HELP SOMEONE!!!!

lonelyh3art

Elämä ollut ihan kauhea jo vuosia, eikä loppua näy..olin joskus hyvä iloinen söpö ihminen mutta nyt olen ruma ja katkera. On vaan tapahtunut liian paljon pahaa kaikkea pahaa. ¨Minulla olisi ollut paljon annettavaa, hyvää siis. Saanko enää koskaan kokea aitoa rakkautta että voisin sitä myös antaa?? Mitä minulle muuta(hyvää) näkyy???

6

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sivunäkijä

      Se mitä olit joskus, kaiva se esiin takaisin näin uutta Vuotta silmälläpitäen. Se sinä- iloinen ja söpö. Älä jää tuleen makaamaan. Kerron tarinan. Oli hyvä susi ja paha susi ja ne tappelivat ankarasti keskenään. Pikkutyttö kysyi, no kumpi sitten Voitti? Se hyvä vai paha? Johon viisas intiaanimies vastasi: Se susi , jota ruokit eniten. Eli tarinan opetus , ruoki sitä hyvää mikä sinussa on ja hyviä asioita alkaa tapahtua. Älä ruoki sitä pahaa, niin hyvälle jää ruoka ja se kasvaa. Valinta on sinun! Jos uskot että olet oikeassa tai väärässä niin kumpaan uskot niin on käyvä. Ja kyllä, saat aitoa rakkautta antaa ja vastaanottaa. Nouset aallonpohjasta kuin taikaiskusta. Muuta ajatuksesi, muutat elämäsi. Pian näet tuloksia. Ne on jo näkyvissä! Tsemppiä uuteen vuoteen ja elämääsi

      • lonelyh3art

        Eritäin hyvä tarina! Tuo pitäisi kertoa kaikille ja kaikkien pitää mielessä. Kiitos erittäin paljon! <3


    • rakelHervantaNytPirkkala

      Höpöhöpö Kangasalan evakko-Rakel!!Sä et ikinä ole ollut söpö vaan nenän vartta katseleva ilkeä narsisti.Yritit olla aina keskipisteenä ja paikat missä et VOINUT olla kaikkien huomion kohteena niin niitä kartoit,paitsi kun oli julkkista mukana niin olit tätä sitten hännystelemässä ja kehumassa maasta taivaisiin.Yritit saada keinolla millä hyvänsä/yleensä lahjomalla nähdä julkkista uudelleen Treella joko Ohranjyvässä tai Juicen baarissa.Että olisit ollut jotain muiden silmissä julkimoa passatessasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Oletko_sairas

        Jos noi sun sairaat kommenttit ei lopu niin aika helposti poliisi ystäväni saa selville sen ip-osoitteen josta nuo viestit lähtee.... Lopeta jo ja hae apua itsellesi.


    • Kaikki_on_Sinusta_kiinni

      Ehkä tarkastelet itseäsi, tai näet itsesi ja kaiken aivan liian negatiivisessa valossa.
      Se ja esim. kokemasi masennus saa aikaan sen, että näet kaiken vääristyneenä, ja todellisuutta huomattavasti pahempana, kuin mitä kaikki, esim. ulkonäkösi ja viehättävyytesi todella on.

      Huolehdi itsestäsi, syö ja juo terveellisesti. Käy lenkillä usein, jos vain voit. Mutta älä rasita itseäsi liikaa. Lepää ja nuku tarpeeksi. Käytä ruokavaliossasi runsaasti ennen kaikkea hedelmiä, kasviksia ja vihanneksia. Ota tarvittaessa vitamiineja.
      Jo nämä perusohjeet auttavat Sinua uuteen ja parempaan alkuun.

      Huolehdi myös siitä, että myös ajatuksesi ( itsestäsi, tai ympäröivästä maailmasta ja kaikesta) ovat positiivisempia, sillä niillä on yllättävän suurta merkitystä ihmisen hyvinvoinnille.

      Iän, tai sairauksien mukanaan tuomille muutoksille meistä kukaan ei juuri mitään. Mutta ikääntymisen vaikutuksia voimme terveellisillä elämäntavoilla hidastaa.
      Et kerro taustasi mitään, mutta oletan, että Sinulla on joku sairaus, tai jotkut kenties aineet ovat aiheuttaneet muutoksia ulkonäössäsi. Ne paranevat, kun potemasi sairautesikin ja elimistössä oleva (mm. hormonaalinen ja välittäjäaineiden epätasapaino paranee ja kohenee.

      Kyselit, että tuletko enää koskaan kokemaan rakkautta.
      Sinun on opeteltava ensin välittämään ja rakastamaan itseäsi. Ja hyväksymään itsesi juuri sellaisena, kuin Sinä olet. Olet tärkeä ja rakastamisen arvoinen ihminen.
      Sinun on myös opeteltava olemaan itsellesi vähän enemmän armollisempi, mitä olet tähän mennessä ollut. Olet aina tavallaan etsinyt itsellesi hyväksyntää, ennen kaikkea muilta ympärilläsi olevilta ihmisiltä, mutta väärillä tavoilla.

      Muista, että Sinä olet tärkeä, ainutlaatuinen ja arvokas ihminen.

      Arvosta itseäsi, niin muutkin alkavat arvostaa Sinua.

      Maailmassa on paljon yksinäisiä.
      Suomessa on toiminnassa monia lukuisia ystäväpalveluita tarjoavia tahoja, joihin voit joko itse tarjoutua avuksi, tai jos vastaavasti itse haluat saada itsellesi ystävän.
      Ystäväkerhojen, tai palveluita tarjoavia yrityksiä löytyy hakusanoilla netistä.
      Juuri Sinä voit olla ystävä jollekin, joka tarvitsee apuasi, tukeasi ja läsnäoloasi.
      Ollessasi jollekulle ystävä ja lähimmäinen täytät sen tehtävän, jonka jokainen meistä voi tehdä. Ja mikä meidän jokaisen tulisi tehdä.

      Jumalan pyhien enkeleiden johdatusta ja Valoa Sinulle.
      Hyvää jatkoa ja kaikkea hyvää Sinulle!
      Pidä huolta itsestäsi.

      • lonelyh3art

        En tiedä olenko sairas, en ole uskaltanut/jaksanut käydä lääkärissä. Syön kyllä suht. terveellisesti, paljon hedelmiä ja vihanneksia, mutta kyllä tulee herkuteltuakin usein..:/ Tupakoinnin lopetin 2v sitten, mutta en ole huomannut mitään hyviä vaikutuksia, kilojakin tullut melkein 10 lisää. Ja käyn melkein joka päivä lenkillä. Hyviä neuvoja kaikki, mutta silti tarvis joskus hieman onnenpotkujakin eikä sitä ettei mikää n mitä yrittää epäonnistu..ihmettelin miksi elämä junnaa paikoillaan kun kuitenkin yritän ja yritän, moni muu ei tee yhtään mitään ja silti juuri niitä onnistaa..ja kun ympäristö on täysin väärä niin on tämä elämä turhauttavaa! Lähtisin kun saisin edes mahdollisuuden. Kiitos vastauksesta:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6183
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3966
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2349
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1383
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe