nyksäsi vika edelleenkään, hän on eri ihminen. Ihme vinkumista. Ai että eksäsi ei ollut hyvä esikuva lapsilleen? No miksi se pitää edes mainita? Miten se liittyy suhun ja sun lapsiin tällä hetkellä? Ei mitenkään. Mutta kivahan se on haukkua toisia ja syyttää muita siitä mitä NYT itse tekee.

        Meinaatko tosissasi että aikuinen ihminen ihastuu niin täysin että järjen käyttö unohtuu? Tuollaiset krooniset vastuun välttelijät ei tarvitse mitään sympatiaa. Jos vika on aina muualla niin kannattaisko katsoa peiliin.

        Onko sinulla vaikea hetki elämässä kun olet noin negatiivinen?
        Ehkä olisi hyvä hetki pohtia vihanhallintakurssia?
        Miksi mielestäsi eksäni tomintamalli on tässä substanssissa epärelevantti ja omani erilainen?
        Kohdista kritiikkisi järkevämmin.

        Ihastuminen on kieltämättä ihana tunne, mutta käänteisesti ajateltuna tukahduttaa järjen.
        Krooninen vastuun välttelijä? Ei suinkaan, kannan mitä suurimmassa määrin vastuuni niin teoistani kuin jälkikasvustani. Enemmän olisin huolissani sinun hyvinvoinnistasi.
        En myöskään koe liiemmin tarvitsevani sympatiaa, jaan auliisti sitä kyllä tarvitseville.
        Mitä peiliin tulee, siinä ei ole säröjä.


      • dahjsjusdgfk
        Pääsiäismuna73 kirjoitti:

        Onko sinulla vaikea hetki elämässä kun olet noin negatiivinen?
        Ehkä olisi hyvä hetki pohtia vihanhallintakurssia?
        Miksi mielestäsi eksäni tomintamalli on tässä substanssissa epärelevantti ja omani erilainen?
        Kohdista kritiikkisi järkevämmin.

        Ihastuminen on kieltämättä ihana tunne, mutta käänteisesti ajateltuna tukahduttaa järjen.
        Krooninen vastuun välttelijä? Ei suinkaan, kannan mitä suurimmassa määrin vastuuni niin teoistani kuin jälkikasvustani. Enemmän olisin huolissani sinun hyvinvoinnistasi.
        En myöskään koe liiemmin tarvitsevani sympatiaa, jaan auliisti sitä kyllä tarvitseville.
        Mitä peiliin tulee, siinä ei ole säröjä.

        Ei ihastuminen kypsän ihmisen järkeä poista. Ihan höpöjä puhut lämpimiksesi. Eksäsi toiminta on edelleenkin epärelevanttia nykyisessä suhteessasi. Miksi tätä on niin vaikea ymmärtää? Korjaa ne omat särösi ihan itse. Ei minua kiinnosta sun elämä pätkääkään mutta vaikutat viesteistäsi arrogantilta, vastuuta välttelevältä narsistilta joka vain väittää olevansa täydellinen ja syyttää muita kaikesta. Ei tässä sen kummempaa.


      • Pääsiäiskikkeli
        dahjsjusdgfk kirjoitti:

        Ei ihastuminen kypsän ihmisen järkeä poista. Ihan höpöjä puhut lämpimiksesi. Eksäsi toiminta on edelleenkin epärelevanttia nykyisessä suhteessasi. Miksi tätä on niin vaikea ymmärtää? Korjaa ne omat särösi ihan itse. Ei minua kiinnosta sun elämä pätkääkään mutta vaikutat viesteistäsi arrogantilta, vastuuta välttelevältä narsistilta joka vain väittää olevansa täydellinen ja syyttää muita kaikesta. Ei tässä sen kummempaa.

        Höpö, et näemmä osaa jäsentää ajatuksiasi. Syytät ja leimaat, narsistikorttikin käytetty. Eipä minuakaan kiinnosta kapeakatseisuutesi paskan vertaa, ominaista narsistiselle lajityypillesi. Mikä sinä hyväkäs olet ketään tuomitsemaan, vaikutat todella neuroottiselta älykääpiöltä. Luuletko olevasi täydellinen, kirjoittelusta päätellen rohkenen epäillä.


      • 24224dgfsretgre
        Pääsiäiskikkeli kirjoitti:

        Höpö, et näemmä osaa jäsentää ajatuksiasi. Syytät ja leimaat, narsistikorttikin käytetty. Eipä minuakaan kiinnosta kapeakatseisuutesi paskan vertaa, ominaista narsistiselle lajityypillesi. Mikä sinä hyväkäs olet ketään tuomitsemaan, vaikutat todella neuroottiselta älykääpiöltä. Luuletko olevasi täydellinen, kirjoittelusta päätellen rohkenen epäillä.

        Narsistista projektiota.


      • Pääsiäiskakku

        Tuutko leikkimään meidän hiekkalaatikolle? Saat tehdä isomman kakun :)


    • gashfdhjasfd

      Olen 30 ja haluaisin perustaa perheen. Tuntuu että monilla miehillä on vielä juoksuaika ja lippikset vinosti päässä. Naisen hedelmällisyydellä on kuitenkin tiukka aikaraja. Itseäni ei kiinnostaisi 40 mies. Lähinnä vituttaa ettei moiset osanneet asettua aloilleen silloin kun ikäisensä 30vee naiset olivat siinä oikeassa iässä. Nyt sitte vingutaan nuorempien perään.

      • Parantahinen

        Oikeasta asiasta puhut. Monet ikäisesi hakevat näistä syistä suoraan min. esim. 48-vuotiaita miehiä. Ei kaikissa Suomessakin pyörivissä treffeissä aina ole samat tavat jaotella ikää.
        Kommenttisi on sikäli huvittava, että luonnostaan ja aivan matemaattisesti aina myös 40 miehistä 15% tekee lapsensa sinun vuosikymmenelläso olevien naisten kera tai nuorempien.


      • Parantahinen
        Parantahinen kirjoitti:

        Oikeasta asiasta puhut. Monet ikäisesi hakevat näistä syistä suoraan min. esim. 48-vuotiaita miehiä. Ei kaikissa Suomessakin pyörivissä treffeissä aina ole samat tavat jaotella ikää.
        Kommenttisi on sikäli huvittava, että luonnostaan ja aivan matemaattisesti aina myös 40 miehistä 15% tekee lapsensa sinun vuosikymmenelläso olevien naisten kera tai nuorempien.

        Eli kaikki sinkut, varatut, lapsettomat jne. jotka vielä tekevät lapsia eli lopullinen prosenttiosuus on jo kymmenissä %:ssa.... Mutta jos vain lapsettomia halusit tarkoittaa...


      • hörppäheikki
        Parantahinen kirjoitti:

        Oikeasta asiasta puhut. Monet ikäisesi hakevat näistä syistä suoraan min. esim. 48-vuotiaita miehiä. Ei kaikissa Suomessakin pyörivissä treffeissä aina ole samat tavat jaotella ikää.
        Kommenttisi on sikäli huvittava, että luonnostaan ja aivan matemaattisesti aina myös 40 miehistä 15% tekee lapsensa sinun vuosikymmenelläso olevien naisten kera tai nuorempien.

        "Monet ikäisesi hakevat näistä syistä suoraan min. esim. 48-vuotiaita miehiä. "

        Tuo on pelkkää toiveajattelua sinun osaltasi. Ihan perseestä revittyjä tuollaiset "faktat".


      • hörppäheikki
        Parantahinen kirjoitti:

        Oikeasta asiasta puhut. Monet ikäisesi hakevat näistä syistä suoraan min. esim. 48-vuotiaita miehiä. Ei kaikissa Suomessakin pyörivissä treffeissä aina ole samat tavat jaotella ikää.
        Kommenttisi on sikäli huvittava, että luonnostaan ja aivan matemaattisesti aina myös 40 miehistä 15% tekee lapsensa sinun vuosikymmenelläso olevien naisten kera tai nuorempien.

        https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2014/sep/28/seven-secrets-of-dating-from-the-experts-at-okcupid

        Mitenkäs se oikeasti menikään?


      • Parantahinen

        No kyllä noin tietysti myös, että 50-kymppiset miehet deittaavat mieluiten 22-vuotiaita myös.
        Mutta ei se tietenkään mitään ikää välistä jätä pois. Korkeammat miesten iät puuttuvat myös. Mutta ei toki paljon haittaa, jos kaikilla on mielessä 20-24 vuotiaat naiset.
        “Whether they are 20, 30, or 50, men think a woman is at her best when she’s in her early 20s......... I get older. They stay the same age.”
        Mutta tuohan oli vain jonkun ulkomaisen paskadeitin mainosjuttu.
        Noille ulkomaisille (omille tuttavuuksille myös) on jo tuttua, että isoisälläkin on ollut tietenkin 20-vuotias tyttöystävä ja pitävät sitä normaalina. Itselleni toki se on normaalia, mutta ei se aivan noihin Väestöliiton käppyröihin sovellu ja näille keskivertodeittaajille.

        Juu, mutta on tavallisempiakin deittejä...
        Pääasia oli tuo, että 15% yli 40-vuotiaista tekee joka tapauksessa ensimmäisen lapsensakin 3-kymppisten (tai nuoremman) ikäluokan kera.


      • Parantahinen
        hörppäheikki kirjoitti:

        "Monet ikäisesi hakevat näistä syistä suoraan min. esim. 48-vuotiaita miehiä. "

        Tuo on pelkkää toiveajattelua sinun osaltasi. Ihan perseestä revittyjä tuollaiset "faktat".

        No olet sitten huonosti päässyt tutustumaan eri deitteihin ja niissä oleviin. Ehkä et kuulu kohdeikäryhmään (jos sellainen on).... jos olet liian nuori tms.


      • hippulihei

        50kymppinen mies, joka tähtää teini-ikäiseen tai 20kymppiseen on oikeasti aika iljettävä lapsiin sekaantuja. Oli ikärajat mitä tahansa. On muutenkin valtava turn off nettideiteissä kun 30 miesten profiilissa lukee ikähaarukkana 18-35(ylärajana oma ikä). Miehet ei taida paljoa tiedostaa minkälaisen kuvan se antaa oman ikäiselleen naiselle.

        Vanhat miehet aika universaalisti lähestyvät aina nuorennäköisiä naisia. Voin naisena kertoa että se jos mikä on ällöttävää. Näiden vanhollisten sikojen mielestä nainen on muutenkin joku kyökkipiika, sihteeri ja kahvinkeittäjä, huono raha- ja työasioissa jne. He ovat seksistisiä ja heillä tosi vanhanaikainen näkemys naisista ja maailmanjärjestyksestä.

        Tilastollisesti noi sun mutut ei pidä paikkaansa. Monilla miehillä on myös yleinen harhaluulo että heidän siemenensä kestävät ikää huononematta koskaan vaikka asia on juuri päinvastoin. Näitä myyttejä riittää. Sitten itketään nettideiteissä 40 vuotiaana kun nuoret naiset ei huolikaan näitä "siitosoriita" joiden parasta ennen päiväys on jo mennyt.


      • Parantahinen
        hippulihei kirjoitti:

        50kymppinen mies, joka tähtää teini-ikäiseen tai 20kymppiseen on oikeasti aika iljettävä lapsiin sekaantuja. Oli ikärajat mitä tahansa. On muutenkin valtava turn off nettideiteissä kun 30 miesten profiilissa lukee ikähaarukkana 18-35(ylärajana oma ikä). Miehet ei taida paljoa tiedostaa minkälaisen kuvan se antaa oman ikäiselleen naiselle.

        Vanhat miehet aika universaalisti lähestyvät aina nuorennäköisiä naisia. Voin naisena kertoa että se jos mikä on ällöttävää. Näiden vanhollisten sikojen mielestä nainen on muutenkin joku kyökkipiika, sihteeri ja kahvinkeittäjä, huono raha- ja työasioissa jne. He ovat seksistisiä ja heillä tosi vanhanaikainen näkemys naisista ja maailmanjärjestyksestä.

        Tilastollisesti noi sun mutut ei pidä paikkaansa. Monilla miehillä on myös yleinen harhaluulo että heidän siemenensä kestävät ikää huononematta koskaan vaikka asia on juuri päinvastoin. Näitä myyttejä riittää. Sitten itketään nettideiteissä 40 vuotiaana kun nuoret naiset ei huolikaan näitä "siitosoriita" joiden parasta ennen päiväys on jo mennyt.

        Joku vain halusi tuon OkCupidia käsitelleen linkin tuohon pistää. Tuskin on valettakaan. Kaikki miehet unelmoivat nuoresta vaimosta. 25 vuotta nuorempia haetaan yleisesti netistä ja tuo on siis myös Suomessa yli 100000:sta profiilista tutkittu tieto..

        Yle (RadioSuomi) uutisoi tänään, että maailmassa on 700 miljoonaa avioliittoa alaikäisen kanssa. Saksassa avioliittoja alaikäisen kanssa on nyt lukematon määrä. Sellainen pakolaistulva on pyyhkäissyt juuri Euroopan halki. Normaalisti Saksassa 16-18 vuotiaiden avioliitot vahvistaa oikeus. Esim. Kiinassa on nyt yleistä, että veljillä on yhteinen vaimo, niin tilaa ei tarvitse jakaa. Naisista on siellä pulaa lapsipolitiikan seurauksena.

        Kyllä nuo Suomen prosentit ovat aivan Väestöliiton käyrästä, kun eihän muutoin iso joukko yli 4-kymppisiä vielä edes tekisi ensimmäistäkään lastaan. Useampi telee moniakin ja jo lapsia omaavat tekevät lisää. Nykyisin useammalla on jo ollut yhtä useampi vaimokin sitten, jopa lapsineen.
        Avioon menevissä 35-vuotias mies ja 20-vuotias nainen kuuluvat vielä aivan keskiarvon sisälle eli niitä avioliittoja syntyy vielä 5% kaikista 20-vuotiaiden avioliitoista. Nuorempien kanssa ei keskiarvoon synny vielä yhtäkään, liki tietenkään. 25 vuotiaana loppuu miesten kiinnostus itseään vanhempiin naisiin ja aletaan hakemaan nuoria naisia hamaan loppuun asti.


      • jhgjhgjhj
        Parantahinen kirjoitti:

        Oikeasta asiasta puhut. Monet ikäisesi hakevat näistä syistä suoraan min. esim. 48-vuotiaita miehiä. Ei kaikissa Suomessakin pyörivissä treffeissä aina ole samat tavat jaotella ikää.
        Kommenttisi on sikäli huvittava, että luonnostaan ja aivan matemaattisesti aina myös 40 miehistä 15% tekee lapsensa sinun vuosikymmenelläso olevien naisten kera tai nuorempien.

        Niin, 15%.. Ne komeimmat.


    • 41v-sinkkumies

      Minä haluaisin vain tyttöystävän. Lapsia en enää tee koska olen 41 v jo. Eipä haittaa jos naisella olisi lapsia. Vaativia on naiset, pitää olla omakotitalo ja vitusti rahaa jotta mies maksaisi naisen ulosottovelat. Kaikenlaisia ulkonäkö vaatimuksiakin on naisilla että ei normi miehet kelpaa.

      • hallallaho

        No voihan kyynel.


    • ijuhgujg

      Olet liian myöhään liikkeellä. Tuo aika meni jo.

    • Mirukahh

      Huoh, taidan olla sitten jokin harvinainen 30v nainen, kun haluan vain hyvän miehen, lapsia ja ostaa kivan talon jossa elellä sitten.

    • Elämälletarkoitus

      Haluaisin myös perheen, mutta en meinaa kumppania löytää. Ikä 32v,mies. En tiedä, kai tässä vielä aikaa on perhe perustaa eikä oo liian myöhäistä.

      Tuskastuttaa kun haluaisin jo edetä seuraavaan 'vaiheeseen' elämässä, mutta kun ei se onnistu..

    • Myöhässä

      Olet ihan järjettömän myöhässä haluinesi. Hyvin harva 35 lapsia haluaa. Kun itsekin pääsen sinun ikääsi minulla on nuorinkin18v ja vanhimmat käy kolmeakymppiä. Lapsenlapsikin menee esikouluun. Ei 40 iässä enää silmäpusseja kasvatella vaan nautitaan elämästä.

      • Anonyymi

        Todella moni nimenomaan hankkii lapsen juurikin yli tai hieman alle 40-vuotiaana, varsinkin nykyään...


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe