Miksi Aamuposti vaikenee pahoinpitelystä

tiedonnälkäinen

Hopiksessa. Kaiken maailman katukoirat joita raahataan tänne toiselta puolelta maapalloa, saavat palstatilaa. Millähän seulalla uutiset rankataan, tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun lukijat jäävät paitsioon. Lehtikin on niin turkasen kalliskin, että tuntuu pahalta maksaa aivan tyhjästä. 'Tyhjän saa pyytämättäkin'

17

575

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asiaa.sivuille

      Jotkut toimittajat ovat viherpiipertäjiä tai ainakin heitä auttavia. Päätoimittajan pitäisi valvoa esimiehenä toimittajien puuhastelua. Ongelmatapauksetkin on heillä hyvin tiedossa, ainakin myyntipuolella, mutta ryhtiä puuttuu.

      • Muka.sitoutumatonta

        Päätoimittajan pitäisi valvoa toimittajien käytöstäkin. Marjamäki on ottanut Perussuomalaiset silmätikukseen ja irvailun kohteeksi, viimeksi tänään. Kaupunginvaltuutettuja on muistakin puolueista, mutta sitoutumattoman lehden yksi toimittaja jankuttaa jatkuvasti nälviintäänsä vain yhden puolueen valtuutettuja kohtaan. Milloin päätoimittaja puuttuu tämän toimittajan aivopieruihin?


    • HyiHyi

      No eihän siinä rekku jutussa pointtina ollutkaan, vaan se kuinka Rantalainen pitää itseään avan erinomaisena ihmisenä ja ehkä jopa ehdolla kunnallisvaaleissa, niin nyt on syytä jo aloittaa markkinointi. Henkilökohtaisesti koen tuollaisen ulostulon lähinnä vastenmielisenä. Normaalijärkinen ihminen olisi lahjoittanut 10-15 tonnia paikalliselle löytöeläin yhdistykselle toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi joksikin aikaa ja kuva etusivulla.

    • Utelias.Uudeltamaalta

      Maailma todella pelastuu, kun tänne rahdataan Intiasta ruma, kolmijalkainen koira. Ja vielä grillailtiin jouluna eri puolilla Hyvinkäätä koiran houkuttelemiseksi paikalle. Nerokasta.

      • pätäripentti

        Taitaa hissi jumittaa, ettei nouse ylimpiin kerroksiin lainkaan. Ei se rekkuko se nyt oli osaa suomea ja sekin vähän niin ja näin syökö possun lihaa ollenkaa vai rillasikko turhaa. On se voinu saada kielteisen turvapaikka päätöksenki. Vian ei tarvii olla iso, jos se päässä.Nää on varmaa samassa voimistelukerhossa toimittajan kanssa, kun palstatilaa irtoo enemmin, kuin Pressan Lennulle, joka on kansainvälinen julkkis hajuaisteineen. Ihmekoira, kun on kiinnostunut uusista hajuista. P


      • Hyvinkää.100.v
        pätäripentti kirjoitti:

        Taitaa hissi jumittaa, ettei nouse ylimpiin kerroksiin lainkaan. Ei se rekkuko se nyt oli osaa suomea ja sekin vähän niin ja näin syökö possun lihaa ollenkaa vai rillasikko turhaa. On se voinu saada kielteisen turvapaikka päätöksenki. Vian ei tarvii olla iso, jos se päässä.Nää on varmaa samassa voimistelukerhossa toimittajan kanssa, kun palstatilaa irtoo enemmin, kuin Pressan Lennulle, joka on kansainvälinen julkkis hajuaisteineen. Ihmekoira, kun on kiinnostunut uusista hajuista. P

        Rikkaat ovat niin vieraantuneet kansasta, ettei periaatteessakaan anneta avustuksia vähävaraisille, tai uhrata vapaa-aikaansa esim. vanhainkotien ym. vanhusten ulkoiluttamiseen kun hoitajien aika mitoitusten takia ei riitä. Intiasta kalliisti rahdattu piski on tärkeämpi. Nimi muistiin ettei koskaan äänestäisi tuollaista, jos joskus asettuu ehdolle.


    • Ågerlund

      Tietenkään se koiran vika ole, jos joku pöhkö alkaa raijaamaan sitä maailman ääriin. Herää vain kysymys olisiko raijjaaja hoidon tarpeessa? Olisiko aineet sielläkin tehnyt tehtäviään?

      • Teräslusikka

        Hopealusikka suussa syntyneellä on elämä ollut helppoa ja niin pumpulia ettei tiedä todellisuudesta mitään. Kunhan puuteria riittää joka paikkaan. Hoitaisi nyt ne roskalaput pois kaikkialta minne jakeli ja ilmoitustauluille kiinnitti. Moni ei niihin kosken pitkän kepinkään kanssa.


    • Pointtic

      Se on hyvää hommaa toi jumppasalin pitäminen , vaikka pitäis olla huippu tilitoimisto tulosta rukkaamassa, niin yli kuuskyt tonnii pakkasta per vuosi ainaki 5 vuotta peräkkäin. Omavaraisuuskin vaivaset -521%. Silti pysyy hengissä, ei ihme, että suomessa hallitus patistaa yrittäjäksi, kun noillakin luvuilla elää.

      • Epäilempä

        Voi olla, ettei kannata kausikortteja ostella, jos menee nurin jää fyrkat vääriin taskuihin.


    • Pummina

      Multa hävis rahapussi viikonloppuna, pitäs varmaa pyytää tota iidaEveliinaa houkuttelee sitä kahenkympin setelillä näkyvii. Se voi heilutella sitä pitkin Hyvinkäätä, niin rahapussi saattas tulla näkyvii, mutta jos näette sen, niin missään nimessä ei saa vitosen tai kympin setelillä houkutella, se voi oppii väärille tavoille. Tuntomerkkinä sanottakoon, että rahapussissa on Matti.

    • tutu.hutu

      Ihme juttu, kun nyt vaietaan jo kantasuomalaisten teoistakin. Ennen vaiettiin vain matujen touhuista. Mistä johtuu tämä muutos?

      • Kansa.tietää

        Ei ihan noin se mene. Poikkeuksena on yksi toimittaja jokä toistuvasti nälvii kantasuomalaisia ihmisiä, varsinkin poliitikkoja. Päätoimittajan luvalla tietysti.


    • Keskityolennaiseen

      Eikö aloittajan uteliaisuuden tyydyttämiseen riitä naapurin jepen juorut? Kaikkea moskaa ei lehteen tarvitse painaa, Aapo ei ole sensaatiohakuinen Seiska.

    • Paperin_palasia

      Aapo on tasan yhtä viihdyttävä ja antoisa paperin pala, kuin eräs luukusta tippuva Postinen -lehdykkä.

    • JönssonJori

      No niin vaalit lähestyy ja kas vain kyllä rillaaja löytyy listoilta, ei ollu kirjoittajat kovinkaan väärässä. Mutta voisitko äänestää tuonkaltaisella järjenjuoksulla varustettua misua? Jos järki ja sen käyttö on tuota luokkaa, mitä itse lehdessä antoi ymmärtää, niin pidän kyllä todella vastenmielisenä ajatusta, että asuinkuntani asioista on päättämässä hänen kaltaiset henkilöt. Pystyneekö keskittymään Hyvinkään asioihin, jos yrityskin on tuossa jamassa. Varmasti tarvitaan iskän hankkeille äänestysvoimaa, joilla siirretään Hyvinkään omaisuutta sopivaan hintaan parempiin käsiin luulisin.

      • Vaalitemppu

        Se koiran "katoaminen" oli nähtävästi ennalta harkittu vaalimainos. Pääasia on että nimi on esillä, ei asiasisällöllä ole mitään merkitystä, kertoivat mediavaikuttajat viime viikolla tv.n ajankohtaisohjelmassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe