76:set liian vaikeita ikinä ei osu.

vaikeaaon

Miten on mahdollista, että aina näihin 76 peleissä voittaa aina jossain lähdössä joku ihme ylättäjä jonka ei voisi edes kuvitella voittajan. Tänään Kuopiossa jo eka 76 lähtö ja saman tien ulos täysosumasta. Tälläiset Juntti jussit tuntuu olevan vain hevosia jotka pitää.

8

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aetarsjryjyrj

      Olihan se Omega Leader ihan lupaavia otteita esittänyt. Suoraan datamaatista:

      09.12. Matkasi 3.ulkona, missä tamma oli viimeisellä takasuoralla vailla kiritilaa. Se pudotti 400 ennen maalia sisäradalle, mutta kirikaista pysyi edelleen kiinni. Vapaa rata löytyi vasta loppusuoran puolivälissä, minkä jälkeen tamma tuli lopun hyvin. OK 155-185-160-160, 1.p 500 (Grainfield Alex)
      20.12. Sai ensimmäisessä kaarteessa paikan 3.ulkoa. Tamma lähti 850 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se sai loppusuoran puolivälissä kuolemanpaikan haltuunsa, mistä tamma puristi lopussa niukkaan voittoon. Viim. 700 m 15,8. OK 210-200-170-170, 1.p 1000 (Omega Leader)

      Siis 9.12. kiri hyvin kunhan sai tilaa, ja 20.12. oli jo todella hyvä juoksu.
      Ei tullut yllätyksenä tämä voitto, kun nuo edelliset juoksut kävi läpi. Ei nyt ihan ensimmäisiä merkkejä ollut lapulla, mutta mahtui silti. Ja rankasti alipelattu.

      Ja jos tuntuu, ettei rahat riitä tarpeeksi isoihin lappuihin, niin fintoton porukkajärjestelmät on hyvä tapa kasvattaa hevosmäärää.
      Jos normaalisti tekee 20 euron systeemin ja aina menee ohi, niin tekee ensi kerralla 400 euron systeemin ja jakaa sen 20 osaan. Pitää itse yhden ja loput 19 menivät ainakin tänään hyvin kaupaksi. Ei aiempaa kokemusta.
      Saahan siinä sitten pitää vaan 1/20 osan voitoista, mutta on se mielekkäämpää osua silloin tällöin pienesti kuin aina vaan katsella vierestä kun muut osuvat.

      Tosin ensin pitää itse maksaa se 400e, ja osa saattaa jäädä itselle, jos muut eivät niitä ostakaan.

    • Neljäolioikeinkyllä

      Itse mietin noita Kuopion raveja, ja tulin siihen tulokseen, että olosuhteet radalla olivat erikoiset niin että siinä jäätiköllä menestyivät tietyn tyyppiset hevoset ja lisäksi takarivistä oli yleensä vaikea voittaa. Olihan voittajissa ykkösiä ja kakkosia tavallista enemmän. Paperillakin lähdöt näyttivät vaikeilta ja ne prosenttiluvut jo näyttivät hyvin keinotekoisilta kuvaamatta totuutta. Se oli vaikea rivi jo olosuhteiden puolesta. No Juntti-Jussin tyyppiset pärjäävät, mutta moni muuten hyvä hevonen ei menesty tuollaisissa olosuhteissa. Vaikeus oli tiedossa jo kun näki lähtölistat.

    • PienelläPelataanAina

      Muuten näistä ravipelistä. Suuren yleisön kannalta ja pienen veikkaajan kannalta, on hyvä, että myös alemmista voittoluokista maksetaan. Silloin pienellä rahalla pelaavat voivat toivoa saavansa joskus edes pienen voiton. Suurpelaajat eivät tietysti välitä kympin tai parin voitoista, vaan panostavat paljon, ja odottavat suuria voittoja. Yrityksen kannalta on hyvä pitää alemman tason voitot voimassa ja säilyttää suuren yleisön ja pienellä pelaavien pienten ihmisten kiinnostus yleensä näitä ravipelejä kohtaan. Ei pidä kuunnella liikaa muutamien suurpelaajien vaatimuksia...

      • PienelläPelataanAina

        Lisäystä edelliseen: Joskus osuu pienelläkin. Vermo 4.1.2017 Toto65 osui! 1x 6 oikein ja 11 x 5 oikein. Tämä kierros meni suosikkien mukaan!


    • Kannattaa olla vaan sinnikös näissä peleissiä. Nämä on 76 on sellaisia pelejä jossa voi olla jopa kuukausien pituisia tappio putkia, mutta sitten joku päivä se sitten osuu ja saa monta tonnia..

    • ii0i0i0i0ii0i

      No nyt osui kaikki 7! Toki voitto ei mikään järin suuri ollut.

    • HymyilenTänään

      76:n käy pitkäjänteisille kärsivällisille pelaajille. Alle/yil-vedot Liigaan tai änäriin ovat sopiva vaihtoehto pelaajille jotka haluavat voittaa vähän useammin kuin kerran vuodessa.

    • totorobotti

      Moi itse etsin kuumeisesti noita samoja, mutta toto puolella on sellainen kun TotoClub.
      Heillä on käytössä jäsenille ohjelma, joka tekee valmiit rivit jäsenille ja ohjelman avulla voi itsekin tehdä niitä. Ottaa huomioon hevosen kunnon, ohjastajan 2 vuoden historialla. Itse tehdyt rivit linkitetty suoraan veikkauksen sivuille ei tartte kynällä ruksailla. Siirryin Totoon kun ei jaksanut enää pelata ja arvailla miten päättyy Jäps vastaan käpa jne....suomen potkupallo on kun lottoa pelaisi. Jos kiinnostaa voin kaivaa tiedot ja säännöt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe