Mansikkakarnevaalit 2017

sulljokihintatavrst

No niin kitupiikit,mites kukkaronnyörit kiinni kun pääsymaksuu pukkaa.On ollu tähän asti minusta tosi HIENOA harvinaista suomen tapahtumissa kun yritykset hoitaneet bändit ym Jääkös tässä pisnes rahaa edes omille kylille mitää?Se on sitä nykyaikaa rahat pois....

23

1550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kesäasukas_suonenjoki

      Ei se mitään bisnestä ole, katsokaa monien tapahtumien tilinpäätöksiä.. ihmettelen jos saavat laskut maksettua, toivon että ihmiset ostaa lippuja ja tapahtuma ei kuole pois.

      Onhan tämä ollut harvinaista että näin iso ilmaistapahtuma edes on ollut. Katsokaa paikalliset ympärille, kaikki tapahtumat on maksullisia. Oliko mortonfest ilmainen? Onko viinijuhlat ilmainen? Onko iisrokki ilmainen? Sinne pitää maksaa yhdestä artistista suunnilleen sama kuin karnevaaleille on yhden illan lippu.

      Olkaa iloisia, ostakaa lippu ja nauttikaa kun näin pienellä rahalla saatte näin paljon. Muilla paikkakunnilla ollaan kateellisia ja te siellä jaksatte valittaa, käsittämätöntä!!

      Tilannehan on se että moititte ilmaisia artisteja, moititte kun yritetään kehittää. Pitäisikö se tapahtuma lopettaa kokonaan niin olette tyytyväisiä? Sitten sanotaan että kun mitään ei tapahdu.

    • Rautalampilainenn

      Mortonfestin lippujen hinnat olivat 29-99€, ei Rautalampilaiset nostaneet tämmöistä soppaa niin kuin Suonenjoella? Suonenjoella lipun hinta per ilta halvempi, artisteja enempi, tapahtuma isompi ja monipuolisempi.

      Eikös tämä ole hieman outoa vai kertoo jotain Suonenjoen ilmapiiristä ja kulttuurista sekä me hengen puutteesta. Siirretään karnevaalit Rautalammille?

    • 659877

      Sillähän sitä porukkaa on riittänyt kun ilmaistapahtuma, mietippä 4 henkistä perhettä, kyllä siinä kauppiaat ja myyjät ainakin menettävät asiakkaitaan. Ja eikös iisrokkikin ollut alunperin ilmainen, kumpaankin tapahtumaan piti saada olutteltat rahanahneille.

    • Satun_tietmaan

      Onhan karnevaaleilla edelleen ilmainen sisäänpääsy niin kuin ennenkin, ainoastaan maksu erilliselle konserttialueelle joka on viimevuoteen verrattuna lisäalue urheilukentällä. Eli kauppiaiden ja myyjien luo pääsee niin kuin ennenkin, lipun tarvitsee vain jos haluaa mennä maksullisia konsertteja katsomaan ja lisäksi niitä on ilmaiseksi niin kuin ennenkin.

    • onx.tietoo

      Ketä siellä esiintyy ensi kesänä?

      • mansikkapelle

        Ilmaisalueella esiintyy kaupunginjohtaja Juha Piiroinen #puhe, mansikkaisäntä 2017, mansikkatyttöehdokkaat. Runoja, kuorolaulua, haitarimusiikkia - tiedä häntä mitä keksivät.


    • 5698744

      Joo mutta kuka haluaa näyttää köyhältä ettei oo varaa maksaa pääsylippua? Eriarvoistaa kansalaisia pahasti eikä vasurit tuu apuun.

    • toinenjalkanenkaatrossa

      ens kesänä essiintyy hemman vilikki ja minä. tuu kahtomaan.

    • oioi

      Kuuluuhan tuo musiikki sinne ilmaisalueellekin. Turhan kallis lippu ostaa.

    • tserbas

      Joo itsekin ajattelin olla passissa ilmaisalueella, humpat raikaa kentältä kuitenkin sen verran lujaa että varmasti kuuluu....

    • JunaVeiPois

      Millos ne karnevaalit olivat eka kertaa? Olin siellä v1970, ja oli tappeluita ja pillunkourintaa, olin mukana. Eihän nykyään semmoista ole?

    • olise_eriaikaa

      70- luku olikin hienoa aikaa. Joen varrella oli teltta ja melaa mekkoon tuli annettua useammallekin sussulle. Nykyään tuntuu ettei moista enää tapahdu, sen verran nössöjä nämä nykyiset Suonenjokelaisnuoretmiehet ovat. Pitävät vain karjalalakkia päässä ja huudattavat tojotiaan ja stereoitaan. Ei ihme että nuoret naiset katselevat matuja.

      • justjoo-niihän

        Mitähän paskanjauhantaa tämäkin on? Karnethan on meinannu aina helppoa pillua suonenjokelaisteineille? Ei siitä nyt kovin montaa vuotta ittellänikin ole kun sai aina joltain pikkulortolta toosaa, joskus jopa kaheltakin. Kyllähän nykyajan tinderit yms helpottaa tuota hommaa vielä enemmän.


      • Ex-jokelainen

        Voi kauhia ku pitää 10ekee maksaa jos bändejä haluu nähä...ex jokelaisena ihmettelen mut onki nii sisäänpäin kääntyvä kylä et hävettää ja 69eyes tulee varmaa ympäri masilmaa bändiä kattoo..ainain misä oon ollu...jyrki69 ja jussi69 ovat vaan niin ihkuja ja jyrki ääni ja jussi ilman paitaa maailmalla suosittu ihkuja joen oma poika pasi"batsie"moilanen omalle kulumille soittaa...harmi oon toisaalla keikalla jos aikaisemmi tieny oisin kyl 400km matkustanu iha vaa the69eyesiä kattoo..


      • Kootti

        Jos elämä 10ekestä kii ettei sisälle pääsis mut hävettää jo mut kyllä vaikka 30ekee vähintään pitäs lippu olla ku 69eyes on...on niin suuri fanikunta ympäri suomee ja maailmaa että kyllä sielä jengiä riittää...ilman jokelaisten juntti kuntaa...noh kysäsempä jykältä keikasta ku en pääse on muut juhlat...samapäivä...oisimme matkustaneet ihan vain the 69takii...on täällä pohosesa iso fanikunta jotka kiertää kattoo äijiä...mut meitsi missaa nyt pojat on hyvinkin tuttua ihanaa sakkia jussi69 ja jyrki69varsinkin...jokelaiset hyvillään ku tommosen kuulusuiden saavat kehiin sama ku viime vuonna revkless loven jolla ka fanikunta ympäri maailmaa ja äijäthän lähtee kohta ulkomaa rundille..ja reckelss love fani myös....keikolla käyty usimpia kertoja täällä päin pyörivät pohosesa the69ja reklesit...kui santa cruz kolttit ja hevit hallusa täällä pohjolan perukoilla ja liput hinta ei haittaa mutt tuppykylä eri asia kaikki vaa ilmatteeks mulle ja heti..hahhaa saa nauraa


    • gtescort

      Suonenjoella ties 70-80 luvulla että nyt mansikka kypsyy..oman kylä tytöt rupes liftaamaan muitten kera.

    • Pillusta

      Hei ei Suonenjokisille ole tärkein mikä bändi soittaa. Tärkeintä on että saa vetää viinaa, saa paikallista toosaa kerran vuoteen. Marjanpoimijoilta saa pillua mutta siinä ei ole haastetta.

    • paluumuuttajamansikka

      Suonenjoki ei taidakaan olla mansikkapitäjä ykköspääästä enää, kun WL oli mainos, etttä "tuoretta suomalaista mansikkaa" Varkauden torilla, onkohan etelässä kasvatettu kun ei mainittu.
      Suonenjoen mansikanviljelijät, älkää heittäytykö huonommmaksi.

    • pääsymaksu

      Paljonko tuo pääsymaksu on?
      Ulkopaikkakuntalaisena ihmettelen, miten on mahdollista, että Suomen ykkösartisteja käyttänyt tilaisuus on ylipäätään ollutkaan ilmainen.
      Ihan kitisemättä maksaisin pääsymaksun. Se olisi täysin kohtuullista, kun ajatellaan tapahtuman kuluja.

      • hiphoppopräprock

        pieni korjaus tuohon edelliseen ....suomessa ei ole enää ykkösartisteja


    • Pillux

      Pääsylippu on 10 € , mutta jos ostat 69 euron lipun saat siihen hintaan mansikkamenuun, pari juomaa, katettu tilat lähellä lavaa ja toosan saanti takuu.

    • 365987522

      Toivottavasti saavat tämänkin tapahtuman taantumaan, eipä iisrokissakaan tainnut olla paljon lipun ostajia. Kummasti näihin banderolleihin näkyy nyt riittävän rahaa, mainosplakaatteja siellä ja täällä. Ihan kuin kyläläiset eivät tietäisi että karnikset on....perseelleen menee ja komeasti. Kaupunki joutuu maksumieheksi loppujen lopuksi.

      • 696969696969

        Luuletkos ääliö että ne bamderollit on ihan sua ja kaltaisia varten teiden varsiin laitettu. Niillä herätellään aivan toisentyyppisiä ihmisiä ja voin helpottaa surkastuneiden aivonystyröitesi työtä kertomalla että ohikulkeville matkailijoille ym. ne on tarkoitettu infoksi


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3608
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      198
      1720
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1347
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      148
      1224
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      873
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      865
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      56
      833
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      830
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      819
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      792
    Aihe