Porinan henkilöstö kykenemätön tehtäviinsä

LisääAyToimintaaa

Meidän kaupunkilaisten rahaa vietiin liian helpohkosti Porinasta, kuin "keittiön mikron päältä kirjekuoresta".
Ei ollut valvontakameroita, ei ollut hälytyksiä, ei vartijakierroksia, ei tietoa paljonko oli rahaa sukanvarressa. Oli vain kaupungin käteiskassa, jossa oli paaaaaaljon rahaa.
Kodeissakin on turvahälytysjärjestelmät, mutta tpk-työväentalossa ei ole mitään suojaa tonttirahojen jakeluun ja rosvoja vastaan. Vaikka sama lopputulos on, viekö verorahat elinkeinoelämäavustukset vai latvialaiset yrittäjärosvot. Kaupungin rahathan ovat kuitenkin jakelussa.
Mistä varkaat tiesivät Porinan henkilöstön laiminlyöntien lisäksi avainten säilytyspaikat, kassan koodit. Ei kai vain Porinan henkilöstöltä saatua sisäpiiritietoa?
Porinan esinahkat, tiikerinloikkakoulutuksen saaneet, lomautuksista työnantajalleen mahdollisesti radikalisoituneet ay-aktivistikultamunaesinahkat täytyy saada vastuuseen välinpitämättömyydestään.
Ko henkilöt eivät ole tehtäviensä tasalla.

119

1993

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ristiinkuullut

      Kylläkai porinan henkilökunta on kuljetettu pikkubussilla poliisin tiloihin kuulusteluihin sotkemasta jälkiä. Hullua olisi jos rikospaikalla elettäisiin kuin ennenkin, ei kai

    • eikyllähah

      ne on kaikki viety junalla siperiaan hihittelemään

    • 444444444444

      Rahaa on viety 110 000 ekua. Et huh huh.. ja poliisi kuulustelee työntekijöitä. Sisäpiirin keikka ollut.

    • Aikusteoikeesti

      Pitäisikö näille kaupunkin johtajille ja työnjohtajille, suorittaa terveystarkastus.

    • Ajojärjestelijä

      Apulaiskaupunginjohtaja Kari Hannuksen(kok), mukaan vartia ei reakoinut hälytykseen riittävästi. Tehdäänkö nyt vartiasta työnjärjestelijä.

      • Turvallisuuslaiminlyöty

        Vartija on reagoinut ja toiminut juuri siten kuin kaupungin puolesta on annettu mahdollisuus toimia. Tässä kohtaa ei voi syyttää vartijaa.


      • öllöällä

        Kyllä tästä enemmän voi syyttää vartiointiliikettä. Jos kaupunki maksaa kalliisti näille firmoille, mutta hälytyksen tullessa ei mennä edes ovesta sisään, on jossain vikaa. Porinaan ei taatusti tule hälytyksiä joka toinen päivä, joten ne tulee ottaa tosissaan.

        Työntekijöillä ei ole osaa eikä arpaa siihen, mihin kamera laitetaan tai miten hälytykseen reagoidaan. Nyt on saatu touhata aivan rauhassa.


      • Tuvallisuuslaiminlyöty

        Taas puhutaan vastoin parempaa tietoa. Asia ei todellakaan ole mennyt noin. Tuntuu että yrität trollata ja tiedät itsekkin että asia on aivan toisin kuin kirjoitat.


      • edellinen

        A) Kaupunki maksaa kalliisti tälle turvallisuuspalvelufirmalle. Fakta.

        B) Kuten SK:n haastattelusta voit lukea, vartija ei mennyt sisään kohteeseen.

        Sitten voimmekin kysyä, miksi ei mennyt. Hälytys pyhänä paikkaan, jossa sijaitsevat kaupungin maksupalvelut ja pääkassa... Miksi vartija ei mennyt sisälle tarkistamaan tilannetta?

        Jokainen uunokin ymmärtää, että varas voi mennä sisään muualtakin kuin pääovesta, joten sen koskemattomuus ei ole mikään syy...


      • Turvallisuuslaiminlyöty

        Oletko ajatellut syytä miksi vartija ei mennyt sisälle? Voisiko syy olla siinä että kohteeseen ei ole avainta? Voisiko olla niinkin että kohteen häytysjärjestelmä ei ole ajantasalla? Ja kun kerran niin kovin tiedät niin kerroppa hinta.


      • edellinen

        Jos ei juuri sillä hetkellä ole avainta, asiasta luulisi ilmoitettavan eteenpäin, jotta avain saadaan paikalle, joku käy katsomassa tai ilmoitus poliisille. Nythän ryöstö selvisi vasta henkilökunnan palattua töihin. Ei vartiointiliike ilmeisesti käynyt myöhemminkään katsomassa saati ilmoittanut Porinan vastaaville.

        Tärkeää etumatkaa saavutettiin runsaasti. Varmaan ovat rosvot jo poissa maasta...


    • tsausesk

      TPK on diktatuuri, ymmärrättekö nyt, diktaattori ei ilmesty kansan eteen tällaisessa tapauksessa, julkisivu vaurioituu

    • AarnioPoliisi

      Hannus ja Kotiniemi vastuuseen. Eikö helvetin iso palkka makseta juuri vastuusta!
      Elikkä mitään vastuuta ei oikeasti ole.
      Herrat ovat itse "kouluttautuneet" kaupungin varoilla Johtajiksi, Kiinassakin käyty opintomtkoilla, maksanut miljoonia!
      Mikä on anti?
      Pidetään aivoriihipalavereita, maanantaipalavereita, tiistaipalavereita, keskiviikkopalavereita, tprstaipalavereita, perjantaipalavereita, tpdkokouksia, ay-kokouksia, kokousteknikoidaan, mutta, mutta, mutta.....

      Työasioista ei ymmärretä pätkääkään.

      Vain tyhmät ja saamattomat saavat arvostusta.

      Heidät palkitaan, nimitetään porinaan ja lheille luvataan Taivaspaikka

      Porinassa on ay-kerma, kermaperseisimmät, osaamattomimmat!

      LOMAUTUKSISTA JOHTUEN...

      No tämä puhallus oli vain 110 000 euroa. Hannuskin antoi 500 000 euroa taivaantuuliin...

    • ewabraun

      juh, jos kotkanpesän katutaso on ryöstetty, onhan kaksi maan alla ja kahdeksan yllä. Uskoa pitää loppuun asti vaikka ne kolistelee jo vääjäämättömän lähellä

      • Kansalainen6

        Rakenteet heikkenee. Ajojärjestelijästä tuttiritarista tehdään työjärjestelijä. Helvetillinen kolaus Porin työväenyhdistykselle vaalien alla. Myös jhl 027 pääluottamusmies jäi ilman kaupunginjohtajan lupaamaa virkapaikkaa. Mihin olet Pori menossa.


    • hämmästyttää

      Luultavasti sama Tanskalainen vartiointi firma jolle myös Porin YH asunnot on alkanut ulkoistamaan kiinteistöjensä hoitoa.Uskomatonta kyllä koska suurin osa YH-asuntojen henkilökunnasta on päässyt työhönsä poliittisen hyvä veli järjestelmän kautta.Katsokaapa netistä keitä siellä on töissä niin tutut nimet kaupungin hallituksesta ja valtuustosta siellä pyörivät.Olisi luullut että löytyisi Porilainen tai edes Suomalainen kiinteistö huolto firma em.tehtävään tuntuu omituiselta ettei näin tapahtunut ellei sitten joku taho hyödy ostaessaan em.firman palveluita.

    • eivälitetä

      Kyllä kaupungin omaisuudelle tapahtuu huonon valvonnan ja vartioinin takia paljon enemmän rahallista vahinkoa vuodessa kuin 110 000 ihan jo pelkän ilkivallan takia tuo summa on vain jäävuoren huippu ja tämä kaikki johtuu johtajien ja päälliköiden silkasta piittaamattomuudesta.

    • Kohtaalkaa

      tapahtuu Pori palkkaa neljä toimaria ja ne syrjäyttää apulaiskaupunginjotajan ja TPK johtajan, noin niinkuin aluksi. Mihin sitten nämä syrjäytetyt vanhat kuppet laitetaan, kun ei eläkeelle halua lähteä.

    • AarnioJari

      Porinan isot lakanailmoitukset huokuvat katkeruutta kaupungin henkilöstön lomautuksista.

      "Lomautuksista johtuen olemme ......"

      Ei kai vaan vihjattu liettualaisille epätavallisen isosta rahamääräästä?
      Miten kassaholvi aukeaa, miten pääsee sisälle ilman murtojälkiä, ei kameroita, vartijakin hienosti tiimihengessä mukana!
      Onnittelut kaikille mukana olleille!

    • epämäärä

      Hiljaista on ... Tulee mieleen tapaus kainulainen, lunden ja moni muu ... Vaietaan unohduksiin ... Tämä taitaa olla hieman eri kokoluokan asia ... Tutkitaanko tätä, vai villaisella painellaan, ei vissiin ihan räjäytetty holvia auki ... Epämääräistä ja ristiriitaista ja jotenkin vähättelevää hannuksenkin kommentit .. Tuntuuko muista samalta

      • foliomyssy

        Hiljaista nyt. Voisi olettaa Hammarbergin tai Aallon haastattelevan henkilökunnan merkillepannen hikoilun määrän ja saadaan lehteen valokuvat ja pohjapiirros jonsei rikospaikkaa ole eristetty. Toinen vaihtoehto hiljaisuuteen on että piruparka tiedetään jo hyvin ja julkaistaan myöhemmin tieto


      • Turvallisuuslaiminlyöty

        Katsokaapa finanssialan keskusliiton sivuilta vaatimukset tason kolme murtosuojauksesta. Laiminlyönnit löytyvät sieltä,mielenkiintoista miten vakuutusyhtiö asiaan reagoi. Voisiko nämä olla syitä hiljaisuuteen? Säästetty väärässä paikassa..


    • EikösVaan

      Tää on tapa toimia poris, ei voi tapa muuttuu kun johto on mukan aina jotenkin näis jutuis

    • Tunarit

      Miten voi niin alkeellista ja typerää touhua olla ettei edes kameraa ole kuvaamassa tiloja,jos paikassa on holvi missä pidetään isoa summaa rahaa,ei hyvää päivää!!! Hyvin te vedätte hei!!

      • hjkifk

        Mitä hyötyä on turvallisuuspalvelun tarroista? Myydään pelkkää tyhjää.


    • Poliittista

      Ahdistelua sanoisi työnjärjestelijä demarivaikuttaja Martti Lunden.

    • Itsensäryöstäjä

      Etteiko postitalossa turvakameraa? Ohoon!
      Tiimimme asensi autotallitilaan yläkellariin kattoon turvakameran, joka kuvaa pyörätelinettä missä johtaja pitää pyöräänsä.

      • evagone

        Braun lähti hieromaan oioioi.


    • Grunkvist

      Tämä Kotiniemen lahjoittama yritystukiraha meni elinkeinoelämälle hyvään tarkoitukseen. Se tuo työpaikkoja yhtä paljon kuin 500 000 euron tuki lentoliikenteen virtuaalilentoyhtiölle.
      Poliisit saivat töitä ainakin. On Suomen ja kaikkien suomalaisten etu.
      Rosvotkin ovat yrittäjiä ja yrittäjät ovat rosvoja.
      Lauantaina kaupunki ampuu raketteja 20000 eurolla tuhkana tuuleen.
      Sammutetaan taas katuvalot ja lomautetaan työntekijät ja opettajat.
      Säästetään ja törsätään. Porilaista perseilyä.

    • BlondiMandi

      Porinassa ollessani siellä pidettiin esim. naurujoogakoulutuksia ja hymyilyä harjoiteltiin pitämällä kynää suussa. Henkilöstö oli "koulutuksessa" ovet suljettuna. Ihmisiä aivan liikaa ja ahdistavaa kun ei ollut työtä, siis ei juurikaan mitään tekemistä.

    • Tuaminen

      Hei, pankkipalvelut heti pois Porinalta!
      Ko toiminta ei ole kaupungille kuuluvaa toimintaa. Pankit ovat sitä varten!!!!!

    • pälkähä

      Päästäkää pälkähästä, kenelle kävi kiusaus liian suureksi. Joku tietää

    • DiktateurALaPoriTPK

      Ei kai Porinan äijät olleet liian lähellä poliiseja tekniikan tutkiessa jälkiä? Vahvistamattoman tiedon mukaan kaalimaan vartijat seurasivat tutkimustyötä tiiviisti.
      Missä Jukkajukanjukka, missä Eva Braun, johtajan palkkaa nauttivat korkeastikoulutetut kokoustekniikan insinöörit------kynät suihun ja toiset perseeeeeen, kylläsesiitä.
      Tässä näkyy mikä tiikerinloikka koulutuksen arvo, Johtajia muka, buaaa...ha...haaaaa.....!

    • TpkOnParasTpkOnParas

      Typerää syyttää vartijaa.

      Viranomainen vastaa toimialastaan. Jos viranomainen konsultoi sopimuksella tehtävän omaan tai ulkopuoliseen organisaatioon niin sopimuksella sovitaan toiminnan rajapinnat.
      Jos sopimuspartneri eli tässä tapauksessa vartijaliike ei ole täyttänyt sopimusehtoja niin siitä tulee sanktio suoraan sopimusrikkomuksena tai epäselvässä tulkinnassa oikeuden päätöksellä.

      Viranomaiset eivät pääse vastuustaan vaikka se onkin talon tapa.

      • IsisKaalimaanvartija

        Onko ketään Porinan henkilöstöstä matkustanut kauas kauas ulkomaille...lomailemaan?


    • KokoustekniikanDiplIns

      Maanantaina tarkistamaan Porinaan, ovatko kaikki pukit vielä kaalimaalla irti vai onko tullut jollekin hivpositiivinen poikien flunssa.

    • kaupunkilanen

      Jokohan saadaan huomenissa lisää faktaa, kun alkaa arki? SK, YLE..?

    • VarmaaTiatoo

      Kyl se oli huumepoliisi Aarnio...

      • eiaarnio

        Ei löydy kaupungin puhelinluettelosta, katsoin


    • HyväHuomio

      SKn mukaan Hannus on nyt oivaltanut jotain:
      "Pääkassan turva-aukot paikataan"

      Aina olen ollut sitä mieltä, että meillä on välkky virkamiesjohto. Tällaisille miehille kannattaa maksaa kovaa palkkaa.

    • kiusausta

      Kiitos tiedoista "hyvähuomio", nyt kaupunkilainen saa nukkua yön rauhassa. Virkamies valvoo ja on paikkansa ansainnut.

      Huomenna luetaan SKsta kenelle toimihenkilölle tms oli kiusaus käynyt liian suureksi.

      • Buahahahahaa

        Lillukanvarsirahoja. Porin kaupungin laittomat irtisanomiset työntekijöilleen, tekee triplaten enemmän myös kertamenetyksenä. Irtisanomiset jatkossa vielä enemmän.


    • rötös

      Mitä tarkoittaa että poliisi on edennyt tutkimuksissaan, saadaanko tekijä tai tekijät julki ja koko ketju, vai mitä tuo merkitsee. Yli 50 000 ei ole pieni summa ja onko se kuinka paljon yli, 100 000 vai hä

    • malttii

      Malttii ny vaa, kainulaisellekki vast ny rikosnimiket hajetaa

      • Eläinrääkkäystä

        Rikollisia epäiltyjä pidetään hiljaisessa hirressä. Vaalitkin tulossa ja epäiltyjä valtuustoon pyrkiviä on joukossa. Onneksi heille jos tulevat valituksi on demarit saaneet ennakko tapauksen Martti Lundenista, joka sai työtoverinsa pahoinpitelijänä jatkaa kaupungin hallituksessa alennettuna ainoastaan esimiesasmasta duunariksi.


      • Kydg

        Oikean rytmin Pori.


      • Sosiaalisointi
        Eläinrääkkäystä kirjoitti:

        Rikollisia epäiltyjä pidetään hiljaisessa hirressä. Vaalitkin tulossa ja epäiltyjä valtuustoon pyrkiviä on joukossa. Onneksi heille jos tulevat valituksi on demarit saaneet ennakko tapauksen Martti Lundenista, joka sai työtoverinsa pahoinpitelijänä jatkaa kaupungin hallituksessa alennettuna ainoastaan esimiesasmasta duunariksi.

        demokraatti. Meidän perhe ainakin äänestää demari Martti Lundenia. Kuulin Martin, jakavan vaaliteemansa mukaisesti Porissa lakkautettujen koulujen pihoilla punaisia tutteja. Ne tulisivat meidänkin perheelle tarpeeseen. Toisena vaihtoehtona olisi JHL Tommi Raunela, mies joka järjesti monen kaupungin työntekijöiden perheisiin lisää palkatonta vapaa aikaa, sillä korjatakseen vajetta kaupungin budjetissa. Kylläkin jo heti osoittautuen turhaksi tämäkin yritys. Tommi, ei vielä kertonut mitä tulee jakamaan kahdesta JHL:n rahoista maksettavilla vaali pakettiautoista. Joten ei vielä osaa päättää kokonaan kumpaa toveria tulee äänestämään. Molemmat ovat jo kuitenkin ehdolla.


    • Demarii

      Älkää hevetissä menkö kertomaan näitä juttuja äänestäjille. Joutuvat häpeämään viime äänestystään.

    • teepeekoo

      Faktoja
      - ulko-ovi viritetty siten ettei mene illalla lukkoon
      -tpk:n väliovi murrettu sorkkaraudalla tai lavastettu murretuksi
      -Hitlerin bunkkeria paksummassa holvin ovessa ei murtojälkiä
      - isketty silloin kun rahaa max. paljon

      Sisäpiiritietoa tarvittu - rahan määrä, sijainti, holvin aukaisu. Kameraan nuo on jossain jääneet koska paikka ihan keskustassa. Kytillä on niistä saletisti kuvaa mutteivat kerro. Hauska nähdä miten selvittäminen etenee, Porin poliisilla taas paineet niskassa.

      • kameroista

        Torilla on netissäkin näkyvä kamera, josta Porinan ovi näkyy. Vastapäisessä lafkassakin on varmaan kamera.

        Harmi, että "turvallisuuspalvelu" sössi homman niin, ettei jäljille päästy heti. Ulkomailla ne on.


    • Todennäköinen

      tekijä on kaupungin virkamies, tai useampi. Jotka kaikki nauttivat syytesuojaa. Paha siinä on poliisin ja yleisen syyttäjän toimia. Vastaavia tapauksia Kainulainen ja Lunden, noin esimerkkinä otettuna.

    • ne.tietää

      Kahvitunnilla ne taatusti puhuu, kuka jätti holvin auki yms yms yms yms

    • missä.tiedotus

      Poliisi on edistynyt tutkimuksissa vihjattiin, on kovin hiljaista. Onko Rosvoja säilössä ja kuulustelut käynnissä, vai kuin. Ykköstutkimuskohde kuitenkin

    • Onkohan tämä jo se vuosi tai ainakin alkua sille, että vääryydet Poristakin aletaan tuomaan kunnolla esiin...??! Tietyllä eliitillä alkaa valahtemaan housuihin jottain lähiaikoina...
      https://ollihakala.blogspot.fi/2017/01/suomi-super-vauhdikkaassa-muutoksessa.html

    • huopatossutehdas

      Hiljaista on tämän asian suhteen, missä tiedotus, missä raportointi

      • Annelitt

        Se jää ikuisesti selvittämättä niin ,kun Auerin tapauskin.


    • KameraValvooTaiSitEi

      Sulle, mulle, sulle, mulle.
      Aikas ottaa ku rahas laskee.

    • Jaa_mä_vai

      Mitä eläkeläinen satakunnan Olli, tekisi konkreetisesti asioiden hyväksi. Muuta kuin poistaisi hyviltä veljiltä muniensa tervaamisen oikeuden. Sairailta mieliala lääkityksen ja poistamalla huorat metoristikirkosta.

      • Devakukkude

        Mistä Olli, nuorimies eläkkeelle olisi päässyt/joutunut.


    • Alaarvoista

      johtamista Porin kaupungilta. Vaalit on tulossa.

      • Jokonytjo

        Olisi aika vaihtaa kaupunginjohtaja.


    • eiauta

      Kaupunginjohtaja ei ole Porinassa

      • Tulosvastuu

        Asioita seuranneena. Jos joskus joku asia onnistuu, niin kyllä kaupunginjohtaja on silloin paikalla. Jos kuten porinassa kävi niin ei todellakaan ole kukaan johtajista paikalla tai eivät asioihin ainakaan puutu. Ehkä vaan eivät osaa hoitaa virkaansa. Mene ja tiedä sitäkään sitten.


    • Vanleg

      Näistä kirjoituksista näkee nyt että viisaus on jäänyt kauas tunteiden taa. Uhreista tehdään syyllisiä. Mitähän noiden syyllistäjien päässä liikkuu? Kusen lisäksi.

      • Nininih

        Miksi sitten kirjoitat ja syyllistät, jos päässäsi ei liiku muuta kuin kusi.


      • JaakkoHerneenvarsi
        Nininih kirjoitti:

        Miksi sitten kirjoitat ja syyllistät, jos päässäsi ei liiku muuta kuin kusi.

        Jos et ymmärrä kirjoitettua selkeää Suomen kieltä, älä vaivaudu vastaamaan. Kiitos


    • jumala2

      Syytön, kunnes...

    • lavastetutmurtojäljetko

      Juh, askarruttaa kovasti poliisin tutkintalinjat, onko niitä. Keskellä kaupunkia, keskellä päivää, kaupungin virastossa ja tekijää ei löydy. Miten tyyppi on muka tiennyt minkä peltikaapin vääntää..hmm..

    • hopeon
    • ruuhkaaporinassa
    • PerSAukinenkin

      Joojoo mutta Hannus ja Luukkonen ovat syylliset. Niillä on nyt lompsa hetken kunnossa.

    • piilostako

      Miten poliisi voi tietää, että rosmot on ollut piilossa, kun vartiomies on käynyt. Onko arvailua, mutta niin tossa seisoo.

      • Luulen

        Näkynyt ehkä kameroista. Onhan torilla useampi kamera. Muutama julkinenkin.


    • uuttajaerilaista

      Kummaa juttua. On epäilty, ei otettu kiinni, ei kuulusteluja ja poliisi kertoo tämän. Rahat kai on sitten turvassa ja tekijä otetaan kiinni kun on aika. Ihmeellinen ja uusi tapa toimia.

      • Vanhaa

        samanlaista. Odottavat vaan TPK johtajan eläköitymistä.


    • karhukoplaa

      Mitä tämä liiga on muita rikoksia tehtaillut, pelkkiä kassalipaskääntöjä ja satakunnassa, vaiko sekalaista rikosta. Jännittävä kuvitella se, mistä poliisi vihjaa. Mitäkö väkeä taluttelevat parrasvaloihin.

    • iltalehteen
      • Jänskääon

        Onpa kiinnostavaa... Olisko tämä toinen murtosarja esim. se perävaunuliiga?

        Erikoinen taktiikka kertoa taktiikka julkisesti, ellei taktiikan tarkoitus ole vain kuumotella tekijöitä - muuta syytähän odottaa ei varmaan ole kuin todisteiden hankkiminen.


    • omatunnontuskaa

      Erikoista todella poliisilta. Ihan kuin odotettaisiin, että varkaalle tulee huono omatunto ja palauttaa rahat nähdessään lehdestä, että silmukka kiristyy.

      Todella omituista poliisilta, kun ei mistään myymälävarkaudesta ole kyse. Mitähän ihmettä tämä on.

    • LomautuksistaJohtuen

      Poliisi hämää "tiedotuksellaan".
      On muka murtosarjan jäljillä. Ja paskat. Yksittäinen keikkaPorinan opastuksella.
      Kaikki tietävät että rosvo on tpk:n lomautuksista katkeroitunut ammattiyhdistysaktivistijoukkio.
      "Lomautuksista johtuen emme palvele kansalaisia ja pidämme kassakaapissa avoimien ovien päivät, koska olette lomauttaneet meidät pakkolomalle!"
      Kansa kaipaa tutkinnan tuloksia!!!!!!

    • missärahat

      Poliisi tietää tekijän, mutta ei ota kiinni. Eipä kuulosta kauhean uskottavalta tosiaan. Kansa vaatii tietoa se on selvä.

    • eiraumal

      Ei-Porilaisina ihmetellään mitä tämä voi olla. Porin poliisi tietää Liigan, ei puhuta, ei kiinniota kertoo kaiken tämän. Jos kaupasta varastaa lippaan ilman rahaa niin kai Porissakin poliisi ottaa kiinni, saati lippaan jossa on yli 50000€. Ei Raumal

    • 6vkoa

      6 viikkoa ryöstöstä, tekijät poliisin tiedossa. Ihmetteleekö kukaan samaa . tpkssa muutoinkin uutisista päättäen eriskummallinen meno .

    • Halllellujaa

      Kotiniemen aikana tpk on ajettu alas, vain kulissit jäljellä, pelon ilmapiiri vallitsee, perättömiä ilmiantoja vuotaa kasikerroksen kotkan pesään.
      Varoituksia ja lopputilejä syyttä. Paljon tuskaa ja kärsimystä. Mistään ei tukea koska aypomot ja työ suojelu päällystö on juonessa mukana. Tyhmät nousee ura putkessa. Jengi on sairastutettu ja itsemurhien partaalla. Osaaminen ei tärkeä pikemminkin rasite osaamattomille päälliköille. Kuin näytelmää. Ei työpaikka. Kuin kommunismin ja Lestadiuksen diktaattoreiden maanpäällinen ihanneyhteisön toteutus. Kiusaaminen ja alistaminen jatkuvaa. Vain lahkolaisuus on tärkeä.
      Ei laholaiset ei saa ihmis arvoa.

    • PukkiKaalimaalta

      Non nih...summa nousi nyt 70 000 euroon...vieläkö kasvaa?
      Pankkiholvin avain oli vieressä olevassa ohuessa peltikaapissa, "lomautuksista johtuen" kenkälaatikossa, - turvallista!
      Rosvot tiesivät reitit, avainkätkön, rahamäärän, sen ettei vartija tule sisälle, eikä ole kameroita, kerrankin hyvin valmisteltu!
      Sanotaan, ettei tpk:ssa yleensä toimi mikään sujuvasti, mutta tämähän toimi kuin rasvattu!
      Porinassa välkkyä eliittijoukkoa, ei ole tiikeriloikkaritarikoulutukset menneet hukkaan.
      Pst! Avaimen voisi laittaa riippumaan narusta siihen kassaholvin ovenkahvaan niin olisi vielä joustavampi prosessi puhaltaa rahat seuraavalla keikalla

    • tajuton

      Katoppa niin lehdessä seisoo. Ei vaan tajuu, kun kertovat tekijöitä olevan kaksi, niin kunnei oteta kiinni noita kahta? Ekö rosvot lue lehteä, kuuntele radiota vai hämääkö poliisi. Jotakin ihmeellistä tässä on. Mien Porinan henkilöstö ei tiedä ketkä on urkkineet tietoa avaimista jne? Pitäähän niiden tietää. Ei tajuu täällä.

    • LomautiksistaJohtuen

      Pojat on poikii...ehhe...he...

    • jännäpissa

      Koska polliisi katsoo tarpeelliseksi kuulustella kaksikon, on tää jännää

    • takavalot

      Oliskos parasta heti siirtää homma krpeelle?

    • 7vkoa

      7 viikkoa ryöstöstä, tekijät poliisin tiedossa, ei mutta sehän on 10 000€/vko tuhlattavaa

    • 8vkoa

      Aika kuluu, jo kahdeksan viikkoa ryöstöstä. Huonompimuistiset alkavat jo unohtaa tällaisen edes koskaan tapahtuneen.

    • IhanYxVitunMaku

      Kannata muistella vanhoja ja katsella peräpeiliin!
      Saman rahan olisi kuitenkin saanut joku työväenyhdistyksen looshi tai maahanmuuttoviraston "Tervetuloa Suomeen" -kampanjakoordinaattori tai työhyvinvointikoordinaattorin kalustehankintakampanjan brändäys helsinkiläis-lontoolaisen mainostoimiston konsultoimana.

    • 9vkoa

      Joko jotain, maanantaina 9 viikkoa Ryöstöstä!!

      • 10vkoa

        jo, viikko vielä niin asia täyttää 10 viikkoa!!


    • vuodetvieriio

      Siittä ne sitten kohta vuosirenkaat lähtee kasvamaan.

    • matematiikko

      Mitäh, siis oikeesti viikon päästä tulee 10 viikkoa Ryöstöstä. Sehän on 70 päivää ja jos saalis oli en ole botti , niin tonni per päivä. Jos poliisin mukaan ryöstäjiä on kaksi, 500€/päivä /juippi. Nyt jos koskaan pitää porinassa laittaa kassalipas lukkoon, nimittäin alkaa juipeilta raha loppua. Ja ettei kävis Niinkuin enne vanhaan

    • hitaus.kunniaan

      Tänään siis yhdeksän viikkoa Porinan ryöstöstä kulunut. Porin polliisi harkitsee näköjään tarkkaan, ennen kun tekee seuraavan siirtonsa. Hiljaa hyvää tulee.

    • 1Ovkoa

      Porinan ryöstössä paukkuu tänään tasakympit, 10 viikkoa ryöstöstä. 70 000€ haihtui kuin tuhka tuuleen.

      Jokohan alamme pian saamaan tietoa.

      Toriparlamentin muisti on pitkä, tämä ei unohdu.

    • JanOfFinland

      Taatusti joidenkin vastuunalaisten tuttiritarien toimenkuvassa on maininta että "vastaa Porinan kassasta".
      Niin, vastaako?
      Mitä on vastuu?
      Maksetaan vastuusta jota ei ole.

    • 11vkoa

      Tapaus PorinanRyöstö täyttää huomenna 11 viikkoa, aika kuluu vitkaan. Ihmetellään kovasti, eikö tekijöitä ole tarkoituskaan saada tekijöitä kiinni, kun ne kuulemma tiedetäänkin.

    • 12vkoa

      Ryöstö täyttää 12 viikkoa tänään. Hiljaista on.

    • HysssssOllaanHiljaa

      Kukaa vastaa, kuka saa bonuksia "vastuusta"?
      Mitä se vastuu on, josta maksetaan?
      Ei ole mitään vastuuta.
      Siis maksetaan hupiukoille tyhjästä.
      Vastuuttomia "vastuunkantajia"!!!!!!!

    • LisääTyhmiäHomojaPorinaa

      Porin kaupungilta jäikin vielä 10 miljoonaa euroa ylimääräistä vaikka rahaa varastettiin, matkusteltiin maailmalla, sikailtiin ja lomauteltiin, brändättiin ja haureutta harjoitettiin kaupungin laskuun kuin Sodomassa.

    • odottavanaika

      Puoli vuotta eilen Porinan ryöstöstä. Ei kuulu mitään koko asiasta, missä rosvot lymyää

      • koristemaskotti

        Niin, eikös olleet jotain poliisin tuttuja?


      • maskottikoree

        Ei kait kettää tuttuja sentää kaltereide taakse laiteta?


    • onneksiolkoonvaan

      Onneksiolkoon, kaupunkilaiset ei unohda

    • jokojokojokojo

      Porinan putsaus täyttää kohta vuoden. Saadaankohan vuosijuhlan johdosta poliisilta tieto tekijöistä

    • öirogaöo
    • oikeepollari

      Valepoliisi, tältäkö tuntuu kun lukee valepoliisin haastattelua. Vuosi kulunut ja: Kun aika on edennyt ja tulee sopiva väli, pääsemme taas asiassa eteenpäin. Nyt on kysymys siitä, milloin on todellinen mahdollisuus, hän muotoilee

    • Anonyymi

      Piruparat on tuomittu!
      Mutta Porinan henkilöstöstä jäi epäily!
      Tieto isoista rahamääristä ja kassakaapin avaimen säilytyspaikka oli kerrottu murtomiehille!!!

      Tpk:n lomautuspäätökset antoivat uutta intoa kostaa Porille!!!

      Syytetty murtomies on kertonut Porinan henkilön osallisuudesta, mutta OIKEUS EI USKONUT!

      • Anonyymi

        Porilaiset veronmaksajat, miksi lomautitte kaupungin henkilöstön, siitäs saitte!


      • Anonyymi

        Moni kaupunkin työntekijä nauttii siitä että kaupunki ”sai sitä mitä tilasi” lomauttamalla työläisensä.
        Hyvä porinalaiset Porin alaiset!👏👍👌

        Pitäkää rahat!


    • Anonyymi

      Mikä vastuu oli Tpk johtaja (sdp)?
      Miksi porinan henkilöstön osuutta ilmiantajana ei ole tutkitu?
      Liian politiikkoja!

      • Anonyymi

        Onko siellä Porinasta niin monta työntekijää, ettei epäiltyä ilmiantajaa saada selville


      • Anonyymi

        Vastuu. Mikä ihmeen vastuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vastuu. Mikä ihmeen vastuu.

        ”Vastuu” on vain abstrakti sana, jota käytetään palkanmääritysperusteissa.

        Vastuu on vielä sellainen kiva asia, että se aina vaan lisääntyy ja lisääntyy, jolloin palkkakin nousee ja nousee.

        Mitä ihmettä, Aino Maija Luukkosen ”vastuuhan” ei ole lisääntynyt nyt aikoihin!

        Nyt kokoomuksen tuhopolttajat tuumasta toimeen heti ja esittämään Aino-Maijalle palkankorotusta, kun vastuu on taas päässyt kasvamaan!!!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe